Kajak fogadás – Top 10 oldalak 2023

 A kajak rendkívül népszerű sportágnak számít, amelyben a magyar versenyzők rendkívül hosszú ideje nagyon sikeresnek számítanak. Ennek köszönhető az is, hogy a kajak versenyeket sokan követik, és pontosan ismerik az eredményeket, illetve a közelgő versenyeket és bajnokságokat.

Éppen ezért ez a sportág nem hiányozhat az online fogadási irodák kínálatából sem. Ma már talán nem is létezik olyan online bukméker, amely ne kínálna fogadási lehetőségeket a kajak versenyekre.

Azt azonban fontos tudni, hogy sok esetben korlátozottak a lehetőségek. Az alábbiakban pedig megnézzük azt, hogy melyek a legfontosabb dolgok, amelyeket nem árt ismerni ezzel a sportággal kapcsolatban ahhoz, hogy fogadhassunk rá. Emellett pedig annak is utánajárunk, hogy mit érdemes tudni a kajak fogadásokról ahhoz, hogy igazán sikeresen tippelhessünk.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

A kajak rövid bemutatása 

A kajak egy meglehetősen lineáris sportág, amely azt jelenti, hogy viszonylag lassú fejlődésen ment keresztül a megjelenése óta. A kajak eredetileg nemesi sportágnak számított, amely először Nagy-Britanniában jelent meg, és az evezésből fejlődött ki.

A kajak versenyek alapvetően egyenes pályán zajlanak, bár a szervezők néha kanyarokat is hozzáadnak annak érdekében, hogy nehezítsék a versenyt. A verseny nehézsége egyébként a távolsággal is növekszik. A táv az egyenes vonalú 200-1000 métertől a kanyarral kialakított 5000 méterig terjedhet. A verseny formája változó. 

A legjobb sportok

A kajakban ülhet egy versenyző, de lehet akár két-, vagy négy evezős kajak is. Azt azonban fontos tudni, hogy a hajókat az azokban ülő versenyzők száma alapján különböző osztályokba rendezik. Ennek megfelelően az egy-, a két-, illetve a négy evezős hajóosztályok is vannak az egyes versenyeken. Természetesen ebben az esetben a hajók méretei és súlya között is vannak eltérések.

Ezek a különbségek pedig rendkívül fontosak a fogadások során, hiszen nem ugyanazokat a tényezőket kell figyelembe venni. A csapat megfelelő elemzéséhez például legalább két sportoló statisztikáját és korábbi teljesítményét kell megvizsgálni, és meg kell jósolni, hogy az a két sportoló hogyan fog együttműködni és kommunikálni. Ezzel szemben az egyszemélyes változatnál kizárólag az adott sportoló teljesítményét kell megismerni.

Fogadási lehetőségek a kajak versenyeken

Magyar zászló

Ahogy azt említettük, a fogadási irodák kínálatában egyre több fogadási lehetőség található meg. Nem szabad azonban elfelejteni azt, hogy a kajak egy meglehetősen egyszerű szabályokkal rendelkező sportág.

Ennek megfelelően a bukmékerek sem próbálnak egzotikus ajánlatokat meghatározni. Az egyes oldalakon általában a következő fogadási lehetőségekkel találkozhatsz. 

  • A verseny győztese – A nyertes sportoló meghatározásának elve egyszerű ebben a sportágban, hiszen a legjobb időeredmények alapján döntenek arról, hogy ki végez az élen vagy legalább az első háromban a futam végén. Itt a verseny megnyerésének esélye magas, hiszen ebben a sportágban általában megvannak a favoritok. Ez pedig azt jelenti, hogy az ilyen fogadások nagyszerű nyerési esélyeket kínálnak. 
  • Visszalépés vagy a kizárás – Ez egy egészen különleges ajánlat, amely nem minden fogadóirodánál található meg. Előfordul, hogy az evezősöket kizárják a versenyből, és a szerencsejátékosok akár egy ilyen lehetőségre is fogadhatnak. A kizárás bekövetkezésének valószínűsége nagyon nagy, de megjósolni valakinek a kudarcát nem olyan egyszerű. Ezért, bár ez a fogadás remek nyerési lehetőségeket kínál, a kezdő fogadók számára nem ajánlott. 
  • Az a csapat, amelyik nem jut tovább a következő fordulóba – Ez az ajánlat különböző szintű versenyekre vonatkozik. A fogadók feladata az, hogy arra fogadjon, hogy egy adott csapat nem jut tovább a következő fordulóba. Hogyan lehet ezt megjósolni? Használd a korábbi versenyek statisztikáit, és figyeld, hogyan teljesít az adott versenyző, vagy éppen versenyzők az aktuális verseny során.
  • Az utolsó helyezett jelöltje – Ha biztos vagy benne, hogy pontosan az egyik résztvevő lesz a vesztes, ne vesztegesd el a pillanatot, hiszen ez remek fogadási lehetőséget kínálhat. 
  • Az első két vagy három helyezett tetszőleges sorrendben – Itt a játékosoknak azt kell kitalálniuk, hogy ki lesz az, aki az első két vagy három helyet foglalhatja el. Ez egy nehéz fogadásnak számít, ezzel együtt pedig nagyobb összegű nyereményt kínál. Abban az esetben, ha jól értesz a kajak versenyekhez, és biztos vagy benne, hogy pontosan meg tudsz jósolni egy ilyen sorrendet, akkor ez a tökéletes fogadási lehetőség számodra.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen sajátosságai vannak a kajak fogadásoknak?

A kajak fogadásokról érdemes tudni, hogy bár egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, továbbra sem szerepelnek az első számú lehetőségek között a játékosok számára. Ez pedig azt is jelenti, hogy ez a fogadási piac folyamatosan változik és fejlődik. Egyelőre nem minden sportfogadási iroda kínál széles körű kajak fogadási lehetőségeket. Ez pedig azt jelenti, hogy a fogadóknak kisebb a mozgásterük a piacok kiválasztása során. 

Ezzel együtt jár az is, hogy az online sportfogadási irodák kevesebb adatot tudnak használni az esélyek megadása során, így akár az is előfordulhat, hogy tévednek az esélyeseket illetően. Ezzel szemben egy tapasztalt kenus rajongónak, aki már régóta figyeli ezeket a sporteseményeket, nem okoz gondot felismerni ezt a hiányosságot, és még pontosabb előrejelzéseket készíteni, mint az irodák.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Ez pedig remek fogadási lehetőségeket kínálhat azoknak a szemfüles játékosoknak, akik megfelelő ismeretekkel rendelkeznek ahhoz, hogy ezeket a lehetőségeket kihasználják. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha megbízható, engedélyezett online sportfogadási iroda oldalán játszik valaki. 

Szintén a fő nehézség egy szerencsejátékos számára a kajak fogadásban az, hogy nincsenek videó anyagok a csapatok vagy az egyes evezősök teljesítményének elemzéséhez. A sportág szabályait nem nehéz megtalálni, de a gyakorlat már nehezebb. Már csak azért is, mivel ezt a sportágat világszerte csak a nyári olimpiai játékok alatt fedik le teljes mértékben a közvetítések. Ezen azonban segíthetnek a bukméker oldalak felületén elérhető élő közvetítések. 

A kajak fogadások során tehát nagy előnyhöz juttathat az, ha ismered magát a sportágat, illetve a résztvevőket. Ez tehát azt jelenti, hogy nem árt, ha rendelkezel információval a kajakosok korábbi teljesítményéről, illetve arról, hogy mennyire felkészülten érkeztek meg az adott versenyre.

Thrillsy Bónusz_3

Hogyan válassz sportfogadási irodát a kajak fogadásokhoz?

Most, hogy már tudjuk azt, hogy milyen fogadások jellemzőek a kajak fogadások esetén, nézzük is meg azt is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni akkor, amikor kiválasztod azt, hogy melyik sportfogadási irodánál szeretnél tippelni.

  • Engedély – Mindig ellenőrizd azt, hogy a választott sportfogadási iroda rendelkezik-e megfelelő engedélyekkel, illetve azt is, hogy azt melyik hatóság adta ki. Ráadásul ez egy olyan dolog, amelyet még a regisztráció előtt kell megtenned akkor, ha biztos szeretnél lenni abban, hogy megbízható oldalon játszol.
  • Biztonság – Az engedély mellett arra is érdemes figyelni, hogy az adott oldal milyen intézkedéseket hozott a biztonságos működés érdekében. Ezek közé tartozik többek között az SSL titkosítás, a tűzfalak használata, illetve a játékosok által befizetett összegek védelme is. 
  • Bónuszok – Mielőtt regisztrálsz egy sportfogadási oldalon, látni fogod azt, hogy mindegyik különféle bónuszokat és promóciókat kínál az új és a visszatérő játékosok számára. Ezekről érdemes tudni, hogy általában segítenek abban, hogy ugyanakkora összegű befizetés mellett többet játszhass, hiszen valamilyen módon extra játék lehetőséghez juttatnak. Fontos azonban, hogy mindegyikhez kapcsolódnak különféle feltételek is. Ezeket mindig nézd meg, és vedd figyelembe akkor, amikor döntesz egy bónusz igénylésével kapcsolatban.
Kajak fogadás
  • Sport kínálat – Egy sportfogadási oldal esetében nagyon fontos, hogy milyen sportokat kínál. Ez azért fontos, mivel előfordulhat, hogy szeretnél más sportokra is fogadni. Ebben az esetben előnyös lehet az, ha minden egy helyen megtalálható, és nem kell az új fogadásokhoz egy másik bukméker oldalt keresned. 
  • Fogadási piacok – Természetesen az is fontos, hogy a választott sportág esetében milyen piacok érhetőek el. Természetesen minél nagyobb a választék, annál jobb, hiszen annál több lehetőséged lesz. Emellett azt is érdemes megnézni, hogy a sportfogadási iroda milyen eseményeket fed le.
  • Ügyfélszolgálat – Végül pedig nem árt figyelembe venni azt, hogy milyen a sportfogadási iroda ügyfélszolgálata. Ez azért fontos, mivel, ha bármilyen kérdésed felmerül, fontos lehet, hogy milyen gyorsan kapsz választ, illetve azt is, hogy mennyire releváns a válasz, az valóban a feltett kérdésre vonatkozik-e. 
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A kajakozás tehát egy rendkívül népszerű sportág, már csak azért is, mivel rengeteg hazai siker születik a keretében. Ezt természetesen a sportfogadási irodás is felismerték, és elkezdték felvenni a kínálatukba.

Ennek köszönhetően mára már egy több bukméker iroda oldalán elérhető ez a sport, azt azonban érdemes tudni, hogy a fogadási piacok számra korlátozott. Ennek ellenére biztos lehetsz abban, hogy még több izgalmas percet okoz majd az, ha nemcsak nézed a kajak versenyeket, de egy-két kisebb fogadást is kötsz rájuk. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a kajak fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli