Élő Közvetítés – Top 10 oldalak 2023

Melyek a legjobb online sportfogadás oldalak élő közvetítés használatához, és hogyan tudjuk kamatoztatni az effajta szolgáltatásokat? Számos egyéb érdekesség mellett ezekre a kérdésekre fogunk fényt deríteni alábbi kutatómunkánk eredményeképp. Tarts velünk Te is, hogyha szeretnél megismerkedni a legjobb élő fogadási piacokat és oddsokat kínáló oldalakkal. 

A fentiek mellett megmutatjuk a legjobb minőségű legális HD streamek oldalait és persze azt is, hogy hogyan tudnak kezdő tagjaink élő közvetítésekhez jutni az internetes fogadóirodák hathatós hozzájárulásának köszönhetően. Ez utóbbit természetesen lépésről lépésre nyomon követhetitek, hogy ne maradjon semmi kétely menet közben sem. Már mutatjuk is!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Kezdjük az alapoknál

Az élő közvetítés az angol live streaming kifejezés magyarított változata. Ennek lényege az, hogy az online sportfogadás sokkal sikeresebben megy nekünk, ha közben követjük is az eseményeket valós időben. Erre azonban a tévén keresztül nem mindig van lehetőségünk. Itt jön a képbe az élő közvetítés intézménye, amelynek köszönhetően ma már szinte bármilyen sporteseményt és bármilyen mérkőzést követhetünk valós időben, online.

A legjobb sportok

Az élő fogadás előnyei

Az élő fogadásnak számos előnye van, így abszolút megéri valós időben fogadásokat kötni. A legnagyobb előnye a fogadói szempontból mindenképpen az, hogy így tudod a leghatásosabban csökkenteni a ház előnyét.

Hiszen a fogadóiroda nem tud olyan gyorsan reagálni az eseményekre (értsd: cöskkenteni az oddsokat) olyan gyorsan, mint amilyen sebességgel te fogadhatsz bizonyos eseményekre. Így pedig előnybe kerülsz, hiszen a magasan maradt oddsokból nagyobb pénzt hozhatsz ki, és profitábilisabb fogadási úton haladhatsz tovább.

A live streaming előnyei

Számos előny társul az élő közvetítések használatához. Ezek segítségével például élőben követheted a mérkőzések eseményeit. Így folyamatosan képben lehetsz az eseményekkel, a saját szemeddel láthatod, mi is történik a pályán.

Ez alapján készíthetsz magadban egy felmérést, hogy ki hogy teljesít és hogy mégis mire lehet számítani a játék összképe alapján. Ez pedig óriási segítség a fogadáshoz, persze az sem árt, ha elég gyors reakcióidővel rendelkezel.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A legjobb élő sportfogadás oldalak Magyarországon

Szerencsére a magyar online sportfogadók számára is számos elérhető opció létezik, amelyek mindegyikén tudsz fogadni a kedvenc sportágaidra élőben, valós időben. Ráadásul ezek közül néhány még legális élő közvetítés használatához is lehetőséget nyújt HD live stream szolgáltatásaikon keresztül. Hogy melyik ezek közül a legjobb oldal, az természetesen egyéni preferencia kérdése.

Érdemes utánanézni az elérhető fogadási piacoknak, az élő közvetítés minőségének, a sportfogadási bónuszoknak és ajánlatoknak, a fizetési módoknak, a tranzakciós díjaknak, az ügyfélszolgálatnak és esetleg a mobil változatnak is. Ha minddel elégedett vagy, akkor jó eséllyel az számodra a tökéletes élő közvetítéses sportfogadás oldal.

Az elérhető sportágak

Magyar zászló

Élő közvetítés használatához számos fogadóiroda kínál lehetőséget, és ezeket a legtöbb sportágban elérheted. Főleg, ha a legnépszerűbbekről van szó.

Így például foci, tenisz, kézilabda, kosárlabda és jégkorong közvetítéseket szinte biztosan fogsz találni, ha olyan oldalra regisztrálsz, ahol van live streaming szolgáltatás az ügyfelek részére.

Ezek mellett számos kevésbé népszerű sportág is elérhető lehet, mint például a strandröplabda vagy a golf. Ráadásul mára egyre közkedveltebbé válik a virtuális sportfogadás és az eSport fogadás. Nem ritka, hogy eSport versenyeket is követhetsz élőben, a virtuális sportfogadás pedig magával vonzza eleve, hogy nézheted fogadás közben az adott sportág virtuális mérkőzését.

Útmutató élő közvetítés használatához

Hogyha megtetszett az élő fogadás gondolata, az újonnan megszerzett tudást pedig élő közvetítés használatához is szeretnéd kamatoztatni, akkor érdemes lesz ezeket a részeket alaposan átolvasnod. A következőkben ugyanis lépésről lépésre fogjuk bemutatni, hogy pontosan mit is kell csinálnod ahhoz, hogy élőben követhesd kedvenc csapataid mérkőzéseit a neten, legálisan, akár tv előfizetés nélkül is! Készen állsz? Már kezdünk is!

Az első lépés – Keresd meg a legjobb élő sportfogadás oldalt

Az első lépés az az kell legyen, hogy keresd meg azt az internetes bukméker oldalt, ahol van élő közvetítési szolgáltatás. Ehhez olvasd el online sportfogadás oldal értékeléseinket. Ezekben részletesen elemezzük az internetes fogadóirodákat.

Értelemszerűen minden oldalnál megjegyezzük, ahol van lehetőség élő közvetítésre élő fogadáshoz. Csekkold le a többi szempontot is, és mindent összegezve válassz magadnak új bukmékert, ahol szívesen játszanál.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A regisztráció – Hozd létre az új felhasználói profilodat

Ha megvan az új sportfogadás oldal, ahol játszani szeretnél, akkor ideje létrehozni az új felhasználói fiókodat. Ez rendre a jobb felső sarokban található Regisztráció / Regisztrálj / Sign Up / Register gombokkal kezdődik. Katt erre, majd add meg a kért adatokat. Ezek általában teljes név, pontos lakcím, email cím, telefonszám, jelszó, felhasználónév.

Vannak persze olyan oldalak is, amik több adatot kérnek, és vannak, amiknek egy email cím és egy jelszó is elég. Kattints a regisztrációra és csekkold az emailedet és a bejövő sms-eidet. Erősítsd meg a regisztrációt és már be is léphetsz az új fiókodba.

Tedd meg az első befizetésedet

Ha sikeresen beléptél, akkor az első belépésednél általában eleve a befizetési aloldalra irányít a rendszer. Ha mégsem így történne, akkor a jobb felső sarokban érdemes keresni a Befizetés, vagy a Deposit gombot. Erre kattintva hozhatod be a befizetési oldalt. Ha nincs ilyen gomb, akkor menj a profilodra, ott a pénztárcádra, és akkor ott lesz a Befizetés. Itt válaszd ki a használni kívánt fizetési módot, és add meg, hogy mennyi pénzt töltenél a számládra.

Thrillsy Bónusz_3

Ezt követően add meg a banki adataidat is, hogy megérkezhessen a pénz a sportfogadási számládra. Ennél a lépésnél ne felejtsd el megadni a bónusz kódodat, ha van, illetve mindenképp válassz az elérhető bónuszok közül, nehogy kárba vésszen az. Kattints a Befizetés gombra és erősítsd meg a tranzakciót. A befizetés azonnal meg is érkezik – és az üdvözlő bónuszod is!

A meccs – Legális élő közvetítés online sportfogadáskor

Már van számlád és pénz is van rajta. Irány az élő fogadási részleg. Itt általában egy kis tv ikonnal jelzik, ha egy fogadási eseményhez tartozik élő közvetítési funkció is. Kattints az eseményre, vagy a tv ikonra kétszer, és ha elég jó a neted és minden a terv szerint halad, akkor már el is indul az élő közvetítés, te pedig nézheted a meccset.

Az utolsó lépés – Az élő fogadás

…ha pedig a meccs már megy a háttérben, miért ne tennél rá egy kis pénzt is? Csak válaszd ki az elérhető foagdási piacok közül a számodra legszimpatikusabbat, tedd fel a szelvényedre, add meg a tétet és erősítsd meg a fogadást. Arra érdemes figyelni, hogy élő fogadáskor az oddsok gyorsan változnak, szóval néha nem árt gyorsan kattintgatni a sikeres fogadás érdekében.

Gyakran ismételt kérdések legális élő közvetítések használatához

A fentebbieken felül is felmerülhetnek benned kérdések a legális internetes élő közvetítések használatával kapcsolatosan. Ezek közül néhányat meglepő gyakorisággal tesznek fel nekünk Olvasóink – Ti –, ezért úgy gondoltuk, célszerű ezeket egy csokorba gyűjtve megválaszolni. Íme:

Labdarúgó stadion 13

Kitilthat az oldalról a fogadóiroda az élő fogadások miatt?

A válasz sajnos igen, a fogadóiroda kitilthat az oldaláról az élő fogadásaid miatt. Erre akkor kerülhet sor, hogyha úgy ítélik meg, hogy túl nagy profitot halmoztál fel és túl kevés szelvényed veszített. Ilyen esetekben – okkal – csalást feltételezhet a fogadóiroda, amelynek következményeképpen felfüggeszthetik a fiókodat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Jobban megéri élőben fogadni?

Nem lehet egyértelműen kiejelnteni, hogy jobban megéri élőben fogadni, mint mondjuk hosszú távon, vagy mérkőzés előtt, azonban szólnak mellette érvek. Gyorsabban el tudod könyvelni a nyereményeidet, ráadásul egy meccsen akár többször is nyerhetsz.

Továbbá élő fogadáskot csökkented a ház előnyét, hiszen gyorsabban reagálhatsz eseményekre, mint azt az oddsok változása követni tudná. Így jobbak a nyerési esélyei a figyelmes és remekül alkalmazkodó sportfogadónak.

Melyik a legjövedelmezőbb élő foci fogadási stratégia?

A legjövedelmezőbb élő foci fogadási stratégia az 1,5 gól fölötti fogadási piac. Ezzel ugyanis már a rendes játékidő előtt nyerhetsz, konkrétan abban a pillanatban, amikor meglövik a mérkőzés második gólját. Ez pedig, élő közvetítéssel egybevetve, mikor mindkét csapat támad és csak a szerencsén múlik, hogy nem kezdtek még el potyogni a gólok, tudhatod előre, hogy csak idő kérdése. Gyorsan nyerhetsz így nagyokat.

Élő Közvetítés – Összefoglalás

A fentiekben alaposan terítékre került az online sportfogadás használatához legálissá tett élő közvetítés rendszere. Kiveséztük, hogy melyek a legjobb online sportfogadás oldalak ilyen szolgáltatásokkal, és hogy mi alapján érdemes kiválasztani őket. Ismertettük azt is, hogy mit is jelent egy legális HD live streaming szolgáltatás a mai magyar internetes szerencsejáték piacon.

Hogy egyetlen olvasónkat se érhesse hátrány, részletesen bemutattuk azt is, hogy hogyan juthatsz el az online sportfogadás oldal kiválasztásától addig a pontig, hogy elkezdj élőben fogadni és élő közvetítéseket nézni a sportfogadási fiókod segítségével.

Természetesen számos egyéb hasznos infót megtudhattál még, amiket élő közvetítés használatához kamatoztathatsz majd a jövőben. Az élő fogadásaidhoz előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az élő közvetítést kínáló fogadási oldalak, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli