eSport fogadás áttekintés 2023

Ha érdekel az eSport fogadások, akkor a legjobb helyen jársz. Ebben a cikkben végigvezetünk a fogadási rendszereken, szabályokon, eseményeken, tippeken és trükkökön, valamint minden olyan részleten, amit tudnod kell, és ami biztosan segít növelni a nyerési esélyeidet. Akkor olvass tovább az alábbiakban, hogy mindezt megtudd.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az eSport és kik a játékosok?

Az eSport a szervezett játékversenyek egy formája, amelyben csapatok vagy egyéni játékosok küzdenek meg egymással a pénzdíjakért. Általában számítógépeken vagy konzolokon játsszák, egyes versenyeken azonban mobileszközök használata is megengedett. A játékok a lövöldözős címektől az RTS (valós idejű stratégia) és a MOBA (multiplayer online battle arena) játékokig terjednek.

A legjobb sportok

A leggyakoribb játékok közé tartozik a League of Legends, a Dota 2, a Counter-Strike: Global Offensive, World of Warcraft, Overwatch, Starcraft II és Hearthstone. A csapatokat gyakran profi játékosok alkotják, akik együtt gyakorolnak és versenyeznek, hogy a választott játékukban a legjobbak legyenek. Olyan nagy szervezetek is szponzorálják őket, mint az ESL (Electronic Sports League), a DreamHack és a Twitch.

Hol lehet fogadni?

Ahhoz, hogy fogadásokat kössön, egy fogadóirodát kell igénybe vennie. A sportfogadók minden nagyobb versenyre és eseményre kínálnak fogadási oddsokat. Nehéz lehet eldönteni, hogy melyik sportfogadást érdemes fogadni, mivel minden egyes bukméker más-más piacokat, bónuszokat és promóciókat kínál.

Fontos, hogy a fogadás előtt összehasonlítsa a különböző sportfogadók által kínált oddsokat. Azt is meg kell vizsgálni, hogy milyen a bukméker hírneve, és mennyire megbízható az ügyfélszolgálatuk. Emellett fontos ellenőrizni, hogy az Ön által használt oldal rendelkezik-e a nemzeti szabályozó hatóság érvényes engedélyével.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A bukmékerek játékai és nyereményalapja

A bukmékerek sokféle játékot és versenyt kínálnak. A leggyakoribb játékok közé tartozik a League of Legends (LoL), a Dota 2, a Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), Overwatch és Starcraft II. Ezeknek a versenyeknek a nyereményalapjai játéktól függően változnak, némelyik nagyon nagy pénzdíjakat kínál. A legtöbb fogadóiroda lehetővé teszi a virtuális valutapiacokon való fogadást is, mint például a skin szerencsejáték.

Gyors útmutató a fogadásokhoz

Magyar zászló

Mielőtt fogadásokat kötnél, fontos, hogy jól ismerd a szabályokat, a játékmechanikát és a csapatok által használt stratégiákat. Meg kell ismerkednie az Ön által használt fogadóirodánál elérhető fogadási piacokkal is.

Az eSport-fogadás általában ugyanúgy működik, mint a sportfogadás – fogadhatsz arra, hogy ki nyeri meg a mérkőzést vagy a tornát, hogy egy játékos vagy csapat elér-e egy bizonyos pontot a versenyben, és így tovább.

Lehetőség van határidős fogadásokra is, például arra, hogy melyik csapat nyeri meg a bajnoki címet, vagy melyik egyéni játékos lesz egy esemény MVP-je. Emellett a legtöbb bukméker bónuszokat és promóciókat kínál ügyfeleinek, ezért a fogadások elhelyezésekor mindenképpen használja ki ezeket az ajánlatokat.

Fogadási típusok

A fogadások elhelyezésekor fontos, hogy megértse a különböző fogadási típusokat. Néhány a leggyakoribb fogadási piacok közül:

 • Mérkőzés győztese – Fogadás arra, hogy melyik csapat vagy egyén nyeri meg a mérkőzést.
 • Total Maps – Fogadás arra, hogy egy mérkőzés hány pályán keresztül fog tartani.
 • Hendikep – Fogadás arra, hogy az egyik csapat előnyben van a másikhoz képest a pontok tekintetében.
 • First Blood – Fogadás arra, hogy melyik csapat fogja először kiejteni ellenfelét a mérkőzésen.
 • Outright Winner – Fogadás arra, hogy melyik csapat vagy egyén nyeri meg a teljes versenyt vagy eseményt.

Lehetőség van olyan határidős fogadásokra is, mint például arra, hogy ki nyeri meg a bajnoki címet vagy a játékosok MVP-díját bizonyos eseményeken.

eSport lefedettség

Végül fontos, hogy naprakészen tájékozódjon a megbízható forrásokból származó hírekről és tudósításokról. Számos olyan weboldal és blog létezik, amelyek rendszeresen friss információkat közölnek a versenyekről, csapatokról és játékosokról.

Emellett a legtöbb fogadóiroda saját fogadási oldallal is rendelkezik, amelyek gyakran tartalmaznak tippeket és tanácsokat a sikeres fogadásokhoz. A legfrissebb hírekről való tájékozódás segíthet jobb döntéseket hozni a fogadások elhelyezésekor.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Fogadás a League of Legends eseményeire

A League of Legends az egyik legnépszerűbb eSport játék a világon, és az év során több tucatnyi versenyt rendeznek. A League of Legends-versenyekre való fogadás nagyon szórakoztató és nagyon nyereséges is lehet, ha megalapozottan fogadsz.

Fogadáskor fontos figyelembe venni olyan tényezőket, mint a csapat vagy a játékosok formája, a legutóbbi eredmények, a pályarekordok és így tovább. Ha elvégzed a házi feladatodat, és utánanézel a játékosoknak és csapatoknak, nagyobb esélyed lesz sikeres fogadásokat kötni.

Fogadás a DOTA 2 eseményekre

A DOTA 2 egy másik népszerű eSport játék, és minden évben számos versenyt rendeznek. A DOTA 2 eseményekre való fogadáskor fontos, hogy megértsd a játék dinamikáját, és azt, hogy a csapatok vagy a játékosok hogyan teljesítenek bizonyos helyzetekben. Emellett a hírek követése segíthet tájékozódni a közelgő versenyekről és a csapatok formájáról, ami előnyt jelenthet a fogadások elhelyezésekor.

CS:GO fogadási lehetőségek

A CS:GO az egyik legnépszerűbb eSport játék, és számos fogadási lehetőség áll rendelkezésre a CS:GO versenyekre. Amikor CS:GO-ra fogadsz, fontos, hogy olyan dolgokat tarts szemmel, mint a pályarekordok, a játékosok formája és a csapatstratégiák. Emellett a hírekről való tájékozódás segíthet abban, hogy jobban tájékozott fogadásokat tegyél a fogadások elhelyezésekor.

Népszerű események hazánkban

Az iparág évről évre tovább növekszik, és ez alól Magyarország sem kivétel. Magyarország fővárosa, Budapest 2023-ban a legnépszerűbb versenyeknek ad otthont. Néhány a megrendezésre kerülő top események közül:

 • DreamHack Masters – egy nemzetközi verseny, amelyen Counter-Strike: Global Offensive
 • Intel Extreme Masters – a Counter-Strike és a Starcraft II vezető versenye.
 • ESL Pro League – egy profi liga, ahol a világ minden tájáról érkező csapatok versenyeznek.
 • League of Legends World Championships – ahol a csapatok a világbajnoki címért küzdenek.

Ez csak néhány a 2023-as magyarországi kínálatból. Emellett számos kisebb verseny és bajnokság is zajlik az év során, amelyek izgalmas lehetőséget kínálnak az eSport fogadásokba való bekapcsolódásra.

Thrillsy Bónusz_3

A legjobb bónuszokat kínáló fogadási oldalak

Ha a legjobb bónuszajánlatokat kínáló fogadási oldalakat keresed, Magyarországon számos nagyszerű lehetőség közül választhatsz. Ezek a bónuszok felhasználhatók a fogadások elhelyezésekor, és segíthetnek abban, hogy előnybe kerülj ellenfeleiddel szemben a fogadások megkötésekor.

Fontos megjegyezni, hogy a feltételek és kikötések érvényesek lehetnek, ezért a fogadások megtétele előtt mindenképpen olvassa el ezeket figyelmesen. Néhány vezető bukméker, akik bónuszokat kínálnak, a következők:

 • Hot.bet – A Hot.bet Magyarország egyik vezető fogadási oldala, amely számos bónuszt kínál, többek között ingyenes fogadásokat és befizetési mérkőzéseket.
 • 1Bet – Az 1Bet egy másik vezető fogadási oldal Magyarországon, és számos bónuszt kínál, beleértve az üdvözlő bónuszokat, a cashback ajánlatokat és a befizetés nélküli bónuszokat.
 • Thrillsy – A Thrillsy Magyarország egyik vezető fogadási oldala, és olyan izgalmas bónuszokat kínál, mint az első befizetési mérkőzések és az ingyenes fogadások.

Ez csak néhány a vonzó bónuszokat kínáló magyarországi fogadási oldalak közül. Számos más bukméker is elérhető, akik különböző típusú promóciókat kínálnak, ezért mindenképpen végezzen kutatást, mielőtt eldönti, melyik oldal a legjobb az Ön számára.

Ha kihasználja ezeket a bónuszajánlatokat, növelheti az esélyét a sikeres fogadásoknak és a nyeremények maximalizálásának. Emellett fontos, hogy elolvasd a feltételeket, mielőtt regisztrálsz bármelyik bukmékernél, ezért győződj meg róla, hogy megértetted a bónuszhoz kapcsolódó összes részletet, mielőtt kihasználnád azt.

Népszerű piacok

A fogadások elhelyezésekor különböző piacok állnak a fogadók rendelkezésére, amelyek közül választhatnak. A népszerű piacok közé tartoznak az egyenes nyertesek, a versenykártyák, a hendikepek és a kellékek. Az egyértelmű győztes fogadások azt jelentik, hogy megjósolják, melyik csapat vagy egyén fog megnyerni egy adott eseményt.

еSport fogadás

A versenytérkép fogadások során megjósoljuk, hogy egy versenyen melyik pálya győztese lesz a győztes. A hendikep fogadások során egy csapatnak vagy egyénnek előnyt vagy hátrányt adnak az eseményekre történő fogadáskor. A prop fogadások olyan konkrét eredmények megjóslására irányulnak, mint például az, hogy egy játékos hány killt fog elérni egy mérkőzés során.

Élő fogadások és élő közvetítés

Az élő fogadások a legtöbb bukmékernél elérhetők, és remek módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki a fogadásaiból. Az élő fogadások segítségével a mérkőzés közben is megteheti tétjeit, és kihasználhatja a mérkőzés közbeni lendületváltozásokat. A legtöbb fogadóiroda élő közvetítési szolgáltatást is kínál, így a mérkőzéseket a mérkőzések közben is figyelemmel kísérheti, és a fogadások megtétele előtt képet kaphat a csapatok vagy egyének teljesítményéről.

Legálisak az eSport fogadások?

Magyarországon az eSport-fogadás legális, és a Nemzeti Szerencsejáték Hivatal szabályozza. Fontos megjegyezni, hogy ha elmúltál 18 éves, akkor legálisan fogadhatsz Magyarországon. Mint a szerencsejátékok minden formájánál, a fogadások megtétele előtt feltétlenül tisztában kell lenni a kockázatokkal. Emellett győződjön meg róla, hogy elolvasta az összes feltételt, mielőtt bármelyik fogadóirodánál regisztrál, vagy részt vesz a fogadásokban.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy vannak olyan országok, ahol ez nem megengedett, vagy bizonyos szempontból korlátozva lehet. Ezért fontos, hogy ellenőrizze a helyi törvényeket és előírásokat, mielőtt részt vesz az eSport fogadási tevékenységekben.

Gyakran ismételt kérdések

Bár nagyjából lefedtük az egész témát és az eSport fogadások minden csínját-bínját, előfordulhat, hogy vannak olyan témák, amelyekkel kapcsolatban kérdéseid vannak. Ezért az alábbiakban bemutatjuk a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Hol lehet fogadni az eSport-játékokra?

Magyarországon számos online fogadóirodánál lehet fogadásokat kötni. Mindenképpen végezzen kutatást, és hasonlítsa össze a különböző bukmékerek által kínált bónuszokat, oddsokat és piacokat, mielőtt regisztrálna valamelyiknél.

Minden fogadási oldal ugyanazt az eSport ajánlatot kínálja?

Nem, a fogadási oldalak különböző bónuszokat és promóciókat kínálnak. Mielőtt feliratkozol egy adott fogadóirodára, mindenképpen olvasd el a bónuszajánlatokkal kapcsolatos összes feltételt, hogy megalapozott döntést hozhass.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Muszáj eSport-játékosnak lennem ahhoz, hogy sikeresen fogadhassak?

Nem, nem kell játékosnak lenned ahhoz, hogy sikeresen fogadhass. Segít azonban, ha ismeretekkel rendelkezel az eSportról és megérted a játékmechanikát, így megalapozottabb fogadásokat tudsz kötni. Emellett, ha hozzáférsz az élő közvetítési szolgáltatásokhoz, jobban megértheted a mérkőzést, és felismerheted a potenciális fogadási lehetőségeket.

Érdemes csak az eSportra fogadni?

Hogy megéri-e vagy sem, az a megközelítésedtől függ. Ha jártas vagy benne és érted a játékmechanikát, akkor ez egy élvezetes és jövedelmező módja lehet annak, hogy pénzt keress az eseményekből. Fontos azonban észben tartani, hogy bizonyos kockázatokkal jár, ezért fontos, hogy felelősségteljesen játsszon.

Melyik bukmékernél nyissak számlát kezdőként?

Ajánlott egy jól bevált fogadóirodánál fogadási számlát nyitni. Ez biztosítja, hogy a lehető legjobb oddsokat kapja, valamint hozzáférést a különböző piacokhoz.

Következtetés

Összefoglalva, az eSport fogadások Magyarországon legális tevékenységnek számítanak, és a Nemzeti Szerencsejáték Hivatal szabályozza őket. Egyszerre lehet izgalmas és jövedelmező módja annak, hogy pénzt keress az eseményekből, feltéve, hogy tisztában vagy a kockázatokkal.

Emellett fontos, hogy mielőtt bármelyik bukmékernél regisztrál, végezzen kutatást, és győződjön meg arról, hogy megértette a bónuszokkal vagy promóciókkal kapcsolatos összes feltételt. Végül az is segít, ha ismeretekkel rendelkezik, és megérti a játékmechanikát, hogy tájékozottabb fogadásokat tehessen.

Utolsó frissítés: 24/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az eSport fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli