Futsal fogadás – #1 Útmutató 2023

Ha érdekel a futsal fogadás, akkor a legjobb helyen jársz. Már mutatunk is mindent, amit erről a témáról tudni kell!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Bevezetés a futsal fogadásba

A futsal fogadás a futsal mérkőzésekre történő fogadások gyakorlatát jelenti. Ez a fajta fogadás valós idejű és mérkőzés előtti piacokon is megtehető. A futsal, vagy más néven teremfoci a foci egy olyan változata, amelyet a hagyományos focihoz képest kevesebb játékossal, beltéren játszanak.

A játék sokkal kontrolláltabb és intenzívebb játékmenetet biztosít, így izgalmas lehetőség a sportfogadók számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a fogadásaikat. 

Elérhető fogadási lehetőségek

Amikor a futsal fogadási lehetőségeket nézi, általában olyan opciókat talál, mint például: Végeredmény (1X2), mérkőzés pontos eredménye, Handicap, Over/Under, vagy épp a mindkét csapat szerez gólt (BTTS) piac. Ezek a különböző fogadási típusok számos különböző módot kínálnak arra, hogy pénzt keressünk a futsal-mérkőzésekre történő fogadásokból.

Az 1X2 fogadásnál egyszerűen csak a mérkőzés győztesét, a rendes játékidő végeredményét kell megjósolnod (hazai győzelem, döntetlen vagy idegenbeli győzelem).

A legjobb sportok

A Pontos eredmény, a hendikep és az alatt / fölött fogadásoknál a mérkőzés kimenetelét jósolja meg a játékos. A hendikep fogadásnál úgy teszi ezt, hogy az egyik csapatot előnyből indítja. Például, ha az A csapat a B csapat ellen játszik, és a B csapatra egy hendikepet helyeztek (pl. -1), akkor az A csapatnak legalább két góllal kell nyernie ahhoz, hogy sikeres legyen ez a fogadás.

A Pontos eredmény fogadásoknál értelemszerűen a mérkőzés pontos végeredményét kell megtippelni. Ezt a fogadást általában nehezebb pontosan megjósolni, ezért az oddsok valamivel magasabbak szoktak lenni.

Végül, a Mindkét csapat szerez gólt (BTTS) fogadásnál egyszerűen arra kell fogadni,  hogy mindkét csapat betalál-e a mérkőzésen vagy sem, ez tehát egy kétesélyes fogadás.

Futsal meccsek keresése, amelyekre fogadni lehet

Amikor futsal mérkőzéseket keresel, amikre fogadhatsz is, fontos, hogy megtaláld a megfelelő bukméker oldalakat, akik kínálnak ilyen típusú fogadási piacokat egyáltalán. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb fogadóiroda rendelkezik valamilyen fedezettel a futsal mérkőzésekre, de csak néhány olyan van, amely kifejezetten erre a sportágra specializálódott.

Mint mindig, amikor sportfogadást választasz, mindenképpen olvasd át a buki szerződési feltételeit, hogy megtudd, mire is szerződsz pontosan.

Az is fontos, hogy megbizonyosodj arról, hogy a kiválasztott bukméker versenyképes oddsokat kínál a futsal mérkőzésekre. Így maximalizálhatod a nyereményeidet. Győződj meg róla, hogy megnézted a különböző fogadóirodákat, és összehasonlítottad az oddsaikat, mielőtt eldöntenéd, hogy melyiket is választod.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Dióhéjban a fogadási típusokról

A futsalfogadás egy szórakoztató és izgalmas módja a futsal mérkőzésekre való fogadásnak. Többféle fogadási forma áll rendelkezésre, többek között a Mérkőzés eredménye (1X2), a Pontos Eredmény, a Hendikep és az Alatt / Fölött és a mindkét csapat szerez gólt (BTTS) piacok.

Amikor bukmékereket keresel, akiknél fogadhatsz, mindenképpen hasonlítsd össze az oddsokat közöttük, hogy maximalizálhasd a nyereményedet.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Ezen kívül győződjön meg arról is, hogy az általad választott fogadóiroda versenyképes szorzókat kínál a futsal meccsekre. Ha ezeket a tippeket szem előtt tartod, jó úton haladsz afelé, hogy sikeres futsal fogadóvá válj!

A futsal élő fogadások és élő közvetítések elérhetősége

A futsal élő fogadások és élő közvetítések egyre népszerűbbek a fogadók körében. Az élő fogadás remek módja annak, hogy a legtöbbet hozd ki a fogadásaidból, mivel a mérkőzés alakulásának függvényében módosíthatod a stratégiádat. Ez azt jelenti, hogy ha az egyik csapat előnyben van a másikkal szemben, akkor gyorsan megtehetsz egy fogadást az ő javukra, és potenciálisan növelheted a nyereményedet. 

Hasonlóképpen, az élő közvetítéssel valós időben követheted a mérkőzés alakulását, így pontosan tudhatod, mi is történik a pályán. Ennek köszönhetően pedig megalapozott döntéseket hozhatsz a fogadásaiddal kapcsolatban. Sok bukméker már ingyenesen kínálja ezt a szolgáltatást, ami még vonzóbbá teszi a futsal fogadás lehetőségét.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Lássuk a legnépszerűbb futsal eseményeket Magyarországon!

Az egyik legnépszerűbb futsal esemény ma Magyarországon a Magyar Futsal Kupa, amelyet 1994 óta évente rendeznek meg. A versenyen az egész országból érkeznek csapatok, hogy megmérkőzzenek a bajnoki címért.

Profi és amatőr klubok egyaránt részt vesznek rajta. További jelentős versenyek közé tartozik a Magyar Futsal Liga, amelyben a csapatok a szezon során a feljutásért vagy a kiesés elkerüléséért küzdenek.

Magyar zászló

A magyar válogatott számos nemzetközi tornán is részt vett, például a FIFA Futsal Világbajnokságon és az UEFA Európa-bajnoki selejtezőkön. Az évek során számos sikeres szerepléssel büszkélkedhetnek, és továbbra is a jelen vannak a legrangosabb sorozatokban.

A futsal fogadás egyre népszerűbb Magyarországon is, így pedig egyre több fogadó használja ki a különböző fogadási piacokat. A végeredmény fogadástól (1X2) a mindkét csapat szerez gólt (BTTS) opcióig rengeteg lehetőség közül választhatnak a játékosok, és kihasználhatják a bukmékerek által kínált versenyképes oddsokat.

Az élő közvetítés és az élő fogadások is elérhetőek, így még több fogadó maradhat naprakészen a pályán zajló eseményekkel. Ezzel együtt pedig maga a futsal fogadás még egy fokkal izgalmasabb élménnyé válik!

Futsal fogadási trükkök és tippek

A futsal fogadás némi tervezést és kutatást igényel, ha növelni szeretnéd a nyerési esélyeidet. Mielőtt fogadást kötnél, mindenképpen elemezd mindkét csapat formáját, hogy jobban megértsd erősségeiket és gyengeségeiket. Az is fontos, hogy mindig ellenőrizd a bukik oddsait. Így tudod majd a lehető legértékesebbé varázsolni sportfogadási szelvényedet.

HotBet Bónusz

Egy másik hasznos tipp, hogy tartsd nyitva a szemedet a bukmékerek által kínált speciális promóciók előtt, mivel ezek nagyobb hozamot biztosíthatnak a fogadásokon. Végezetül, mindig győződj meg arról, hogy a fogadások előtt beállítasz magadnak egy keretet.

Határozd meg a költségvetésedet, és tartsd is magad hozzá, bármi történjék is! Ha ezeket a trükköket és tippeket szem előtt tartod, akkor a futsal fogadásban jó esélyed lesz a sikerre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Futsal fogadási GYIK

Bár ez a futsal fogadásról szóló cikk már így sem éppen kis terjedelmű, még mindig maradhat néhány kérdés. Ezért létrehoztunk egy GYIK részt.

Milyen a jó futsal fogadási stratégia egy kezdő sportfogadó számára? 

Kezdő fogadóként a legjobb stratégia a futsal fogadáshoz az, ha a mérkőzésben részt vevő mindkét csapatnak a felkutatásával kezdünk. Elemezzük ki a formájukat, és hasonlítsuk össze a csapatok erősségeit és gyengeségeit. Így érthetjük meg jobban, hogy hogyan is alakulhat a mérkőzés kimenetele.

Ha ezt megtettük,, fontos, hogy keressünk promóciókat vagy bónuszokat a fogadóirodák ajánlatai között. Így még több pénzt nyerhetünk. Végül pedig mindig győződjünk meg arról, hogy a fogadások megtétele előtt van egy meghatározott büdzsénk, amihez ráadásul bármi áron tartjuk is magunkat!

Melyek a legnépszerűbb futsal események Magyarországon?

A legnépszerűbb magyarországi futsal események közé tartozik a Magyar Futsal Kupa, amelyet 1994 óta évente rendeznek meg; a Magyar Futsal Liga, amelyben a csapatok a szezon során a feljutásért vagy a kiesés elkerüléséért küzdenek; valamint a magyar válogatott részvétele a nemzetközi tornákon, például a FIFA Futsal Világbajnokságon és az UEFA Európa-bajnoki selejtezőkön. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Vannak hasznos tippek a futsal fogadáshoz?

Igen, természetesen vannak hasznos tippek a futsal fogadáshoz is. Mielőtt fogadásokat kötnél, mindenképpen elemezd a csapatok formáját, hogy jobban megérthesd erősségeiket és gyengeségeiket.

Az is fontos, hogy mindig ellenőrizd a sportfogadás oldalak által kínált legfrissebb oddsokat, hogy a legjobb ár-érték arányt kaphasd a pénzéért cserébe.

Szimbólumok Foci

Emellett tartd szemmel a bukmékerek által kínált speciális promóciókat is, mivel ezek nagyobb hozamot biztosíthatnak a fogadások alkalmával. Végül pedig határozz meg a fogadások előtt egy költségvetést, és tartsd is hozzá magad minden körülmények között!

Nyissak számlát egynél több bukmékernél?

Igen, ajánlatos egynél több sportfogadás oldalnál is számlát nyitni. Így tudod ugyanis kihasználni a különböző fogadási piacok és a versenyképes oddsok előnyeit. Így mindig össze tudod hasonlítani az árakat, és a legjobb ár-érték arányt kaphatod a pénzedért cserébe.

Továbbá, ha több számlával rendelkezel, akkor kihasználhatod az elérhető különleges ajánlatokat és promóciókat is. Ezért egynél több fogadóirodánál számlát nyitni nemcsak hogy lehetséges, de erősen ajánlott is. Főleg, ha maximalizálni szeretnéd a futsal fogadási lehetőségeidet!

Mennyit érdemes fogadni futsalra kezdőként?

Kezdőként fontos, hogy kis tétekkel kezdj, hogy tapasztalatot szerezhess és hozzászokj a fogadási folyamathoz. Így nem fogsz túl sokat kockáztatni a pénzedből, és még tanulni is tudsz a tétek elhelyezése közben elkövetett hibákból.

Az is fontos, hogy mindig állíts fel egy büdzsét magadnak, mielőtt fogadásokat kötnél. Ehhez tartsd is magad, bármi is történjen! Ha ezeket a tippeket szem előtt tartod, akkor a futsal fogadás izgalmas élménnyé válhat számodra is.

Összefoglalás

A futsal fogadás nagyszerű módja lehet a pénzkeresésnek, ha tudod, mit csinálsz. Azonban, mint minden sportfogadásnál, itt is fontos, hogy ne felejtsd el mindig meghatározni a költségvetést, és persze be is tartani azt. Ezen kívül elengedhetetlen, hogy a fogadások megtétele előtt elemezzük a mérkőzésben részt vevő mindkét csapat formáját, hogy a lehető legjobban megértsük, hogyan alakulhat a mérkőzés.

Végezetül pedig érdemes nyitva tartani a szemünket a bukmékerek által kínált speciális promóciók előtt, mivel ezek nagyobb hozamot biztosíthatnak a fogadásokon. Ha ezeket a trükköket és tippeket szem előtt tartod, akkor a futsal fogadásban jó esélyed lesz a sikerre! 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Futsal rajongó vagy és érdekel az online fogadás? Akkor ez a cikk neked szól. Mutatjuk a legjobb futsal fogadási lehetőségeket.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli