Nagyszerű KHL tippek 2023

A kontinentális jégkorong liga (KHL) a legerősebb jégkorong bajnokság az Eurázsiai kontinensen. Nem nehéz kitalálni, hogy az Észak-amerikai (NHL) mintájára hozták létre 2008-ban Dmitrij Medvegyev orosz elnök kezdeményezésére. A bajnokság a korábbi orosz bajnokságra épül, és a csapatok és a játékosok döntő része is orosz.

Azonban az utóbbi időben egyre több ország jégkorong csapata csatlakozott a bajnoksághoz. Így pl. Fehéroroszország, Lettország, Finnország, Kazahsztán, Kína, Szlovákia és Csehország jégkorong csapata is csatlakozott, és egy igazi nemzetközi bajnokság jött létre. És most sok nagyszerű sportfogadási lehetőség van.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Legjobb jégkorong sportrendezvények

A Kontinentális jégkorong liga játékstruktúrája folyamatosan fejlődött. Az első évben még egy bajnokságban játszott az összes csapat, de 2009 óta két konferenciában, a nyugati és keleti konferenciában játszanak meccseket a nagy távolságokra tekintettel. A csapatok városa közötti távolság sokszor elériheti a több ezer kilómétert, ezért ésszerű volt a két konferencia kialakítása.

Mindkét konferenciában 12 csapat vesz részt. Minden csapat 4 meccset játszik a konferencia azonos osztályának összes többi csapatával, majd 3 meccset játszik a konferencia különböző osztályának csapataival. Majd két meccset játszanak mindegyik nem konferencia csapattal. Alapszakaszból mindegyik konferenciából a legjobb 8 csapat kerül a rájátszásba. A rájátszás győztese nyeri el a Gagarin kupát.

Fogadásokat jégkorong

Ezt követően negyeddöntőt, elődöntőt és döntő rendeznek. Végül a két konferencia győztese csap össze a bajnoki címért. A Gagarin kupát a Kontinentális jégkorong ligában rájátszás győztese nyeri el. A kupát Gagarinról nevezték el, mert az alapszakasz utolsó meccsét április 12-én játsszák, ami megegyezik Jurij Gagarin repülésének évfordulójával.

Előrejelzés aktuális meccsekre

Betting tips can be very helpful for bettors. What can you bet on at a bookmaker? The result of the match, the number of goals scored, double chances and more. Nearly 60 matches are played in the traditional regular season, and the team that finishes first is named the winner of the Continental Cup.

A következő szezon

A Kontinentális Jégkorong Liga alapszakasza 2021. szeptember 1-én kezdődik az Avangard Omsk és CSKA Moszkva meccsel, majd szeptember 2-án folytatódik 7 meccsel többek között a Lokomotiv Yaroslavl-Dinamo Riga, Severstal Cherepovets-SKA Szentpétervár, HC Sochi-Amur Habarovszk, Spartak Moszkva- Admiral Vlagyivostok stb.

Mivel jelenleg még nem kezdődött el a bajnokság, ezért nagyon kevés tippet találhat a fogadóirodáknál, de egy-két héten belül már sok tipp és szakértői elemzés fog megjelenni. Ugyanakkor a korábbi bajnokságok számos értékes adatot szolgáltatnak.

Például a 2019/20-as szezonban a döntetlen 3-5 közötti szorzóval adták, a hazai győzelmeket 1.1 és 3 között, míg a vendég-győzelemnél eléggé szórtak az adatok. Néhány fogadóirodánál már látható tippek az idei Avangard Omsk és CSKA Moszkvaösszecsapásra. A hazai győzelmet 2.55, a döntetlent 3.85, a vendég győzelmet2.38, az 1X 1.58, az 12 1.28 és a 2X 1.52 szorzóval adják. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hol lehet fogadni a KHL liga? 

A jégkorong egy népszerű sportnak számít különösen az északi országokban, ezért minden fogadóirodánál megtalálhatók a jégkorong meccsek. A Kontinentális jégkorong liga meccseire nemcsak Európában és Oroszországban, hanem gyakorlatilag szerte a világban fogadhat. A weboldalunk számos remek fogadóirodát mutat be, amelyek mind nagyon biztonságosak a magyar felhasználók számára és remek oddsokat kínálnak.

1Bet Platform_6
1Bet egy nagyszerű cím KHL fogadásokhoz

Az összehasonlító oldalak rangsorolják a különböző fogadóirodákat, és elemzik őket különböző szempontok alapján. A fogadóirodák között nagyon nagy a verseny, ezért különféle jutalmakkal és bónuszokkal próbálják a fogadókat magukhoz csábítani. Az üdvözlő bónusznak pontosan az a feladata, hogy új fogadókat toborozzon a fogadóirodának.

További fontos tulajdonság egy fogadóiroda megítélésénél az élő fogadás lehetősége, amely során a fogadók a mérkőzés kezdete után fogadhatnak a mérkőzés lefolyását követve. Ez egy rendkívül izgalmas formája a fogadásnak, mert egy hokimecss során számos váratlan esemény befolyásolhatja az eredményt, mint pl. kiállítások, kulcsfontosságú játékosok sérülése stb.  

Könnyű nyerni a KHL liga fogadással? 

A hagyományos versenyszakaszban és a rájátszásban rengeteg mérkőzés vár a fogadókra. Egy jó Kontinentális jégkorong liga tipp kulcsfontosságú lehet a hosszú távú fogadási profit eléréséhez. Számos oldalon egy szakértői csapat áll rendelkezésre, amely rendszeresen teljesen ingyen szolgáltat tippeket. Az, hogy mekkora az esélye a fogadásnak, az függ attól, hogy mire adja le a tippjeit.

Okostelefonok és tabletták jégkorong

A Kontinentális jégkorong liga jégkorong tippeket a mérkőzés eredményére, a gólok számára, a dupla esély fogadásra és egyéb eredményekre adhatja le. A sikeres fogadáshoz persze megfelelő stratégiára van szükség, amely hosszú távon magasabb profitot eredményez. A tapasztaltabb fogadók saját stratégia szerint fogadnak. Bizonyos esetben a fogadási stratégia teljesen független a sportágtól.

Tétemelés stratégiája

Az egyik gyakran alkalmazott módszer a tétemeléses stratégia, amely szerint egy időrendben először kezdődő mérkőzésnél arra, hogy az első harmadban több mint másfél gól esik, amelynél általában dupla szorzót adnak.

Ha az bejön, akkor már megdupláztuk az összeget, ha nem jön be, akkor az időrendeben a következő meccsen dupla téttel fogadunk arra, hogy az első harmadban több mint másfél gól esik. Ha ez bejön, akkor leállunk a fogadással, ha nem jön be akkor folytatjuk a harmadik meccsel.  

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Biztonságos fogadni a Kontinentális jégkorong? 

Az online fogadás kapcsán a biztonság egy különösen fontos szempont. Szinte naponta olvashatunk különböző internetes visszaélésekről és csalásokról. Az online fogadóirodák tevékenységét szigorú törvények és felügyeletei szervek szabályozzák. Egy fogadóiroda működési engedélyének megszerzéséhez számos követelményt kell teljesíteni. Teljesen összhangban kell lenni a szolgáltatás helyszínének megfelelő országok törvényeivel.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Általában az online fogadóirodák a leginkább liberális országokat, az offshore választják működési területnek. A működési engedély megszerzése után folyamatosan be kell tartania a fogadóirodának a törvényeket, amelyet a felügyeleti szervek rendszeresen ellenőriznek. Az engedély megszerzése után a fogadóirodák különböző tanúsítványokat szereznek, amelyeket feltüntetnek a weboldalukon.

Titkosítási technológia

A személyes és banki adatok biztonságát a megfelelő titkosítással biztosítják. Az SSL technológia az egyik leggyakrabban alkalmazott technológia, amely lehetővé teszi azt, hogy nem biztonságos felületeken a személyes vagy banki adatok titkosítva jelenjenek meg. Az SSL titkosítás jelenlétét a https:// URL cím mutatja. 

Összefoglalás

A Kontinentális jégkorong liga a legnépszerűbb jégkorong bajnokság az Eurázsiai kontinensen, és a 2. legnépszerűbb a világon. A bajnokság tulajdonképpen az egykori Szovjetunió, majd Oroszország bajnokságnak a folytatása, és ma már egy igazi nemzetközi, magasan jegyzett kontinensviadal.

A hokicsapatok zömét orosz csapatok alkotják, és további csapatok vannak Fehéroroszországból, Finnországból, Csehországból, Kínából, Lettországból, Szlovákiából. A fogadók a tippeket a mérkőzés eredményére, a gólok számára,vagy hogy elér-e a gólok száma egy adott értéket adhatják le.

A tippeket leadhatja a mérkőzés előtt vagy után. Az élő fogadás egy nagyon népszerű változata a fogadásnak, amit sok olyan fogadó választ, akik a jégkorong iránti rajongásukat kombinálják a fogadással.

A fogadás biztonságát számos ellenőrző testület biztosítja, amelyek engedélyezik és különböző szempontok alapján rendszeresen vizsgálják a fogadóirodák működését. A biztonságos működés a fogadók biztonságát szolgálják, hogy a sikeres fogadást követően a nyeremények biztosan kifizetésre kerüljenek.

Több izgalmas sportfogadási tipp:

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ez a cikk a kontinentális jégkorongliga (KHL) 2023-es évének legjobb előrejelzéseit ismerteti. Regisztráljon most az itt látható bukmékereknél, és kezdjen el fogadni a legjobb hokimeccsekre és eseményekre.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli