PayTM fogadás – Top 10 oldalak 2023

Csak 2010 óta van rá lehetőség, mégis szinte azonnal meghódította a világot a PayTM fogadás. Az Indiában megszülető digitális pénzügyi alkalmazás milliók életét varázsolta egy csapásra könnyebbé és gyorsabbá, na meg persze olcsóbbá is.

Hogy mit is tud valójában ez a fizetési mód és miért érdemes online szerencsejáték során is használni, azt ezen írásunkban igyekszünk bemutatni. Olvass tovább, és tudj meg mindent a PayTM fogadás lehetséges kiaknázási módjairól!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Útmutató kezdőknek

Az alábbi fejezeteket elsősorban a kezdő tagjainknak szánjuk. Első körben a PayTM rendszerének működését szeretnénk bemutatni. Azt követően a fizetésekhez köthető tranzakciós díjakról fogunk beszámolni, amik olyan számokat tartalmaznak, hogy biztosak vagyunk benne: nektek is tetszeni fognak. Végül abban nyújtunk kapaszkodót, hogy hogyan is regisztrálhatsz új fiókot a PayTM rendszerébe.

A legjobb sportok

Használati útmutató

A PayTM India egyik legnépszerűbb digitális fizetési módja. Ennek köszönhetően közvetlenül, egyszerűen és gyorsan utalhatsz pénzt mások bankszámlaszámára. A tranzakciók megerősítéséhez egy úgynevezett KYC folyamaton kell keresztül esni, ami azt hivatott kivédeni, hogy csak olyannak küldj pénzt, akit ismersz is, és akinek megvannak az adatai. 

A PayTM fogadás díjai

Logo PayTM

A PayTM fogadás legnagyobb előnye kétségkívül a tranzakciós díjak, amikkel operálnak. Ilyenek ugyanis nincsenek, azaz minden egyes tranzakciódat, minden egyes utalásodat ingyenesek intézheted ezen a rendszeren keresztül.

Be- és kifizetéseid egyaránt felár nélkül kerülnek kiszámlázásra, így biztos lehetsz benne, hogy sosem lesz kevesebb pénz sem a sportfogaadási fiókodon, sem pedig a bankszámládon annál, amire előzetesen – a nyereményeid alapján – számíthattál.

PayTM regisztráció

Ahhoz, hogy létrehozhasd a saját PayTM számládat, ahhoz nyisd meg a böngésződet a telefonodon, majd pedig menj fel az online fizetési szolgáltató hivatalos honlapjára. Itt közvetlenül a főoldalról már le is tudod tölteni a PayTM mobil appot.

Töltsd le, futtasd, és telepítsd az online bankügyi alkalmazást, majd pedig regisztrálj. Add meg az adataidat – helyesen, pontosan és hitelesen. Végül pedig erősítsd meg a regisztrációs folyamatot, és már be is léphetsz a pénzügyi adataidat tartalmazó fiókodba.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A PayTM fogadás alapjai

Ismét kezdő fogadóinknak szeretnénk kedvezni a következő néhány sorban. Mindenképp olvass tovább, hogyha szeretnéd feladni az első online sportfogadási szelvényedet, de fogalmad sincs, hogy hogyan is fogj bele. Ne aggódj, mi megmutatunk minden egyes lépést, ráadásul időrendi sorrendben haladva. Kezdjük a megfelelő online sportfogadás oldal megtalálásánál.

Sportfogadás regisztráció

Magyar zászló

Nincs egy tökéletes online bukméker. A dolog nyitja, hogy nézd át a legjobbakat, és válogass azon szempontok szerint, amelyek számodra a legfontosabbak.

Ehhez kiváló segédletet nyújt oldalunk, ahol számos online sportfogadás oldalról találhatsz részletes elemzéseket és ismertetőket, így pontosan megtudhatod, mire is számíthatsz az adott oldalon.

PayTM sportfogadási segédlet

Ha megvan a tökéletes bukméker, hozd létre a felhasználói fiókodat. Ez általában e percet sem vesz igénybe, a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra kattintva kezdődik el a hadművelet. Ha regisztráltál, lépj be, majd menj a befizetési aloldalra.

Itt válaszd ki a PayTM fizetési módot, add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni a számládra, majd lépj be a PayTM fiókodba és erősítsd meg a tranzakciót. A befizetés azonnal megérkezik, és ezzel az üdvözlő bónuszodat is megszerezheted.

PayTM fogadás

A befizetéssel megvan a bónuszod is, szóval indulhat a játék. Menj a sportfogadás részlegre és válogass az elérhető sportágak közül. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, amelyikről a legnagyobb tudással rendelkezel. Válogass az elérhető események és fogadási piacok közül, és kattints a legvonzóbb oddsokra. Ezzel felkerülnek a szelvényedre, ami a képernyő jobb alsó sarkában szokott megjelenni. Itt tudod megadni a tétedet és feladni a szelvényt.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

PayTM kifizetések

Ha sikeresen feladtad a szelvényt, akkor már csak várni kell, hogy nyertél-e. Amennyiben igen, akkor a pénz meg is jelenik a sportfogadási fiókodon. Ezután menj a Pénztárcádba, majd pedig menj a Kifizetésre.

Itt válaszd ki a PayTM fizetési módot és add meg az összeget, amit a számládra szeretnél utalni. Kattints a kifizetés gombra. Ne feledd: érvényes és sikeres kifizetési kérelmet csak az a felhasználó adhat le egy megbízható online sportfogadás oldalon, aki korábban már érvényesítette felhasználói fiókját.

PRO és KONTRA

A fentebbiekben már ismertettük a PayTM fogadás legfontosabb tudnivalóit. Most szeretnénk gyorsan összegezni, hogy mikben erős, és mikben szorul még fejlődésre ez a fizetési rendszer, illetve hogy miért éri és miért nem éri meg online sportfogadáshoz használni. Ezeket a pontokat követően biztosan meg fogod tudni hozni a helyes döntést, hogy regisztrálj-e a PayTM rendszerébe, vagy inkább másik fizetési mód való neked.

PRO

 • A világ minden pontján elérhető. Na jó, a világ MAJDNEM minden pontján elérhető a szolgáltatás. Több mint 200 országban vannak jelen, pedig csak egy indiai vállalkozásként kezdték. Picit kinőtték magukat. Azért csak óvatosan, hiszen mindenhol továbbra sem tudod intézni a pénzügyeidet a PayTM rendszerén keresztül, de azért jó sok helyen megoldható a dolog.
 • Nincsenek tranzakciós díjak. Egy digitális pénzügyi rendszernél az egyik legfontosabb szempont a tranzakciós költség. E téren kiemelkedőt nyújt a PayTM – vagy hát, pont hogy nem kiemelkedőt, hanem nullát. Nincs ugyanis tranzakciós díj itt, így az ügyfelek ingyenesen vehetik igénybe a szolgáltatásokat, nem kell külön “adót” fizetniük utalásaik után. Ingyen lehet használni a PayTM szolgáltatásait, ami óriási előny.
 • QR kódos fizetés. Nem hangzik nagy extrának, pedig óriási különbséget tud tenni ez a lehetőség. Csak egy egyszerű QR kód segítségével ámr utalhatjuk is a pénzt a megfelelő helyre. Nem kell bajlódni ilyen-olyan adatokkal, csak ráirányítjuk a kameránkat a QR kódra, és már indulhat is az utalás. Mindenki élete egyszerűbb ennek köszönhetően, és nem sok fizetési mód képes nyújtani ilyesfajta szolgáltatást.
1Bet Bónusz_3

KONTRA

 • Rossz ügyfélszolgálat. Minden online rendszerben alapvető fontossűgú az, hogy hogy bánnak az ügyfelekkel. Különösen igaz ez egy pénzügyi szolgáltatási rendszerben, ahol a legapróbb probléma is elképesztő kellemetlenségeket szülhet. Ezért lenne fontos, hogy minőségi, gyors és hatékony ügyfélszolgálat álljon rendelkezésre, akik pillanatok alatt megoldják a legnagyobb nehézségeket is. Sajnálatos módon ezzel egyelőre még adós a PayTM.
 • Van, ahol nem elérhető. Habár a világ számos pontján használhatjuk a PayTM szolgáltatásait, nem érdemes csak az ő kezükbe adni a sorsunkat és minden vagyonunkat, főleg akkor, ha rengeteget utazunk. Van ugyanis olyan ország, ahol nem érhetőek el a szolgáltatásaik, és ha pont ott járunk, és csak rajtuk keresztül intézzük pénzügyeinket, akkor kellemetlen élményekben részesülhetünk. 
 • Személyes megjelenés szükséges. A felhasználói fiókod azonosításához arra van szükség, hogy személyesen megjelenj a PayTM valamelyik irodájában, és úgy oldd meg a dolgot. Online személyazonosításra nincs lehetőség, ami így a XXI. században egészen egyszerűen érthetetlen, ráadásul nemcsak időbeli, hanem pénzbeli költségekkel is érdemes emiatt számolni.

A PayTM fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben igyekeztünk bemutatni a PayTM fogadás legfontosabb tudnivalóit. Azokon kívül is felmerült azonban sokatokban néhány kérdés, amelyeket ezúton szeretnénk megválaszolni. Ezeket kérdeztétek tőlünk ti:

Labdarúgó stadion 12

Megbízható online pénzügyi szolgáltató a PayTM?

Igen, a PayTM egy abszolút megbízható online pénzügyi szolgáltató. Személyes és pénzügyi adataidat a legfejlettebb, 128-bites titkosítási rendszer védi. Ráadásul a PayTM nincs közvetlen összeköttetésben a bankszámláddal sem, ami a biztonság egy újabb fokát jelenti számodra és a pénztárcád számára egyaránt. Számos módon töltheted fel a számládat: banki átutalással, bankkártyával, vagy akár még netes fizetési módokkal is.

A világ minden pontján elérhető a PayTM szolgáltatása?

Nem, a világ minden pontján nem érhető el a PayTM szolgáltatása, de szinte igen. Indiából indult a pénzügyi szolgáltatás, de azóta minden kontinensen elterjedt. Néhány ország kivételével bárhol elérhetjük pénzügyeinket a PayTM rendszerének köszönhetően. Több mint 200 országban használhatjuk a PayTM-et pénzügyeink, vagy szerencsejátékos fiókjaink kezelésére.

Mit rövidít a PayTM kifejezés?

A PayTM kifejezés a Pay Through Mobile, azaz Fizess a Mobilodon Keresztül rövidített változata. Azért hívják így, mert ez volt India első olyan pénzügyi szolgáltatója, ahol a mobil változat kapta a kiemelt figyelmet és az számított a legfontosabb változatnak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

PayTM fogadás – Összefoglaló

A fentebbiekben ismertettük tehát a PayTM fogadás legfontosabb tudnivalóit. Elmeséltük a fizetési mód rövid történetét, és természetesen segédletet nyújtottunk olvasóinknak abban is, hogy hogyan regisztrálhatnak a bankrendszerbe. Értelemszerűen a legfontosabb részletekről is beszámoltunk. Ilyenek például a PayTM fogadáshoz köthető tranzakciós költségek, a mobil fogadás lehetősége és a lehetséges fogadási bónuszok is.

Hogy teljes legyen a kép és még egyszerűbben mehessen a PayTM fogadás, természetesen lépésről lépésre bemutattuk azt is, hogy a PayTM regisztrációs követően hogy jutsz el arra a pontra, hogy kivedd a nyereményeidet és a PayTM számládra utald az online sportfogadás oldalról. Bízunk benne, hogy annyi ilyesmiben lesz részed, hogy egy idő után már te is kívülről fújod majd!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a PayTM fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli