Golf fogadás – #1 Útmutató 2023

Ha te is egy vagy közülünk, akiket érdekel a gol ffogadás, akkor a legjobb helyre keveredtél. Már mutatunk is mindent, amit erről a témáról tudni kell, tarts velünk!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A golf fogadás alapjai

Először is tudnod kell, hogy a golf fogadás a sportfogadás egy olyan formája, amelyben a fogadók az egyes golf versenyek vagy mérkőzések kimenetelére fogadnak. A legtöbb esetben arra teszik meg a tétjeiket, hogy ki nyeri meg a versenyt. Számos más típusú fogadás is létezik, például egyes mérkőzésekre, vagy azok bizonyos eseményeire.

Amikor golf fogadásról beszélünk, alapvető fontosságú megérteni, hogy hogyan is működnek az oddsok. A különböző bukmékerek minden egyes golfozóra más-más szorzót kínálnak. Ezek nagy mértékben eltérhetnek a golfozó teljesítményétől és általános képzettségi szintjétől függően.

Ahhoz, hogy sikeres lehess a golf fogadásban, meg kell értened, hogyan működnek ezek az oddsok. Így fogod tudni az előnyödre felhasználnia azokat a szelvényed elkészítésekor.

A legjobb sportok

A golf fogadás másik fontos tényezője az egyes versenyek formátumának megértése. Minden versenynek megvan a maga formátuma és szabályai, ezért meg kell ismerkedned velük, mielőtt fogadásokat kötnél. A formátum ismerete abban is segít, hogy eldönthesd, melyik golfozó a legesélyesebb a győzelemre, valamint azt, hogy mennyi pénzt érdemes fogadáskor kockáztatni.

Végezetül pedig az is fontos, hogy megértsd a különböző típusú golf fogadási lehetőségeket. A különböző bukmékerek különböző lehetőségeket kínálnak a golf fogadáshoz. Ilyenek lehetnek például a straight-up fogadások, parlay-ek, teaserek és futures fogadások. Mindenképpen alaposan vizsgáld meg az egyes lehetőségeket, hogy megalapozott döntést hozhass a fogadással kapcsolatban. 

A golf fogadás izgalmas módja lehet egy kis extra pénz bezsebelésének, azonban természetesen ennek is megvannak a maga kockázatai. Megfelelő felkészültséggel és tudással azonban nyerő fogadásokat köthetsz, ráadásul mindeközben élvezheted az extra nyereségeidet is. Ehhez előre is sok szerencsét kívánunk & ha más sportfogadási témák is érdeklik, kattintson erre a linkre.

A golf szabályai

Mielőtt golf fogadásba kezdenél, fontos, hogy megértsd a golf alapvető szabályait. Szent András Királyi és Ősi Golfklubja a “Golf Szabályai” néven megalkotott egy szabályrendszert, amely a világ bármelyik golfpályáján történő játék minden formáját szabályozza. Ezeknek a szabályoknak az ismerete segít jobban megérteni, hogyan szerveződnek a különböző versenyek, és hogy egyes játékosok vagy pályák miért élveznek előnyt másokkal szemben. 

HotBet Bónusz

Ezek a szabályok olyan dolgokat tartalmaznak, mint például a pontozás helyes módja, az egyes ütések során használható ütők, és az, hogy mikor kell büntetőütéseket alkalmazni a hibás ütések vagy a játékos által elkövetett egyéb hibák miatt. Azt is fontos megjegyezni, hogy egyes versenyeken további szabályok is érvényben lehetnek a sajátos formátumuktól és követelményeiktől függően. 

Golftornák lehetséges formátumai

A golfversenyek különböző formátumban léteznek, és minden egyes versenynek saját, egyedi szabályrendszere van. Egyes golfversenyek egyéni versenyek, míg mások csapat alapúak. A golfversenyek leggyakoribb formátumai közé az alábbiak tartoznak: a stroke play, a match play, a best ball, a scramble, a foursomes és a skins game. 

A stroke play a legnépszerűbb forma a profi versenyeken. Itt a 18 lyuk teljesítéséhez szükséges ütések számát számolják. A mérkőzéses játékban két játékos vagy csapat mérkőzik meg egymással, ahol nem az egész kör, hanem az egyes lyukak megnyeréséért küzdenek.

HotBet Platform

A legjobb labdamenet során minden résztvevőnek saját ütést kell ütnie, de csak az egyes lyukak legalacsonyabb eredménye számít bele a végeredménybe. A scramble hasonló a best ballhoz, de minden játékos ugyanarról a helyről játszik, és a legjobb ütéseiket használják fel a legalacsonyabb pontszám eléréséhez.

A négyesfogatokban két kétfős csapat játszik, amelyek minden lyuknál egy-egy ütést ütnek, majd felváltva ütik a második ütést, amíg el nem érik a zöldet. Végül, a skins játékok során minden játékosnak pénzért kell versenyeznie egymással, attól függően, hogy ki nyer meg egy lyukat vagy egy lyukcsoportot.

Fogadási lehetőségek a golf fogadásban

A golf fogadásban számos fogadási lehetőség van, amelyeket a következő bekezdésekben mutatunk be Önnek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Tippelje meg a végső győztest

Ez a legnépszerűbb fogadási lehetőség a golfban. Itt azt a golfozót vagy csapatot kell megtippelni, amelyik teljes egészében megnyeri a versenyt. Bármennyi golfozóra leeht fogadni, de ha az általad kiválasztott golfozó nem nyer, akkor a téted teljes mértékben elveszik.

Fej-fej melletti mérkőzések: A head-to-head fogadás egy érdekes lehetőség, amely két golfozó közötti mérkőzés győztesének megjóslását jelenti. Ezzel a fogadási típussal tehát két golfozót választhatsz fej-fej melletti versenyben, és amelyikük alacsonyabb pontszámot ér el az egyes fordulók végén, az nyer.

A helyezéses fogadásokkal ellentétben a head-to-head fogadásokat nem a verseny kezdete előtt kell megtenni, hanem minden egyes kör után, vagy akár bizonyos lyukak előtt is van rá lehetőség. Fontos megjegyezni, hogy ha az általad kiválasztott golfozó történetesen döntetlent ér el az ellenfelével egy adott fordulóban, akkor a tét fele visszajár.

Előrejelző fogadások: Az előrejelző fogadások során azt jósolják meg a fogadók, hogy melyik golfozó végez az első és a második, vagy az első, a második és a harmadik helyen egy versenyen. Ha az előrejelzésed sikeres, akkor megnyered a fogadást.

Proposition fogadások: A javaslat fogadások során nem a golfverseny egyértelmű győztesére kell fogadni. Az ilyen típusú fogadások közé tartozhat annak megjóslása, hogy egy golfozó hány birdie-t fog elérni egy adott fordulóban, vagy hogy melyik golfozó fog két forduló után a ranglista élén végezni. 

A golf fogadás izgalmas módja lehet egy kis extra pénzkeresésnek, de kockázatot is rejt magában. Mindig győződj meg róla, hogy minden lehetőséget alaposan megvizsgáltál és megértetted az összes szabályt, mielőtt megtennéd a fogadásaidat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás elhelyezése

A golfversenyeken a helyezésekre való fogadás nagyszerű módja annak, hogy bekapcsolódj a sportba, és potenciálisan szerezz némi extra pénzt. A golf szabályainak, a különböző versenyformáknak és a különböző fogadási lehetőségeknek az ismerete segít abban, hogy jobb fogadóvá válj. Gondos kutatással és megfelelő stratégiával maximalizálhatod a siker esélyeit, amikor a golfversenyekre fogadásról van szó.

A golfversenyekre vonatkozó további szabályok

A különböző fogadási típusok mellett fontos figyelembe venni a golfversenyekre vonatkozó további szabályokat is.

Egyes versenyeken például előfordulhat „skin game”, ahol a játékosok arra fogadhatnak, hogy ki nyeri meg az egyes lyukakat vagy lyukcsoportokat. Fontos, hogy megértsd a különböző szabályokat, mielőtt fogadásokat kezdenél kötni.

Élő fogadások és élő közvetítés 

Az élő fogadás és az élő közvetítés két nagyszerű módja annak, hogy valós időben követhesd a golfversenyeket. Ezekkel a szolgáltatásokkal a verseny közben is fogadhatsz, és láthatod, hogy az általad kiválasztott golfozó hogyan teljesít az egyes fordulók során.

Az élő közvetítés azt is lehetővé teszi, hogy a verseny befejezése után is megnézhesd a verseny kiemelt pillanatait, így további betekintést nyerhetsz abba, hogy melyik játékosok tettek olyan mozdulatokat, amelyek befolyásolhatták egy-egy kör kimenetelét. Mind az élő fogadások, mind pedig az élő közvetítések hasznos eszközök azok számára, akik szeretnének jobban bekapcsolódni a golfba.

Skféle téttípus, szabály és golfozói ismeret áll rendelkezésre, amikkel a golf fogadás szórakoztató és potenciálisan jövedelmező időtöltés lehet. Légy akár kezdő fogadó, akár tapasztalt profi, fontos, hogy megértsd az összes szabályt és utánanézz a lehetőségeidnek, mielőtt bármilyen fogadást kötnél. A más fogadók által sikeresen alkalmazott technikák megértése szintén előnyt jelenthet a saját döntéseid meghozatalakor. 

Egyéb fogadási lehetőségek

Más fogadási lehetőségek, például a „fantasy golf” is rendelkezésre állnak azok számára, akik még jobban szeretnének belevágni a szerencsejáték szórakoztató univerzumába.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A fantázia golf lehetővé teszi a fogadók számára, hogy saját csapatokat hozzanak létre, kiválasztva a játékosokat a világ legrangosabb tornáin, és versenyezzenek más fantázia csapatokkal, hogy kiderüljön, ki van képben a leginkább. Mivel ennyi lehetőség áll rendelkezésre, biztos, hogy mindenki számára van valami, ami tetszeni fog, ha golf fogadásról van szó.

Tippek és golf fogadási trükkök

A golf fogadáshoz az ügyesség és a szerencse kombinációja szükséges a sikerhez. Ahhoz, hogy maximalizálhasd a siker esélyeit, fontos, hogy utánanézz a rendelkezésre álló különböző fogadási típusoknak, és megértsd az esetleges további szabályokat vagy korlátozásokat is. Az is fontos, hogy ismerd magát a golfot, beleértve a különböző versenyformákat és az érintett játékosokat.

Emellett az élő közvetítések és az élő fogadások értékes információkkal szolgálhatnak az egyes fordulók során, amelyek segíthetnek, amikor eljön a fogadás ideje. Gondos tervezéssel és kutatással jobb fogadóvá válhatsz, és idővel potenciálisan növelheted a nyereményeidet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A golf fogadás rendkívül jövedelmező lehet, ha megérted a fogadások módját, a golf szabályait, és a verseny formátumokat. Fontos, hogy tanulmányozd a különböző sportfogadó oldalak által kínált oddsokat, és hogy kihasználd az értékes fogadásokat, ha azok rendelkezésre állnak. Némi gyakorlással és a játék ismeretével képes leszel pénzt keresni golf fogadással! Ehhez előre is sok sikert szeretnénk kívánni Neked!

Utolsó frissítés: 27/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekli a golffogadás, akkor a legjobb helyen jár. Ez az útmutató dióhéjban megmutatja, mit kell tudnia.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli