Pontos végeredmény stratégia – #1 Útmutató 2023

Az online sportfogadás sokak számára vonzó, és még a kezdők számára is ismert néhány kifejezés ebből a világból. A pontos végeredmény fogadás egészen biztosan ebbe a kategóriába tartozik. A kezdő sportfogadók gyakran úgy vágnak bele a játékba, hogy szinte csak erről a fogadási típusról hallottak, ami nem is csoda, hiszen minden sportfogadási iroda kínálatában megtalálható.

És bár egyszerű stratégiának tűnik, mégis számos lehetséges szempontot figyelembe kell venni a tipp megjátszása előtt ahhoz, hogy megfelelően használhassuk, és végül nyereményt érhessünk el vele. A következő bekezdésekben arról lesz szó, hogy a pontos eredmény fogadás esetén miket kell figyelembe venni annak érdekében, hogy a tipp minél esélyesebb legyen a győzelemre.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a pontos végeredmény stratégia?

A pontos végeredmény stratégia szó szerint ugyanazt jelenti, amit a neve is sugall, tehát hogy egy mérkőzés, illetve egy sportesemény pontos végeredményét kell megtippelni. Lényegében tehát a kimenetelt próbáljuk meg kitalálni.

A legjobb sportok

A kihívást pedig az jelenti, hogy bár ez az egyik legegyszerűbb formája a sportfogadásoknak, mára a sport világa rendkívül összetetté vélt, ami sokszor nagyon megnehezíti ezt a feladatot. Már csak azért is, mivel ilyenkor nem csupán a kimenetelt kell megtippelni, tehát hogy a csapatok közül melyik fog nyerni.

Nem elegendő tehát arra fogadni, hogy például a Manchester United fog nyerni, hanem azt kell megmondani, hogy mi lesz a pontos végeredmény. Ez pedig igazán nem egyszerű feladat, éppen ezért ez egy rendkívül kockázatos fogadási formának számít.

Hogyan érdemes egy esemény pontos végeredményére fogadni?

Magyar zászló

Egy mérkőzés pontos végeredményének az eltalálása rendkívül nehéz. Hiszen hiába a hosszas kutatás a csapatokról és a játékosokról, egy meccs végeredménye számos olyan dologtól függ, amelyet nem lehet előre megjósolni.

Még ha minden statisztikát és elérhető információt el is olvasol a csapat közelmúltjából, akkor is csak egy becslést tudsz arra adni, hogy mi lesz az eredmény. Ezek az adatok inkább arra adhatnak ugyanis iránymutatást, hogy van-e esély a nyerésre. A pontos eredmény eltalálása azonban ennél összetettebb, és a szerencse is nagymértékben hozzájárul.

Hiszen lehet, hogy arra fogadsz, hogy a hazai csapat nyerni fog 2-1-re, de ha például a mérkőzés elején kiesik egy kulcsjátékos, akkor az is előfordulhat, hogy 1-2-ra veszíteni fog. Ezt a kockázatot pedig mindig érdemes figyelembe venni az ilyen fogadások során.

Pontos végeredmény stratégia egyes fogadásoknál

 Ez a fogadási típust egyes fogadás esetén rendkívül népszerű. Itt ugyanis egyetlen szelekció kerül a fogadási szelvényre, ahol végeredményt választunk. Természetesen ezt nem egyszerű eltalálni, különösen akkor, ha nem vagyunk profik a sportfogadás világában. Az ilyen fogadások során érdemes figyelembe venni a szorzót, amelyet a sportfogadási irodák az egyes eredmények mellé rendelnek.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ezek ugyanis iránymutatást adhatnak arra vonatkozóan, hogy melyik lehetőség valószínűbb a két csapat mérkőzése során. Ebben az esetben, főleg a kezdők számára, érdemes alacsony téttel játszani, és a szorzók alapján kiválasztani az esélyes csapatot. Ezzel ugyanis csökkenthetők a kockázatok.

Hogyan fogadj kombinált szelvényeken a pontos végeredmény stratégia szerint?

A pontos végeredmény stratégiát sokan kombinált fogadások részeként használják. Ezzel ugyanis csökkenthetők azok a kockázatok, amelyek a két csapat, illetve a mérkőzés előre nem kiszámítható faktoraiból származnak. Másrészt pedig egy kombinált fogadás esetében a győzelem akár sokkal nagyobb nyereményt is eredményezhet.

Használhatod például ezt a stratégiát a Heinz fogadás részeként. Itt ugyanis hat mérkőzést kell kiválasztani, és fogadást tenni rájuk. Akkor, ha nem sikerül eltalálni az pontos végeredményt, a fogadás még mindig lehet nyertes, mindössze kevesebb lesz a nyeremény. Ha pedig jól tippeltél az aktuális eredményre, akkor azzal a tét akár meg is sokszorozható, különösen akkor, ha az összes többi tipped helyes volt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A legfontosabb szabályok, amelyeket érdemes betartani

Természetesen vannak olyan szabályok, amelyeket érdemes betartani akkor, ha nem árt betartani akkor, ha egy mérkőzés során a két csapat által elért eredményt szeretnéd megtippelni. Az egyik az, hogy csak akkor ajánlott egy meccset ezzel a stratégiával felvenni a szelvényre, ha úgy gondolod, hogy a lehetséges kimenetel sima lesz.

Ha például egy foci mérkőzést nézünk, akkor az erősebb csapat győzelmére érdemes fogadni. Persze ilyenkor az odds kevésbé lesz kedvező, azaz alacsonyabb profitot érsz el, de kisebb esélyed lesz a vesztésre is. Emellett akár akkor is érdemes megfontolni ennek a fogadásnak a lehetőségét, ha a mérkőzést két hasonló kvalitású és erősségű csapat játssza.

1Bet Bónusz_3

Ekkor azonban érdemes olyan csapatokra fogadni, amelyek mérkőzésein hagyományosan kevés gól születik. Az ilyen tipp során pedig igazán fontos szerepe lesz a statisztikáknak, illetve a szorzók figyelembe vételének.

 Azt azonban soha nem szabad elfelejteni, hogy ezen fogadás esetében a tipp megjátszása előtt mindig jó ötlet figyelembe venni a statisztikát. Ez sokat segíthet a lehetséges eredmény meghatározása során, illetve könnyebb kiválasztani azokat a mérkőzéseket is, ahol a két csapat teljesítménye megjósolható, és nagy bizonyossággal mondhatod például, hogy a hazai csapat három góllal nyerni fog, vagy éppen a vendég csapat fog győzni 1-2 eredménnyel.

Hogyan használják a kezdők a pontos végeredmény stratégiát?

A pontos végeredmény stratégia általában a profi játékosok számára jó választás, hiszen azt megtippelni, hogy hány gól születik egy mérkőzésen, rengeteg tudást igényel, és a kockázat is magasabb, mint néhány más fogadási típusa esetében. Azaz azt is mondhatjuk, hogy a haladók számára az eredmény tipp akár jelentős profitot is eredményezhet.

Azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy a pontos eredmény eltalálása még az igazán profi játékosok számára is kihívást jelentő tipp, amely nem minden esetben működik. Sőt, sokszor akár túl kockázatos is. Ez persze láthatod, ha alaposan megvizsgálod a szorzókat. Éppen ezért, ha valaki ilyen fogadási típusban gondolkodik, akkor okosan kell eljárnia.

A legjobb az, ha a meccs kiválasztása során figyelembe vesszük az egyes eredményekhez tartozó szorzó nagyságát, és próbáljuk azt kiválasztani, amely a legkisebb kifizetést ígéri. A fogadóiroda ugyanis ezt a kimenetelt tartja a leginkább valószínűnek.

A következő megoldás lehet, ha egy adott mérkőzést egy kombinált fogadásba teszünk bele. Ilyenkor a többi esemény eredménye és az ott elérhető szorzó segíthet kiegyensúlyozni az eredmények okozta bizonytalanságot.

Nem szabad azonban soha elfelejteni azt, hogy egy ilyen tipp minden esetben kockázatos, hiszen azt nem lehet pontosan megtippelni, hogy hány gól születik a hazai, illetve a vendég csapatnál. Éppen ezért a pontos végeredmény stratégia használata esetén a kezdő, de még a profi játékosok számára is érdemes óvatosan megadni a tippet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

 Sokan úgy vágnak bele az online fogadás világába, hogy viszonylag kevés információjuk van arról, hogy mikor milyen fogadást érdemes kötni. Sokan pedig azokkal a fogadási típusokkal kezdenek, amelyek bár egyszerűnek tűnnek, mégis sokszor a legnehezebb tipp rejtőzik mögöttük.

Ezek közé tartozik a pontos végeredmény stratégia is, hiszen itt egy adott mérkőzés pontos eredményét kell megtippelni. Ez pedig rendkívül nehéz még akkor is, ha ismerjük a csapatot, és tisztában vagyunk annak a képességeivel.

Ennél a fogadásnál ugyanis a statisztikák kevesebb szerepet játszanak, hiszen nem elegendő azt megtippelni, hogy helyi csapat fog nyerni. A tippek arra kell, hogy vonatkozzanak, hogy mi lesz a pontos eredménye a mérkőzésen. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy érdemes óvatosan használni ezeket a fogadásokat, mindig figyelembe véve a szorzót.

Illetve arra is figyelni kell, hogy az ezen tippek okozta kockázatot minél jobban csökkentsük akár a tét minimalizálásával, akár más, stabilabb fogadások megjátszásával.

Utolsó frissítés: 28/07/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a Pontos kimenetelű fogadási stratégia és tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli