PhonePE fogadás – Top 10 oldalak 2023

PhonePE fogadás magyar online sportfogadás oldalakon. Van-e egyáltalán mód erre, és ha igen, mégis miért használnám ezt az indiai fizetési módot? Olvasd el PhonePE fogadásról szóló értékelő, összefoglaló cikkünket, és minden kérdésedre megkapod a választ.

Kiderül, hogy hogyan hozhatod létre az új fiókodat, hogy milyen díjakkal kell számolni mindehhez, illetve az is, hogy hogyan juthatsz el a PhonePE regisztrációtól az első sikeres fogadóirodai kifizetési kérelmedhez. Készen állsz? Indulunk!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az alapok – Mi is az a PhonePE?

A PhonePE egy digitális fizetések és tranzakciós utalások lebonyolítását szolgáltató rendszer. Egy biztonságos online fizetési mód, amelyet 2015-ben alapítottak az indiai Bengaluru városában. A PhonePE alapítói Sameer Nigam, Rahul Chari és Burzin Engineer. A PhonePE eleinte főleg Indiában nyújtotta szolgáltatásait, de mára már világszerte elterjedt fizetési móddá vált.

A legjobb sportok

Minden ötödik ember használja a PhonePE szolgáltatásait Indiában. Egy ekkora méretű rendszer nem működhetne tökéletes biztonság nélkül, ebbe nagyon komoly munkát fektettek a készítők. Ujjlenyomat, arcfelismerő, PIN kód, adatbiztonság, kockázatelemzés, ezek a PhonePE kulcsszavai. Itt minden tranzakciódat abszolút biztonságban intézheted.

A PhonePE fogadás költségei – Íme a tranzakciós díjak

Logo PhonePe

Ez a PhonePE fogadás igazi gyengepontja. Sajnos a mai ismereteink szerint minden egyes tranzakcióra felárat számít fel a rendszer, így pedig nem feltétlenül éri meg ezt a fizetési módot alkalmazni.

Ráadásul a napi tranzakciók száma is limitálva van, így tényleg nem tudod kényed-kedved szerint intézni pénzügyeidet a PhonePE rendszerén keresztül. Létezik ennél jobb megoldás is. 

PhonePE regisztráció – Így hozd létre PhonePE felhasználói fiókodat

Először is menj fel a PhonePE hivatalos honlapjára a mobilodról. Innen töltsd le a PhonePE mobil appot a telódra, és telepítsd is az új alkalmazást. Ha lejött, érintsd meg és indítsd el. Kövesd az utasításokat és add meg a szükséges adatokat, amiket csak kér a rendszer.

Ha minden adatot a valóságnak megfelelően megadtál, kattints a Regisztráció gombra, majd pedig hitelesítsd a regisztrációdat. Ezután pedig már csak össze kell kötni egy bankkártyával, vagy befizetni a számládra, és már indulhat is a PhonePE fogadás. Már mutatjuk is, hogy az hogyan működik!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Online fogadási segédlet kezdőknek – A PhonePE sportfogadás alapjai

Ha a fentebbiekben követted utasításainkat, akkor már elkészült a PhonePE fiókod. Ez pedig mindössze egyetlen dolgot jelent: hogy most már lehet kezdeni fogadni és nyerni. Ehhez az alábbi lépéseket érdemes követni:

PhonePE sportfogadási segédlet – Így tedd meg az első befizetésedet

Magyar zászló

Válaszd ki a kedvenc online sportfogadás oldaladat, és hozz létre egy új felhasználói fiókot, vagy esetleg lépj be a már létező fiókodba. Itt kattints a Befizetés gombra, ez általában a jobb felső sarokban található.

Válaszd ki a fizetési módok közül a PhonePE-t, majd add meg, mennyi pénzt szeretnél befizetni. Jelentkezz be a PhonePE fiókodba, majd kattints a Befizetés gombra. Erősítsd meg a tranzakciót, ezzel pedig a befizetés azonnal meg is érkezik. Ne felejtsd el bezsebelni az üdvözlő bónuszodat sem!

PhonePE fogadás – Befizetés után a játék se maradjon el!

Ha megvolt a befizetés, indulhat a PhonePE fogadás! Irány a sportfogadás szekció, majd válaszd ki a sportágat, azon belül pedig az országot és a tornát, amire fogadást szeretnél kötni. Csekkold a meccseket és eseményeket. Rákattintva az összes elérhető fogadási piac megjelenik egy adott eseményre, alapvetően pedig általában az 1X2, dupla esély, alatt/fölött piacokat szokták mutatni. Ha megtetszik egy odds, csak kattints rá.

Ezzel fel is került a szelvényedre. Válaszd ki, ahány esemény úgy érzed, jönni fog, aztán pedig írd be a tétet. A szelvény a képernyőd jobb alsó sarkában jelenik meg általában. Itt tudsz állítani rendszer fogadást is, vagy egyszeres kötéseket, stb. A tét megadása után kattints a Fogadás gombra, és erősítsd meg azt. Innentől már csak reménykedni kell a győzelemben!

PhonePE kifizetések – Így vedd ki a nyereményeidet!

Ha feladtad életes első szelvényét a PhonePE befizetést követően, akkor már csak annyi maradt, hogy nyerj, és kérj kifizetési kérelmet. Ehhez általában szükséges azonosítani amgad a fogadóirodánál, ezt már a legelején érdemes elintézni, így spórolhatsz a kfiizetés időtartamán.

Aztán pedig menj a kifizetési aloldalra, válaszd ki a PhonePE-t, és lépj be. Add meg, mennyi pénzt szeretnél levenni, és kattints a Kifizetés gombra. A pénzed pedig hamarosan meg is érkezik.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

PhonePE mobil fogadás – Kezeld pénzügyeidet bárhol, bármikor

A PhonePE nem csak online, hanem mobil sportfogadáshoz is tökéletesen használható. Ez a remekre fejlesztett mobil appnak is köszönhető, amely segítségével tökéletes biztonságban kezelheted a pénzügyeidet akár még az otthonodtól távol is. Védesd le az appot arcfelismerővel, ujjlenyomattal, pin kóddal, biztosítsd a vagyonodat minden létező módon, aztán intézd be- és kifizetéseidet mindössze néhány érintéssel a mobilodról is!

PhonePE fogadási bónuszok – A legjobb sportfogadási ajánlatok

Főleg indiai bukméker oldalakra jellemző, de szerencsére ma már Magyarországon is találni számos online fogadóirodát, amely különböző módokon támogatja a PhonePE fogadásaidat. Ilyenek például a fogadási bónuszok. Gyakran találkozhatsz például extra újratöltő bónuszokkal, ha a PhonePE-t használod befizetéshez.

Továbbá PhonePE befizetéseid után néha ingyenes fogadást vagy kockázat nélküli fogadást kaphatsz. Ez csak néhány példa volt egyébként, számos egyéb módon élvezheted még a különböző internetes bukméker oldalak PhonePE fogadási ajánlatait. 

PRO és KONTRA – PhonePE fogadás érvek és ellenérvek

A fentebbiekben megismerkedhettünk a PhonePE fogadás legfontosabb tudnivalóival. Most szeretnénk gyorsan összefoglalni a legjobb és a legrosszabb pontjait a szolgáltatásnak. Ezek alapján pedig meghozhatod a döntést, hogy érdemes lehet-e számodra a PhonePE rendszerét használni online fogadásaidhoz.

HotBet Bónusz

PRO

 • Biztonságos fizetési mód. Ez a legfontosabb szempont. A pénzügyi és személyes adataid semmilyen veszélyben nincsenek, ha a PhonePE-t használod. A legfejlettebb technológiával védelmezik az adataidat, és a fiókodat te is különböző módon védheted a hackerek támadásaitól. A pénzed és az adataid is biztonságban vannak a PhonePE-nél.
 • Évtizedes tapasztalat. A PhonePE 2015-ben alapult, azaz már lassan 10 éve üzemel. Azóta szinte semmilyen panasz nem érkezett rá, népszerűsége pedig töretlenül halad előre. Nem véletlenül: India legmegbízhatóbb digitális fizetési szolgáltatását nyújtják.
 • Több millió felhasználó. Indiában a PhonePE már a legnépszerűbb digitális fizetési módokkal vetekszik, és az egész országok leigázta. Ma már világuralomra tört, hiszen bizonyítottan megbízható, gyors és biztonságos tranzakciókat kínál ügyfelei részére.

KONTRA

 • Még mindig nem túl elterjedt. Alapvetően Indiában származik a PhonePE rendszere. Ott elképesztő népszerűségnek örvend, tízmilliók használják. Itthon azonban még mindig inkább a kevésbé ismert és elterjedt fizetési módok közé tartozik, így sok online sportfogadás oldalon sem elérhető még a rendszer.
 • Tranzakciós díjak. A PhonePE rendszerét használni drágább lehet, könnyen találhatsz olcsóbb alternatívákat. Más online fizetési módok semmilyen tranzakciós díjat nem számolnak fel, itt pedig könnyen beleszaladhatsz.

A PhonePE fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben ismertettük a PhonePE fogadás alapjait. Elmagyaráztuk a rendszer működését és bemutattuk azt is, hogyan hozhatsz létre új PhonePE fiókot, egyebek mellett. Az alábbiakban néhány gyakran ismételt kérdésre szeretnénk megadni a választ.

Labdarúgó stadion 13

Hogyan jut bevételhez a PhonePE rendszere?

Ennek főleg két módja van. Először is, minden egyes utalásodnak ára van, ezt eleve felszámítják és ezt te kifizeted minden egyes alkalommal, amikor a PhonePE rendszerét használod. Ezek rendre $1 alatti összegek, de azért sok kicsi sokra megy. A másik fő bevételi forrásuk a cégektől jön, hiszen minden egyes, a PhonePE rendszerén keresztül lebonyolított tranzakcióért cserébe jutalékot kapnak.

A PhonePE rendszere megbízható?

Igen, a PhonePE rendszere összességében teljes mértékben megbízható. Ez egy indiai székhelyű cég, amely online fizetési szolgáltatásokat nyújt tranzakciós díjakért és különböző jutalékokért cserébe. Itthon még talán kevésbé elterjedt, de használni abszolút biztonságos, hiszen a szolgáltató komoly munkát fektetett az ügyfeleik adatvédelmébe.

Milyen alternatív megoldások léteznek a PhonePE helyett?

Ezek száma szinte végtelen. A magyar online szerencsejáték oldalak gyakran elfogadják a Skrill, a Neteller és a paysafecard szolgáltatásait, nem ritka az sem, hogy PayPalon vagy épp Google Pay-en keresztül tudod intézni a be- és kifizetéseidet. Ez csak néhány példa volt, számos egyéb fizetési mód létezik még a számodra. Nálunk elemzéseket is találhatsz a legjobbakról, csekkold őket bátran!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

PhonePE fogadás – Összefoglaló

Ez lenne tehát a PhonePE fogadás lényege, nagyvonalakban. Ismertetőnk során a figyelmes olvasó megismerhette, hogy hogyan hozhat létre PhonePE fiókot és hogyan kell elkezdenie fogadni. Továbbá bemutattuk azt is, hog yhogy lehet a PhonePE rendszerét alkalmazni az online fogadóirodákon a befizetéshez.

Bemutattuk a PhonePE fogadás legnagyobb előnyeit és legnagyobb hátrányait is, de számos egyéb érdekes információt megtudhattál a szolgáltatásról, annak eredetéről, alapítóiról. Bízunk benne, hogy hasznosnak tartottad cikkünket, és mától bátran fogod alkalmazni ezt a fizetési módot a kedvenc bukmékerednél. A fogadásaidhoz előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a PhonePE fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli