Revolut sportfogadás – #1 Útmutató 2023

Ha érdekel a sportfogadás a Revolut segítségével, akkor a legjobb helyen jársz! Nézd meg ezt a terjedelmes cikket a Revoluttal történő fogadásokról, és tudj meg mindent, amit tudnod kell.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan használhatod a Revolutot?

A Revolut nagyszerű lehetőségeket kínál azoknak, akik kedvenc sportjaikra szeretnének fogadni. A Revolut segítségével az alkalmazás vagy a weboldal segítségével teheted meg a fogadásaid. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy ne kelljen elmenned és keresned egy fizikai helyszínt ahhoz, hogy meg tudd tenni a fogadásokat.

A legjobb sportok

A Revolut által kínált különböző funkciókat is kihasználhatod, mint például: a gyors tranzakciók, a biztonságos fizetés, az alacsony díjak és az az év minden napján, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat. Mindez egyszerűvé és kényelmessé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan megtehesd a fogadásaid.

Ha a Revoluton keresztül fizetsz be pénzt a sportfogadási számládra?

Nem, nem kell semmilyen díjat fizetned, ha a Revoluton keresztül fizetsz be pénzt a sportfogadási számládra. A fizetési szolgáltatóknak azonban jogukban áll díjat felszámítani a szolgáltatásaikkal történő befizetésekért, ezért ajánlott, hogy előzetesen tájékozódj náluk. A legtöbb esetben ezek meglehetősen alacsonyak, és nem jelentenek problémát, ha a Revolut segítségével fogadsz.

Hogyan frissítheted az online sportfogadási számládat a Revolut segítségével?

Az első dolog, amit tenned kell, hogy létrehozol egy számlát a kiválasztott sportfogadásnál. Miután ezt elvégezted, a következő lépés a Revolut számládnak az összekapcsolása. Ezt egyszerűen megteheted, ha belépsz az alkalmazás vagy a weboldal beállításaiba, és kiválasztod a „Link My Revolut Account” (Revolut számlám összekapcsolása) lehetőséget. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat, és töltsd ki az összes szükséges információt.

Okostelefon és táblagép HotBet

Ha ez megtörtént, néhány kattintással befizethetsz a Revolut számládról a sportfogadási számládra. A Revolut segítségével a nyereményeket is ki tudod venni – egyszerűen lépj be a sportfogadás kifizetési részlegébe, és válaszd a „Revolut” fizetési módot.

Mennyibe kerül egy Revolut sportfogadással kapcsolatos kifizetési kérelem?

A Revolut nem számít fel semmilyen díjat a sportfogadási számládról történő kifizetésért. Egyes fizetési szolgáltatóknak azonban lehetnek saját díjaik, amelyeket figyelembe kell venned a kifizetési kérelem benyújtásakor. Ezt mindenképpen ellenőrizd le velük előzetesen, mielőtt kiutalási kérelmet nyújtasz be. A legtöbb esetben azonban ezek elég alacsonyak, és nem jelentenek problémát, ha a Revolut segítségével fogadsz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A Revolut használatakor szükséges ügyfélazonosítás

Ha a Revolutot sportfogadásra használod, akkor a személyazonosságod igazolása érdekében egy ügyfélazonosítási eljáráson kell átesned. Ez törvényi előírás, és segít biztosítani, hogy számlád biztonságos maradjon. Az ügyfél azonosítása egy érvényes személyazonosító igazolvány, például útlevél vagy jogosítvány bemutatásával történhet.

Előfordulhat az is, hogy más igazolási formákat is be kell nyújtanod, mint például bankszámlakivonatokat vagy közüzemi számlákat. Miután megadtad ezeket az információkat, elkezdhetsz fogadni a Revoluttal.

A Revolut használata online fogadásokhoz

Ha a Revolutot online fogadásokra használod, akkor fontos, hogy tisztában legyél a biztonsági intézkedésekkel és a védelmi eljárásokkal. Minden tranzakció, amely a számládon belül történik, titkosítva van, ami azt jelenti, hogy adataid biztonságban vannak a kíváncsi szemek elől.

Emellett számos olyan funkció is bevezetésre került, melyek segítenek megvédeni téged a csalásoktól és a személyazonossági adataidnak az ellopásától. Ezek közé tartozik a kétfaktoros hitelesítés, melynek során egy egyedi kódot kell megadnod, amelyet a mobilodra küldenek, amikor pénzt fizetsz be vagy kifizetést fogadsz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A Revolut fő előnyei

A Revolut fő előnyei a következők: gyors tranzakciók, biztonságos fizetések, alacsony díjak, az év minden napján, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat és a számla sportfogadással való összekapcsolásának lehetősége.

Az alkalmazás vagy a weboldal számos funkciót is kínál, mint például az alkalmazáson belüli fogadási és kifizetési lehetőségek, lehetővé téve, hogy a használatot az igényeihez igazítsd.

Szimbólumok Darts_1

A Revolut által kínált további biztonsági intézkedések szintén kiválóak, így a felhasználóknak nem kell az online biztonság miatt aggódniuk. Mindez egyszerűvé és kényelmessé teszi a játékosoknak, hogy a kedvenc sportjaikra fogadjanak.

A legjobb az egészben, hogy ezekért Revolut szolgáltatásokért nem kell külön díjat fizetni. A gyors tranzakciók, a biztonságos fizetések és az alacsony díjak miatt biztos lehetsz benne, hogy pénzeszközeid mindig biztonságban lesznek, ha a Revolut segítségével fogadsz.

Az extra biztonsági funkciók is megnyugtatólag hatnak a nyeremények vagy egyéb összegek kifizetése során. Mindezen előnyökkel nem csoda, hogy a Revolut az online sportfogadás egyik legnépszerűbb fizetési módjává vált. Miért ne próbálnád ki még ma, hogy milyen előnyökkel rendelkezik?

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A Revolut fő hátrányai

A Revolut fő hátránya, hogy a kifizetések során át kell esned egy ügyfélazonosítási eljáráson. Emellett egyes fizetési szolgáltatóknak saját díjaik lehetnek, amelyeket érdemes előzetesen ellenőrizned, mielőtt összegeket utalnál ki.

A további biztonsági funkciók, például a kétfaktoros hitelesítés szintén bosszantó lehet, ha nem szoktál hozzá, különösen, ha gyors fogadásokat próbálsz megtenni. Végül érdemes megjegyezni, hogy nem minden sportfogadó iroda fogadja el a Revolut által történő fizetéseket, ezért ezt mindenképpen ellenőrizd le, mielőtt regisztrálsz.

Mindazonáltal az előnyök messze felülmúlják ezeket a kisebb hátrányokat, és a Revolut továbbra is az online sportfogadás egyik legnépszerűbb fizetési módja. Miért ne próbálnád ki tehát még ma?

Összefoglaló

A Revolut egy nagyszerű fizetési lehetőség azok számára, akik kedvenc sportjaikra szeretnének fogadni. Gyors tranzakciókat, biztonságos fizetéseket, alacsony díjakat és további biztonsági intézkedéseket, például kétfaktoros hitelesítést kínál. Nem minden sportfogadó iroda fogadja el a Revoluton keresztül történő fizetéseket, ezért a regisztráció előtt ennek mindenképpen nézz utána!

Összességében azonban továbbra is az egyik legnépszerűbb fizetési módnak számít az online fogadásoknál, és érdemes kipróbálni, ha még nem tetted volna meg.  A gyors tranzakciók, a biztonságos fizetés és az alacsony díjak miatt nincs oka arra, hogy ne próbáld ki a Revolutot!

Utolsó frissítés: 30/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ön rajong a Revolut fogadásokért? Akkor a megfelelő helyen jár. Mutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és tippeket a fogadási élményhez.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli