A legjobb sportfogadás tippek és tanácsok

Jelenleg gyakorlatilag minden online sportfogadó iroda legálisan működik az Uniós irányelvek alapján. Az online szerencsejátékot szabályzó legfrissebb mai EU-s irányelvek szerint egyenlő esélyt kell biztosítani a piacon szereplő minden szolgáltatónak.

Korábban Magyarországon csak állami szerencsejáték szereplők folytathattak szolgáltatást. Azonban az EU-s irányelv érvényesült 2017-ben és egyre több külföldi szerencsejáték oldal kezdte meg a működését.

A tippek rendkívül népszerűek, mert a fogadók egyszerűen és könnyedén férnek hozzá az ajánlatokhoz, és otthonról, vagy utazás közben mindenféle gond nélkül tehetik meg a téteket. Minden sportfogadás oldal vonzó ajánlatot képes biztosít a legnépszerűbb sportágak esetén.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Legjobb online sportfogadás tippek

A weboldalunk a legjobb prémium tippmix tippeket kínálja a különböző sportágakban, mint pl. foci, jégkorong, baseball, kosárlabda, tenisz, kézilabda, és autóversenyzés. A következő paragrafusban részletesen fogjuk ismertetni a különböző sportágaknál a napi tippmix tippeket.

Ajaccio – Stade Brestois 29: Fogadási tippek és statisztikák (23/04/2023)

Az Ajaccio vasárnap a Stade Brestois 29 ellen lép pályára a Ligue 1-ben. "A Stade…

Tovább +

Lyon – Marseille: Fogadási tippek és statisztikák (23/04/2023)

Most vasárnap a Lyon a Marseille ellen lép pályára a Ligue 1-ben. "A Lyon győz"…

Tovább +

VfL BOCHUM – VfL Wolfsburg: Fogadási tippek és statisztikák (22/04/2023)

A VfL BOCHUM szombaton a VfL Wolfsburg ellen lép pályára a Bundesligában. "A VfL Wolfsburg…

Tovább +

Real Betis – Real Sociedad: Fogadási tippek és statisztikák (25/04/2023)

Most kedden a Real Betis a Real Sociedaddal csap össze a La Ligában. "A Real…

Tovább +

Napoli – Verona: Fogadási tippek és statisztikák (15/04/2023)

Ezen a szombaton a Napoli a Veronával csap össze a Serie A-ban. "Over 2,5" a…

Tovább +

Salernitana – Sassuolo: Fogadási tippek és statisztikák (22/04/2023)

Szombaton a Salernitana a Sassuolo ellen lép pályára a Serie A-ban. "A Sassuolo nyer" a…

Tovább +

De miről is szól a sportfogadás? Minél pontosabban ismernie kell a lehetőségeket, a legnagyobb nyereményeket, a nyerés és veszteség valószínűségét. Mekkora az esélye a nyerésnek? Ez attól is függ, hogy napi hány fogadásról van szó.

Néhány tipp elnyerése nem különösebben nehéz. Azonban néhány tipp elnyerésével, még nem keresett nagy profitot. Nagy profitot csak nagyszámú tipp segítségével lehet elnyerni. A napi sportfogadással játszó ügyfelek csak kis része nyereséges hosszú távon.

Az ügyfelek nagy része simán a veszteshez tartozik különösen, ha kezdőkről van szó. Sok kezdő azt gondolja, hogy néhány éve kialakított némi sportismeret segíthet a fogadóiroda megverésében. A sportismeret nem játszik akkora szerepet, mint azt sokan gondolják.

Különböző sportok_2

Még komoly, hosszú évekre visszatekintő sporttudás sem segít. Néhány oldal kifejezetten a sportágakban jártas profi fogadókra szakosodott, de még az ő oldalukon játszó játékosok nyereményében a legnagyobb szempont a szerencse. Fontos ismerni a játékosokat, csapatokat és eredményeiket, valamint a fogadóirodák által megadott feltételeket, de a szerencse mindig egy meghatározó tényező marad.

Foci tippek

A labdarúgás a legnépszerűbb sport szerte a világban, és a magyar sportfogadásnál is a foci a legnépszerűbb. A sportfogadásnál elhelyezett pénz 40%-a a labdarúgásra fordítódik, ezért rendkívül fontos, hogy jól ismerje a foci piacokat. Sokszor nem is különülnek el az ügyfelek és a focirajongók.

Egy jó kis meccs közben, foci tippeket helyeznek el a meccsek eredményeire. Honnan tudhatja, hogy melyik magyar fogadóirodánál érdemes fogadni? A mérkőzések nagy száma növekedni segítette az üzletágat, és számos fogadóoldal kínál speciális ajánlatokat és versenyképes oddsokat. Itt mindent áttekintünk, amit a foci sportfogadásról tudnia kell. 

Okostelefon és táblagép HotBet
A Hotbet ideális a futballfogadáshoz

Először válasszon egy neves és sikeres fogadóirodát! Függetlenül attól, hogy hagyományos módon vagy online fogadóirodában helyezi el a tippeket, válasszon mindig egy neves irodát! Hogyan működik a fogadás az oldalon?

A fogadóirodák által kínált tét és oddsok megértése nagyon fontos. Az adott nap esetén érvényes oddsokat a sportfogadási irodák határozzák meg, és egy adott kimenetnél a befektetés és a nyereség arányát képviseli. Általában egy törttel (3/1) szokták jelölni, ahol a befektetés 3-szor akkora, mint a nyereség. A weboldalunkon a legjobb tippmix napi foci ingyenes sportfogadási ajánlatok a fogadókat. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kontinentális jégkorong liga tippek

A kontinentális jégkorong liga (KHL) a második legerősebb jégkorong bajnokság az észak-amerikai NHL után. Hasonlóan az NHL a KHL is egy nemzetközi liga, ahol számos országból képviseltetik magukat játékosok. A bajnokságot 2008-ban alapította az akkori orosz elnök Dmitrij Medvegyev, és elsősorban orosz játékosokból és csapatokból áll.

A környező országokból Fehéroroszországból, Finnországból, Kazahsztánból, Kínából, Csehországból és Lettországból fogadnak csapatokat. A KHL meccsekre történő fogadások száma jelentősen gyarapodott az utóbbi időkben. A Gagarin kupa és a Kontinentális kupa számos nézőt és fogadó ügyfelet vonz. A hagyományos versenyszakaszban és a rájátszásban rengeteg találkozó vár a fogadókra, ezért a jégkorong tippek számos helyre kerülhetnek.

Thrillsy Platform_5
A Thrillsy nagyszerű KHL fogadási lehetőségeket kínál

Sokan keresnek hasznos tippeket, hogy melyik KHL oddsokat érdemes figyelembe venni a nap során. A legjobb KHL tipp kulcsfontosságú lehet a hosszú távú fogadási jövedelemhez. Számos oldalon tippelők egy csapata rendszeresen teljesen ingyen szolgáltat tippeket. A KHL jégkorong fogadási tippek az ingyenes találkozó eredményére, a gólok számára, a dupla esély fogadásra és egyebekre vonatkoznak.

A KHL-t két konferenciára osztották fel, a keleti és nyugati konferenciákra. Mindegyik konferenciáról a legjobb 8 csapat kerül a rájátszásba. A rájátszás győztese nyeri el a Gagarin kupát. A weboldalunkon található legjobb napi baseball ajánlatok várják a fogadókat.

Baseball tippek

Hogyan fogadjon baseballban? A fogadás típusa, a terminológia és útmutató mind nagyon hasznos. Ha kombinálja ezt a tudást az oddsokkal és már ismert fogadási rendszerekkel, akkor láthatja, hogy milyen könnyű egy nyertes baseball tippek fogadóvá válni.

A baseballban eltérő típusú fogadási sémát, a moneyline-t használják, szemben más sportágakkal. A moneyline a legegyszerűbb séma, ahol egyszerűen azt kell megtippelni, hogy melyik csapat vagy játékos fog nyerni a nap során.

Fogadási Baseball

Ezen kívül még két másik sémát is használnak a run line-t és a totalt. A run line fogadások nagyobb értékűek, mint a money line. A run line alapértéke 1.5, ami azt jelenti, hogy valamelyik csapatot 1.5 futás előnnyel vagy hátránnyal indítják, amit el kell érni ahhoz, hogy a csapat nyerjen.

A total fogadásnál arra fogadhatunk, hogy egy esemény eredménye a fogadóirodák által megadott pontszám alatt vagy felett lesz a fogadás értéke a nap során. A weboldalunkon található legjobb napi ingyenes baseball tippmix ajánlatok fogadják a fogadókat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Darts tippek

A darts egy Angliából származó játék, amit elsősorban kocsmákban játszanak. Habár nem olimpiai játékról van szó, mégis rendkívül népszerű ez az ingyenes játék. A Dartsban a cél az, hogy adott számú leget nyerjen. Egy leg egy játékszakasznak felel meg, ahol, 501 pontról indulnak a játékosok és a dobott pontokat mindig kivonják, és az nyer, aki először éri el a 0-át.

Az utolsó dobásban egy dupla szektort kell eltalálni. A legek mellett szetteket is játszanak a dartsban. A legnagyobb fogadóirodák mind kínálnak darts fogadásokat. Milyen fogadásokat játszhatnak meg az ügyfelek?

Tippek darts

A dobóvonal királya, sportesemény győztese, a legmagasabb checkout, és legtöbb 180-as, mezőkre való fogadás, pontos eredmény, és alatt/felett piacok.

Ezen kívül körhöz köthető darts tippek, mint pl. kör hendikeppel és körök száma is rendelkezésre áll. A 180-as darts fogadásokhoz a 180-asok száma, a legtöbb 180-as dobás, a legtöbb 180-as, a játékos összes 180-as dobás szorzata.

Továbbá a legmagasabb pontot érő befejező dobás és a legmagasabb checkouttal rendelkező játékos. A körfogadásokhoz a 180 az először, checkout pont-leg 1, red checkout-leg 1 és játékos 180-ast szerez, 1 játszma.

Kosárlabda tippek

A kosárlabda az egyik legnépszerűbb sportágak közé tartozik, bizonyos országokban a népszerűsége a foci népszerűségét is meghaladja. A kosárlabda az online fogadóirodák egyik kedvenc sportága. Valamilyen szinten ismernie kell a sportág szabályait, mielőtt a napi kosárlabda tippek elhelyezésre kerülnek.

Kosárlabda fogadási stratégiák

Hogyan lehet a kosárlabda mérkőzésekre fogadni? Először érdemes összehasonlítani a különböző online fogadóirodák ajánlatát, hogy megtudja, hogy mekkora aktuális szorzót kínálnak az oldalon az eltérő fogadásoknál és ki tudja választani a lehető legnagyobb tét esetén a jó ajánlatokat.

További fontos szempont a megbízhatóság, amely értelmében, meg kell nézni, hogy kiadtak-e működési engedélyt ellenőrző szervek, és ellenőrzik-e a tevékenységét. Milyen meccsek, bajnokságok szerepelnek az esemény ingyenes ajánlatában? Mekkora oddsokat nyújtanak a fogadóirodák?

A sportfogadás tippek hasonlóak egy tippmix szelvény kitöltéséhez. Miután belépett egy fogadóiroda weboldalára, akkor a menüpontok segítségével kiválaszthatja a kosárlabdát, majd pedig a sportfogadási ajánlatok megtekintése után a megfelelő piacot. A weboldalunkon található már több éve a legjobb napi kosárlabda tippmix tippek állnak rendelkezésre az ügyfeleknek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Tenisz tippek

A tenisz szintén a legnépszerűbb prémium sportágak közé tartozik. A legnagyobb és legjobb prémium tenisztornák, mint pl. Wimbledon, Rolland Garros, US Open vagy Australian open nagyon nagy nézőközönséget vonzanak.

Fogadást Tenisz

Az online fogadóirodák megjelenésével a megjátszható mérkőzések és fogadók száma jelentősen megnövekedett. A legtöbb fogadóiroda majdnem minden torna minden mérkőzését, de a legjobb meccseket beveszi az ajánlatába. Hogy mire lehet pontosan tippet adni tenisz esetén?

A napi sportesemény nyertesére, a végeredményre és a szettek eredményére, az adogatások számára, az ütött ászok számára, az ászok számára, kettőshibákra és egyéb adatokra.

N. Djokovic - A. Zverev
1
2
Esélyek
1,8
4,30

A leginkább megjátszott tippek az esemény, a meccs és adott szettek győztesére vonatkozik. Az élő fogadások egy különösen érdekes típusa a fogadásoknak. Az élő fogadás esetén a nap eseményeit követve lehet megtenni a tippeket.

Ezzel szemben a hagyományos fogadásnál a fogadóiroda felméri a csapatok, játékosok erősségét és korábbi eredményeit, és kiszámítja a várható végeredményeket. Ezen fogadás esetén csak az adott nap során lehet a fogadásokat megtenni.

Az élő fogadás azért nagyon izgalmas, mert egy sportesemény során bármi történhet, kiállítások, sérülések, az időjárás változása, és szurkolói rendbontás esetén a körülmények mind befolyásolják egy meccs eredményét. A weboldalunkon a legjobb főleg ingyenes tenisz tippek állnak rendelkezésre az ügyfeleknek.

Jégkorong sportfogadás tippek

A jégkorong számos országban rendkívül népszerű. Minél közelebb helyezkedik el az adott ország a sarkkörhöz, annál valószínűbb, hogy a jégkorong nagyon népszerű és az adott országnak erős csapata van. Persze van néhány kivétel, mint pl. Csehország.

A jégkorong egy további fontos sportág a fogadóirodáknak. A kontinentális jégkorong ligáról már fent írtunk, most általánosan írunk a jégkorong fogadásokról. A jégkorongmérkőzésekre való fogadás pontosan olyan, mint más sportágaknál a fogadás. A fogadóiroda által kínált kínálatot megtekintve kiválasztja a fogadó a megfelelő mérkőzést és megteszi a jégkorong tippeket.

Fogadási jégkorong

Az egyik legfontosabb fogadástípusnál egy adott sportesemény végeredményére, azaz hazai vagy vendég győzelemre, vagy döntetlenre lehet fogadni. Továbbá a harmadok végeredményére is lehet akár fogadni. A duplaesély fogadásnál két kimenetel fogadására lehet játszani.

A gólfogadásoknál nem csak arra lehet fogadni, hogy melyik csapat nyer, hanem arra is, hogy mi lesz a lehető pontos végeredmény.

Az élő fogadás ma már rendkívül gyakran szerepel a magyar fogadóirodák ajánlatában. Milyen prémium jégkorong rendezvényekre lehet fogadni? Az alábbi fontos bajnokságokat lehet kiemelni: NHL, jégkorong világbajnokság és a jégkorong bajnokok ligája.

A fogadásokhoz fontos, hogy ismerje a legfontosabb fogadási szabályokat. A weboldalunkon a legjobb főleg ingyenes jégkorong tippmix tippek állnak rendelkezésre a fogadóknak a 2020-as évben. Próbálja ki őket velünk!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Kézilabda sportfogadás tippek

A kézilabda szintén az egyik kedvelt sportág, de a népszerűsége nem éri el a fociét és a kosárlabdáét. Viszont a fogadók körében nagy népszerűségnek örvend, de az elérhető meccsek száma kevesebb, mint az előbb említett sportágaknál. Hogyan működik a tipp a kézilabdánál?

A kézilabda mérkőzésen, hasonlóan a kosárlabdánál nagyon sok gól esik, ezért érdemes az élő fogadási módot választani. A tippeket lehet adni arra, hogy ki nyeri meg a meccset, azaz hazai, vendég győzelem vagy döntetlen születik. A gólok nagy számának köszönhetően a döntetlen valószínűsége jóval alacsonyabb, mint más sportágaknál.

Ezen kívül lehet akár fogadni a félidő eredményére is. A dupla esély piac fogadásánál az első félidő, második félidő, vagy a teljes játékidő kimenetelére is vonatkozhatnak tippek.

Hasonlóan más sportágakhoz a góleredmény is számíthat, amennyiben a pontos gól szerinti eredményre lehet fogadni. Ezen kívül lehet még fogadni arra, hogy ki nyeri meg a tornát. A weboldalunkon a 2020-as évben a legjobb kézilabda tippek állnak rendelkezésre a sportfogadók számára.  

Forma 1 sportfogadás tippek

A Forma 1 a legnépszerűbb sportágak közé tartozik. Egy Forma 1-es futamra akár százezrek is kilátogathatnak és részt vesznek a pilóták támogatásában.

A száguldó cirkusznak is nevezett eseményt nemcsak hatalmas látogatottság övezi, hanem jelentős mennyiségű pénz is áramlik a sportágba a reklámok, szponzori és egyéb díjak formájában. A legjobb pilóták hatalmas pénzeket keresnek, és világszerte rajongótáborral rendelkeznek.

Fogadások Formula 1

Mire is lehet fogadni a Forma 1-ben? Természetesen a futamok győztesére, a további helyezettekre és a futamidőre, az időfutamok győztesére és egyéb rajtpozíciókra, és akár a nap alatt a leggyorsabb kört hajtó pilótára.

A napi helyezések esetén valamikor az első három, vagy első hat vagy első tíz helyen szereplő pilótákra kerülhetnek a Forma 1 tippek. Arra is adhat tippet, hogy egy pilóta teljesíteni tudja-e a távot. Továbbá a csapatverseny eredményére, és különböző pilóták hányadik helyen zárják a versenyt a szezon végén. A Forma 1-es fogadásoknál sokat számíthat a sportág ismerete.

Képben kell lennie a fogadónak a Forma 1 világában, ismernie kell a különböző nyerő pilóták és csapatok eredményeit, jelenlegi helyzetüket, a versenyautók technikai adottságát és az ezzel kapcsolatos különböző szabályokat. A weboldalunkon a legjobb remek Forma 1-es tippmix lehetőségeket kínáljuk a 2020-as évben. Próbálja ki őket velünk!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Sportfogadás tippek – Összefoglalás

A sportfogadási ajánlatok sokak számára egy szórakozás, míg másoknak pénzkeresési lehetőség. A legnépszerűbb sportág a fogadásnál a labdarúgás, de más sportágakat is kedvelnek a fogadók.

Nagyon fontos tisztában lenni a különböző sportágak sajátosságaival és a fogadóirodák által kínál tét tulajdonságaival, amennyiben a tipp a nap során kiválasztása kerül.

Egy fogadási stratégia működhet az egyik sportágnál, de könnyen előfordul, hogy nem működik egy másik sportágnál. Minél inkább egy adott sportágra jellemző az ajánlat, annál kevésbé felelhet meg egy másik sportágnak.

Az online ingyenes tippmix előnye az, hogy akár otthonról könnyedén intézhetjük a fogadásokat. A magyar online irodáknak különböző ajánlatai vannak, amelyeket összehasonlítva kiválaszthatjuk a legjobb odds-okat.

Érdemes több fogadóirodánál feliratkozni, hogy a lehető legnagyobb nyereményt tudjuk elérni. Az online irodáknál gyorsan fel lehet venni az aktuális nyereményt. Mobiltelefonról vagy akár okostelefonról is lehet fogadást tenni.

Az élő fogadás egy rendkívül vonzó formája a fogadásoknak, mert egy sportesemény vagy sportesemény változó állása esetén sok izgalmat okozhat a fogadóknak. Akár egy mérkőzés utolsó 5 percében is beszállhat, hogy megtegye a fogadását és akár egy gólt lásson. É lő fogadásokkal együtt ingyenes élő közvetítéseket is sugároznak. Minden jog fenntartva.

Utolsó frissítés: 16/03/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben bemutattam a legjobb sportfogadási tippeket és tanácsokat. Ha nagy profitot akarsz keresni a sportfogadásból, regisztrálj az itt bemutatott oldalakon, és kezdd el használni, amit megbeszéltünk.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli