Nagyszerű kosárlabda tippek 2023 ben

A kosárlabda a legnépszerűbb sportágak közé tartozik, sok helyen a foci után a legnépszerűbb sportág. Van néhány ország például az Egyesült Államok, ahol a kosárlabda népszerűsége túlszárnyalja a foci népszerűségét is.

Amerikában a kosárlabda annyira népszerű és olyan sokan játszanak kosárlabdát, hogy sok amerikainak esélye sincs az erősebb klubcsapatokba vagy a nemzeti válogatottba bekerülni, ezért külföldön próbálnak szerencsét.

Hagyományosan a legerősebb csapata az Egyesült Államoknak van. Ugyanakkor más országok is megpróbálnak betörni az elitklubba. A kosárlabda az egyik legnépszerűbb sport a világban, és a fogadók körében is nagyon népszerű.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Legjobb kosárlabda rendezvények – Kosárlabda tippek

A kosárlabdában nagyjából ugyanazok a nemzetközi tornák fordulnak elő, mint a fociban. A Világbajnokság, az Európa bajnokság és az olimpia számítanak a legnagyobb nemzetközi tornák közé.

A legerősebb nemzeti bajnokság az amerikai NBA, míg Európában a francia LNB, az olasz Lega A, a spanyol ACB, a török Super Ligi számít a legerősebb bajnokságnak, de a magyar bajnokság is népszerű idehaza.

Fogadást Kosárlabda

A klubcsapatok küzdelmében Európában a legnevesebb kontinenstornák közé tartozik az Euroliga, az Európa kupa, a Bajnokok ligája. A weboldalunk a legjobb kosárlabda fogadóirodákat mutatja be.  

Fogadási tippek aktuális kosárlabda meccsekre

Az NBA küzdelmei nem állnak le, magyar idő szerint kedd hajnali fél ötkor ismét pályára lépnek a Los Angeles Lakers játékosai. Ezúttal a Utah Jazz csapatát fogadják a Crypto.com Arénában. A találkozóra január 18-án, magyar idő szerint hajnali fél ötkor kerül sor. Ezt a mérkőzést elemezzük, fogadásra felkészülni!

Los Angeles Lakers – A hazai csapat idei formája

Csütörtök hajnalban játszott a Sacramento Kings otthonában a Lakers, és zsinórban másodszor is alulmaradtak. Azt megelőzően ugyanis hazai pályán kaptak ki a Memphis Grizzlies csapatától 119 – 127 arányban. Jelen pillanatban a Nyugati Konferencia 7. helyén áll a Lakers, így tehát még a Rájátszás is kérdéses lehet. Nem ezt szoktuk meg a LAL csapatától…

Főleg, hogy vasárnap hajnalban egy újabb vereséggel készültek fel a Jazz elleni meccsükre. Ezúttal a Denver Nuggets győzte le őket – nem is akármilyen különbséggel. 133 – 96 arányban maradt alul a Lakers. Azért ez már-már megalázó kategória, főleg hogy a Nuggets nem is feltétlenül a legnagyobb bajnok aspiráns.

Utah Jazz – A vendég csapat formája az idei szezonban

Ezzel szemben a Utah Jazz együttese a 4. helyen áll jelen pillanatban. Eddigi 42 alapszakaszos meccsükből 28-at győzelemmel abszolváltak, ami kétharmados eredményt jelent. A tabellán tehát egész jól áll a Jazz, de ez inkább köszönhető a szezon eleji formának.

Az új év ugyanis nagy fordulatokat hozott, hiszen jelen pillanatban zsinórban négy vereséget számlálnak. Kikaptak rendre a Toronto Raptors (122 – 108), az Indiana Pacers (125 – 113), a Detroit Pistons (126 – 116) és a Cleveland Cavaliers (91 – 111) csapataitól is. Ha Rájátszásban reménykednek, ideje lesz visszatalálni a korábbi formához…

Fogadási tanácsaink

A fentiekből kiolvasható, hogy a Utah Jazz csapata szörnyű spirálba sodródott idénre, amiből – szerintünk – nem most fog kimászni. Mi úgy gondoljuk, hogy a Los Angeles Lakers képes lesz kihasználni ellenfele botladozó formáját. Szüksége is lesz erre, mert minden győzelem kell nekik innentől a Rájátszáshoz.

Főleg, hogy ők is zsinórban három vereséget számlálnak. Mi a Lakers győzelmére tesszük a pénzünket – szerintünk ez most a legjobb fogadási piac. Sőt, talán még hendivel is érdemes lehet rájuk fogadni. Hisz minden sorozat véget kell érjen egyszer – még a legrosszabbak is!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hol fogadhat kosárlabda meccsekre?

Manapság az internetet elöntik a sportfogadás irodák, ahol a kosárlabda tippek adhatók le. Természetesen alaposan meg kell vizsgálnia azt, hogy legálisan működő fogadóirodáról van-e szó és hogy milyen szorzókat és bónuszokat kínál, hogy kiválassza az Ön számára legkedvezőbb irodát. 

Könnyű-e nyerni kosárlabda fogadással?

A kosárlabdában nagyjából hasonló stratégiát érdemes követni, mint bármilyen más sportágakban. Fontos, hogy jó kosárlabda tippek birtokában legyen a különböző meccsekhez, de ezen kívül egy hosszú távú nyertes stratégia kialakítása is fontos. Ahhoz, hogy jó fogadást helyezzünk el, elsősorban arra van szükség, hogy ismerjük a különböző kosárlabdacsapatokat és játékosokat, illetve azok korábbi eredményeit.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a kosárlabda fogadásokat a Hotbet-nél

A hosszú távú nyertes fogadási stratégia viszont más jellegű képzettséget igényel. Egy hatékony fogadási stratégiára és tőkekezelésre van szüksége, amivel minimalizálja a veszteségeket és maximalizálja a nyereségeket. Egy mai jó stratégiához fontos megválasztani a tőke méretét és azt, hogy mikor kell a tétet változtatni. Kezdőként célszerű egy olyan irodát választani, ahol kisebb összegű tippek adhatók le, de nagy bónuszok nyerhetők.      

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Biztonságos fogadni kosárlabda meccsekre?

Mindig alaposan ellenőriznie kell azt, hogy a fogadóiroda legálisan kínálja a működését. Különböző tanúsítványok igazolják a legális működést. Az általunk biztosított szolgáltatások biztonságosak minden hazai magyar fogadó számára, és gazdag kosárlabda mérkőzés kínálatot biztosítunk a fogadók számára.

LA Lakers - Golden State Warriors
1
2
Esélyek
4,80
1,30

Mai kosárlabda mérkőzések mindig megtalálhatók az ajánlatunkban, és a kosárlabdára való fogadás teljesen biztonságos.

Fogadóirodánk a legszigorúbb felügyeleti szervektől kapta meg a működési engedélyét, és ezen szervek rendszeresen ellenőrzik a működésünket. A szigorú felügyeletnek az a célja, hogy garantálja a fogadóknak az összes online fogadásra vonatkozó biztonságot, és hogy a fogadók mindig megkapják a nekik járó nyereményeket.   

Kosárlabda tippek – Összefoglaló

Az Egyesült Államokban első számú sportnak számít, ahol a klubcsapatok és az elit játékosok elképesztő összegeket keresnek és költenek a bajnokság során. A meccseket milliók követik a televízióban és különböző online felületeken. Minden online fogadóiroda kínál kosárlabdameccseket a fogadóknak. A legnépszerűbb nemzeti bajnokságok meccseire fogadhatnak a fogadók.

Ezen kívül a válogatottak és klubcsapatok nemzetközi tornákon kínálnak a fogadóirodák meccseket. Egy jó fogadási stratégia kialakítása esetén fontos, hogy elkerülje a hatalmas buktatókat. A mai fogadóirodák által kínált szolgáltatások biztonságosak, mert engedéllyel működnek, és rendszeresen ellenőrzik a működésüket.

Több izgalmas sportfogadási tipp:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben beszéltem a legjobb kosárlabda fogadási tippekről és stratégiákról, valamint a legjobb oldalakról, ahol a fogadást megteheted. Ha érdekelnek az itt tárgyalt tippek, regisztrálj most a bemutatott bukmékerek bármelyikénél, és kezdj el fogadni a legjobb kosárlabda meccsekre és eseményekre.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli