Tenisz fogadás stratégia ami bizonyítottan működik

A tenisz egy rendkívül népszerű sport, amelyet emberek milliói néznek, játszanak és szeretnek szerte a világban. Ennek megfelelően a sportfogadások terén is nagy népszerűségnek örvend. Mivel egész évben játsszák, folyamatosan szervezik a különböző tenisztornákat, így a bukmékerek állandó kínálatában is helyet kapott és élő fogadás is lehetséges.

A tenisz fogadás rengeteg lehetőséget kínál a pénzkeresésre az évente megrendezett események nagy száma és a széles körű online lefedettség miatt.

Cikkünkben szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy hogyan érdemes a tenisz fogadási lehetőségeket a legjobban kihasználni, milyen stratégiák szerint lehet fogadni, és hogy milyen sajátosságai vannak ennek a sportágnak. Mindezeket néhány jó bónusz ajánlattal ötvözve szép nyeremény érhető el a teniszfogadásban.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Tenisz fogadási stratégiák

A tenisz fogadási stratégia kialakítását, ugyanúgy, mint más sportágak esetén, a tenisz szabályainak a megismerésével kell kezdeni. A szabályok megértése ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy nyereséges fogadásokat lehessen kötni.

Ha valaki már ismeri a sportág szabályait, a következő lépés, hogy belemerüljön a teniszfogadás rejtelmeibe. Fontos annak ismerete, hogy hogyan kell a teniszre fogadni, milyen stratégiák léteznek, és melyek azok, amelyekkel a maximális nyereség érhető el.

Fogadási stratégiák tenisz

Először is tisztában kell lenni azzal, hogy a teniszben nemcsak mérkőzésekre lehet tippelni, de hosszú távú outright fogadások is léteznek. Ezek természetesen csak az alapok, amelyeket lehet fűszerezni olyan további fogadásokkal, mint például a hendikep vagy akár élő fogadásokkal, a lehetőségek száma szinte végtelen.

A teniszfogadás ma már minden fogadóiroda kínálatában megtalálható, így az oldalunkon megtalálható szolgáltatók is mind kínálnak tenisz fogadási lehetőséget. Érdemes szétnézni, megismerni a bónusz és odds kínálatot, és ha valaki kiválasztotta a szimpatikus online fogadóirodát, amely a legjobb bónusz lehetőségeket kínálja, már csak a megfelelő stratégia megtalálása van hátra, és kezdődhet is a fogadás.

Mérkőzés választék

Ahogy azt említettük, a teniszt egész évben játsszák, számos kisebb és nagyobb teniszverseny keretében van lehetőség akár élőben is fogadást kötni. Külön kategóriában versenyeznek a férfiak, a nők, a párosok és a vegyes párosok. A sportfogadás lehetőségek száma tehát szinte korlátlan, ezért nagyon fontos megtalálni azt a meccs választékot, amelyekre egy játékos fogadni szeretne, és amelyeket folyamatosan követni fog.

Ennek oka, hogy szinte lehetetlen feladat minden játékos összes eredményét és aktuális formáját, valamint minden meccset megfelelően elemezni. Ezek azonban nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy kiválasszuk a megfelelő fogadási stratégiát, és tenisz esetében is sikeresen fogadhassunk a mérkőzések eredményeire.

HotBet Platform
A Hotbet számos nagyszerű tenisz fogadást kínál

A sikeres teniszfogadók általában kiválasztanak egy területet és ott teszik meg a fogadásaikat. Lehet ez a férfi vagy női tenisz, a Grand Slam versenyek vagy bármilyen olyan szempont, ami alapján valaki megfelelően el tud mélyedni a szükséges ismeretekben.

Ugyanígy érdemes kiválasztani azokat a tenisz fogadási típusokat és piacokat, amelyekről több ismerettel rendelkezik valaki. Egyes fogadók mondjuk csak a hendikepekre összpontosítanak, míg mások stratégiát dolgoznak ki az értékek azonosítására mind a szett-, mind a játékösszegekben, de vannak olyanok is, akik csak élőben figyelik a játékosokat és tippelik meg a mérkőzések eredményét.

Bármelyik témára is szeretne valaki tippelni, és bármelyik fogadási típusban és piacon érzi magát a legjobban, ha sikeres teniszfogadást szeretne kötni, szelektálnia kell, és arra területekre kell összpontosítania.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Népszerű teniszversenyek

Ahogy azt már említettük, a teniszversenyeknek nincsen szezonja, egész évben megrendezik azokat. Olyan neves tornák tartoznak ide, mint például a nagy múltra visszatekintő wimbledoni verseny vagy akár az ATP sorozat. A teniszezők számára pedig a legrangosabb cím megnyerni a Grand Slam sorozatot, azaz a következő négy verseny mindegyikét: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open.

Ez a sorozat a sportfogadók számára is izgalmas, számos fogadási lehetőség várja őket. A Grand Slam oddsok számos érdekes ajánlatot tartalmaznak, olyan fogadásokra van lehetőség, mint a szettfogadás, első szett odds, az első játékos, a második szett győztese, az összes szett és az, hogy lesz-e tiebreak a mérkőzésen.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A férfi és női outright fogadásokat minden meccsre külön meg lehet tenni, és lehet fogadni a torna végső győztesére is. Természetesen ebben az esetben is lehet előre vagy pedig élőben tippelni.

A Grand Slam első állomása az Australian Open, amely január végén, illetve február elején kerül megrendezésre. Sorban a következő a Roland Garros, amely egy kéthetes torna Párizsban. Ennek keretében a meccseket minden évben május közepétől június elejéig rendezik meg.

A harmadik állomás Wimbledon, amelyet júniusban rendeznek meg, és kétségtelenül a világ legnagyobb tenisztornája, így fogadás szempontjából is az egyik legjobbnak számít. A sorozat utolsó állomása a US Open, amelyet két héten keresztül tart augusztus-szeptemberben. A fő versenyszámok ugyanazok: női és férfi egyes, női és férfi páros és vegyes páros.

A versenyek mindegyike öt fő versenyszámból áll; a férfi egyes és páros, a női egyes és páros, valamint a vegyes páros. Mindegyik játék rengeteg fogadási lehetőséget kínál a tenisz rajongóinak, és a bukmékerek sokszor külön bónusz ajánlatokkal is várják a sportfogadókat.

Fogadás szettekre

Ebben a fogadás típusban a meccs eredményére, vagy akár egy-egy szett eredményére lehet fogadni. Vannak olyan online fogadóirodák, ahol ennek a fogadásnak Pontos eredmény az elnevezése. Sok bukmékernél lehetőség van a mérkőzés végeredményének a megtippelésére, valamint a szettben előforduló eseményekre való fogadásra is.

N. Djokovic - A. Zverev
1
2
Esélyek
1,8
4,30

A szettben történő sportfogadáson belül számos piac áll rendelkezésre, amelyek közül az elsődlegesek a helyes mérkőzéseredmény (szettekben), a szettgyőztes és a helyes szetteredmény. Sokszor az is előfordulhat, hogy például csak az első szett eredményét tippeljük meg, miközben figyelemmel kísérjük a tenisz élő közvetítését.

A szettfogadási piacok általában a mérkőzések előtt és a játék közben is elérhetőek, így élő fogadás is lehetséges. Ez azt az előnyt nyújtja a fogadóknak, hogy időzíthetik a szettfogadásaikat, és pontosabb, részletesebb döntéseket hozhatnak a mérkőzés folyamán, miközben figyelemmel kísérik egy-egy játékos adogatását, azzal szemben például a mérkőzés elején egy nagy tétet tennének a meccs győztesére.

Hiszen előfordulhat, hogy valaki már 2:0-ra vezet, de az ellenfél mégis megfordítja az eredményt. A szettfogadás szépsége abban rejlik, hogy a fogadók követhetik a mérkőzés alakulását, és meghatározhatják, hogy mikor a legjobb a tét megjátszása, illetve hogy az adott szettben mi lesz az eredmény. Így az is lehet, hogy 2:0 vezetésnél érzi valaki úgy, hogy most érdemes fogadni a vezető játékosra, hiszen korábban nem volt biztos a formájában.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Break fogadás

A tie break a teniszben a döntő játék, amelyet 6-6 állásnál játszanak. A mérkőzést az nyeri, aki először hét pontot szerez két különbséggel. A tie break fogadás minden online fogadóiroda kínálatában megtalálható a legtöbb mérkőzés esetén.

A tie break sokszor a teniszmeccsek legizgalmasabb pillanatai közé tartozik mind a nézők, mind a fogadók, mind a játékosok számára. Annál is inkább, mivel a legtöbb teniszversenyen döntő szerepe van. Egy teniszmérkőzésen az ATP-ben és a WTA-ban is gyakran az adogató break dönt egy szettről.

Ha tehát sikerül pontos tippet adni következő break kapcsán, akkor a tét akár 2-3-szorosát is meg lehet nyerni. A nehézség az, hogy nehéz megjósolni, hogy a break be fog-e következni,és ha igen, a mérkőzés melyik szakaszában.

Fogadás a meccs győztesére

Ebben az esetben egy adott mérkőzés győztesét kell kiválasztani és tippelni rá. A bukmékerek itt általában két játékost adnak meg, akik közül ki kell választani, hogy ki lesz a favorit. Mivel ez viszonylag egyszerű feladat, ezért kezdőként ez a fajta fogadási típus a legjobb választás. A legtöbb kezdő a mérkőzésfogadással kezdi, mielőtt áttérne az összetett fogadási típusokra mint például a hendikepes fogadás.

N. Djokovic - A. Zverev
1
2
Esélyek Handicap (0:1,5)
3,10
1,32

Mivel a teniszben nincsenek döntetlenek, ellentétben az olyan sportágakkal, mint például a labdarúgás ez egyszerűbbé teszi a dolgokat. Ha azonban olyan mérkőzésre fogad valaki, amelynek nagy favoritja van, akkor valószínűleg nem kap túl jó oddsot az adott teniszezőre való fogadásra, így a nyeremény sem lesz magas.

Ez azt jelenti, hogy vagy jelentős összeget kell tennie a favoritra, vagy nagyobb kockázatot kell vállalnia az esélytelenebbre ahhoz, hogy magas nyereséget érjünk el. Ha pedig valóban magas összeget szeretnél nyerni, ezt a típusú fogadást érdemes egy-egy torna elején megtenni.

Itt előfordul, hogy alacsonyabb ranglistán szereplő játékosok magasabb ranglistán szereplő játékosokkal találkoznak. Ha szeretnél, itt vállalhatsz nagyobb kockázatot, ha szerinted a nyertes az alacsonyabb szintű játékos lesz, és úgy gondolod, hogy ki tudja védeni egy profibb adogatását. A művészet itt a megfelelő érték megtalálása még az olyan esetekben is, amikor az egyik játékos nagy favorit.

Fogadás outright opciókra

A leggyakoribb és valószínűleg a legegyszerűbb fogadási típus a teniszre az outright. Anélkül, hogy mélyebben bele kellene mélyedni a versenybe és az egyes mérkőzésekbe, ki kell választani egy olyan játékost, akit a legerősebbnek tartunk, és aki szerintünk a végső nyertes lesz. Ez azonban már önmagában sem könnyű feladat, hiszen ismerni kell az egyes játékosokat, és ki kell értékelni az erősségeiket, gyengeségeiket, jelenlegi formájukat.

Játékos
Bajnokság esélyei
Novak Đoković
2,20
Daniil Medwedew
4,50
Rafael Nadal
8
Dominic Thiem
9

Az outright fogadásnál tehát a torna egyértelmű győztesére kell tippelni. A bukmékerek különböző oddsokat kínálnak arra, hogy melyik játékos fog nyerni a tornán, a fogadások során mindössze ezek közül kell dönteni. Ez azonban csak elsőre tűnik könnyűnek, hiszen a bajnoki címhez valójában hét győzelemre van szükség a torna során.

A fogadások másik formája ebben az esetben a játékosra való fogadás. A bukmékerek különböző feltételeket kínálnak az egyes irányú fogadásokra. Amikor egy játékosra fogad valaki, alapvetően kétféle döntés születhet: hogy megnyerje a versenyt, vagy hogy második helyezettként végezzen, attól függően, hogy milyen feltételek mellett fogadunk.

Ha a játékos megnyeri a versenyt, mindkét fogadást megnyerjük, mivel a játékos a döntőbe jutott, mielőtt megnyerte volna azt. Ha azonban a játékos veszít a döntőben, akkor elveszítjük az első fogadást a torna győztesére, de megnyerjük a második fogadást, mivel a játékosa bejutott a döntőbe.

Ha valaki előre megtervezi, hogy a torna győztesére fogad, ajánlott a fogadásokat már mérkőzés kezdete előtt megtenni. Amint elkezdődik az akció, a kapott oddsok változhatnak, és nem biztos, hogy elég vonzóak lesznek. Különösen a domináns játékosok esetén előfordulhat, hogy túl alacsony lesz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Ahogy az látható, a tenisz egy rendkívül érdekes sport, és a hozzá kapcsolódó fogadási lehetőségek is izgalmas szórakozást kínálnak. A bukmékerek számos érdekes mérkőzés előtti, élő fogadási és bónusz lehetőséget kínálnak a tippek megtételére.

Ezekre a fogadásokra ugyanazok a feltételek érvényesek, mint a többi sportfogadás esetén, és ugyanúgy vonatkozhatnak rájuk bónusz lehetőségek is, mint más sportok esetén. Természetesen itt is előfordul, hogy a végső győztesre fogadunk, de ha sikerül figyelemmel követni az eseményeket, akkor izgalmas fogadási opciók nyílnak meg előttünk.

Tenisz esetén érdemes jó előre megtervezni, hogy melyek azok a pontos események, amelyekre tippelni tudsz, hiszen ennek megfelelően kell bizonyos játékosok formáját, statisztikáit figyelemmel kísérni. Azonban ha jó előre tervezel, megfelelő stratégiát alkalmazol és élsz a bónusz lehetőségekkel, akkor várhatóan nyereséggel tudsz majd zárni egy-egy adott versenysorozatot.

Több izgalmas sportfogadási tipp:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben kifejtettem a 2023-ben bevált teniszfogadási stratégiákat. Ha érdekelnek a teniszversenyekre való fogadások, kattints a bemutatott bukmékerek bármelyikére, és regisztrálj most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli