Money line fogadások – #1 Útmutató 2023

Hallottál már a moneyline fogadásokról? Ez a cikk részletesen elmagyarázza a moneyline fogadásokat, és megmutat mindent, amit erről a népszerű fogadásról tudni kell.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a moneyline fogadás?

A moneyline fogadás a sportfogadások egy olyan típusa, ahol arra fogadsz, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést, anélkül, hogy a pontkülönbségekkel kellene foglalkoznod. A moneyline fogadásokat gyakran használják olyan eseményeknél, mint a boksz, a futball, a baseball, a jégkorong és a kosárlabda, bár bármely olyan sportág vagy esemény esetében alkalmazható, ahol két egyértelműen meghatározott oldal van.

A legjobb sportok

A moneyline fogadások egyszerűbbek, mint más típusú sportfogadások, mivel csak a győztest kell kiválasztanod, és ha a tipped helyes, akkor megnyered a fogadást. A moneyline odds-ok attól függően változnak, hogy mennyire valószínű, hogy az egyik csapat nyer a másik ellen, ezért fontos, hogy a fogadás megtétele előtt ellenőrizd az odds-okat. Ezek a fogadások remek módjai lehetnek annak, hogy izgalmasabbá tedd a kedvenc sporteseményeid.

Mi az a negatív moneyline fogadás?

Negatív moneyline fogadásról akkor beszélünk, ha az odds-ok olyanok, hogy többet kell fogadnod, mint amennyit nyernél, ha a választásod sikeres lenne. Ezt a fogadási típust gyakran akkor alkalmazzák, amikor az egyik csapat sokkal esélyesebb egy másiknál, és a bukméker alacsonyabb kifizetést kínál, hogy a fogadókat a kockázat vállalására csábítsa.

Okostelefon és táblagép HotBet

Például, ha az A csapat moneyline-ja -200 (ami azt jelenti, hogy 200 dollárt kell kockáztatnod, hogy 100 dollárt nyerj), a B csapat moneyline-ja pedig +150 (ami azt jelenti, hogy minden kockáztatott 100 dolláron 150 dollárt nyerhetsz), akkor egyértelmű, hogy az A csapat erősen favorit, és a bukméker biztosítani akarja, hogy még akkor is legyen némi profitja, ha sokan fogadnak az A csapatra.

A negatív moneyline fogadások remek módjai lehetnek a pénzkeresésnek, ha úgy gondolod, hogy pontosan meg tudod tippelni a mérkőzés győztesét. Fontos megjegyezni, hogy bár a lehetséges nyeremény alacsonyabb, a nyerési esély viszont sokkal nagyobb, ha az erősen előnyben részesített csapatokra fogadsz.

Mi történik, ha 100 dollárt teszel egy +140-es money line-ra?

Ha 100 dollárt teszel fel egy +140-es money line-ra, akkor 140 dollár nyereményre számíthatsz, ha a tipped sikeres lesz. Ez azt jelenti, hogy 100 dollárt kockáztatsz azért, hogy esetleg 140 dollárt nyerj (az eredeti téted plusz a további 40 dollár).

A moneyline fogadások nagyszerű módja annak, hogy izgalmasabbá tedd a kedvenc sporteseményeid, és nagyon kifizetődő is lehet, ha jól választasz. Csak ne feledd, hogy mindig ellenőrizd az odds-okat, mielőtt felteszed a tippjeid, így már előre kiszámíthatod, mekkorát nyersz a találat esetén.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Jó fogadási típus a moneyline?

Az, hogy a moneyline fogadás a számodra jónak számít-e, az attól függ, hogy mennyire bízol meg a saját tippjeidben, és hogy mekkora kifizetésre számítasz- Ha biztos vagy benne, hogy a tipped helyes lesz, akkor remek módja lehet a pénzkeresésnek, amennyiben a bukméker által kínált odds-ok észszerűek.

Ha azonban bizonytalan vagy abban, hogy melyik csapat fog nyerni, vagy ha a két csapat között nem sok különbség van, akkor valószínűleg az a legjobb, ha keresel egy másik fogadási lehetőséget, amely magasabb kifizetést kínál. Ne feledd, hogy mindig le kell ellenőrizned az odds-okat, hogy megtudd, mekkora nyereményre számítasz a helyes tippek esetén.

Mi az a runline?

A runline a baseballban használt fogadási vonal egy típusa. Hasonló a más sportágakban, például a labdarúgásban és a kosárlabdában alkalmazott point spreadhez, ahol az egyik csapatot egy bizonyos számú futással részesítik előnyben a győzelemre.

Szimbólumok Foci

A runline -1,5-es előnyt ad a jobb csapatnak, ami azt jelenti, hogy két vagy több futással kell nyerned ahhoz, hogy győztes legyen a téted. Ha az esélytelenebbik fél csak egy futással veszít, akkor az push-nak minősül, és a téted visszajár.

A runline-ok azért népszerűek, mert érdekessé teszik a dolgokat azáltal, hogy nem kiegyensúlyozott csapatok mérkőzéseire fogadhatsz. Feltéve, ha az underdog nem kínál túl rossz esélyeket. Bár a kifizetés általában alacsonyabb, mint a moneyline-okra való fogadás, a runline-ok még mindig remek alkalomnak számítanak a kedvenc baseball meccseid izgalmasabbá tételére.

Mit jelentenek a negatív odds-ok?

A negatív odds azt jelenti, hogy többet kell fogadnod, mint amennyit nyersz, ha a tipped sikeres lesz. Ha például az A csapat moneyline-ja -200 (ami azt jelenti, hogy 200 dollárt kell kockáztatnod, hogy 100 dollárt nyerj), akkor egyértelmű, hogy az A csapat erősen favorit, és a bukméker biztosítani akarja, hogy még akkor is profitot termeljen, ha sokan fogadnak az A csapatra.

Ez a fajta fogadás remek módja lehet a pénzkeresésnek, ha bízol magadban, hogy pontosan meg tudod tippelni az eredményeket. Csak ne felejtsd el ellenőrizni az odds-okat, így már előre láthatod a várható nyereményt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mit jelentenek a pozitív odds-ok?

A pozitív odds-ok (más néven Moneyline fogadások) azt jelentik, hogy többet fogsz nyerni, mint amennyit kockáztattál, ha a téted sikeres lesz. Például, ha az A csapat moneyline-ja +140 (ami azt jelenti, hogy minden kockáztatott 100 dollárért 140 dollárt nyerhetsz), akkor egyértelmű, hogy az A csapat az esélytelenebb, és a bukméker jobb odds-okat ad neked, mint amit általában egy erősen favorizált csapatra kínálna.

Összefoglalás

A moneyline fogadások izgalmas lehetőséget nyújtanak a sportrajongók számára, hogy élvezzék a kedvenc mérkőzéseiket, és pontos előrejelzésekkel pénzt keressenek. Az odds-okat azonban előre ellenőrizni kell, így maximalizálhatod az esélyeid, és megtudhatod a potenciális nyereményeket.

A runline-ok extra izgalmat adhatnak, ha az egyik csapat nagy favorit, míg a pozitív és negatív odds-okat szem előtt kell tartanod, amikor arra teszel fel összeget, hogy ki nyeri a mérkőzést. Némi kutatással és megalapozott döntésekkel a money line fogadások remek módjai lehetnek annak, hogy a kedvenc sportágadat még izgalmasabbá tedd. 

Utolsó frissítés: 30/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ön a money line fogadási lehetőségek rajongója? Akkor a megfelelő helyen jár. Mutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és tippeket a fogadási élményhez.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli