BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

A 22Bet több mint 30 sportágat kínál a világ minden tájáról, és kiváló promóciókkal várja az új és a meglévő ügyfeleket egyaránt. Mivel ezen előnyök a többi sportfogadási oldal elé helyezik, így egyértelmű, hogy a 22Bet az egyik legjobb sportfogadási oldal a magyar játékosok számára.

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil fogadas
Promóciók
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
NEGATÍVUMOK
 • Az ügyfélszolgálat nem igazán gyors
 • Nincs telefonos kiszolgálás
 • Nem sok esemény fogadási lehetőség

22Bet vélemény 2023

A 22Bet egy európai online sportfogadási oldal, melyet 2018-ban alapítottak. A vállalat célja, hogy minél jobban kiszolgálja a világszerte élő és a Magyarországon lévő játékosokat, melyhez sokféle fogadási piacot, kiváló odds-okat és jól teljesítő ügyfélszolgálatot biztosítanak. Ennek köszönhetően világszerte megnőtt a 22Bet sportfogadás ügyfélköre, már nem csak Európán belül, hanem más földrészeken is ismert.

A szakértőink részletesen felmérték a 22Bet sportfogadási szolgáltatót, melyhez egy számos pontból álló ellenőrző lista elemein mentek végig. Ennek során megnézték a 22Bet magyar üdvözlő bónusz ajánlatát, a vállalat engedélyeit, a magyar nyelvű weboldalt, a fizetési módok sorát, az ügyfélszolgálat rendelkezésre állását és számos más dolgot.

A munkájuknak köszönhetően neked már nincs más dolgod, mint végig olvasni a 22Bet sportfogadási oldal bemutatóját, regisztrálni, igénybe venni a 22Bet üdvözlő bónuszát és fogadni a neked tetsző mérkőzésekre vagy eseményekre.

A 22Bet weboldalának kinézete és működése

A 22Bet esetében az a legegyszerűbb, ha a hivatalos weboldalt nyitod meg, hiszen van magyar nyelvű felülete. A fordítók nagyon jó munkát végeztek, mivel nem csak a fő menüpontok érhetők el lefordítva, hanem a fogadások felülete is magyar nyelvű. 22Bet alternatív link jelenleg nem használatos.

22Bet Platform_3

A főoldalon kapnak helyet a legnépszerűbb sportok, és a hozzá kötődő piacok és események. A piacokat a verseny nevére kattintva éred el, mely lenyílik, és ekkor hozzáférsz a pontos részletekhez. Természetesen a 22Bet mobil eszközökről is ugyanolyan jól használható, mint az asztali számítógépekre készült oldal, csak az elemek elrendezése más a kisebb képernyő miatt.

Ha megnyitod valamelyik piac linkjét, akkor rögtön eléd tárulnak a különböző hivatalos események, ahol láthatod a felsorolt fogadási lehetőségek sorát, és az odds-okat. Ezután, ha kiválasztasz egyet a 22Bet ajánlatok sorából is, és rákattintasz a nevére, akkor az esemény külön aloldalon nyílik meg. Itt látod az összes fogadási lehetőséget, melyeket rögtön hozzá is adhatsz a szelvényedhez.

22Bet üdvözlő bónusz és más bónuszok

A 22Bet bónusz kínálata több részből áll, hiszen a 22Bet online kaszinó részlege is elérhető, melyhez szintén társulnak befizetési bónusz és más ajánlatok. Ha a sportfogadási bónusz ajánlatokra vagy kíváncsi, akkor a Bónuszok aloldalon a Sport gombra kell kattintanod.

22Bet Bónusz_3

Üdvözlő bónusz

A 22Bet üdvözlő bónusza 100%-os elérési bónuszt ad az első befizetés során. A minimum befizetés 320 HUF, a maximum pedig 35000 HUF. Az üdvözlő bónuszt automatikusan megkapod a 22Bet regisztráció után végrehajtott első befizetés után.

Pénteki újra töltődő bónusz

A 22Bet 100% bónusz összeget ad a pénteki befizetéseid után, minimum 1 USD, maximum 30000 HUF összeg után. A bónusz automatikusan jár, kivéve, ha a befizetés során bejelölöd, hogy nem kéred a bónuszokat.

Vesztes fogadásokért járó bónusz

A 22Bet-nél sorozatban 20 darab elveszített fogadásért is kínál bónuszt a vállalat. A minimum 2 USD fogadásokért 3000, az 5 USD fogadásokért 6000, a 10 USD fogadásokért pedig 10000 bónuszpont jár.

Pénzvisszatérítés bónusz

A bónusz 22Bet ajánlat az előző heti fogadásaid összértékének 0,3%-a, melyet a vállalat keddenként ír jóvá a számládon. A bónusz minimum összege 350 HUF, maximum összege pedig 350000 HUF.

A Nap Gyűjtője

A főoldalon választhatod ki a Nap Gyűjtője fogadások közül azt, amelyik tetszik neked. Ezeket a 22Bet sportfogadás csapata állítja össze, és ha egy ilyen kombinált ajánlat nyer, akkor a vállalat 10%-kal megemeli a szorzó értékét.

Gyűjtőfogadások felturbózása

A 22Bet magyar kínálatából olyan Gyűjtőfogadásokat kell választanod, melyek legalább 7 eseményből állnak, és legalább 1,8 a szorzójuk. Ha a Gyűjtőfogadások közül mindegyik nyertes, akkor megkapod a nyereményt. Ha 1 darab veszít, akkor a tét nagyságától függően 1000-5000 bónuszpontot kapsz. Ha több veszít, akkor nincs nyeremény.

Akármelyik 22Bet bónusz ajánlatot választod, figyelned kell a különféle követelményekre, melyekről a továbbiakban olvashatsz:

Időtartamra vonatkozó követelmény

A 22Bet üdvözlő bónusz vagy a 22Bet sportfogadás bónusz ajánlatokhoz általában időtartamra vonatkozó követelmények vonatkoznak. Ezek a legtöbbször 7 és 21 nap közötti időt adnak neked arra, hogy a bónusz összegét eljátszd, ellenkező esetben elveszik. A 22Bet-nél, ha az adott bónusz felhasználási feltételek gombra kattintasz, akkor megismerheted, hogy pontosan mennyi idő áll rendelkezésre a felhasználáshoz.

Lejátszási követelmény

A 22Bet oldalán szintén meg van adva az összes bónusz esetében, hogy hány alkalommal kell megjátszanod a bónusz összegét, mielőtt a vele elért nyeremény kiutalhatóvá válik a VISA (22Bet VISA) & MasterCard (22Bet Mastercard) & 22Bet Paypal kártyádra, illetve valamelyik másik kifizetési módra. A lejátszási követelményt a 22Bet is egy szorzóval adja meg, például, ha az van feltüntetve, hogy ez 35x-os, akkor 10 EUR befizetése esetén 350 EUR-t kell megtenni tétként.

Sportfogadási piac követelmény

A 22Bet bónusz egyes esetekben csak megadott sportfogadási piacokon érhető el, ez azt jelenti, hogy a szerződési feltételekben meghatározott fogadásokra használhatod csak el. Ha olyan piacon fogadsz, mely nem szerepel a bónuszban felvázolt lehetőségek között, akkor ott a weboldal nem fogja ezt megengedni.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási piacok a 22Bet sportfogadás kínálatában

A 22Bet magyar felülete számos fogadási piacot kínál, az összes népszerű liga, bajnokság vagy más terület szerepel az oldalon. A sportfogadási lehetőségeket nézve olyan hatalmas a kínálat, hogy szinte lehetetlen felsorolni az összes piacot egy helyen.

A 22Bet legnépszerűbb bajnokságai és szériái közé tartoznak Magyarországon az NBA, az Orosz labdarúgó-bajnokság, az UEFA Európa-liga, az UEFA-bajnokok ligája, az Angol labdarúgó-bajnokság, a Német labdarúgó-bajnokság, a Spanyol labdarúgó-bajnokság, a Francia labdarúgó-bajnokság, az Olasz labdarúgó-bajnokság, az NHL, a KHL Jégkorong-bajnokság, az Angol FA kupa, a Davis tenisz kupa, a WTA tenisz kupa és további bajnokságok.

22Bet Sportok_2

Egy átlagos napon a 22Bet fogadóiroda több ezer eseményre ad fogadási lehetőséget Magyarországon is, amibe az e-sportoktól kezdve a legkisebb piacokig minden beletartozik. Ha te is olyan helyet keresel, ahol a regisztráció után semmi akadálya az akár több ezer elérhető ajánlat megtekintésének, akkor a 22Bet ideális hely a számodra.

Az alábbiakban megismerheted, hogyan működik a fogadási folyamat, és hogyan néz ki a fogadások során használt 22Bet szelvény:

A fogadás folyamata és a fogadási szelvény

A fogadás folyamata a magyar játékosok számára is nagyon egyszerű. A 22Bet sportfogadás oldalon egymás alatt látod az elérhető piacok eseményeit, ahol a különféle ajánlatok odds-ai is helyet kapnak. Neked nincs más feladatod, mint hogy arra az odds-ra kattints, amelyiket meg akarod fogadni.

A kattintás után az esemény egyből rákerül a jobb oldalon található 22Bet fogadási szelvényre, majd minden újabb eseményt is felvisz a rendszer erre a helyre. A szelvény előnye, hogy egy helyen látod a megtenni kívánt meccseket, és a hozzájuk tartozó nyereményszorzókat. A szelvény könnyen használható, jelenleg ez a típusú megoldás a legjobb a bukmékerek oldalain.

A meccsek alatt választhatsz fogadási típust a szelvényen, ez lehet Gyűjtőfogadás, Lucky, Láncfogadás vagy Anti-Gyűjtő. Itt adhatod meg a tétedet (HUF), ebből pedig a 22Bet rendszere kiszámolja a várható nyereményedet (HUF).

Azt is beállíthatod, mi történjen, ha a szorzók változnak a kínálat megfogadott meccsein. Beállíthatod azt, hogy ha a szorzók emelkednek, akkor azt automatikusan elfogadod, vagy megerősítés szükséges, esetleg elfogadod akkor is, ha bármi történik. Végül pedig az esetlegesen elérhető promóciós kódod megadása után elküldheted a fogadást.

Élő fogadás

A 22Bet egyik legjobb része az élő fogadás, ahol úgy tehetsz tétet a különböző eseményekre, hogy azok éppen futnak. Ennek a megoldásnak köszönhetően a sportfogadás még izgalmasabb, mivel nem kötelező még az esemény elkezdése előtt befejezni a fogadást.

22Bet Élő sportok_2

Természetesen a lehetőségek és események tudatában sokkal jobb képet kapsz a külföldi és magyar meccsekről, így folyamatosan változtathatod a tétjeidet. Ez oda-vissza működik, hiszen a 22Bet is egyfolytában változtatja a fogadások odds-ait, így az is előfordulhat, hogy egy nyereményszorzó az élő fogadás során alacsonyabbá válik, mint a meccs előtt volt.

Ezen kívül az élő fogadás olyan izgalmakat nyújthat a számodra is, amit semmilyen más, a bukmékerek kínálatában megtalálható játéktípusoknál nem élhetsz át. A 22Bet sportfogadás pedig kiváló élő ajánlatokat és nagyszerű nyereményszorzókat kínál a számodra.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Befizetési és kifizetési lehetőségek az oldalon

A 22Bet magyar felületén a fizetési módok széles köre áll rendelkezésre, melyek között sok nagyon könnyen elérhető Magyarországon is. Ezek mellett jó néhány kriptopénzzel is lehet pénz küldeni vagy fogadni.

A befizetésre használt fizetési rendszerek közé tartozik:

 • a MasterCard bankkártya
 • a 22Bet Qiwi, 22Bet Skrill (és a Skrill 1-Tap), a Perfect Money, a Neteller és a Jeton Pénztárca e-pénztárcák
 • a PaySafeCard prepaid kártya
 • a banki átutalás Rapid Transfer segítségével
 • és a Bitcoin, a Litecoin, a Dogecoin, a Dash, az Ethereum, a Monero, a ZCash, a NEM, a DigiByte, a Bitcoin Gold, a Bitcoin Cash, az Ethereum Classic, a Verge, a QTUM, a Ripple, a Binance Coin BSC, a Polkadot, az Eos, az USD Coin, a TrueUSD, a Paxos Standard Token, a Tether on Ethereum, a Tether on Tron, a Wrapped Bitcoin on Tron, a Wrapped Bitcoin on Ethereum, a Cardano, a Dai, a Chainlink, a OmiseGO, a Basic Attention Token, a Stellar és a BitShares kriptopénzek és tokenek.

A 22Bet kifizetési módjai kissé kevesebb lehetőséget kínálnak a Magyarországon élő játékosok számára, hiszen ezek a fizetési rendszerek érhetők el:

 • a Skrill, a Perfect Money, a Payeer, a Neteller és a Jeton Pénztárca e-pénztárcák
 • a banki átutalás Rapod Transfer vagy SEPA segítségével
 • és a BTC, a Litecoin, a Dogecoin, a Dash, az Ethereum, a Monero, a ZCash, a NEM, a DigiByte, a Bitcoin Gold, a Bitcoin Cash, az Ethereum Classic, a Verge, a QTUM, a Ripple, a Binance Coin BSC, a Polkadot, az Eos, az USD Coin, a TrueUSD, a Paxos Standard Token, a Tether on Ethereum, a Tether on Tron, a Wrapped Bitcoin on Ethereum, a Cardano, a Dai, a Chainlink, az OmiseGO, a Basic Attention Token, a Stellar és a BitShares kriptopénzek és tokenek.

A következőkben megismerheted a bankkártyával történő befizetés, illetve a pénzkiutalás lépéseit a 22Bet sportfogadás oldalán.

Fizess be pénzt a MasterCard segítségével

A magyar játékosok számára a bankkártyák közül a MasterCard használható fel a 22Bet honlapon, melynek segítségével gyorsan, szinte semmi idő alatt küldhetsz be pénzt a fiókodba. Ez az azonnali fizetési mód azért is népszerű, mert minden esetben működik.

 1. A 22Bet regisztráció után a magyar oldal tetején lévő, nagy zöld Befizetés gomb segítségével indíthatod el a befizetési folyamatot.
 2. Ha ez a regisztráció utáni első befizetési tranzakció, akkor a 22Bet bónusz ablaka bukkan fel. Itt válaszd a sportfogadási üdvözlő bónusz lehetőséget.
 3. A következő lépésben válaszd ki a neked tetsző magyar befizetési módot, ami ez esetben a MasterCard.
 4. Ezután add meg a befizetni kívánt összeget, a telefonszámod és az e-mail címed, majd a kattints a megerősítés gombra.
 5. Ezt követően átkerülsz a játékosok számára kialakított fizetési felületre, ahol meg kell adnod a bankkártyád adatait. Amint ez megvan, a Pay gomb segítségével hagyhatod jóvá a tranzakciót.
 6. Ha szükséges, a banki szolgáltató mobil alkalmazásában hagyd jóvá a befizetést, melyet a tranzakció megvár.
 7. Ha mindent jól adtál meg, akkor visszakerülsz a 22Bet sportok felületre, amin már ott a befizetésed.

Ha az első alkalommal fizettél be, az üdvözlő bónusz is hozzáadódik az egyenlegedhez.

Hogyan utald ki a pénzed a 22Bet pénztárából

A szerencsejáték során felgyűlt összeget is könnyen kiutalhatod a 22Bet fiókodból. Ha első alkalommal teszed ezt, akkor a piacon megszokott ügyfél azonosítási eljáráson kell átesned, fel kell töltened a felhasználói fiókodba a személyazonosságodat azonosító igazolvány másolatát, melyet a weboldal ügyfélszolgálat munkatársai ellenőriznek.

Amint ez megvan, a kifizetések elindítását szintén a pénztárból kell megtenned. A min. kiutalható összeg a 450 HUF, és ki kell választanod, hogy melyik rendelkezésre álló rendszer felhasználásával kérnéd ki a pénzed.

A bankszámlára vagy bankkártyára utalt összegnél pár munkanapba is telhet, míg a pénzed megérkezik, az olyan e-pénztárcáknál viszont, mint például a Neteller, a kifizetés gyors, szinte azonnali (max. 15 perc). Amennyiben az üdvözlő bónusz felhasználásával érted el a nyereményed, akkor a kiutalási kérelmet csak akkor fogják teljesíteni az ügyfélszolgálat munkatársai, ha teljesítetted a lejátszási és más követelményeket.

100% sportfogadás menet közben

A 22Bet alternatív link nélkül is elérhető mobil verziójához csak a jól megszokott webcímet kell megadni az asztali számítógéped vagy a mobilod böngészőjében, mivel a reszponzív technológiának hála az oldal érzékeli, hogy milyen eszközről keresed fel. A fő változás a mobilok esetében az, hogy a weboldal középső területe kisebb helyet kapott, és a rendszer menü is csak két menüpontot mutat alapból.

Okostelefon és táblagép 22bet_3

Ettől függetlenül a fogadási oldal tökéletesen felhasználható a neki szánt feladatokra, a regisztráció hiba nélkül elvégezhető, a sportfogadás pár kattintással megoldható, az egyes fogadások pedig szintén teljesen reszponzív aloldalakat kaptak.

Ha okostelefonról vagy tabletről keresed fel ezt a szerencsejáték oldalt, akkor a lap tetején megjelenik egy okostelefon app ikon, melyből kiderül, hogy a 2Bet rendelkezik egy, Magyarországon is tökéletesen működő mobil alkalmazás lehetőséggel. A mobil app letölthető Androidos és iOS-es telefonokra, ahol elvégezhető a sportfogadás, az élő események nyomon követése, a befizetés vagy a számlaegyenleged akár 100%-ának kiutalása. Az app felhasználása nem kötelező, hanem csak megkönnyíti a játékos dolgát.

Biztonsági intézkedések és adatok védelme

A 22Bet oldalán a HTTPS protokoll került felhasználásra, ráadásul a fogadási oldal az SSL (Secure Socket Layer) technológia segítségével titkosítja a közted és a szervere között forgalmazott adatokat. Ehhez 256 bites kulcsokat használ fel, melynek kibocsátója az egyik elérhető legjobb szolgáltató, a Let’s Encrypt.

A fogadóiroda a játékosok fiókjához felhasználóneves és jelszavas azonosítást használ fel Magyarországon is, így természetesen csak akkor férsz hozzá a számládhoz, ha ezekkel a szükséges adatokkal rendelkezel. Felhasználóként mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy a regisztrációs adataid ne kerüljenek idegen kézbe, például a megfelelő vírusirtó program és tűzfal használatával a számítógépeden vagy az okostelefonodon.

A 22Bet különböző népszerű szolgáltatókat használ a befizetések és kifizetések során, akik a pénzügyi tranzakciókat teljesen a saját rendszerükben végzik el. Ezeknél a 22Bet csak az összeget és azt kapja meg, ha a fizetési tranzakció sikeres volt. Minden más teljesen a pénzintézetek és pénzügyi szolgáltatók biztonsági rendszereinek felügyelete alá esik.

Ügyfélszolgálati iroda

A 22Bet ügyfélszolgálatát a legkönnyebben úgy éred el, ha a bukméker oldalának aljára görgetsz, és ott kiválasztod a Kapcsolat linket. Itt egy online űrlapot találsz, mellyel üzenetet küldhetsz a casino vagy a fogadóiroda számára, ehhez csak meg kell adnod a neved, az e-mail címed és hogy mi miatt keresed őket.

Emellett 5 e-mail címmel is találkozhatsz ezen a részen, mellyel a bukméker egyes részlegei elérhetők. Ide tartozik a fogadóiroda ügyfélszolgálata, biztonsági osztálya, adatvédelmi munkatársa, a hozzászólások és panaszok kezeléséért felelős munkatárs vagy a befizetés és kifizetés részleteivel foglalkozó ügyfélszolgálatos.

Ha ezek helyett inkább az online, valós idejű magyar segítséget preferálod, akkor az oldal jobb alsó sarkában lévő, Tegye fel kérdését elnevezésű ablakra kell kattintanod. Ilyenkor ez felnyílik, és az élő chat munkatársával beszélhetsz a regisztráció kérdéseiről, a fizetési módokról, a mobil fogadások menetéről, az elérhető bónuszok sokaságáról, a kifizetési feltételekről, az oldalon elérhető sportok soráról, a tét felrakásáról, a felhasználói fiókodról és még számos más dologról.

Ha te inkább a GYIK szekciót böngészed, akkor ezt a szekciót az oldal láblécében látható GYIK feliratú linkre kattintva éred el.

Hogyan kell regisztrálni?

A 22Bet fogadóiroda oldalán regisztráció szükséges Magyarországon a valódi pénzes játékhoz. Természetesen a 22Bet ebben egyáltalán nem különbözik más bukméker vagy kaszinó oldalaktól, akiknek az ügyfél azonosítását a pénzmosás elleni törvények teszik kötelezővé.

A regisztráció elkezdéséhez kattints az oldal tetején látható zöld Regisztráció gombra. Itt add meg az e-mail címed, keresztneved és vezetékneved, válassz egy jelszót, majd add meg, hogy Magyarország területéről játszol és a HUF a fizetőeszközöd. Ha a forint nem felel meg, akkor választható az EUR vagy más pénznem is. A feltétételeket el kell fogadnod, ehhez kattints a kis jelölődobozba.

A következő lépésben ellenőrizd le az e-mail fiókod, ahol a kapott e-mailben kattints a megerősítő linkre. Ha ezzel készen vagy, akkor máris bejelentkezhetsz a 22Bet bukméker oldalán a megfelelő felhasználónévvel és jelszóval.

A bejelentkezés után a regisztrációs ablak helyett egy új ablak bukkan elő, melynek segítségével végrehajthatod az első befizetésed. Ez elengedhetetlen az általad kiválasztott tét megtételéhez, illetve az elérhető promóciók igénybe vételéhez. A 22Bet bukméker már itt jelzi, hogy vedd igénybe az egyik legnagyobb üdvözlő promóciót, az 100% bónusz ajánlatot.

Engedélyek

A 22Bet tulajdonosa a Curacao székhelyű TechSolutions Group N.V., emiatt az illetékes hatóság a Curacao-i Szerencsejáték Hatóság. Ez a szervezet biztosítja a 22Bet működési engedélyét, egyben ellátja a fogadási oldal folyamatos ellenőrzését is.

A 22Bet pénzügyi műveleteit a TechSolutions (CY) Group Limited végzi el, mely ciprusi székhelyű. Ez az ország Curacao-hoz hasonlóan kedvelt központja a szerencsejáték vállalatoknak.

A kaszinó oldalt is üzemeltető bukméker segítséget nyújt a felelősségteljes játékok játszásához is, így azok a játékosok, akik néha elveszítik az önkontrollt az online kaszinó vagy fogadási tétjeik iránt, limiteket állíthatnak be. Ha egy játékos ilyen védelmet szeretne, akkor fel kell keresnie az ügyfélszolgálatot, ahol a kérésére beállítják az önkizárását az általad megadott ideig.

A 22Bet további szervezetek elérhetőségeit is feltünteti a honlapján, melyek felkereshetők a szerencsejáték függőség esetén. Közéjük tartozik a Gamblers Anonymous, a Gambling Therapy, a Gamcare, a BeGambleAware és Gaming Control.

FAQ – Gyakran Ismételt Kérdések

Ez az online fogadóiroda egy eléggé részletes FAQ (Gyakran Ismételt Kérdések) részleget tart fenn az oldalán, ahol a 22Bet regisztráció, a 22Bet bónusz és más témaköröktől kezdve nagyon sokféle kérdést megválaszolnak.

Amennyiben kérdésed van, akkor érdemes átnézned ezt az oldalt, hiszen előfordulhat, hogy egészen rövid idő alatt rendelkezésedre áll a számodra hasznos válasz. Emellett, a 22Bet felhasználói által feltett többi kérdés is tartogathat újdonságokat, így már csak ezért is jó ötlet böngészni az oldalt.

A következőkben olyan kérdéseket és válaszokat találhatsz meg, melyeket Magyarország esetében is feltettek a játékosok.

Mindössze 16 éves vagyok, játszhatok az oldalon?

Nem játszhatsz, mivel minden játékos el kell, hogy érje a saját joghatósága által meghatározott legális kort a szerencsejáték oldalak használatához. Ez nem csak a 22Bet esetében van így, hanem minden online kaszinó és bukméker így működik.

Magyarország esetében ez az életkor a 18 év, így a 18 év alattiak nem férhetnek hozzá a sportfogadás felületéhez, és nem is lehetnek a 22Bet felhasználói. A kiskorúak védelmében hozott törvények előírják, hogy Magyarország esetében is a fogadóiroda felelős ennek betartatásáért, és ez az az ok, ami miatt a megfelelő igazolványaid másolatával 100%-os biztonsággal be kell azonosítani magadat a fogadások elkezdése előtt.

Milyen adatokat gyűjt rólam a 22Bet?

A 22Bet fogadóiroda részletesen kifejti az Adatvédelmi nyilatkozatban, hogy milyen adatokat gyűjt rólad. Ezt a dokumentumot érdemes elolvasni, de összefoglalva, például ezekről az adatokról van szó:

 • a kapcsolatfelvételi adatok, köztük az e-mail címmel és a telefonszámmal
 • a címadatok, köztük az otthoni címeddel
 • a fizetéshez kötődő adatok
 • a tranzakciótörténet
 • a weboldalon megadott beállításaid, előzményeid és preferenciáid
 • a használt szolgáltatásokra adott visszajelzéseid

A sport- vagy más események fogadása közben a 22Bet naplózást használ az oldalán, mely a következő részleteket rögzítheti rólad: az IP címed, az oldalon eltöltött idő, a hozzáférés időpontja, a megtekintett oldalak sora, a nyelvbeállítások, az esetleges szoftver meghibásodások jelentései és az általad használt böngésző adatai.

Természetesen bármikor jogod van megtekinteni, hogy a 22Bet milyen adatokkal rendelkezik rólad, jelenleg mit tárol a naplóiban és más helyeken, de akár arról is dönthetsz, hogy néhány vagy az összes engedélyedet visszavonod. Ehhez vedd igénybe az ügyfélszolgálat segítségét a chat vagy a többi csatorna felhasználásával.

Mi az a Nap eseménye?

A 22Bet naponta közzé teszi az Event of the day fogadásokat, ezek a nagyobb odds-ú vagy többek által megtett fogadások közé tartoznak. Ha te is meg szeretnéd fogadni ezeket az eseményeket, akkor a 22Bet által megadott kötéseket kell tétként megtenni a szelvényeden.

Hogyan változtathatom meg a fiókbeállításaim?

A 22Bet oldalán könnyen módosíthatsz a beállításaidon, ehhez csak az oldal tetején látható felhasználó ikonra kell kattintanod, majd ott a Fiókbeállítások lehetőséget választani. Ha ezt nem találod, akkor bármikor kérheted az ügyfélszolgálat segítségét az élő chat segítségével.

A beállítások között akár kijelentkeztetheted magad az összes böngészőből, ahol aktív vagy, beállíthatod a kétlépcsős hitelesítést, ellenőrizheted a promóciók kódjait, pénznemet adhatsz hozzá vagy kijelölheted, melyik bónuszok jelenjenek meg neked.

Jogosult a 22Bet ellenőrizni a személyazonosságomat?

A 22Bet működését és kifizetési lehetőségeit a curacao-i és ciprusi (európai uniós) törvények szabályozzák. Emiatt kötelessége felhasználni a KYC (Know Your Customer) felhasználóazonosítási folyamatokat, és ellenőrizni a személyazonosságod.

Erre főleg a pénzmosás elleni küzdelem miatt van szükség, és nem a 22Bet az egyetlen, az összes online kaszinó vagy fogadásokat szervező magyar és külföldi cég így működik. Emellett ezek az intézkedések akadályozzák meg 100%-ban azt is, hogy a legális kort el nem érő személyek hozzáférjenek a játékok kínálatához.

Mi az a 22Bet alternatív link?

Magyarországon számos szerencsejáték cég oldala nem férhető hozzá, mivel az erre vonatkozó törvény erről így rendelkezik. Ilyenkor az adott oldal csak valamilyen alternatív link segítségével érhető el. A 22Bet oldala a megszokott módon, a webcíme segítségével kereshető fel, további linkekre nincs szükség.

Miért van a 22Bet központja Cipruson?

Ciprus az európai uniós csatlakozása után népszerűvé vált azoknál a szerencsejáték szolgáltatóknál, melyeknél EU-s engedélyre volt szükség a működéshez. Mivel az EU alapelve a szolgáltatások mozgásának szabadsága, ezért elegendő a szigetországban engedélyt szerezni az egész Unióra.

Ciprus 2012-ben hozott nagyon szigorú szerencsejáték törvényt, mellyel részletes módon szabályozta a nála engedélyt szerző szerencsejáték vállalatok működését.

Lehetőség van több felhasználói fiók?

A 22Bet felületén egy személyhez csak egyetlen felhasználói fiók tartozhat, mivel így az olyan nagylelkű promóciók, mint az üdvözlő bónusz is csak egyszer használható fel. Ha van is arra lehetőség, hogy több fiókot nyiss, ezt mindenképpen érdemes elkerülni, mert egy egyszerű és gyors ellenőrzéssel a cég munkatársai észlelik a szabálysértést, ezért nem érdemes ezzel próbálkozni.

Ha csaláson kapnak, a 22Bet munkatársai megszüntethetik a fiókjaidat, elutasíthatják kifizetési kérelmeidet és jogukban áll más retorziókat is alkalmazni a felhasználási feltétételek alapján.

Összefoglalás

A 22Bet egy kiváló sportfogadási szolgáltató, mely a Magyarországon élő játékosok számára akkor is elérhető, ha nem rendelkeznek alternatív linkekkel. A weboldalon található piacok felfedezése akár egész napos feladatot is jelenthet, így érdemes azokkal a sport és más eseményekkel kezdeni, melyek ki vannak emelve a főoldalon.

A 22Bet kínálatában jelenleg megtalálható piacokat még felsorolni is nehéz, de az egyszerű felület és a gyors kereső mindig segít, ha egy megadott terület eseményeit részesíted előnyben. Természetesen a regisztrációt követően arra is van lehetőség, hogy a bónuszok közül akár a 100%-os üdvözlő bónuszt is felhasználd, a későbbiekben pedig számos rendszeres és alkalmi promóció között válogathatsz.

Érkezz akár asztali számítógépről, akár mobil eszközökről, a reszponzív oldal kifogástalanul működik, így nem lesz problémád a legújabb bónuszok felhasználásával, illetve a sport- vagy más események megfogadásával. Ha pedig sorra bejönnek a legjobb tétjeid, akkor nincs más teendőd, mint választani egyet a gyorsan működő fizetési szolgáltatók közül, és elindítani a kifizetés folyamatát.

Utolsó frissítés: 26/10/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben megemlítettem az egyik legjobb online sportfogadási oldalt, a 22Bet-et, üdvözlő ajánlatokat, promóciókat és egyéb fontos információkat a bukmékerről. Ha egy magyar fogadási oldalt keresel, nagyszerű fogadással és jó oddsokkal, akkor a 22Bet-et érdemes meglátogatnod.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli