További fogadási típusok – #1 Útmutató 2023

Ha érdekelnek a különböző fogadási típusok, akkor a megfelelő helyen jársz. Nézd meg ezt a terjedelmes cikket, és tudj meg többet a legnépszerűbb fogadási típusokról.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Money line fogadások

A money line fogadások az egyik legnépszerűbb fogadási formának számítanak a sportesemények tekintetében. Ez egy egyszerű fogadási típus arra, hogy melyik csapat vagy játékos nyer egy adott eseményt. A money line odds-ok az egyes oldalak győzelmének valószínűségén alapulnak, a favorit negatív számmal, az underdog pedig pozitív számmal szerepel.

A legjobb sportok

Ez a fogadástípus lehetőséget ad arra, hogy a győztesre tippelj anélkül, hogy a pontkülönbségekkel kellene foglalkoznod. A money line fogadásokat egyes mérkőzésekre, de bizonyos esetekben akár egész szezonokra is meg lehet tenni. A money line fogadásoknál nem kell aggódnod a spreadek fedezése miatt – csak válaszd ki a győztest, és készülj fel a szurkolásra!

Futballfogadás 1×2

A futballfogadás 1×2 egy népszerű fogadási lehetőség a labdarúgásban. Ez a fogadástípus lehetővé teszi, hogy arra fogadj, melyik csapat nyeri, hozza ki döntetlenre, vagy veszti el a mérkőzést. A futballfogadás 1×2-ben három lehetséges kimenetel van:

 • 1 – A hazai csapat nyer
 • X – A mérkőzés döntetlenre végződik
 • 2 – A vendégcsapat nyer

A futball fogadások 1×2-es fogadásakor az odds-ok azt tükrözik, hogy az egyes kimeneteleknek mekkora az esélye a bekövetkezésére. Az odds-ok az egyes bukmékereknél eltérőek lehetnek, ezért fontos, hogy felkutasd a legjobb odds-okat, mielőtt megteszed a téteket.

A futballfogadás 1×2 használható egyetlen mérkőzésre vagy egész szezonokra és bajnokságokra, így a futballrajongóknak rengeteg lehetőségük van arra, hogy megtegyék a tippeiket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Dupla odds fogadása

A dupla odds-os fogadás a sportesemények népszerű fogadási típusa. A dupla odds-os fogadás az, amikor megduplázod az eredeti fogadásod egy csapat vagy egyén győzelmére tett esélyeket, de továbbra is csak akkor kapsz kifizetést, ha nyer.

A dupla odds fogadásokat általában olyan szerencsejátékosok használják, akik biztosak abban, hogy az általuk kiválasztott csapat vagy játékos megnyer egy adott mérkőzést vagy eseményt, és meg akarják duplázni az eredeti tétjükből származó lehetséges kifizetést.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4
Élvezze az élő fogadást

Ez a fogadástípus nagyobb kockázatot hordoz, mint a többi fogadástípus, mivel még nagyobb kockázatot igényel a potenciálisan nagyobb nyeremény érdekében. A dupla odds-os fogadások esetében azonban nagyobb összegeket is nyerhetsz, ha minden tipped helyesnek bizonyul!

A feltett kártyák száma

A kártyák száma fogadás egy olyan fogadási forma, ahol a fogadás részeként az egyes játékosoknak vagy csapatoknak a játékban kiosztott kártyák számát használják fel. Ez a fajta fogadás népszerű az olyan kártyajátékokban, mint a póker és a blackjack, mivel a játékosoknak esélyt ad arra, hogy a lapjaik száma alapján nyerjenek, nem pedig pusztán a sors szeszélye alapján.

1Bet Platform_6

A kártyák száma fogadások megtételekor a játékosok választhatnak, hogy a magas lapok (ászok, királyok és dámák), az alacsony lapok (2-10-es számok) vagy ezek bármilyen kombinációjára fogadnak, amelyről úgy gondolják, hogy előnyhöz juttatja őket ellenfeleikkel szemben.

A kártyák száma fogadások nagyobb összegeket hozhatnak a tapasztalt szerencsejátékosok számára, akik tudják, hogyan kell olvasni ellenfeleik kezét, és jól ismerik a különböző kártyaszám fogadásokhoz kapcsolódó valószínűségeket.

Pontos eredmény fogadások

A pontos eredmény fogadások a fogadások egy olyan típusa, ahol a szerencsejátékosok megjósolják egy adott játék pontos eredményét vagy kimenetelét. Ezt a fogadási típust gyakran használják a labdarúgás és más sportágak esetében, mivel a pontos eredményeket könnyebb megjósolni, mint az összesített győzteseket.

A pontos eredmény fogadásokat általában inkább egyes mérkőzésekre, mint egész szezonokra kötik, mivel a pontos eredményeket nehezebb hosszabb időre pontosan megtippelni.

A pontos eredményre történő fogadáskor fontos, hogy minden változót, például a formát és a korábbi teljesítményt is figyelembe vegyél, így növelve az esélyed a nyeremény elvitelére. Ezekkel a fogadásokkal nagyobb összegeket is elvihetsz, ha minden tipped bejön.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A szögletfogadás

A szögletfogadás egy olyan fogadási forma, amely a szögletek számának megjóslását jelenti egy labdarúgó-mérkőzésen. Ez a fogadástípus alkalmazható akár egyes mérkőzésekre, akár egész szezonokra, és az egyes csapatok által elvégzett sarokrúgások számára vonatkozó fogadásokat foglalja magában.

A szögletfogadások számára vonatkozó fogadások elhelyezésekor fontos figyelembe venned olyan tényezőket, mint a jelenlegi kondíció és a múltbeli teljesítmény, hogy a legjobb esélyt kapd a fogadás megnyerésére. A szögletfogadások száma nagyon jövedelmező lehet, ha pontosan meg tudod jósolni az adott mérkőzésen vagy szezonban elvégzett szögletek számát!

Over/under fogadások

Az over/under fogadások a fogadások egy olyan típusa, ahol a szerencsejátékosok egy adott esemény során elért pontok, gólok vagy futások teljes számára tesznek tétet. Ez a fogadási forma népszerű az olyan sportágakban, mint a kosárlabda és a baseball, mivel az over/under fogadások lehetővé teszik a szerencsejátékos számára, hogy fogadjon arra, hogy a végeredmény meghaladja vagy alatta lesz-e a bukméker által meghatározott vonalnak.

Ha például egy kosárlabda-mérkőzésnél az over/under vonal 150 pontra van beállítva, a szerencsejátékosok az előrejelzéseiktől függően dönthetnek úgy, hogy ezt a számot túllépik vagy alatta maradnak. Az over/under fogadások nagyon jövedelmezőek lehetnek, ha pontosan meg tudod jósolni, hogy az elért pontszám több vagy kevesebb lesz-e, mint a végeredmény!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hendikepes futballfogadás

A hendikepes futballfogadás egy olyan fogadási forma, amely a mérkőzés kimenetelének hendikepes megjóslását jelenti. Ez a fogadástípus az egyik csapatnak előnyt biztosít a másikkal szemben, hogy kiegyenlítse a két csapat közötti esélyeket, és a nézők és a szerencsejátékosok számára is érdekesebbé tegye a mérkőzést.

Egy labdarúgó-mérkőzés hendikepelésénél a hendikepelőknek olyan tényezőket kell figyelembe venniük, mint a forma, a csapat erősségei és gyengeségei, hogy a legjobb esélyt adják maguknak a fogadás megnyerésére. A hendikepes futballfogadás nagyon jövedelmező lehet, ha pontosan meg tudod jósolni, hogy melyik csapat vagy játékos kerül ki győztesen!

Összefoglalás

A fogadási típusok közé tartoznak a pontos eredmény fogadások, a szögletszám fogadások, az over/under fogadások és a hendikepes futballfogadás. Az összefoglaló fogadások egy mérkőzés vagy esemény általános győztesének megjósolását foglalják magukban, míg a pontos eredmény fogadásoknál a játékosoknak a pontos eredményt vagy kimenetelét kell megjósolniuk.

A szögletek száma fogadások a futballmérkőzésen elvégzett szögletek számára vonatkoznak, míg az over/under fogadások az adott eseményen elért összes pontra történő fogadást foglalják magukban.

A hendikepes futballfogadás azt jelenti, hogy az egyik csapatnak előnyt adnak egy másik csapattal szemben, hogy kiegyenlítsék a két csapat közötti esélyeket. Mindezek a fogadási típusok nagyon jövedelmezőek lehetnek, ha okosan használják őket!

Utolsó frissítés: 28/07/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Rajong a különböző fogadási lehetőségekért? Akkor jó helyen jársz. Mutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és tippeket a fogadási élményhez.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli