Tollaslabda fogadások – #1 Útmutató 2023

Ha érdekli a tollaslabda fogadás, akkor jó helyen kötöttél ki. Meg is mutatunk mindent, amit erről a témáról tudnod kell!

40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
40000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Nagy bukméker
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • Több mint 25 sportág
 • Magas odds
 • Nagyszerű élő fogadás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hasznos extra információk a tollaslabda fogadásokkal kapcsolatban

A legnépszerűbb tollaslabda bajnokságok a BWF World Tour Super Series és a Grand Prix Super Series. Továbbá a nagy versenyek közé tartozik még az All England Championships, az Ázsiai Játékok és a Nemzetközösségi Játékok.

Ha tollaslabdára fogadsz, fontos, hogy tudd, ki is játszik egyáltalán, mielőtt megteszed a téteket. A formára is fontos odafigyelni: egy játékos közelmúltbeli teljesítménye gyakran jelzi, hogy mennyire valószínű, hogy megnyeri a következő mérkőzéseket. Ha pedig más sportfogadási lehetőségek is érdeklik, mindenképpen nézze meg a főoldalt.

A tollaslabdára való fogadás jövedelmező lehet, ha megfelelően elvégezted az előzetes kutatómunkát. Figyelj oda olyan dolgokra, mint például a játékosok formája, a fáradtság szintje, és arra, hogy milyen a pálya felülete, amin játsszák az adott mérkőzést. Az időjárási körülmények is hatással lehetnek a játékosok teljesítményére, ezért fontos, hogy ezeket a tényezőket is figyelembe vegyük fogadásaink előtt.

A legjobb sportok

A tollaslabda fogadásoknak többféle típusa is megkülönböztethető. Népszerűek a hagyományos outright piacok, amelyek lehetővé teszik, hogy már a mérkőzés vagy a torna kezdete előtt fogadjunk arra, hogy ki nyeri meg az adott mérkőzést, vagy akár magát az egész tornát.

Léteznek in-play piacok is, ahol arra fogadhatsz, hogy mi fog történni a mérkőzés során, valamint speciális fogadási piacok, mint például a hendikepek, ahol az egyik játékost előnyben részesítjük a másikkal szemben – így növelve a tétünk szorzóját, vagy kiegyenlítve az esélyeket.

A tollaslabda fogadásban mindig győződj meg arról, hogy a mérkőzés előtti információk és statisztikák alapján hozott ítéletedet minőségi kutatással támasztottad alá, hogy a legjobb esélyt biztosítsd magadnak a sikerre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Milyen típusú fogadások léteznek a tollaslabdára?

1. Outright győztes – Ez a leggyakoribb fogadási típus a tollaslabdában. Itt egyszerűen megjósold, hogy ki nyeri a tornát vagy a mérkőzést, még mielőtt elkezdődne az.

2. Játék közbeni fogadás – Ennél a fogadási típusnál arra fogadsz, hogy mi fog történni a mérkőzés folyamán, például, hogy egy játékos több pontot fog-e szerezni, mint az ellenfele, vagy hogy melyik játékos fog megnyerni egy adott játékot.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

3. Hendikep-fogadás – A hendikep-fogadás arra használható, hogy kiegyenlítse a játékteret két különböző erősségű versenyző között azáltal, hogy az egyik játékosnak fogadási célokból előnyt biztosít a másikkal szemben már a mérkőzés kezdetekor. Ez lehetővé teszi, hogy bármelyik félre bizonyos fokú magabiztossággal lehessen fogadni, függetlenül a képzettségi szintek közötti különbségtől.

4. Speciális fogadások – Ezek összetettebb és gyakran magasabb kockázatú fogadások, amelyek számos tényezőn alapulhatnak, például a megnyert mérkőzések számán, a pontkülönbségeken de akár még egyéb statisztikákon is. A tollaslabda fogadás egy szórakoztató módja annak, hogy egy kis extra izgalmat adjon kedvenc sportjának nézéséhez.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a szerencsejátékok mindig tartalmaznak magukban kockázati elemet, ezért mindig érdemes meggyőződni róla, hogy csak annyi tétet tegyél fel, amennyit megengedhetsz magadnak, hogy elveszíts. A megfelelő kutatással és ismeretekkel azonban a tollaslabda fogadás nyereséges hobbi is lehet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Milyen piacokon fogadhatok tollaslabdára?

A tollaslabda fogadásokhoz elérhető piacok bukmékerenként eltérőek, de a legtöbb online sportfogadás oldal a hagyományos outright győztes piacot és a játék közbeni fogadásokat szokta általában kínálni.

Egyesek hendikep fogadásokat, speciális fogadásokat, például a helyes gólt és egzotikus piacokat, például az összesített pontokra vagy a megnyert szettekre vonatkozó fogadásokat is kínálnak. A legjobb, ha a fogadás megtétele előtt a kiválasztott fogadóirodánál tájékozódsz.

Élő fogadások és élő közvetítés a tollaslabda számára

Egyes oldalakon élő fogadások és élő közvetítések is elérhetők a tollaslabdára, így lehetőséged nyílik arra, hogy kedvenc játékosaidat akció közben nézd, miközben fogadsz az eredményre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy még jobban bekapcsolódj az akcióba, ráadásul ez egy izgalmas kiegészítője lehet bármely tollaslabda fogadásnak is.

HotBet Bónusz

Legyél akár tapasztalt szerencsejátékos, vagy kezdj akár csak most, a tollaslabda-fogadás minden aspektusának megértése segíteni fog abban, hogy sikeres eredményeket érj el a fogadásaiddal. Útmutatónk segítségével most már minden szükséges tudnivalóval fel lettél vértezve a tollaslabda élő fogadásokról és élő közvetítésekről – miért ne próbálnád ki még ma?

A legnépszerűbb tollaslabda események Magyarországon

A tollaslabda egyre népszerűbb Magyarországon is, és az év során számos tornát rendeznek kicsiny hazánkban is. A legnépszerűbb események közé tartozik a Budapest Grand Prix, a Hungarian Open és a Székesfehérvári Nemzetközi. Mindhárom esemény a Tollaslabda Világszövetség éves turnéjának része, és Magyarország legjobb amatőr és profi játékosainak egy része képviselteti is magát ezeken az eseményeken.

Azok számára, akik fogadni szeretnének ezen versenyek bármelyikére, fontos, hogy naprakészek legyenek minden lényeges információval, például a játékosok formájával, fáradtsági szintjével és a pálya felületének típusával kapcsolatban, hiszen ezek mind befolyásolhatják a teljesítményt – ezek ismerete pedig segít abban, hogy nyerő fogadást tehess.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Néhány tipp a tollaslabda fogadásokhoz

1. Kutatás – Ez sportfogadásnál mindig elengedhetetlen, így a tollaslabda esetében sincs ez másképp. Mielőtt fogadást kötnél, mindenképpen nézz utána a formáknak, a head-to-head rekordoknak, a legutóbbi eredményeknek és más, releváns információknak.

2. Kövesd a játékosokat – Ha komolyan gondolod a tollaslabda fogadást, akkor kifizetődő, ha jól ismered a játékot és annak legjobb játékosait. Kövesd a verseny során az előrehaladásukat, és figyelj a formájukban bekövetkező változásokra vagy sérülésekre, amik befolyásolhatják a teljesítményüket.

3. Ellenőrizd a pálya körülményeit – A pálya felületének típusa, a hőmérséklet és a tengerszint feletti magasság mind fontos tényezők, amik befolyásolhatják a mérkőzés játékát, ezért ezeket mindenképpen szükséges figyelembe venni fogadás előtt.

4. Fogadj észszerűen – Mint minden fogadási típusnál, itt is fontos tudni,, hogy a fogadás kockázattal is já. Éppen ezért sose tegyél fel többet, mint amennyit nyugodt szívvel és gond nélkül  elveszíthetsz. A megfelelő kutatással és ismeretekkel azonban a tollaslabda-fogadás nyereséges hobbi is lehet.

Gyakran ismételt kérdések

Bár ez a tollaslabda fogadásról szóló cikk már így is nagyon terjedelmes, még mindig akadhat néhány kérdés ezzel kapcsolatban. Ezért hoztuk létre ezt a GYIK részt.

Miért nem lehet minden sportfogadási oldalon tollaslabdára fogadni?

Főként azért, mert a tollaslabda nem olyan népszerű, mint más sportágak, például a labdarúgás vagy a tenisz. Sok bukméker emiatt nem kínál oddsokat erre a sportágra. Vannak azonban olyan fogadóirodák, amelyek a tollaslabda fogadásra specializálódtak, és versenyképes oddsokat kínálnak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Milyen piacokon fogadhatok tollaslabdára?

A legtöbb bukméker a tollaslabdára a hagyományos outright győztes piacot és az élő fogadásokat kínálja. Találhatunk még hendikep fogadásokat, speciális fogadásokat, mint például a pontos eredményt és a speciális piacokat. Utóbbiak közé tartoznak például az összesített pontok vagy a megnyert szettek. A legjobb, ha a fogadás megtétele előtt egyeztet a kiválasztott bukmékerrel, hogy milyen ajánlatok is érhetőek el ott.

Nézhetem a tollaslabda mérkőzések élő közvetítését?

Igen, egyes oldalakon élő közvetítést kínálnak a tollaslabda mérkőzésekről, így lehetőséged nyílik arra, hogy kedvenc tollaslabdázóidat akció közben nézd, miközben fogadsz az eredményre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy még jobban bekapcsolódj az akcióba, ráadásul a meccsek is izgalmasabbak lesznek ily módon.

Van még valami, amit tudnom kell, mielőtt fogadást kötnék a tollaslabdára?

Igen, a tollaslabda-fogadás minden aspektusának megértése segíthet a fogadások sikeres kimenetelének biztosításában. Útmutatónkkal most már minden szükséges tudnivalóval fel vagy vértezve a tollaslabda élő fogadásokról és az élő közvetítésekről – miért ne próbálnád ki még ma?

Fogadhatok magyar mérkőzésekre online bukmékereknél?

Igen, fogadhatsz magyar mérkőzésekre online fogadóirodáknál. Fontos azonban, hogy mielőtt fogadást kötnél, ellenőrizd az egyes bukmékerek speciális szabályait és előírásait.

Emellett a magyar törvények miatt minden fogadási oldal megköveteli a játékosoktól, hogy további dokumentumokat nyújtsanak be, hogy megfeleljenek bizonyos helyi szabályozásoknak. Mindenképpen olvasd el ezeket a követelményeket, mielőtt regisztrálnál egy új fiókot.

Összefoglaló

A tollaslabda fogadás izgalmas és kifizetődő módja a sportággal való foglalkozásnak. Ha követed az ebben a cikkben található tippeket és tanácsokat, könnyebben azonosíthatod a sikeres fogadásokat, és nagyszerű élményt szerezhetsz a tollaslabda fogadással kapcsolatban. Emellett is fontos megjegyezni, hogy minden sportfogadás kockázattal jár, ezért soha ne tegyél fel többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak.

Köszönjük, hogy elolvastad a tollaslabda fogadásokról szóló útmutatónkat! Reméljük, hogy cikkünk hasznos betekintést nyújtott Neked abba, hogy hogyan érdemes belekezdeni a tollaslabda mérkőzések élő közvetítésébe és a játék közbeni fogadásokba. Ne feledd – a kutatás a sikeres fogadás kulcsa, ezért mindenképpen végezd el a házi feladatot még a fogadás megkezdése előtt!

Utolsó frissítés: 27/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Tollaslabda fogadási útmutatót keresett? Ne keressen tovább! Mutatunk minden fontos részletet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli