Tollaslabda fogadások – #1 Útmutató 2023

Ha te is azon sportfogadók közé tartozol, akiket érdekel a tollaslabda fogadás, akkor a megfelelő helyen jársz. Ebben a cikkben megmutatunk majd ugyanis mindent, amit tudnod kell erről a sportágról.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Tollaslabda fogadások – Kezdjük az alapoknál

Ázsiában az egyik legnépszerűbb sportág a tollaslabda. Az évek során egyre közkedveltebb sportággá vált a fogadások szerelmesei számára is, különösen az online fogadási oldalak és appok megjelenésével. A tollaslabda-fogadás remek módja lehet némi extra pénzkereseti lehetőségnek, ha tudod, hogyan kell helyesen fogadni rá.

A kezdéshez először magával a játékkal kell megismerkedni. Meg kell értened, hogyan számolják a pontokat, mely játékosok jók páros vagy egyéni játékban, és milyen stratégiákat alkalmaznak játék közben. Ezek az információk segíthetnek abban, hogy megalapozottabb döntéseket hozhass a fogadásaid elhelyezésekor.

Ezután a tollaslabda-mérkőzésekre elérhető, különböző fogadási piacokat kell felkutatni. A különböző bukmékerek különböző lehetőségeket kínálnak, ezért érdemes körülnézni, hogy a legversenyképesebb oddsokat kapd. Emellett egyes bukmékerek speciális promóciókat vagy bónuszokat kínálhatnak, amelyek megkönnyíthetik a profitszerzést.

A legjobb sportok

Miután megtaláltad a megfelelő fogadási piacokat és oddsokat, itt az ideje, hogy elkezdd megtenni a fogadásaidat. El kell döntened, hogy mennyi pénzt szeretnél feltenni, mely játékosokra és csapatokra szeretnél fogadni, és hogy mikor tedd meg a fogadásaidat (például a mérkőzés előtt vagy közben). Ha lehetséges, próbáld meg csökkenteni a kockázatot azzal, hogy egyszerre több csapatra/játékosra fogadsz. Így tudod növelni a siker esélyét.

Végül pedig ne feledd, hogy a szerencse is szerepet játszik minden típusú fogadás során, nem is kicsit. Bár a kutatás és a fogadások megtervezése segíthetnek abban, hogy megalapozottabb döntéseket hozz, a szerencse akkor is komoly alkotóeleme az egyvelegnek. Ügyelj arra, hogy felelősségteljesen, a lehetőségeidhez mérten fogadj, és soha ne keverd magad a veszteség spiráljába. Sosem szégyen abbahagyni.

Ha követed ezeket az alapvető lépéseket, az már remek kiindulási alap ahhoz, hogy elkezdd a tollaslabda fogadást akár már ma. Fontos, hogy folyamatosan gyakorolj és tanulj, amennyit csak tudsz, hiszen így fogod tudni a legjobban maximalizálni a siker esélyeit.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Melyek a tollaslabda fogadások különböző típusai?

A tollaslabdára való fogadás leggyakoribb típusa a match-up fogadás. Ez azt jelenti, hogy azt jósoljuk meg, melyik játékos vagy csapat fogja megnyerni a mérkőzést. Fogadhatsz persze más eredményekre is, például az adott mérkőzésen elért játékok vagy pontok teljes számára.

A fogadások egyéb népszerű típusai közé tartoznak a hendikep fogadások (amikor az egyik fél előnyben van a másikkal szemben), az élő fogadások (az éppen zajló mérkőzésekre való fogadás) és az outright fogadások (annak megjóslása, hogy melyik játékos vagy csapat nyeri meg a versenyt vagy a szezont).

Milyen piacokon fogadhatok tollaslabdára?

Magyar zászló

A tollaslabda fogadási piacokat a legtöbb nagy online fogadóiroda kínálata között megtalálhatjuk ma már. Fogadhatsz egy-egy mérkőzés kimenetelére, valamint tornákra és bajnokságokra is. Emellett egyes bukmékerek speciális promóciókat vagy bónuszokat kínálnak, amelyek megkönnyíthetik a profitszerzést.

Más szavakkal: A tollaslabda-fogadás remek módja annak, hogy extra pénzt keress, ha tudod, hogyan kell helyesen csinálni. Fontos, hogy mielőtt fogadásokat kötnél, kutasd fel a különböző elérhető fogadási piacokat, és ismerkedj meg magával a játékkal. Emellett mindig emlékezz arra, hogy felelősségteljesen és a lehetőségeidhez mérten fogadj.

Élő fogadások és élő közvetítés a tollaslabda számára

Az élő fogadás és az élő közvetítés két nagyszerű módja a tollaslabda fogadás élményének fokozására. Az élő fogadások lehetővé teszik, hogy a mérkőzés közben is fogadhass. |gy pontosabban jósolhatod meg a mérkőzés kimenetelét, és több pénzt nyerhetsz. Az élő közvetítés viszont lehetővé teszi, hogy a meccseket a mérkőzés közben is megnézhesd, ami hihetetlenül hasznos lehet, amikor egy adott meccs vagy csapat teljesítményét próbálod elemezni.

Mind az élő fogadást, mind pedig az élő közvetítést a legtöbb nagy bukméker oldal lehetőségként kínálja, így nem lehet nehéz megtalálni az igényeidnek megfelelő sportfogadási platformot. Végső soron ez a két funkció előnyhöz juttathatja az amatőr fogadókat a profikkal szemben, ezért ha teheted, érdemes ki is használni őket.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Amikor tollaslabdára fogadsz, mindig emlékezz a felelősségteljes játék fontosságára, és arra, hogy mindig a lehetőségeidhez mérten fogadj. Soha nem lehet cél a „veszteségek kergetése” vagy a rossz fogadások pótlása a jó fogadások nagyobb kockázatának vállalásával.

Emellett fontos, hogy a legversenyképesebb oddsok elérése érdekében kutasd fel a különböző bukmékereket és fogadási piacokat. Végezetül, a siker esélyeinek maximalizálása érdekében használd ki a legtöbb bukméker által kínált élő fogadási és streaming funkciókat is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Példák a legnépszerűbb magyarországi tollaslabda eseményekre

Magyarországon az évek során megnőtt az érdeklődés a tollaslabda iránt, ennek köszönhetően pedig az év során számos tornát és eseményt rendeznek kicsiny hazánkban is. Néhány a legnépszerűbb események közül:

 • Magyar Tollaslabda Bajnokság – A 2015 óta évente megrendezett, általában szeptemberben vagy októberben zajló tornát a Magyar Tollaslabda Szövetség szervezi. A versenyre amatőr és profi játékosok egyaránt érkeznek a világ minden tájáról.
 • Budapesti Nemzetközi Tollaslabda Fesztivál – Ez egy kétnapos rendezvény, amelyen amatőr és profi játékosok mérkőznek meg egymással Magyarországról és más országokból egyaránt. Általában áprilisban vagy májusban kerül megrendezésre.
 • Szeged Open – Egy másik népszerű esemény, amelyet 2006 óta évente rendeznek meg. A Szeged Open egy népszerű és izgalmas torna, tele tehetségesebbnél ügyesebb játékosokkal.

Pro tippek a tollaslabda fogadáshoz

Ha követed ezeket a tippeket, maximalizálhatod a nyerési esélyeide tollaslabda fogadásaid során.

 • Kutass a különböző bukmékerek és fogadási piacok után a legjobb oddsokért és ajánlatokért.
 • Ismerkedj meg a tollaslabda sportjával, és értsd meg annak szabályait, stratégiáit és a legjobb játékosait.
 • Használd ki az egyes bukmékerek által kínált élő fogadási és streaming funkciókat.
 • Fogadj felelősségteljesen és a lehetőségeidhez mérten. Soha ne hajszold a veszteségeket, és ne vállalj kockázatot a rossz fogadások pótlására.
 • Figyeld a csapatok teljesítményét a tornákon és bajnokságokban, hogy jobb előrejelzéseket tehess a lehetséges eredményekről.
 • Kezdetben tegyél inkább kisebb téteket, amíg nem lesz nagyobb tapasztalatod a tollaslabda mérkőzésekre történő fogadások elhelyezésében.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Bár ez a cikk már számos aspektusát lefedi a témának, előfordulhat, hogy vannak még megválaszolatlan kérdései olvasóinknak. Ezért létrehoztunk egy GYIK szekciót, hogy megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Hol jobb fogadni – egy helyi üzletben vagy egy online sportfogadás oldalon?

Ez attól függ, hogy mit keresel. A helyi fogadóirodák általában kevésbé versenyképes oddsokkal és kevesebb piaccal rendelkeznek, mint az online fogadóirodák, de személyesebb élményt nyújtanak.

HotBet Bónusz

Ráadásul az online fogadóirodák általában versenyképesebb oddsokat és nagyobb fogadási piacokat kínálnak, ami előnyhöz juttathatja a fogadókat azokkal szemben, akik csak a helyi üzleteket használják. Végső soron csak rajtad múlik, hogy melyik felel meg jobban az Te személyre szabott igényeidnek.

Mi a legjobb stratégia a tollaslabda fogadásokhoz?

A legjobb megközelítés a tollaslabdára való fogadáshoz az az, hogy különböző bukmékerek és fogadási piacok után kutatunk, hogy a legversenyképesebb oddsokat kapjuk meg. Emellett érdemes megismerkedni a tollaslabda játékkal, megérteni annak szabályait, stratégiáit és megismerni a legjobb játékosait.

Használd ki az egyes fogadóirodák által kínált élő fogadási és streaming funkciókat is, hogy maximalizálhasd a siker esélyeit. Végül pedig mindig felelősségteljesen és a lehetőségeidhez mérten fogadj.

Miért nem fogadhatok tollaslabdára az összes sportfogadási oldalon?

Azért, mert sajnos nem minden sportfogadási oldal kínál tollaslabda fogadást. Fontos, hogy különböző bukmékerek után kutass, hogy megtaláld azt, amelyik tollaslabda fogadást is kínál, és a legversenyképesebb oddsokkal rendelkezik.

Ezen kívül előfordulhat, hogy egyes bukmékerek nem rendelkeznek élő közvetítéssel vagy élő fogadási funkcióval, ami korlátozhatja a tollaslabda mérkőzésekre történő fogadások lehetőségeit. Ezért a legjobb megközelítés a különböző bukmékerek felkutatása, mielőtt elköteleznéd magad egyik vagy másik internetes sportfogadás oldal mellett.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadhatok magyar mérkőzésekre online bukmékereknél?

Igen, néhány online fogadóiroda kínál fogadásokat a Magyarországon megrendezésre kerülő tollaslabda mérkőzésekre is. Fontos azonban, hogy előzetesen végezd el a kutatást, pontosan annak érdekében, hogy megtalálhasd a legjobb bukmékereket, amelyek magyar tollaslabda mérkőzésekre is kínálnak fogadási piacokat.

Emellett mindenképpen ellenőrizd az oddsaikat és piacaikat, hogy a legversenyképesebb ajánlatokat élvezhesd majd ki. Végül pedig győződj meg arról, hogy a bukméker kínál-e élő közvetítést vagy élő fogadási funkciókat. Ha igen, akkor a mérkőzés alatt kihasználhatod ezeket az izgalmasabb élmény és a sikeresebb tollaslabda fogadás érdekében.

Összefoglaló

A tollaslabda egy izgalmas sportág, amely a világ minden táján élvezhető, így értelemszerűen Magyarországon is. Mivel egész évben különböző versenyek és események zajlanak, nagyszerű lehetőségek vannak a tollaslabdára való fogadásra. Fontos azonban, hogy előzetesen végezzük el a kutatást, hogy a legjobb oddsokat használjuk ki, és így maximalizáljuk a siker esélyeit.

Emellett használjuk ki az egyes bukmékerek által kínált élő közvetítési és élő fogadási funkciókat, hogy még izgalmasabb élményben legyen részünk a tollaslabda mérkőzésekre történő fogadások során. Végül pedig mindig felelősségteljesen és a lehetőségeinkhez mérten kell fogadnunk, mivel ez segít abban, hogy pillanatok alatt jobb fogadókká válhassunk.

Utolsó frissítés: 07/02/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Tollaslabda fogadási útmutatót keresett? Ne keressen tovább! Mutatunk minden fontos részletet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli