AstroPay fogadás – Top 10 oldalak 2023

Kripto ajánlatok, hűségprogramok, bankkártyák, online fizetési eszközök és persze a jó öreg AstroPay fogadás. Hogy mi a közös mindezekben? Hát a szolgáltató, azaz az AstroPay. Szolgáltatásaikat nem csak a bevásárláshoz, de ma már az internetes sportfogadáshoz is felhasználhatjuk a világ szinte bármely pontján, így többek között például Magyarországon is.

A mai cikkünkben úgy döntöttünk, ideje lesz alaposan megvizsgálni, mi mindent is tud ez a fizetési mód, illetve hogy érdemes-e rajtuk keresztül kezelni szerencsejátékos pénzügyeinket. Az eredmény már megvan. Ha téged is érdekel, akkor már csak el kell olvasnod, és kiderül: megéri-e az AstroPay fogadás, vagy érdemes inkább más megoldás után kutatni.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az AstroPay fogadás alapjai

Az AstroPay már hosszú évek óta szolgálja ki a világot digitális pénzügyi intézet formájában. Mi most arra vetemedtünk, hogy bemutassuk ezt a fizetési módot a kezdetektől fogva. Olvasóink tehát megismerkedhetnek majd az AstroPay fogadás történetével, a rendszer lényegével, de persze a tranzakciós díjak, a szponzori szerződések és a regisztrációs segédlet sem maradhat ki. Már mutatjuk is!

A legjobb sportok

Használati segédlet kezdőknek

Az AstroPay egy olyan globális digitális pénzügyi szolgáltatás, amely számos egyéb fizetési módot foglal egybe. Így az AstroPay égisze alatt egyszerre intézhetjük pénzügyeinket VISA, MasterCard, Google Pay, PhonePE, Airtel, Caixa, Banco do Brasil, Boleto, Bradeso és számos egyéb fizetési mód mellett egyaránt.

Az AstroPay történelme 

Logo Astropay

Az AstroPay rendszere kezdetben a brazil piacon jelent meg. Az év 2009, ekkor indította útjára online fizetési szolgáltatását az AstroPay.

Azóta számos egyéb dél-amerikai ország mellett meghódította már Ázsia, Afrika és Európa számos országát is, köztük kicsiny hazánkat, azaz Magyarországot is. A cégnek 300-nál is több munkatársa van, világszerte ismertek és elismertek a szolgáltatásaik, ráadásul több millió felhasználóval is büszkélkedhetnek.

Az AstroPay fogadás ára 

Az AstroPay mellett óriási pozitívum, hogy ügyfeleik teljesen ingyenesen vehetik igénybe a szolgáltatásokat, azaz minden egyes tranzakciód teljesen ingyenes ezt a fizetési módot alkalmazva. Persze az online sportfogadás oldal adóztathatja az AstroPay ügyfeleit külön, így mindenképp nézd át a bukmékered fizetési szabályzatait is, mielőtt AstroPayen keresztül kérnéd ki a fizetésedet, de alapvetően nem lenne indokolt a tranzakciós díj befizetése.

A partnerekről

Az AstroPay a világ egyik leghíresebb fizetési módjává nőtte ki magát az évek során, és mint olyan, jó nevű szponzori szerződéseket is sikerült kötniük a közelmúltban. Így alakulhatott, hogy több Premier Leagueben szereplő klubcsapat szponzorai is ők voltak, így például a Burnley-é, a Newcastle-é és a Wolverhampton-é is. Továbbá a Sri Lanka-i krikett válogatottnak is ők a fő szponzora.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

AstroPay regisztráció 

Az első lépés az az, hogy nyisd meg a böngésződet, majd pedig menj az AstroPay hivatalos honlapjára. Itt kattints a jobb felső sarokban található, zöld Sign Up gombra. Itt add meg a telefonszámodat, majd kattints a Continue gombra.

Folytasd a regisztrációs folyamatot és add meg az adataidat. Pontos adatokat adj meg mindenhol, mert kifizetéskor ellenőrizni fogják. A regisztráció körülbelül egy percet vesz igénybe. Menj végig a folyamaton és hozd létre a profilodat még ma!

AstroPay mobil fogadás

Ha a felhasználói fiókodat már létrehoztad, akkor érdemes a mobilodon is bejelentkezni, hogy az otthonodtól távol se zárd el magad a saját pénzügyeidtől. Ehhez menj fel a mobil böngésződből az AstroPay hivatalos honlapjára, onnan pedig töltsd le az appot.

Ez iOS-re és Androidra egyaránt elérhető, értelemszerűen azt töltsd le, amelyik illik az eszközödhöz. Nyilsd meg az apk fájlt, futtasd és telepítsd. Ezután csak nyisd meg és lépj be a fiókodba és már intézheted is a pénzügyeidet biztonságosan a mobilodon.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Az AstroPay sportfogadás alapjai

A következő néhány sorban azt fogjuk bemutatni, hogy hogyan juthatsz el néhány egyszerű lépésben az AstroPay regisztráció pillanatától addig a pontig, hogy kifizetési kérelmet adj le a bukmékerednél.

AstroPay befizetés

Regisztrálj a fogadóirodánál is, majd menj a Befizetési oldalra. Válaszd ki a fizetési módok közül az AstroPay-t, aztán pedig add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni az egyenlegedre. Add meg az adataidat és kattints a befizetés gombra. A tranzakció ingyenes, és azonnal megérkezik.

Magyar zászló

AstroPay fogadás 

Befizetést követően irány a sportfogadás szekció. Válaszd ki, melyik sportágra és melyik mérkőzésre vagy eseményre szeretnél fogadni. Kattints a tetszőleges oddsra, ezzel az felkerül az szelvényedre. Ezt a jobb alsó sarokban találod. Add meg a tétet, aztán erősítsd meg a fogadást.

AstroPay kifizetési segédlet

Ha feladtad a szelvényedet, akkor már csak várni kell, hogy nyert-e. Amennyiben igen, akkor irány a Pénztár, majd pedig a kifizetési aloldal. Itt válaszd ki a fizetési módok közül az AstroPay-t, majd pedig add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél kivenni. Erősítsd meg a tranzakciót. A pénzed haramosan az AstroPay számládon fog landolni, amennyiben korábban már sikeresen hitelesítetted a felhasználói fiókodat.

PRO és KONTRA

A fentebbiekben megismerkedhettünk az AstroPay fogadás alapjaival. Megmutattuk, hogy mire számíthat az, aki az AstroPay rendszerén keresztül szeretné intézni pénzügyeit a legjobb online szerencsejáték oldalakon. Most szeretnénk gyorsan összefoglalni az AstroPayfogadás legnagyobb pozitívumait, és természetesen emelett bemutatjuk a leggyengébb pontjait is.

HotBet Bónusz

PRO

 • Nincsenek tranzakciós díjak. Bizony, az AstroPay fogadás teljesen ingyenes tevékenység minden egyes sportfogadó számára. Nem kell tranzakciós díjakkal számolnod a befizetéseidre és a kifizetéseidre sem. Persze ezt a bukméker még megváltoztathatja, és szabhat ki külön adót, de alapjaiban véve ingyenesnek kellene lennie az utalásaidnak.
 • Biztonságos fizetések. A legfeljettebb adatvédelmi technológiát alkalmazza az AstroPay, így személyes és pénzügyi adataid egyaránt tökéletes biztonságban vannak, ha ezt a fizetési módot használod. Senki sem fogja tudni feltörni a fiókodat és manipulálni sem lehet majd a pénzügyeidet.

KONTRA

 • Nem érhető el minden sportfogadás oldalon. Habár egyre népszerűbb fizetési mód az AstroPay rendszere, még mindig nem ez a legelterjedtebb tranzakciós megoldás Magyarországon. Ennek köszönhetően pedig sok internetes bukmékernél a mai napig nem érhető el ez a fizetési mód. Ha AstroPay fogadás a szíved vágya, alaposan nézd meg, hogy elérhető-e az adott oldalon ez a bankügyi megoldás.
 • Magyar nyelven nem érhető el. Habár már rég elindult a világhírnév felé az AstroPay, magyar nyelven még nem érhető el a rendszer. Pedig ha a magyar játékosokat próbálják célozni, akkor talán nem ártana befektetni egy profi fordítói csapatba, a nyelvi akadály leküzdése sokat segíthetne.

A AstroPay fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben igyekeztünk megírni minden fontos kérdést, ami csak felmerülhetett benned az AstroPay fogadás legfontosabb kérdésköreivel kapcsolatban. Lentebb még pár kérdést szedtünk össze, amiket rendszeresen feltesznek nekünk olvasóink, ha csak felmerül az AstroPay fogadás témaköre. Ezekkel a gyakran ismételt kérdésekkel kapcsolatban szeretnénk eloszlatni a ködöt.

Labdarúgó stadion 4

Az AstroPay fogadás legális ma Magyarországon?

Igen, szerencsére az AstroPay fogadás legális ma Magyarországon. A fizetési módot törvényes kereteken belül alkalmazhatjuk hazánk területén belül. Számos online sportfogadás oldalon is elérhető ez a bankügyi megoldás, szóval semmi akadálya nincs annak, ha AstroPay fogadást szeretnénk kötni a kedvenc internetes bukmékerünknél.

A világ minden pontján elérhető az AstroPay szolgáltatása?

Nem, még nem érhető el a világ minden pontján az AstroPay szolgáltatása. Számos országban továbbra is használhatatlan a rendszer. Szerencsére Magyarországon tudjuk használni fizetéseink intézéséhez az AstroPay rendszerét, de például ha az Egyesült Államokban, Ausztráliában, vagy Afrika bizonyos országaiban járunk, ott jó eséllyel nem fogjuk tudni használni.

Vannak tranzakciós limitek az AstroPay fizetési rendszerében?

Igen, természetesen, mint minden online banki szolgáltatónál, így az AstroPay rendszerében is vannak fizetési és tranzakciós limitek. Ezek keretein belül naponta maximum 30,000 dollárt vehetsz ki a számládról. Havonta 200,000 dollár a felső korlát, éves szinten pedig maximum 500,000 dollár lehet a tiéd az AstroPayen keresztül.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

AstroPay fogadás – Összefoglaló

Ez lett volna összefoglaló cikkünk azzal kapcsolatban, hogy mi mindent kell tudnod az AstroPay fogadásról. Bemutattuk az AstroPay fizetési rendszerének eredettörténetét és számos érdekes információt szolgáltattuk az internetes bankról. Megmutattuk, hogyan tudsz létrehozni új felhasználói profilt, és abban is nyújtottunk segédletet kezdő játékosainknak, hogy hogy teheted fel az AstroPay appot a telefonodra.

Ezen felül elmondtuk, hogy melyek a legerősebb, és melyek a leggyengébb pontjai és funkciói a fizetési rendszernek. Továbbá olvasónkként megtudhattad az AstroPay fogadás pontos menetét, onnantól, hogy regisztrálsz, egészen a kifizetési kérelemig. Bízunk benne, hogy az újonnan szerzett tudást fogod tudni alkalmazni fogadásaid folyamán. Mindehhez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdeklik az AstroPay fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jár. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli