A legjobb PayPal sportfogadás

Ezen cikkünk azon kezdő játékosoknak szól, akiket érdekel a PayPal sportfogadás, illetve az abban rejlő lehetőségek. Ezeket szeretnénk ismertetni alábbi írásunkban. Olvass tovább, hogyha szeretnéd kihasználni az internetes bankolás előnyeit, vagy ha szeretnéd megtanulni, hogyan lehet pontosan befizetést és kifizetést intézni sportfogadás oldalakon PayPal használatával.

Hogyha esetleg egy jó kis bónusz lenne az, ami igazán felkelti az érdeklődésedet, ne habozz. Természetesen sok más egyéb információ mellett azt is megmutatjuk, hogy hol találod, és hogy hogyan használhatod ki a legjobb fogadási ajánlatokat.

Gyakorlatilag mindent meg fogsz tudni a PayPal előnyeiről – és persze a hitelesség fontosságában töretlenül bízva, a kevés hátrányát is bemutatjuk. Olvass tovább és tudj meg mindent még ma!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Rövid ismertető – Mi is az a PayPal?

Logo Paypal

Kezdjük az alapokkal. A PayPal használata lehetővé teszi az online kifizetések és befizetések egyszerűbb megoldását. Így tehát ezt legegyszerűbben úgy fogalmazhatjuk meg, hogy a PayPal egy alternatív fizetési módszer.

Nincs szükség hozzá bankszámlára, nem kell megadnunk a bankkártyánk adatait – elég, ha a PayPal számla számát adjuk meg, és így mehet is a banki tranzakció.

A PayPal használata

A PayPal egy elektronikus banki lehetőség, amit használhatunk üzleti vagy személyes ügyeink megkönnyítése érdekében egyaránt. A PayPal Magyarországon, magyar állampolgárok részére is ugyanúgy elérhető.

Így tehát kicsiny hazánkból bárki legálisan veheti igénybe a PayPal összes szolgáltatását. A regisztráció is maximum néhány percet vesz igénybe. Mindez egy ingyenes fizetési mód pénzügyi helyzetünk egyszerűbbé tételéért.

A PayPal fogadás ára

Teszi a PayPal mindezt elképesztően kényelmes és egyszerű módon. Tranzakciós díjak nincsenek, így nem kell rejtett költségekkel számolnunk. Magyar nyelven is elérhető az oldal, így minden szükséges információ rendelkezésünkre áll anyanyelvünkön is. PayPalt használni érdemes, hiszen egyszerűbbé teszi az életet. Gyors, érthető, ingyenes… Bármelyik online sportfogadó számára hatalmas segítség tud lenni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Online fogadás kezdőknek

A PayPal nem csak életünket teszi könnyebbé. E rendszer segítségével az online fogadás is könnyebbé és gyorsabbá válik. Ha van fiókunk az online banki oldalon, a PayPal befizetés és kifizetés szinte adja magát. Ez a leggyorsabb finanszírozási módszer, amivel intézhetjük az internetes fogadási felhasználónk pénzügyi tranzakcióit. Ráadásul külön kezelési költség és egyéb díj sem lesz számlázva. Annyit fizetünk, amennyit látunk.

A legjobb sportok
Élvezze a legjobb sportokat

PayPal sportfogadás

Abban az esetben, ha még új vagy a PayPal oldalán, akkor nem árthat némi segítség. Tegyük fel, hogy már rákattintottál a regisztráció gombra és végeztél is a regisztrációs folyamattal. Ehhez csak egy mail cím és egy teljes név szükségeltetik. A következő lépés, hogy a PayPal számla össze legyen kötve a bankszámláddal.

Okostelefonon és Táblagépen Paypal weboldal

Így fogod megkönnyíteni online fizetési és fogadási tranzakcióidat. Főleg akkor érdemes erre törekedni, hogyha hosszú távra tervezel. A fogadás PayPal használatával szintén egyszerűbb, gyorsabb, sőt adott esetben például olcsóbb is lehet!

Fogadás PayPal segítségével

Sikerült összekötni a bankszámládat a PayPal fiókoddal? Akkor indulhat a befizetés. Tölts fel egy bizonyos összeget a számládra – amennyit csak szeretnél. Alternatív megoldásként összekötheted a bankkártyáddal is, így a PayPal automatikusan a bankkártyád segítségével fogja levonni a pénzt a bankszámládról. A bankkártyádat azonban nem kell majd használnod – csak a regisztráció során megadott mail címet.

PayPal fogadás

A fogadóirodában is tudsz majd online befizetni PayPal használatával. Jelentkezz be, és kattints a Befizetés gombra. Ez általában a jobb felső sarokban azonnal elérhető. Válaszd ki a PayPalt, majd add meg az adott összeget, illetve valutát: ez lehet forint, de akár dollár is.

Írd be a PayPal felhasználó fiókodhoz tartozó mail címet, és már meg is erősítheted a tranzakciót. Ideális esetben a PayPal befizetés ezen a ponton már meg is történt, te pedig kezdhetsz is játszani!

PayPal kifizetések

A befizetés mellett természetesen a kifizetés is fontos téma. A PayPal szolgáltatásainak hála a kifizetések is könnyen intézhetők ekképpen. A felhasználói élményen mit sem ront, sőt.

Paypal-fizetések
1. Bejelentkezés a bukmékerhez2. Válassza ki a befizetés összegét3. Tranzakció megerősítése

Csak megkönnyíti az online fogadás a kifizetési folyamatot. Bizonyos feltételeknek szükséges teljesülnie, hogy kérhesd a kifizetéseket. Például a minimális összegnél nagyobbat kell kérned, különben nem lesz érvényes a pénzügyi tranzakciód.

Mennyibe kerül a PayPal-on keresztüli kifizetés?

Kezdjük is a legfontosabbal: a PayPal pénz fogadás minden módja, így a kifizetések is ingyenes módon érhetők el minden felhasználói ügyfél számára. Azaz sportfogadás esetében nem szükséges külön tranzakciós díj vagy bármi egyéb összeg megfizetése. Magyar játékosoknak is ingyenes bármely PayPal szolgáltatás használata – így a kifizetések is!

A legjobb pénzügyi fizetés

Először is jelentkezz be felhasználói fiókodba a fogadóiroda oldalán. Menj a fiókodra, majd a Kifizetés gombra. Itt található minden kifizetéssel kapcsolatos fogadási kérelem. Nem minden a pénz ugyan, de azért fontos időnként kifizetéseket kérni.

Főleg, hogy ez a PayPal használatával ingyenes, és bármikor elérhető. Ehhez persze fontos, hogy fogadási oldaladon a PayPallal történő fizetési kérelmet add le.

Kifizetés Paypalt használva

A PayPal online kifizetés magyar játékosoknak is elérhető. Válaszd ki nyugodtan, ingyenes lesz a kifizetés akár HUF, akár USD, akár további valuták esetében is. Add meg az email címedet, illetve a tranzakciók összegét. Az átutalás azonnali, mihelyst megkapja a PayPal az értesítést.

Ez bármikor megtörténhet, de előtte még a fogadóiroda is átnézi, hogy minden megfelelő-e az átutalás menetével kapcsolatban. Így lesz teljesen biztonságos a fizetés. Ha minden a legjobb módon történik, a fizetési kérelmed néhány órát követően már meg is érkezik a számládra.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Felhasználóbarát és könnyű kezelhetőség

A PayPal sportfogadás ma már bárki számára könnyedén elérhető. Nem kell már Elon Musk szintű zseninek lenni ahhoz, hogy menjen az online sportfogadás. A PayPal is pont ugyanilyen egyszerű – sőt, talán még egyszerűbb.

Segít a pénz kezelésében, ez pedig fontos témakör, ezért érdemes odafigyelni rá. Amennyiben egy egyszerű fizetési módot keresünk akár HUF, akár egyéb valutákat is használva, a PayPal tökéletes választás lesz.

PayPal app

Logo Android

Az oldalon minden teljesen egyértelmű. Fiókunkba belépbe láthatjuk a korábbi tranzakciók sorát időrendbe szedve. Így pénzügyi kiadásainkat is nyomon követhetjük, akkor is, ha amúgy ezt magunktól nem tennénk.

Tovább egyszerűsíti a helyzetünket a PayPal app, amit mobilra bárki bármikor letölthet. Így még gyorsabbá és egyszerűbbé válik a bankolás. A PayPal app a netes bank honlapján, illetve a Google Play-ben és az App Store-ban is megtalálható.

PayPal bónuszok és egyéb kedvezmények

PayPal fogadás bónusz segítségével? Bizony, a legjobb oldalak ezt is lehetővé tették már! Általunk pedig folyamatosan értesülhetsz a legjobb bónusz ajánlatokról azt követően, hogy elolvastad legfrissebb híreinket.

Mi mindig értesítjük olvasóinkat a legfontosabb ajánlatokkal kapcsolatosan. Online sportfogadás esetén ugyanis megeshet, hogy külön ajánlatot kapsz, amennyiben a PayPal rendszerén keresztül történő befizetési kísérletet teszel. Márpedig ki ne szeretne személyre szabott promóciós ajánlatok egész sorát kapni?

PayPal bónusz a legjobb játékosoknak

Ezek mindenféle fogadási ajánlatok lehetnek, a fogadóiroda döntései alapján. A bónusz tartalmazhat ingyenes fogadást, feltöltési bónuszt, sorsjegyet… A díj ilyenkor lehet készpénz, nyaralás, belépő egy rangos eseményre, stb.

Gyakorlatilag bármi, amit csak el tudsz képzelni. Készpénz esetén a valuta általában euró (EUR), de nem ritka a dollár (USD) és a forint (HUF) alapú kifizetés sem. Egy jó fogadási bónusz mindig megéri. Ha ilyet találsz, ne félj kihasználni – legyen akár HUF, akár EUR, akár USD alapú!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A PayPal legnagyobb előnyei

A PayPal egyik legnagyobb előnye, hogy a sportfogadás sokkal egyszerűbbé válik ennek a megoldásnak köszönhetően. Könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb. Ez mindenképp a legnagyobb pozitívumok közé tartozik.

A PayPal fogadási lehetőség másik nagy előnye, hogy teljesen ingyenes módon fogadhatunk így. Mármint, természetesen ki kell fizetni azt a pénzt, amit fogadásra számunk. De csak ennyit, és nem többet! Sem kifizetéskor, sem pedig befizetéskor nem számláz ki nekünk többet a PayPal annál, amennyit tényleg elköltünk. Így tehát bőven megéri!

Thrillsy Platform_5
Nem csak a Paypal, hanem a Thrillsy is számos nagyszerű előnyt kínál.

Szintén érdemes még megemlíteni a PayPal bónusz intézményét. Ez azt jelenti, hogy a PayPal felhasználói számos fogadóirodától gyakran saját, különleges és személyre szabott ajánlatokban részesülhetnek. Erről picit részletesebben írtunk már feljebb.

A PayPal könnyen kezelhető, ráadásul saját mobil appal rendelkezik. Így mobilról is könnyedén kezelhetjük pénzügyeinket, ami szintén nem hátrány. Sőt!

Fontosnak tartjuk még megemlíteni az oldal hírnevét. A PayPal a világ egyik leghíresebb online pénzügyi megoldása. Évtizedek óta stabilan köztünk van, és egyre csak jobb hírnévnek örvend. A legnagyobb online webshopokban is fizethetünk PayPallel, ahogy az online kaszinó és sportfogadás oldalakon is. A PayPal egy megbízható internetes bank – itt biztosan nem fog minket átvágni soha senki!

A PayPal legnagyobb hátrányai

A PayPal legnagyobb előnyeit követően természetesen a hátrányokról is illik beszélni. Nehéz azokat megtalálni, hiszen a pozitívumok jócskán fölényben vannak. A legnagyobb hátránya az internetes banknak az természetesen az, hogy nem minden országban érhető el.

Minket, magyarokat szerencsére ez nem érint – már amennyiben itthon élünk. Külföldön élő honfitársainknak azonban okozhat ez problémákat, így tehát érdemes lehet lecsekkolni az elérhető országokat.

A PayPal sportfogadás másik nagy hátránya, hogy nem minden fogadóirodában érhető el a PayPal, mint alternatív fizetési mód. Ilyenkor kellemetlen, ha azzal szeretnénk intézni a pénzügyeinket, az általunk kiválasztásra érdemesnek ítéltetett fogadóiroda pedig nem fogadja el ezt a módot.

Ilyenkor érdemes lehet másik sportfogadás oldal után kutatni. Választék van bőven – nálunk könnyedén megtalálhatod a legjobbakat!

Kezelési költség

A PayPal az egyik legolcsóbban elérhető online fizetési mód. Gyakorlatilag nulla forintba fog kerülni az, hogy igénybe vehesd az internetes bank szolgáltatásait. PayPal fogadás esetén sem a fogadóiroda, sem pedig a netes bank nem számol fel semmilyen tranzakciós díjat, így tehát ingyenesen mehet minden egyes átutalás.

A regisztrációt követően lehet egyedül költséged, hiszen mégis csak fel kell tölteni némi pénzt a számládra, hogy megerősítsd a regisztrációdat. Ez viszont minden banknál alap.

Összefoglaló

Cikkünk végére érve szeretnénk tehát bemutatni, miről is szólt ez a fogadási útmutató. Hogyha figyelmesen olvastad végig írásunkat, akkor már bizonyára tisztában vagy azzal, hogy mik a PayPal fogadás legnagyobb előnyei és hátrányai egyaránt.

Ezeket igyekeztünk részletesen bemutatni, hiszen az objektív tájékoztatásban hiszünk – csak akkor regisztrálj magadnak PayPal fiókot, ha biztos vagy benne, hogy ez a számodra megfelelő internetes fizetési mód.

Bemutattuk azt is, hogy hogyan tudod ezen fiókodat kamatoztatni online sportfogadási tevékenységed során, illetve hogy pontosan hogyan tudod intézni be-, illetve kifizetéseidet. Számos egyéb információ mellett talán ezek voltak cikkünk legfontosabb pontjai.

Reméljük, hogy sikerült minden PayPal-lel kapcsolatos kérdésedet megválaszolnunk. Amennyiben így történt, sikeres szerencsejátékot kívánunk – ha pedig szükséges, természetesen állunk rendelkezésedre. Bármilyen kérdést szívesen fogadunk és boldogan válaszolunk meg, komment vagy email formájában egyaránt.

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 2023-es év legjobb magyarországi PayPal fogadási oldalait tárgyaltam. Ha szeretsz sportfogadni, és a PayPal segítségével szeretnéd feltölteni a számládat, regisztrálj az itt bemutatott bukmékerek egyikénél, és használd ki az exkluzív ajánlataikat.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli