Kifizetés bónusz (Cash out) – Top 10 oldalak 2023

Folyamatosan nő a kifizetés (cash out vagy néhány helyen, cash out bonus) népszerűsége az online fogadóirodáknál, mivel a segítségével ki lehet szállni a fogadásból még az esemény lezárása előtt. Hogy ezzel nyer a fogadó vagy veszít, az sok mindenen múlhat, így komoly megfontolás tárgya, hogy egyáltalán érdemes-e élni ezzel a lehetőséggel.

Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a kifizetés opcióról, hogy miről is szól pontosan, hogyan veheted igénybe, mellette dönts-e vagy ellene és a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is elolvashatod. A cikk végére sokkal inkább képben leszel a témában, és ez nagyban kihathat a fogadói sikereidre.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit jelent pontosan a kifizetés a fogadóirodáknál?

A kifizetés olyan lehetőség, mely lehetőséget ad a fogadók számára a tétjükből való kiszállásra, még mielőtt megtudnák, hogy nyertes vagy vesztes-e. Mivel a nyereményszorzók folyamatosan változnak, ezért az is külön tudomány, hogy megtippeld, melyik az alkalmas időpont a kiszállásra, érdemes-e várni a jobb odds-okra, vagy esetleg a bent maradással további százalékokat bukhatsz.

A legjobb sportok

Emiatt nem csak az okozhat fejtörést, hogy érdemes-e élni a cash out-tal, hanem ennek megfelelő időzítése is. Azt tudnod kell, hogy nem minden online fogadóiroda kínál cash out opciót, és ahol elérhető, ott sem minden fogadási lehetőségre. Mindig nézz körül a bukmékernél, hiszen ezt a dolgot feltüntetik az adott esemény részletező oldalán. Az általunk megjelenített lista olyan fogadóirodákat mutat, ahol elérhető a kifizetés a fogadásokra.

Hogyan indíthatod el a kifizetés folyamatát

Bár az bukmékerenként változhat, hogyan indíthatod el a cash out folyamatát, alapvetően mindenhol ugyanazokat a lépéseket kell elvégezned. Ezek pedig a következők:

 1. Keresd meg a fiókodban azt a felületet, ahol a már élő fogadásaidat láthatod.
 2. Válaszd ki azt a fogadást, melyből ki szeretnél szállni.
 3. Válaszd a cash out lehetőséget, majd a felbukkanó ablakban erősítsd meg, hogy valóban ezt akarod tenni.
 4. A fogadásod véget ér, és a téted az éppen aktuális kifizetési szorzóval vissza tér az egyenlegedre.

A cash out mértéke nagyban függ a megfogadott esemény aktuális mértékétől. Például, ha te az egyik csapatra fogadsz, és az vezet az első félidőben, akkor könnyedén kaphatsz akár 75%-os kifizetést is. Ha azonban a másik csapat komoly előnnyel vezet, akkor a cash out értéke extrém alacsonyra csúszhat le, ilyenkor reménykedhetsz, hogy ha bent maradsz, fordul az állás, vagy kiszállsz a minimális felajánlott összeggel, ami még mindig jobb, mint ha mindent buksz.

A kifizetés pontos menete részletesen szabályozva van a bukméker általános szerződési feltételeiben. Ezt mindenképpen el kell olvasnod még a tétek megrakása előtt, hiszen a fogadóiroda is ezen feltételek szerint jár majd el.

Mi az a részleges kifizetés?

Magyar zászló

A részleges kifizetés olyan megoldás, amikor a feltett téted egy részét veszed csak ki, míg a másik része játékban marad. Ezzel a megoldással kiaknázható a cash out előnye, de azért továbbra is lesz feltett pénzed az eseményen.

Nem minden fogadóiroda kínál részleges cash out opciót, még azok közül sem, melyek a teljes kifizetést amúgy elérhetővé teszik.

Mit jelent az auto cash out?

Az auto cash out gyakorlatilag egy olyan funkció, amikor megadod, hogy a rendszer mikor éljen a kifizetés lehetőségével. Mivel minden magától történik, ezért nem kell követned a mérkőzést, és még be sem kell jelentkezned a fiókba a játék során.

Ez az automata megoldás egyaránt felhasználható a nyereséged optimalizálására és a veszteségeid csökkentésére. Például, ha beállítod, hogy mi az a cash out érték, amikor már elégedett lennél a nyereménnyel, akkor a rendszer automatikusan feltöri a tétet ennek elérésekor, és a pénzt áthelyezi a fogadói számládra.

Veszteségminimalizálásnál pedig ugyanezt teszed, csak egy alacsony összeggel, ekkor a dolgok rosszra fordulása esetén a rendszer érzékeli az odds bezuhanását, és amikor a kifizetési összeg eléri a kritikusan alacsony értéket, igényli azt, mielőtt még tovább esne és nagyot buknál.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mikor vedd igénybe a kifizetést és mikor ne?

A cash out elsőre jónak hangzik, de sokszor nagyon nehéz dönteni, hogy mikor vedd igénybe. Ez olyan, mint a tőzsde. Amikor nyerőben vagy, akkor sajnálod kérni a kifizetést, hiszen hátha még több pénzt kaphatsz a mérkőzés során. Aztán amikor valamilyen kedvezőtlen esemény történik a játékban, és az odds-od csökken, akkor foghatod a fejed, hogy miért nem szálltál ki a magasabb összegnél.

Ugyanez a helyzet, amikor rossz lóra tettél, és nagyon alacsony kifizetési összeget javasol az online fogadóiroda. Ilyenkor is sajnálhatsz kiszállni az eredeti tétednél kevesebb összeggel, hiszen előfordulhat, hogy az odds nőni fog, és akkor elpazaroltad a lehetőséget.

Ha viszont közeleg a játék vége, és egyre valószínűbb a számodra rossz kimenetel, akkor még lejjebb eshet a cash out összege, és további pénzt buksz. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy mikor érdemes megfontolnod a kifizetést, és mikor nem.

Mikor érdemes kifizetést kérnem, és véget vetni a fogadásnak?

Van néhány olyan tipikus eset, amikor általában jó ötlet a kifizetést használni:

 • Lehetséges, hogy a megfogadott esemény előbb bekövetkezik, mint a mérkőzés vége (pl. a csapatok legalább 3 góllal vezet). Ilyenkor érdemes lehet azonnali kifizetést kérni, mivel van rá esély, hogy az ellenfél egyenlít vagy valamilyen sérülés történik, és az odds-od lezuhan.
 • Ha nem jön be az általad megfogadott eredmény, és a mérkőzés előre haladtával egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem is fog. Ilyenkor az odds-od folyamatosan csökken, így érdemes lehet cash out-ot kérni még akkor, amikor legalább valamennyi megmaradt a tétedből.
 • A csapatok és játékosok erősségének elemzése után beállítasz egy értéket, amelyet mindenképpen ki szeretnél venni a meccsből. Ez jó eséllyel egy kényelmesen teljesíthető fogadás, és a célod, hogy profitot termelj.

  Nem érdekel, mi lesz a végeredmény és mennyit nyerhettél volna még, elégedett leszel az előre eltervezett céloddal. Különösen akkor hasznos a cash out, amikor több meccset is kezelsz párhuzamosan, és nem tudod őket folyamatosan követni.
 • Részleges kifizetést kérsz automatikusan, amikor a fogadásod elér egy kritikus értéket. Ezzel az összeggel már elégedett vagy, a fennmaradó összeg pedig nem számít, ha elbukik, hiszen már így is teljesítetted a célodat.
 • A cash out egyik tipikus felhasználási területe még a többes fogadás, ahol egy vagy több kockázatos mérkőzés miatt bedőlhet az egész fogadási szelvény. Ilyenkor a sikeres tippek még menthetők kifizetéssel, hogy végül csak az amúgy is veszni látszó tétek bukjanak el.
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Mikor érdemes inkább bent hagyni a tétet, és nem felhasználni a cash out lehetőségét?

A fentiekhez hasonlóan arra is vannak tipikus esetek, amikor nem érdemes kiszállnod a fogadásból. Ezek pedig a következők:

 • Nem érdemes igénybe venni a kifizetést még akkor, amikor a mérkőzés nem indult be igazából. Focimeccseknél nagyon gyakori, hogy egy gyenge kezdést követően rákapcsolnak a csapatok, érdemes lehet megvárni ezt a szakaszt.
 • Szintén nem szokták a profik igénybe venni ezt a lehetőséget, amikor a sportágban tapasztaltak szerint még sok minden történhet a mérkőzés végéig. Különösen igaz ez akkor, ha utána jártál az esélyeknek, és amúgy is nagyon rossz a visszakapható összeg.
 • Hosszabb távú fogadásoknál sem szabad kiszállni az elején, hiszen annyi minden történhet még a végéig. A tenisztornáknál, biciklis szériáknál, sportbajnokságoknál érdemes lehet kockáztatni, hátha az események fényében nőnek az odds-ok. Végül is a sportfogadás erről szól, ritkán szoktak kiszállni a fogadók még az elején.
 • A különféle bónuszok feltételeit is figyelembe kell venned. A megtett, majd kiszállt tétek nem számítanak bele a lejátszási követelményekbe, ezt is mérlegelned kell.
 • Végül pedig, sohase hallgass az érzelmeidre vagy a nem szakértők javaslataira. A sportfogadáshoz hideg fej kell, ha egy hirtelen felindulás miatt kiszállsz, és ez szokásoddá válik, akkor azzal nem jársz jól hosszú távon.

Kifizetés (cash out) gyakran ismétel kérdések

Ha a fenti részletes tudásanyagot már végig olvastad, akkor íme, további infó, mellyel tovább bővítheted az ismereteid a témáról. Ismerd meg a leggyakrabban feltett kérdéseket, hiszen alkalom adtán lehet, hogy ezekre visszaemlékezve tudod majd eldönteni, hogy kiszállsz-e a fogadásból, vagy bent maradsz a végéig.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mi az a kifizetés?

Ez egy olyan funkció, amit számos fogadóiroda kínál, és a segítségével még azelőtt kiszállhatsz a fogadásból, hogy az adott esemény véget érne. A fő célja a nyereséged maximalizálása vagy a veszteségeid csökkentése lehet.

Melyek a cash out tipikus esetei?

A fenti cikkben nagyon részletesen ki van ez a rész tárgyalva. De a két legtipikusabb eset a kiszálláshoz, amikor a korábban betervezett célodat már elérted, és kockáztatnád az elvesztését, illetve, amikor akkora méretes bukta néz ki, hogy mentve a menthetőt, legalább nem nullázod a fogadásod.

HotBet Bónusz

Miért nem érhető el ez a lehetőség az online fogadóirodámnál?

Hogy a kifizetés miért nem érhető el, annak számos oka lehet. Előfordulhat, hogy az adott online fogadóiroda egyáltalán nem kínált cash out-ot. Lehet, hogy csak az általad választott sportpiac, esemény, nyereményszorzó, fizetési mód vagy időpont van éppen kizárva.

Előfordulhat, hogy eltelt a mérkőzésből már az időtáv, ami alatt dönthettél volna ennek az opciónak az igénybe vétele mellett. Végül pedig, bármilyen más ok is lehet, amely miatt a fogadóiroda átmenetileg felfüggesztette a kifizetés lehetőségét, mivel az neki aránytalanul nagy veszteségeket okozna.

A kifizetés lehetőségeiről, igénybe vételéről, átmeneti vagy végleges kikapcsolásáról részletesen olvashatsz az adott bukméker általános szerződési feltételeiben.

Igénybe vehető a cash out a mobil fogadóirodáknál is?

Általában véve, a fogadóirodák által biztosított funkciók ugyanúgy elérhetők, ha asztali számítógépről vagy laptopról, iOS-es vagy Androidos mobilról és tabletről, illetve a fogadóiroda saját natív applikációjából játszol. Nagyon kirívó eset lenne, ha egy bukméker nem tenné elérhetővé a kifizetés opciót a más eszközökről játszó fogadók számára.

Mekkora díjat számít fel a bukméker a kifizetésnél?

A fogadásból történő idő előtti kiszállás általában nem jár külön díjjal, hiszen a nyereményszorzó változása miatt a fogadóiroda amúgy is pénzénél van. Ezt azonban érdemes még a pénzed felrakása előtt ellenőrizned, a bukméker általános szerződési feltételeinek a díjakról szóló részében.

Mit tegyek, ha nem találom a kifizetés lehetőséget?

Ha már jól körbe néztél, és mégsem találod a cash out opciót, akkor előfordulhat, hogy az adott bukméker egyáltalán nem kínálja ezt a lehetőséget a fogadói számára, vagy valamilyen okból kikapcsolta átmenetileg. Erről bővebb infót kaphatsz az ÁSZF-ben vagy a fogadóiroda ügyfélszolgálatától.

Labdarúgó stadion 8

Muszáj a teljes összeget kivennem a fogadásból, amikor a cash out lehetőséget választom?

Nem feltétlenül, de ez is az adott fogadóirodától függ. Vannak olyan helyek, ahol elérhető a részleges cash out, ami még nagyobb rugalmasságot ad neked. Ilyenkor egy részét kiveheted a tétednek, míg további része a játékban marad, lehetőséget adva arra, hogy bejöjjön az eredeti tipped.

Van-e időkorlát abban, hogy meddig vehetem igénybe ezt a lehetőséget?

Igen, általában meg van adva, hogy meddig élhetsz a cash out lehetőséggel. Ha ebből kicsúszol, akkor a téted az eredeti odds-al végig fut és vagy nyersz, vagy vesztesz.

Mennyi idő alatt tér vissza fogadóirodánál vezetett számlámra a kifizetni igényelt összeg?

A legtöbb esetben a kifizetés azonnal, pár pillanat alatt végre hajtódik, így a megkapott összeget akár rövid időn belül felhasználhatod más fogadásokra. Ilyenkor esetlegesen érdemes lehet veszteséggel is kiszállni egy tétből, ha egy jövedelmezőbb fogadási lehetőség van a láthatáron, és kell rá a pénzt. A kifizetés időbeni lefolyásáról is részletesen tájékozódhatsz a fogadóiroda általános szerződési feltételeiből.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Lehet változtatni a kifizetés összegén, ha az már elindításra került?

Mivel a kifizetés gyors, általában már nem lehet módosítani a megadott összegen. Ha tévedtél, akkor esetlegesen van lehetőséged újra fogadni az adott eseményre, persze, már valószínűleg az eredetitől eltérő, az aktuális odds-szal. Ha azonban úgy véled, hogy valami hiba történt a cash out során, akkor mindenképpen vedd fel a buki ügyfélszolgálatával a kapcsolatot.

Kifizetés bónusz (Cash out) – Összefoglalás

A kifizetés egy nagyon hasznos lehetőség az online fogadóirodák oldalain, de igazán nagy kihívás, hogy megfelelő módon használd. Ebben a cikkben részletes betekintést kaphattál a cash out működésébe, tippeket arra, hogy mikor érdemes vele élni, és mikor nem. Így most már nincs más teendőd, mint kamatoztatni ezt a tudást a magad javára, így még sikeresebbé teheted a fogadói pályafutásod és a megtett tétjeidet.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a fogadási oldalak által kínált kifizetési bónuszok, akkor jó helyen jársz. Használja ezeket a tippeket, és használja ki a bónusz előnyeit most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli