Kézilabda tippek amik működnek

A kézilabda megtalálható majdnem minden online fogadóiroda eszköztárában. Az online kézilabda fogadás követi a több sportágnál, mint például a focinál alkalmazott fogadási típusokat. A moneyline kézilabda fogadásnál arra lehet tippelni, hogy melyik csapat fogja megnyerni a meccset.

A kézilabda hendikep fogadás hasonlít a foci hendikep fogadáshoz, ahol arra lehet tippelni, hogy az egyik csapat egy adott gólkülönbséghez képest nagyobb vagy kisebb arányban nyer a másik csapattal szemben. Az összes gólok száma típusú fogadásnál meg kell tippelni a hazai és vendégcsapat által elért összes gól számát.

A bukméker meghatároz egy bizonyos küszöb értéket, és ha az alatt vagy felett fogadásoknál az összes gól e felett vagy alatt található, akkor nyert a fogadás, egyébként pedig vesztett. A kézilabdában választhatja az outright fogadást, amikor egy bajnokság vagy torna győztesére fogadhat. Nézzük meg közelebbről.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A legjobb férfi és női kézilabda rendezvények

A weboldalunk a legjobb kézilabda fogadási tippeket kínálja a fogadóknak és rendszeresen tájékoztatjuk őket a soron következő kézilabda rendezvényekről. A női kézilabda legalább annyira népszerű, mint a férfi kézilabda, szemben a focival, ahol a női focimeccsek messze nem tudnak annyi nézőt megmozgatni, mint a férfiak meccsei.

A kézilabdában a klubcsapatok küzdelmében az egyik legrangosabb verseny a bajnokok ligája. Az utóbbi években a bajnokok ligáját Final4 rendszernek is nevezik. A jelenlegi bajnok a férfiaknál FC Barcelona, míg a nőknél a Vipers Kristiansand.

Fogadást kézilabda

A kézilabda Közép-Európában, így Magyarországon is rendkívül népszerű. A nők mezőnyében a magyar Győr ETO KC négyszer nyerte el a bajnokok ligáját. A válogatottak küzdelmében a legrangosabb tornák közé tartozik a világbajnokság, az Európa bajnokság, és Olimpia.

A nemzeti válogatottak között a férfiak mezőnyében az északi országok erősek, így Dánia, Svédország, Norvégia, Németország, Franciaország, míg a nőknél Norvégia, Franciaország, Svédország, Oroszország és Magyarország. A 2021-es kézilabda világbajnokságot Egyiptomban rendezték meg, ahol a férfiak mezőnyében a döntőben Dánia megverte Svédországot. A harmadik helyezett Spanyolország lett.

A legeredményesebb nemzet a világbajnokság történetében Franciaország 6 győzelemmel. A 2021 világbajnokságot Spanyolországban fogják megrendezni decemberben. A 2020-as olimpiai játékokon mind a férfiak, mind a nők mezőnyében Franciaország végzett az első helyen.             

Kézilabda tippek aktuális meccsekre

A mieink számára sajnos véget ért a hazai rendezésű Európa bajnokság, a torna azonban nem áll le. Olyannyira, hogy csütörtök délután fél négytől már folytatódik is egy újabb nívós derbivel. Svédország fog játszani Oroszország ellen.

Normál esetben a svédeket mondanánk talán erősebb csapatnak, viszont az oroszok egyelőre kirobbanó formában játszanak. Vajon kitart csütörtök délutánig is a lelkesedésük? Ennek próbálunk most utánajárni, na meg a legjobb fogadási tippeknek. Tartsatok velünk!

Svédország – A “hazai” csapat korábbi eredményei

Svédország egy nagyon sima győzelemmel kezdte a magyarországi tornát. Első meccsükön Bosznia együttesét verték 30 – 18 arányban. Azóta viszont csak szenvednek. A második meccsüket el is vesztették Spanyolország ellenében (32- 28), a legutóbbi meccsüket pedig a csehek ellen játszották.

Azon a találkozón egy 27 – 27 arányú döntetlenre volt elég a svéd csapat formája. Csütörtök délután az oroszok ellen kell bizonyítaniuk a középdöntőben. Egyszerű dolguk biztosan nem lesz.

Oroszország – A “vendég” együttes formája és teljesítménye

Az oroszok viszont annál meggyőzőbben játszanak. Míg a svédek csak a második helyen szenvedték tovább magukat, az oroszok nagyon simán nyerték csoportjukat. Háromból három meccset nyertek meg eddig az EB-n. Litvánia ellen kezdték meg a tornát, őket 29 – 27 arányban múlták felül.

Ezt követte egy még kiélezettebb, 22 – 23 végeredménnyel záródó győztes meccs Norvégia ellen, hogy aztán a (szintén) hazai pályán játszó szlovákokat is elverjék (27 – 36). Háromból három, ezzel két pontot vittek is magukkal a középdöntőbe, azaz eleve előnyből indulnak.

Fogadj okosan – A legjobb kézilabda fogadási tippek

A svédek nem kapták még el tehát a fonalat, az oroszok viszont kizökkenthetetlennek tűnnek s elkpesztő magabiztossággal menetelnek át. Bárki jön is szembe, ők nem hezitálnak egy pillanatra sem. Ennek a találkozónak is ők lesznek az esélyesei, és mi is rájuk tennénk a pénzünket.

Az oroszok győzelmére ennek ellenére 4.20 a szorzó, amit érdemes lehet kihasználni, hiszen a remek formájuk felülmúlhatja a svédek gyengélkedő teljesítményét, mi pedig remek összegekre tehetünk ezáltal szert. Szerintünk ez a tuti. A svédekre kínált 1.37-es szorzót hanyagolnánk, nem elég megbízható, hiába hogy elvileg ők a jobb csapat. A mi kézilabda fogadási tippünk ez lenne. Hogy megfogadod-e, az már csak rajtad áll vagy bukik.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás a hendikep végső eredményre

A hendikep fogadás hasonlóan működik más sportágaknál a fogadás, de a kézilabda fogadásoknál különösen fontos szerepet kap. A kézilabdában sokkal több gól esik egy meccsen, mint fociban vagy jégkorongban, ezért a végeredménynél a gólok különbsége jóval nagyobb lehet. A hendikep fogadásnál pontosan a gólkülönbség nagyságára fogadunk.

Hogyan működik pontosan egy hendikep kézilabda fogadás? A hendikep fogadásnál nem a győzelem vagy vereség határozza meg azt, hogy a fogadás nyert vagy nem, hanem egy deficitet vagy hendikep alkalmazzunk a fogadásnál. Azaz a fogadás nyert, ha az egyik csapat adott számú góllal többet ér el, mint a másik csapat, míg a fogadás veszített, ha kisebb számú góllal többet ér el vagy, ha kikap.

Thrillsy Sportok_2
A Thrillsy számos nagyszerű kézilabda fogadási lehetőséget kínál

A győzelmet pozitív és a vereséget negatív jellel jelzik. A + mellett található szám, azt jelzi, hogy hány góllal kaphat ki az együttes, hogy a fogadás nyertes legyen. Ezzel szemben a – negatív jel melletti száma azt jelzi, hogy hány góllal többet kell elérnie a csapatnak ahhoz, hogy a fogadás nyertes legyen.

Ha például az FC Barcelona játszik a magyar Pick Szegeddel és az FC Barcelona hendikep fogadása +6 odds, és tegyük fel, hogy a végeredmény 27:22 lett a Szeged javára, akkor a fogadás nyert, mert a Barca csak öt góllal kapott ki. A döntetlen ebben az esetben nem befolyásolja nagyon a fogadás érétkét, akkor is nyert a fogadás.

Ha nagyszámú mérkőzést statisztikai elemzés alá veszünk, akkor láthatjuk, hogy milyen gólkülönbségek a leggyakoribbak és milyen eloszlás szerint változik a gólkülönbség, ami némileg segíthet abban, hogy nehogy túl kicsi vagy túl nagy gólkülönbséget válasszunk a hendikep fogadásnál.   

Fogadás az alatt felett és eredményekre

Az alatt vagy felett fogadás nagyon gyakori különböző sportágakban, de nem olyan gyakori a kézilabdában. Mivel megtalálható a bukmékerek ajánlatában, ezért ismertetjük. Az alatt vagy felett kézilabda fogadásnál nem a mérkőzés pontos eredményére, hanem arra fogadunk, hogy egy kiválasztott paraméter meghalad-e egy adott értéket vagy az alatt marad-e.

Azaz kétféle lehetőség van vagy meghaladja a paraméter egy adott értéket vagy nem, ezért a kétesélyes fogadások közé tartozik. Az alatt/felett fogadásnál a nyerés esélye lényegesen nagyobb azaz az odds kisebb, mint az outright fogadásoknál, ezért a kezdő fogadóknak kifejezetten ajánlott ez a fogadási forma.           

Ez a kiválasztott érték lehet az összes gólok száma egy mérkőzésén, azaz a két együttes által elért összes gólszám vagy egy együttes által elért gólok száma. Ez a típusú kézilabda fogadás elég egyszerű és könnyen használható, ezért kezdő fogadók is választhatják, akik egyszerűen a meccs végén elért gólok számára fogadhatnak.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5
A Thrillsyszámos kézilabda mérkőzést kínál

Az alatt és felett fogadásokat jóval könnyebb megérteni, mint például a hendikep fogadásokat, ahol esetleg nehéz lenne belőni, hogy mi egy reális fogadás.

Természetesen a bukméker választja meg az alatt vagy felett értékhez tartozó fogadási odds értékeket, azaz nem lehet olyan fogadást választani, ami tuti tippnek számít és nagy nyereményt remélni tőle. Azaz például egy olyan fogadás ahol egy fogadó arra tippel, hogy az összes gólok száma 100 alatt lesz szinte biztosan teljesül, de egy ilyen fogadáshoz nagyon alacsony odds érték tartozik, és a bukméker biztosan nem fizet semmit.

Milyen alatt vagy felett értékeket találhatunk egy bukméker ajánlatában? Az Európa ligában a Veszprém és a Nasice meccsére az alábbi tipikus tippek a következők. Az, hogy a meccsen 62 gólnál több lesz, azt a bukméker 1.8-as odds értékkel adja, azaz 100 $ fogadási tét esetén 180 $ lesz a nyeremény egy nyertes tipp esetén.

Az alatt fogadás értéke 1.99 odds azaz 100 $ fogadási tét esetén egy nyertes tipp esetén a nyeremény értéke 199 $. Ha különböző meccsekhez tartozó alatt felett fogadási értékeket megnézzük, akkor azt láthatjuk, hogy azok 50 és 62 között változnak, míg a fogadási odds értéke pedig 1.5 és 2.0 között változik. 

Az alatt vagy felett fogasokat kombinálhatjuk az élő fogadással, azaz amikor élőben követjük a mérkőzést közben fogadhatunk arra, hogy hány gól lesz a meccsen. Ez a fogadási forma egyre népszerűbb, és a kézilabda mérkőzés két félidőből áll, azaz fogadhatunk a félidő során is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás az eredményekre

A fentiekben pontosan ismertettük a különböző kézilabda fogadási formákat. A moneyline típusú kézilabda fogadásnál, az alatt/felett típusú fogadásnál, és a hendikep fogadásnál mind az eredményre fogadhat, de mégsem a mérkőzés pontos eredményére.

Egy sikeres kézilabda fogadásnál hasonló stratégiát kell követni, mint más sportágaknál történő fogadásnál. Az első legfontosabb szabály, hogy nem szabad sietni a fogadással és azonnal az esélyesnek kikiáltott csapatra vagy játékosra fogadni. Elemezni kell a helyzetet, a csapatokat és a játékosokat és a megfelelő elemzés után lehet meghozni a döntést.

A hendikep alapú fogadás ajánlott minden fogadónak, de különösen kezdő fogadóknak. A másik ajánlott fogadás az összes gólok száma, ha erre fogad, akkor arra fogad, hogy egy mérkőzésen elért összes gól száma meghalad vagy nem halad meg egy adott értéket.

A mérkőzés eredményén kívül fogadhat a gólszerző személyére illetve arra, hogy mikor történik a gól a mérkőzés során. A gólszerző személyére való fogadásnál nem számít, hogy hány gól esik a meccsen van ki nyeri meg a meccset az egyetlen szempont az, hogy az adott játékos lő-e gólt vagy nem, vagy hogy ez első gól volt vagy nem.

A kézilabdában ez a fogadás sokkal kedvezőbb, mint más sportágakban például jégkorongba. A kézilabdában a gólok nagy részét általában néhány meghatározó, első számú játékos lövi, ezért még akkor is jó eséllyel lőnek gólt, ha nincsenek éppen jó formában.       

Magyar vagy külföldi meccsekre fogadjak

A fogadóirodák ajánlatában mindenféle meccs, így magyar és nemzetközi meccs is megtalálható. Mivel Magyarország egy kézilabda nagyhatalom, és magyar klubcsapatok ott játszanak a világ élvonalában, ezért természetesen választhatja a magyar csapatokat is a fogadásnál.

A magyar csapatokra való fogadásnak lehet egy olyan előnye, hogy jobban ismerheti a magyar játékosokat és magyar csapatokat, könnyebben találhatja meg az elemzéseket és természetesen magyar nyelven olvashatja azokat. A külföldi csapatokat is választhat a fogadásnál. Ha egy nemzetközi válogatott torna győztesére fogad, akkor nagy valószínűséggel külföldi csapatra fog fogadni.

Okostelefonon és lapon Kézilabda

Egy torna győztesét például egy világbajnokság vagy Európa bajnokság győztesét jól megtippelni nagyon nehéz, ezért az úgynevezett outright fogadásoknál a nyerési esély nagyon kicsi. Különösen a jelenlegi kézilabda nemzeti válogatott mezőnyben nagyon nehéz jól tippelni, mert gyakorlatilag kiegyenlített mezőnyről beszélünk és nincs egy nagyon erős, kiemelkedő együttes a mezőnyben.

A magyar vagy nemzetközi klubcsapatok mezőnyében már meghatározható egy 4-5 csapatból álló esélyes csoport, amelyből kikerülhet a későbbi győztes mind a férfi, mind a női mezőnyben. De meg egy 5 fős csoportból is nagyon nehéz jól megtippelni a későbbi győztest.

A nemzeti bajnokság győztesének megtippelése elvileg könnyebbnek tűnik, mert nincs egyenes kieséses rendszer és egy együttes játéktudása és erőssége hosszú távon érvényesülhet. Ha valaki jól tájékozott a játékosok és csapatok aktuális formájával, valamint az előző bajnokságok során elért eredményeket illetően, akkor képes lehet jól megtippelni a leendő győztest.

Természetesen a bukmékerek is hozzáigazítják az odds értékét a helyzethez, és jóval alacsonyabb szorzóval szerepeltetnek egy esélyest, ha az nagyon kiemelkedik a mezőnyből.              

Kézilabda tippek – Összefoglalás

A kézilabda fogadás bár szűk szegmensét jelenti a fogadásoknak mégis egyre népszerűbb a fogadók körében. A leggyakoribb fogadási formák a moneyline fogadás, amikor egy mérkőzés győztesére lehet fogadni. Nagyon gyakori fogadás a kézilabdában a hendikep típusú fogadás, amikor egy adott nagyságú deficitet vagy hendikept alkalmazunk az eredménynél.

Egy pozitív értékű hendikep fogadásnál az adott szám jelzi, hogy maximum hány góllal kaphat ki az együttes, hogy nyertes legyen a fogadás. A fogadás természetesen, akkor is nyer, ha az adott együttes nyer.

A negatív értékű hendikep fogadásnál az adott szám jelzi, hogy mennyivel több gólt kell elérnie a csapatnak, ahhoz, hogy nyertes legyen a fogadás. Ha az együttes veszít, akkor a fogadás természetesen veszített.

A másik gyakori fogadás a kézilabdában az alatt/felett fogadás, amikor arra lehet fogadni, hogy egy adott egy érték például a gólok száma nem ér el vagy meghalad egy adott értéket. A kézilabda egy gyorsan változó sportág, ezért mindig a friss elemzéseket célszerű figyelembe venni a fogadásoknál.

Több izgalmas sportfogadási tipp:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben kifejtjük a legjobb kézilabda tippeket, amelyek 2023-ben működnek a magyar fogadók számára. Regisztrálj az itt bemutatott oldalakon, és kezdj el fogadni kedvenc kézilabdacsapataidra a tárgyalt tippek segítségével, hogy növeld a fogadásaid nyerési esélyeit.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli