Apple Pay Sportfogadás – #1 Útmutató 2023

Hallottál már az Apple Pay fogadásról? Ez a cikk részletesen elmagyarázza az Apple Pay fogadásokat, és megmutat mindent, amit erről a népszerű fogadásról tudni kell.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan használhatom az Apple Pay-t?

Az Apple Pay használata egyszerű, biztonságos és kényelmes. Az iPhone-odon vagy az Apple Watch-odon néhány érintéssel gyorsan és biztonságosan teljesíthetsz fizetéseket a részt vevő kereskedőknél. Az alábbiakban megismerheted, hogy a felhasználóknak mely lépéseket kell követniük, ha használni szeretnék az Apple Pay-t.

 • Ellenőrizd, hogy a kereskedő elfogadja-e az Apple Pay-t az üzletben, online vagy az alkalmazásokon belül. Az elfogadás megerősítéséhez keresd az alábbi szimbólumok egyikét:
 • Az iPhone 8 vagy korábbi iPhone készülékeken kattints duplán a Home gombra.
 • iPhone X vagy újabb iPhone X készülékeken kattints duplán az oldalsó gombra.
 • A hitelesítéshez helyezd az ujjad a Touch ID-ra, vagy Face ID használata esetén add meg a jelszót.
 • Vidd a készüléket a kártyaolvasó fölé, vagy válaszd a „Fizetés Apple Pay-jel” lehetőséget egy alkalmazáson belül.

A fogadások költségei az Apple Pay használatával

Az Apple Pay használatával történő fogadás költségei az oldaltól és a fizetési módtól függően változnak. Az online fogadási oldalak többsége felkínálja az Apple Pay-t fizetési lehetőségként, de az Apple Pay segítségével történő befizetések és kifizetések esetén díjakat lehet felszámítani.

A díjak általában alacsonyak, 2-3% körüliek, de oldalanként eltérőek lehetnek. Győződj meg róla, hogy előzetesen tájékozódsz a kiválasztott fogadási oldalon a kapcsolódó díjakról!

A legjobb sportok

Összességében az Apple Pay biztonságos és kényelmes módja az online vagy az alkalmazásokon belüli fogadásoknak. Az Apple Pay segítségével történő fogadás költségei általában elfogadhatóak, és a legtöbb oldal előre egyértelmű tájékoztatást nyújt a kapcsolódó díjakról. Az iPhone vagy az Apple Watch néhány érintésével gyorsan és biztonságosan teljesíthetsz fizetéseket a résztvevő kereskedőknél.

Hogyan fizethetsz be az online sportfogadási számládra az Apple Pay segítségével?

Ahhoz, hogy az online sportfogadási számládra az Apple Pay segítségével fizess, a befizetéskor válaszd az Apple Pay-t a fizetési módként. Ezután meg kell adnod a befizetni kívánt összeget, majd jelentkezz be a Face ID vagy a Touch ID használatával.

A hitelesítés után meg kell erősítened a tranzakciót, majd az összeg azonnal jóváírásra kerül a számládon. Győződj meg róla, hogy előzetesen tájékozódsz a kiválasztott fogadási oldalon az Apple Pay-hez kötődő befizetések esetleges díjairól.

Okostelefon és táblagép HotBet

Fontos megjegyezni, hogy minden tranzakció biztonságos és privát, ami azt jelenti, hogy a kereskedő és az ügyfél között nem kerülnek megosztásra személyes adatok. Az iPhone vagy az Apple Watch néhány érintésével gyorsan és biztonságosan teljesíthetsz fizetéseket a részt vevő kereskedőknél.

Az Apple Pay folyamatosan fejlődik, ezért győződj meg róla, hogy rendszeresen ellenőrzöd a kiválasztott fogadási oldaladat a frissítések vagy a változások miatt.

Az Apple Pay segítségével mostantól gyorsan és biztonságosan feltöltheted az online sportfogadási számládat, melyhez mindössze néhány érintés szükséges az iPhone-odon vagy az Apple Watch-odon. Fontos megjegyezni, hogy a fizetési módtól és az oldaltól függően díjakra számíthatsz, de összességében ez egy egyszerű és biztonságos módja az online és az alkalmazásokon belüli fogadásoknak.

Mennyibe kerül egy kifizetési kérelem az Apple Pay sportfogadáshoz?

A sportfogadási számláról az Apple Pay segítségével történő pénzfelvétel költségei a fizetési módtól és az oldaltól függően változnak. A legtöbb online fogadási oldal kevés díjat számít fel az Apple Pay segítségével történő kifizetésekért, általában 1-2% közötti összeget. Azonban előzetesen mindenképp tájékozódj a díjakról, mielőtt használod ezt a fizetési szolgáltatót!

Összességében elmondható, hogy az Apple Pay segítségével történő pénzfelvétel biztonságos módja a kifizetések gyors és egyszerű elküldésének. Az iPhone vagy az Apple Watch néhány érintésével gyorsan és biztonságosan végezhetsz tranzakciókat a résztvevő kereskedőknél.

Az Apple Pay sportfogadással kapcsolatos kifizetési kérelmeinek költségei általában elfogadhatóak, de ez esetben is igaz, hogy tájékozódj előre, mert előfordulhat, hogy költségeid adódnak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Az ügyfél azonosítása kötelező

Az Apple Pay online sportfogadáshoz való használatakor fontos megjegyezni, hogy az ügyfélazonosítást törvény írja elő. A legtöbb oldal megköveteli, hogy igazold a személyazonosságod, mielőtt végrehajthatnád a befizetéseket vagy kifizetéseket az Apple Pay segítségével.

Ez biztosítja a személyes adataid biztonságát, és segít a pénzmosás és családok elleni védelemben is. Az Apple Pay egy kényelmes és biztonságos módja annak, hogy gyorsan és biztonságosan befizess az online sportfogadási számládra.

Az iPhone-odon vagy az Apple Watch-odon néhány érintéssel gyorsan és biztonságosan teljesíthetsz kifizetéseket a résztvevő kereskedőknél. Az Apple Pay online sportfogadásra való használatakor fontos tényező az ügyfél azonosítása, ezért mindenképpen győződj meg előzetesen a kiválasztott webhelyen a kapcsolódó követelményekről.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Az Apple Pay használata online fogadásokhoz:

Az Apple Pay biztonságos online fizetési módszer, ahol a kényelem mellett az adataid is biztonságban maradnak. Csak néhány mozdulatra van szükséged, melyet az iPhone vagy az Apple Watch készülékeden végzel el az azonosításhoz, a többit pedig már a rendszer a háttérben megoldja. Feltétel még, hogy a tranzakcióban részt vevő kereskedő elfogadja ezt a fizetési módot, így a feltételekről tájékozódj a résztvevő felek weboldalain.

Az Apple Pay biztonságos és gyors fizetései során nem kell megadnod a bankkártya adataidat. Azt fontos tudnod, hogy a ki- vagy befizetések előtt esetlegesen át kell esned egy ügyfélazonosítási eljáráson, melyről bővebb információt találsz a kiválasztott fogadási oldalon. Ezzel együtt az Apple Pay még mindig egy kiváló megoldás, ha ezt szeretnéd használni.

Thrillsy Bónusz_3

Az Apple Pay előnyei és hátrányai

Az Apple Pay legnagyobb előnyei közé tartozik az online sportfogadásban a kényelem és a biztonság. A folyamat gyors, védett és privát – vagyis a kereskedő és az ügyfél között nem kerülnek megosztásra személyes adatok.

Az Apple Pay sportfogadáshoz kötődő kifizetéseinek költségei a legtöbb esetben tűrhető mértékűek, de előfordulhat, hogy díjat kell fizetned. Hogy ne érjen meglepetés, mindenképpen tájékozódj előre. Az Apple Pay használatakor kiemelten fontos feladat az ügyfélazonosítási eljárás elvégzése, melyen át kell esned ahhoz, hogy pénzösszegeket fogadj vagy küldj. A tranzakciók viszont biztonságosnak számítanak, mert nem kell megadnod a bankkártya adataid.

Összességében az Apple Pay számos előnyt kínál a felhasználóknak az online sportfogadás során, és ilyen fontos előny az, hogy a kereskedő és az ügyfél között nem történik személyes adatmegosztás.

Az Apple Pay legnagyobb hátránya az online sportfogadás esetében az, hogy az ügyfél azonosítása kötelező. A legtöbb oldal megköveteli, hogy igazold a személyazonosságod, mielőtt engedélyezné a befizetéseket vagy kifizetéseket az Apple Pay segítségével.

Ez segít a csalás elleni védelemben, és biztosítja a személyes adatok védelmét. Emellett díjakat is felszámíthatnak, ezért fontos, hogy előzetesen tájékozódj a kiválasztott fogadási oldalon a kapcsolódó költségekről.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Az Apple Pay kényelmes és biztonságos módja annak, hogy gyorsan és biztonságosan befizess az online sportfogadási számládra. Az iPhone-odon vagy az Apple Watch-odon néhány érintéssel megoldhatod a tranzakciókat, miközben védelmet élvezel a csalások ellen.

Az Apple Pay online sportfogadásra való használatakor az ügyfélazonosításra kiemelten figyelned kell, és mindenképpen tájékozódj a követelményekről.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ön is rajong az Apple Pay fogadásokért? Akkor a megfelelő helyen jár. Mutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és tippeket a fogadási élményhez.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli