Baseball fogadás – Top 10 oldalak 2023

A baseball világszerte komoly rajongótábort tudhat magának, és egyre többen követik Magyarországon is. Ha neked is tetszik ez a sport, és az online sportfogadás világa, akkor lehetőséged nyílik fogadások megkötésére ezen a területen is.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk neked a baseball fogadás témakörét, és számos területet fejtünk ki bővebben. Megismerheted, hogy hogyan fogadhatsz a baseballban, milyen információkra és skillekre lesz szükséged hozzá.

Ezután bemutatjuk a különféle baseball fogadási piacokat, majd áttérünk az élő fogadások és a streaming világára. Ez az egyedülállóan izgalmas tétrakási mód már a magyarok számára is hozzáférhető, most elolvashatod, mennyiben nehezíti meg a dolgod, ha valós időben kockáztatnád a pénzed.

Természetesen egy ilyen részletes cikkből nem maradhatnak ki a tippek és trükkök sem, de a gyakran ismételt kérdések is kapott egy külön szekciót, a hozzá tartozó válaszokkal. Ha ez a tudásanyagot a magadévá teszed, akkor sokkal nagyobb eséllyel indulsz a sikerért, amikor sportfogadásról van szó, és még könnyebben teheted jövedelmezővé a tétjeid.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan fogadhatsz a baseballban?

A baseball fogadás első ránézésre egy könnyű dolog lehet, de hogy ne csak elégesd a pénzed, hanem lehetőség szerint minél több nyereményt is elérj vele, ahhoz be kell tartanod pár alapszabályt.

Az első ilyen, hogy teljességgel tisztában kell lenned a baseball szabályaival, a játék menetével, és minden más, apró aspektussal is. Ha nem így teszel, akkor ezekre az alap dolgokra játék közben jössz majd rá, miután jó sok pénzt elveszítettél. A legjobb megelőzni a veszteségeket, és tisztességesen felkészülni a játékból.

A legjobb sportok

Hasonlóan fontos a fogadási lehetőségek, események és piacok megértése. Minél mélyebbre merülsz el bennük, annál könnyebben tudod azonosítani a lehetséges csapdákat, melyeket elkerülve jobban megtérülővé válik a sportfogadás. Ahogy egyre több tudást szedsz majd fel a területen, magad is észre fogod venni, hogy olyan ötletek nyílnak meg előtted, melyekre korábban a tapasztalat hiányában nem is gondoltál.

Végül pedig, tisztában kell lenned azzal, hogyan működnek az odds-ok, mennyit nyerhetsz, és mit veszíthetsz. Különösen ez utóbbinál érdemes képben lenned, és ha kell beállítani magadnak olyan korlátokat, melyek nem engedik több pénz elvesztését, mint amennyit még gond nélkül megengedhetsz magadnak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Baseball fogadási piacok – hogy tudd, mire tedd fel a pénzed

A baseball esetében is számos sportfogadási piaccal találkozhatsz, melyek közül te is könnyedén kiválaszthatod a neked megfelelőt. Ha még semmit sem tudsz a témában, akkor se aggódj, hiszen az alábbiakban részletesen bemutatjuk a legfőbb piacokat. Vannak cikkeink a következőkről is: MLB World Series, MLB rajatszas.

Money line fogadás – amikor a győztesre teszel fel tétet

Magyar zászló

A money line fogadási forma a baseballban is egy alap tétnek számít, hiszen a lehető legegyszerűbben teheted fel a pénzed. Ez a fogadástípus ugyanis arról szól, hogy megpróbálod eltalálni, ki lesz a mérkőzés győztese.

Mindegyik opcióhoz tartozik egy odds, így a várható nyereményt már a tét pillanatában tudhatod. A kiszámolásakor ugyanis a tétedet megszorozzák az odds nagyságával, és győztes tipp esetén ezt az összeget kapod majd vissza. Természetesen vesztes tippnél a pénzed elveszik, nem nyersz semmit.

Végső pontszám fogadás – Tippeld meg, mi lesz a végeredmény!

Az úgynevezett végső pontszám vagy összpontszám fogadás arról szól, hogy megpróbálod eltalálni, a csapatok együtt hány pontot fognak szerezni. Bár maga az ötlet egyszerűnek tűnik, a gyakorlati kivitelezés már annál nehezebb. Elég nehéz megjósolni ugyanis, hogy hány pont is fog esni a mérkőzés alatt.

Ez a fogadási mód népszerűnek számít a játékosok között, mivel a meccset folyamatosan követve egész végig azon lehet izgulni, hogy vajon a csapatok elérik-e a megfogadott pontszámot. Ha pedig már nagyon megközelítik ezt az eredményt, akkor az a kérdés, hogy vajon lesz-e még eredményes találat, mellyel esetleg már kicsúszhatsz a nyerő zónából.

Handicap fogadás – Esélykiegyenlítés a csapatok között a még nagyobb izgalomért

A handicap fogadás a baseballban arról szól, hogy a mérkőzésen a csapatok rendszerint nem ugyanakkora eséllyel indulnak, ezért ilyen tét rakásakor a fogadók egy előre megállapított handicap értékre fogadnak. Ez az az érték, ami a csaptok erőviszonya közötti eltérést hivatott kiegyenlíteni.

Okostelefon és táblagép HotBet

Például, ha az A és B csapat játszik egymás ellen baseball mérkőzést, és a fogadók az A csapatra fogadnak, akkor a meccse előtt a megadott hendikep érték hozzáadódik az A csapathoz. Ha a tét helyes volt, akkor jár a nyeremény, melynek nagyságát befolyásolja a handicap érték nagysága is.

Ez is egy nagyon izgalmas fogadási forma, hiszen a mérkőzést követve egy idő után már nagyjából lehet látni, hogy bejön-e a fogadás, vagy veszteség lesz a dologból. Természetesen a baseball is igencsak pörgős sporttípus, így a fogadók az utolsó pillanatig nem lehetnek biztosak abban, hogy nem bukják el a tétet.

Egyéb fogadási lehetőségek a baseballban – ha a megszokottól eltérőt keresel

Amennyiben neked a fentebb említett főbb fogadási típusok nem jönnek be, akkor lehetőséged nyílik másféle dolgokra fogadni. Ezek szintén változatosak, és akár eseményekről-eseményekre változnak. A kínálatban megtalálhatók olyan opciók, mint a győztes csapat kiválasztása, a mérkőzés legeredményesebb játékosának megtippelése vagy egy adott játékos eredményének megtippelése.

Bár ezek az elnevezések önmagukért beszélnek, érdemes megismerni, miről is van szó, amikor a fenti dolgokra fogadsz. A győztes csapat kiválasztásánál arra teszel fel pénzt, hogy a hazai vagy a vendég csapat nyer, esetleg döntetlen lesz az eredmény.

A mérkőzés legeredményesebb játékosának megnevezésekor arra próbálsz meg választ adni, hogy ki fogja a játékidő alatt a legtöbb pontszámot szerezni. Ehhez hasonló egy adott játékos eredményének megtippelése is, ilyenkor ugyanis vagy te választasz egy játékost, vagy a sportfogadási iroda jelöl meg játékosokat, akikre pénzt tudsz tenni.

Természetesen ezeknél a speciális fogadásoknál is az odds dönti el, mennyit nyerhetsz. A feltett pénzedet ugyanis megszorozzák ezzel a szorzóval, és ez adja ki a végső összeget.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő fogadás és meccsnézés streaming segítségével – a valós idejű tétrakás extra izgalmas visz a játékba

Az élő fogadás minden sportban extra izgalmakat ígér, és különösen igaz ez a baseballra is. Az ilyen típusú tétek során még akkor is lehetőséged nyílik pénzt tenni valamilyen eseményre, amikor az már elkezdődött. Ez megadja azt az előnyt, hogy a baseball mérkőzés alatt láthatod, milyen dolgok történnek a pályán, és ennek megfelelően módosíthatod a fogadásaid.

Természetesen az élő eseményen előnyeit a sportfogadási iroda is kihasználja, ami folyamatosan módosítja az egyes fogadásokra érvényes odds-okat. Ennek köszönhetően, ha egy fogadásban kedvező események történnek a pályán, és megnő az esemény bekövetkezésének lehetősége, akkor azt láthatod, hogy a hozzá tartozó odds-ok lecsökkennek.

Ha viszont a mérkőzésen valami esélytelenebbé válik, annak odds-ai megnőnek, így próbálván még több fogadást bevonzani a bukméker. Pontosan ez az, ami megadja az élő baseball fogadás sava-borsát.

Figyelned kell, mi történik éppen a pályán, majd fénysebességgel döntened, és közben még a megfelelő változatásokat is eszközölni a fogadásodon. Ez nagyon nehéz dolog, mert a másik oldalon sem kezdők ülnek, és a sportfogadási iroda is pillanatokon belül módosítja az odds-ait.

Baseball fogadás

Hogy neked való-e az élő fogadás, azt mindenképpen neked kell eldönteni. Ez egy kétségkívül izgalmas műfaj, melynél meg kell osztanod a figyelmed több dolog között is, de az előnyödre fordíthatod azt, amit a mérkőzés elején még nem tudtál, és most derül ki.

Mindenképpen érdemes kipróbálnod, hiszen, ha nem teszed, akkor sohasem tudhatod meg, neked való-e a valós időben történő tétrakás, vagy jobban szereted a hagyományos, az események elindulását megelőző fogadásokat.

A legtöbb bukméker oldal élőben közvetíti a mérkőzéseket, ahol ilyen típusú téteket fogad. Ez azonban egy költséges megoldás a számára, ezért előfordulhat, hogy valamilyen restrikciót szab arra, hogy ki nézheti az élő streamet. Pl. csak a már befizető szerencsejátékosok, vagy akik már fogadtak, ez ugyanis egy jó módszer azok kirekesztésére, akik nem fogadnak, hanem csak ingyen akarnák követni a fizetős streamet.

A legnagyobb sporteseményeket a baseballnál is gyakran közvetíti a hagyományos média vagy azok online felületei, így ezeket a helyeket is hozzájuthatsz a streamhez. Minél kisebb azonban egy meccs, annál kevésbé fogsz máshol élő közvetítést találni, mint az élő fogadást kínáló irodáknál.

Baseball fogadás – tippek és trükkök, melyekkel nagyobb nyereségre tehetsz szert

A baseball fogadás nem csak szórakoztató lehet, hanem pénzügyileg nyereséges is. Persze nem szabad elfelejtened, hogy ez egy szerencsejáték, és az ég egy adta világon semmi garancia arra, hogy biztosan pénzzel térsz haza.

Az alábbi ötletek megfogadásával viszont mindent megtehetsz azért, hogy minél nagyobb esélyed legyen a győzelemre, a többi pedig már a csapatokon múlik.

Minden esetben ajánlott felkészülni az adott sportpiacból, ismerni a történéseket, a legújabb híreket és adatokat. Ezek segítenek kialakítani egy általános képet arról, hogy melyek a top csapatok, és milyen eredmények szoktak felbukkanni az adott összeállításokban.

HotBet Bónusz

A következő feladat maguknak a csapatoknak és a játékosoknak a leinformálása. Az a legjobb, ha az adott baseball piac rajongója vagy, mert akkor úgyis magadtól követed ezeket a dolgokat. Nehezebb a helyzeted, ha egy számodra ismeretlen területről van szó, mert akkor tényleg utána kell járnod annak, hogy ki sérült, ki van rossz formában, és esetleg ki tér vissza egy hosszabb eltiltásról.

Figyelembe kell venned a mérkőzés helyszínét is. Vannak olyan helyek, ahol egyes csapatok valamilyen oknál fogva mindig rosszul szerepelnek, a hazai csapatoknak pedig ad egy pluszt a pálya ismeret és a közönség bíztatása. Közbeszólhat még az időjárás is, így ezekből a dolgokból mind fel kell készülnöd.

Bár nem a játékosokhoz kötődik, szólnunk kell több fogadási lehetőség kombinálásáról is. Ilyenkor úgy tudod kihasználni a sportiroda odds-ait, hogy azok egymást erősítsék, így többet kasszírozhatsz, mintha önállóan tennéd meg őket.

Sportfogadás gyakran ismételt kérdések – ezeket a kérdéseket teszi fel a legtöbben

Természetesen egyetlen, sportfogadással kapcsolatos írás sem maradhat a gyakran ismételt kérdések szekció nélkül, hiszen ez az a hely, ahol minden infót összefoglalva megtalálsz. Összeszedtük azokat a kérdéseket, melyek a leggyakrabban merülnek fel a területen, és meg is válaszoltuk őket.

Az alábbiakban megtudhatod, hogy mikor fogadhatsz a magyar játékokra, és mit kell leellenőrizned akkor, ha Magyarországon kívül játszanál. Szó lesz a legjobb baseball fogadási stratégiáról is, illetve, elolvashatod, hogy az általunk kínált online fogadóirodák közül melyeket ajánlatos kiválasztanod.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadhatok a magyar játékokra?

Ez a leírás magyar nyelvű, így jó eséllyel Magyarországról olvasod. Ilyenkor általában nem okoz nehézséget a baseball meccsekre való fogadás, amennyiben elérted a legális kort, és nincs más kizáró tényező.

Amennyiben a környező országok valamelyikéből vagy még távolabbról olvasod ezt a leírást, akkor utána kell nézned, hogy ezek a lehetőségek elérhetők-e a te országodból. Ha nem találod a keresett információt, akkor lépj nyugodtan kapcsolatba az adott fogadási iroda ügyfélszolgálatával, ahol segíteni tudnak.

Melyik a legjobb baseball fogadási stratégia?

Hogy számodra melyik a legjobb baseball fogadási stratégia, az attól függ, hogy mennyire érted ezt a sportágad, és milyen tapasztalatod van az online sportfogadások területén. Az alapvető stratégia része a megfelelő informálódás az adott csapatokkal, játékosokkal és helyszínnel kapcsolatban, melynek alapján már döntést tudsz hozni a megfelelő tétről.

A fejlettebb stratégiák közé tartozik a bukmékerek összehasonlítása a legjobb odds-ok megtalálásáért, illetve a kombinált fogadás, mely még kifizetődőbb lehet. Természetesen sokkal nagyobb tapasztalat és tudás is szükséges hozzá.

Melyik sportfogadási irodát válasszam az itt látható listáról?

Az általunk összeállított listán csak olyan online bukmékerek találhatók, melyeket leellenőriztünk és kiválónak találtunk. Emiatt bármelyiket is választod, jó kezekbe kerülsz, és onnantól fogva már csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki a kínált nyereményszorzókból.

Érdemes több sportfogadó irodát is kipróbálni, és összehasonlítani az általuk kínált odds-okat és promóciókat, mielőtt véglegesen döntenél.

Összefoglalás

A fenti, igazán részletes összefoglaló segítségével komoly betekintést kaphattál a baseball fogadás világába. Most már tudod, milyen ismeretekre és skillekre van szükséged ahhoz, hogy ezt a dolgot sikerrel űzhesd, és minél több esélyed legyen a jövedelmező tétrakásra.

Láthattad, melyek a leggyakoribb baseball fogadási piacok, pontosan hogyan kell tétet tenned, miért olyan izgalmas az élő fogadások világa, és melyek a legjobb tippek, melyeket felhasználhatsz. Ha ezekhez még a leggyakrabban feltett kérdéseket és az azokra adott válaszokat is áttanulmányozod, akkor máris sokkal felkészültebb vagy, mint amikor nekiindultál a fogadásoknak, és ez minden bizonnyal az előnyödre fog válni!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a baseball fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli