Üdvözlő bónusz – Top 10 oldalak 2023

A sportfogadás egyre népszerűbb tevékenység a világban, és az online fogadóirodák széles körű elérhetősége és kényelme csak tovább növeli ennek a szórakozásnak az élményét. Az online fogadóirodák a versenyképességük érdekében számos különféle promóciót és bónuszokat kínálnak a játékosoknak annak érdekében, hogy rábírják őket a regisztrációra és a fogadásokra.

Az egyik ilyen bónusz az üdvözlő bónusz, amelyet azok a játékosok kapnak, amikor először regisztrálnak és befizetnek egy online fogadóiroda oldalán. Az üdvözlő bónusz általában valamilyen formában extra pénzt vagy ingyenes fogadási lehetőséget jelent, amelyekkel a játékosok nagyobb összeggel kezdhetik meg a sportfogadási tevékenységüket anélkül, hogy több pénzt kellene befizetniük a játék kezdetén.

Ebben a cikkben áttekintjük az online sportfogadók által kínált üdvözlő bónuszokat, és bemutatjuk, hogy milyen típusok léteznek, hogyan lehet őket igénybe venni, és milyen felhasználási feltételekkel kell számolni.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az az üdvözlő bónusz?

Először is fontos annak a meghatározása, hogy mit jelent az üdvözlő bónusz kifejezés. Az üdvözlő bónusz, vagy más néven regisztrációs bónusz egy olyan promóció, amelyet az online sportfogadási irodák kínálnak az új regisztrálóknak.

Ez egyfajta ajándék a játékosoknak azért, hogy csatlakozzanak az adott oldalhoz és kezdjenek fogadni. Ennek megfelelően üdvözlő bónuszra csak olyan játékosok lehetnek jogosultak, akik úgy hoznak létre felhasználói fiókot egy oldalon, hogy korábban még nem soha nem játszottak ott. 

Az üdvözlő bónusz általában pénzbeli vagy ingyenes fogadás formájában fordul elő, amelynek az összegét általában a játékos első befizetésének a százalékos arányában határozzák meg. Például, ha egy játékos 10.000 forintot fizet be, és az üdvözlő bónusz 100%-os, akkor az adott oldal további 10.000 forintot ír jóvá a felhasználó számláján, amit a fogadásokra lehet felhasználni.

Emellett azonban léteznek befizetés nélküli bónuszok is, ahol nincs szükség arra, hogy a játékosok pénzt helyezzenek a számlára. Az üdvözlő bónusz általában különféle feltételekhez kötött, mint például a fogadási követelmények, amelyek azt jelentik, hogy a játékosnak bizonyos összegben kell fogadnia az oldalon, mielőtt az üdvözlő bónusszal elért nyeremény kivehető lenne.

Ezek a feltételek változóak lehetnek az egyes online sportfogadási oldalakon, így fontos az általános feltételek és szabályok alapos tanulmányozása még azelőtt, hogy elfogadnánk az ajánlatot.

HotBet Bónusz

A sportfogadási üdvözlő bónuszok típusai

A megbízható sportfogadási oldalak tehát lehetőséget kínálnak az új felhasználók számára, hogy egy exkluzív ajánlatot vegyenek igénybe a regisztrációt követően. Néha exkluzív üdvözlő bónusz ajánlatot kínálnak, míg máskor a potenciális játékosoknak egy kombinált ajánlatot vagy egy listát adnak a lehetőségekből, amelyek közül választhatnak.

Ahhoz, hogy eldönthesd, hogy melyik a neked való, nem árt ismerni azt, hogy milyen típusai vannak az üdvözlő bónuszoknak, így könnyebb lesz a választás. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az üdvözlő promóció típusokat, amelyek a leggyakrabban előfordulnak az online sportfogadási oldalak kínálatában annak érdekében, hogy a későbbiekben könnyebben ki tudj igazodni a hatalmas választékban. 

 • Befizetési bónuszok – A befizetési bónusz esetében, ahogy a neve is mutatja, a regisztrációt követően befizetést kell indítani a sportfogadási oldalon ahhoz, hogy megkaphasd a bónuszt. Ezzel az ajánlattal pedig ennek a kezdeti befizetésnek egy adott százalékát a sportfogadási oldal jóváírja a számládon.

  Ennek megfelelően az ajánlatban mindig szerepel a bónusz százalékos értékben. Ha például azt látod, hogy egy szolgáltató egy 100%-os ajánlatot kínál, akkor a sportfogadási iroda ugyanakkora összeget ír majd jóvá a számládon, mint amekkora a befizetésed volt.

  Azt azonban érdemes észben tartani, hogy ezeknek a bónuszoknak mindig van egy felső összeghatára. Bizonyos esetekben pedig az is előfordulhat, hogy nemcsak az első, de akár a második, a harmadik, vagy akár a negyedik befizetés mellé is kínálnak ilyen bónuszt. 
 • Befizetés nélküli bónuszok – A befizetési bónusz ellentéte, a befizetés nélküli bónusz lehetővé teszi az új felhasználók számára, hogy szabadon fogadhassanak anélkül, hogy befizetést kellene indítaniuk a számlára. Ennek a bónusznak két fajtája lehet. Előfordulhat, hogy a szolgáltató egy kisebb bónusz összeget ír jóvá a játékosok számára. Emellett arra is van lehetőség, hogy ingyenes fogadásokat biztosítson a felhasználóknak. 
 • Kockázatmentes fogadás – Ez a bónusz olyan lehetőséget kínál, hogy az új felhasználók első fogadásuk esetén nem veszíthetnek pénzt, mert ha veszteséget szenvednek, akkor a fogadási összeget visszakapják. Ezzel pedig az első fogadási élményük teljes mértékben biztonságos lehet. 
 • Újratöltési bónuszok – Az egyik leggyakoribb sportfogadási üdvözlő bónusz ösztönző az újratöltési bónusz, amelyet azután kap a játékos, hogy a kezdeti befizetést megtette, és egy újabb befizetéssel újra játszik.

  A sportfogadó ilyenkor újabb bónusz összeget ad a fogadónak a sportfogadási számlájára. Alternatív megoldásként a sportfogadási oldal lehetővé teheti a játékos számára, hogy egy bónuszkód segítségével megvásárolja a reload bónuszt, és a megvásárolt összegből kedvezményt kap. 
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik az üdvözlő bónusz?

Bár az üdvözlő bónusz remek lehetőséget kínál az új játékosok számára, és egészen biztosan csábítóan hangzik, fontos tisztában lenni azzal, hogy minden esetben tartoznak hozzá feltételek is. Ezeket érdemes mindig elolvasnod, hogy jobban megértsd, mit várnak el tőled a sportfogadási üdvözlő bónusz igénybevételekor.

Az egyik legfontosabb dolog, amit a feltételekben keresni kell, az az üdvözlő bónusz érvényességi ideje. Egyes sportfogadási üdvözlő bónusz ajánlatok lejárnak, mások pedig megkövetelik, hogy több napon keresztül újra és újra belépj az oldalra, hogy a teljes ajánlatot kihasználhasd. Emellett léteznek ún. fogadási követelmények is, sőt, sokszor a minimális oddsot is meghatározzák a szolgáltatók.

Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb követelményeket. Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy ezek mellett más feltételek is léteznek. Éppen ezért fontos az, hogy egy-egy ajánlat igénylése előtt mindig olvasd el annak a felhasználási feltételeit. Ezzel biztosíthatod azt, hogy minden részletet ismerni fogsz, és a későbbiekben nem érhetnek kellemetlen meglepetések. Nézzük is meg azt, hogy melyek a legfontosabb feltételek. 

 • Fogadási követelmény – Az egyik leggyakoribb előírás, amit egy fogadóiroda az üdvözlő bónuszhoz köt, az a fogadási követelmény. A fogadási követelmény az, amikor az online bukméker elvárja, hogy az üdvözlő bónuszodat egy bizonyos számú alkalommal megjátszd, mielőtt igényt tarthatnál a nyereményedre.

  Az üdvözlő bónuszhoz kapcsolódó fogadási követelmény a választott fogadási oldaltól függően eltérő lehet. Egy százalékos bónusz esetében, amelyet annak függvényében számítanak ki, hogy mekkora összeget fizetsz be a számládra, a fogadási követelmény általában a tényleges bónuszösszeg 5-15-szöröse között van.

  Az ingyenes fogadás esetében a fogadási követelmény általában alacsonyabb. A befizetési bónusz esetében azonban figyelj arra, hogy a fogadási követelmény csak a bónusz összegére vonatkozik-e, vagy pedig a befizetés és a bónusz összegére együttesen. 
 • Minimális odds – Minimális oddsnak nevezzük azt, amikor egy fogadási oldal a legalacsonyabb elfogadható oddsot adja meg, ami ellen fogadnod kell az üdvözlő bónuszoddal. Ahhoz, hogy az üdvözlő bónuszodból származó nyereményt igénybe tudd venni, olyan mérkőzésekre vagy versenyekre kell fogadnod, amelyeknek az oddsa magasabb, mint a minimális odds aránya.
 • Érvényességi időszak – Szintén fontos dolog, amit figyelembe kell venni, hogy az üdvözlő bónusznak általában van érvényességi ideje. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos időpontig fel kell használnod az üdvözlő bónuszt, és teljesítened kell a fogadási követelményt. Ha nem sikerül teljesítened a fogadási követelményt az érvényességi időn belül, akkor legtöbbször elveszíted az addig elért nyereményt, illetve a bónusz összegét is törlik a számládról.
Thrillsy Bónusz_3

Hogyan válasszunk a sportfogadási oldalak által kínált üdvözlő bónuszok között?

Szinte nincs is olyan sportfogadási iroda, amelyik ne kínálna üdvözlő bónusz az új játékosok számára. Ez ugyanis a legfontosabb eszközük arra, új felhasználókat csábítsanak az oldalra. Ahogy azt fentebb már láthattuk, ezek az üdvözlő ajánlatok sokféle formában érkezhetnek, de talán kockázatmentes fogadások és a befizetési bónuszok a két legjelentősebb típus.

Mivel számtalan ilyen ajánlat közül lehet választani a különböző oldalakon, sokszor nem könnyű a döntés. Ha azonban a következőket figyelembe veszed, akkor sokkal egyszerűbbé válhat a választás.

 • Maximális érték – Ez meglehetősen egyszerű, hiszen azt kell végiggondolnod, hogy ha megpróbálnád maximalizálni a bónuszodat, mi lenne a lehető legmagasabb értéke a bónusznak. Az új játékosok számára általában ez a legfontosabb szempont, de az alábbiakban látni fogod, hogy számos mást is figyelembe kell még venni. 
 • Minimális befizetés – Egyszerűen fogalmazva, ez az a pénzösszeg, ami alapján jogosult vagy a bónuszra. Nyilvánvalóan minél alacsonyabb, annál jobb, kivéve, ha egyszerűen csak maximalizálni szeretnéd a párosított fogadást. Előfordulhat azonban, hogy a bónusz felhasználásával csak szeretnéd kipróbálni az adott szolgáltatót, így ebben az esetben fontos lehet az, hogy a minimálisan befizetendő összeg minél alacsonyabb legyen. 
 • Fogadási követelmény – Ahogy azt fentebb is említettük, a bónuszokhoz mindig tartozik fogadási követelmény. Ez azonban az egyes fogadási oldalak esetében eltérő lehet. Éppen ezért nagyon fontos az, hogy még a bónusz igénylése előtt megnézd a szolgáltatók előírásait, és vedd azt figyelembe a döntés során. Ne felejtsd el azt, hogy minél magasabb a fogadási követelmény, annál többet kell játszanod annak érdekében, hogy kivehesd a nyereményed. 
 • Rugalmasság – Az is nagyon fontos szempont lehet, hogy mennyire rugalmasan használható fel az adott bónusz. Vannak olyan ajánlatok, amelyek csak egy-két típusú fogadásra használhatóak, míg mások esetében sokkal nagyobb a választék. Természetesen ez utóbbi a jobb választás, hiszen így sokkal több lehetőséged lesz a játék során. 
 • Egyéb feltételek – Ezeken kívül számos egyéb feltétel is létezik, amely befolyásolhatja azt, hogy mennyire jó egy ajánlat. Éppen ezért mindig olvasd el a bónusz részletes leírást, hogy ezek mindegyikét megismerhesd.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan igényeld a sportfogadási üdvözlő bónuszt?

A sportfogadási oldalak üdvözlő bónuszát tehát azok a játékosok igényelhetik, akik egy adott oldalon először regisztrálnak. Ezt tehát azt is jelenti, hogy ha egy új oldalra regisztrálsz, akkor is igénybe veheted az üdvözlő bónuszt attól függetlenül, hogy egy másik oldalon már azt felhasználtad azt. Az alábbiakban pedig azt mutatjuk be, hogy hogyan igényelheted a bónuszt.

Ehhez először is keresned kell egy sportfogadási oldalt. Ennek során mindenképpen vedd azt figyelembe, hogy csak jó hírű, megfelelő engedéllyel rendelkező oldalakat vegyél figyelembe. Ha sikerült kiválasztani a számodra szimpatikus szolgáltatókat, akkor nézd meg azt, hogy azok milyen üdvözlő bónuszokat és egyéb promóciókat kínálnak.

Ennek során ne felejtsd el megnézni azt, hogy mekkora a bónusz összege, illetve milyen követelmények tartoznak hozzá. Ezek alapján kiválaszthatod azt, hogy melyik a leginkább megfelelő a számodra. Ezt követően pedig nincs más dolgod, mint hogy regisztrálj a kiválasztott online sportfogadási oldalon. 

Az online sportfogadási oldalakon a regisztrációs folyamat általában mindössze néhány percet vesz igénybe. Ennek során meg kell adnod néhány alapvető személyes adatot, valamint az elérhetőséged, ami általában az e-mail címed, illetve a telefonszámod jelenti.

Ha elkészült a felhasználói fiókod, akkor pedig nincs más dolgod, mint hogy elindítsd az első befizetésed, és ezzel együtt igényeld az üdvözlő bónuszt. Ennek a folyamata az egyes sportfogadási irodák esetében picit eltérő lehet, ezért mindig győződj meg róla, hogy követed a választott bukméker oldal előírásait. 

1Bet Bónusz_3

Milyen előnyei vannak a sportfogadási üdvözlő bónusznak?

A sportfogadási oldalak által kínált üdvözlő bónuszoknak számos előnye van. Ehhez persze az szükséges, hogy törvényes, megfelelő engedélyekkel rendelkező oldalon regisztrálj. Ha pedig egy biztonságos oldalon játszol, akkor a következő előnyök várhatnak rád akkor, ha igénybe veszed az ott elérhető üdvözlő bónuszt:

 • Pénzt takaríthatsz meg a sportfogadással.
 • Megduplázhatod a befizetésed, ami több játékot tesz lehetővé.
 • Ingyen pénzt kaphatsz a fogadáshoz.
 • Lehetőség a sportfogadás és az oddsok megismerésére anélkül, hogy nagy összegeket veszítenél el.

Ez csak néhány a sportfogadásból származó előnyök közül, és ahogy felfedezed az egyes oldalak által kínált különböző lehetőségeket, rá fogsz jönni, hogy ezek az ajánlatok valójában mennyire jövedelmezőek, és okosan használva azokat milyen előnyökhöz juttathatnak a játék során. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Üdvözlő bónusz – Összegzés

A sportfogadás tehát egyre inkább elterjedt, hiszen a sport nézése mellé további izgalmakat kínál azok számára, akik rendszeresen követik az egyes sportágak eseményeit. Ha pedig még új vagy a sportfogadások világában, vagy éppen egy új online bukméker oldalon szeretnél regisztrálni, akkor jól jöhet az ilyen oldalakon elérhető üdvözlő bónusz, amelyet azok a játékosok igényelhetnek, akik újonnan hoznak létre felhasználói fiókot az adott oldalon.

A cikkünkből megtudhattál minden fontos információt a sportfogadási üdvözlő bónuszokkal kapcsolatban. Megnéztük a legfontosabb típusait, az ilyen bónuszok előnyeit, illetve a hozzájuk kapcsolódó feltételeket.

Mostanra tehát minden olvasónk tisztában van azzal, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni az üdvözlő bónusz kiválasztása során, hogyan tudja eldönteni, hogy melyik a legjobb ajánlat, illetve azt is, hogy ezt követően hogyan lehet igényelni a választott ajánlatot.

Innentől kezdve nincs más dolgod, mint hogy ezzel a hasznos tudással felvértezve belevágj az online sportfogadások világába, amelyhez az üdvözlő ajánlat felhasználásával nagyobb összeg állhat a rendelkezésedre. 

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben elmagyaráztam a sportfogadási oldalak különböző üdvözlő bónuszait. Ha érdekelnek, kattints az itt bemutatott oldalak bármelyikére, és használd ki az általuk kínált bónuszokat.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli