Kerékpáros fogadás – Legjobb oldalak Magyarország

Amennyiben téged is érdekel a kerékpáros fogadás, akkor olvasd el ezt az igen csak részletes cikket, melyből megtudhatod a részleteket. A segítségével te is jobb fogadóvá válhatsz, ezzel jobban megtérülhetnek a tétjeid!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Fogadás a kerékpározásra – mi az?

A kerékpáros fogadás a kerékpárversenyek kimenetelének megjóslása és fogadása. Más szóval, a játékosok a tudásukat és tapasztalatukat felhasználva megtippelik, hogy ki fog nyerni vagy helyezést elérni egy versenyen, majd erre pénzt tesznek fel.

A szerencsejátéknak ez a formája az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, mivel a profi kerékpáros versenyek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kerékpáros fogadások történhetnek online vagy hagyományos bukmékereken keresztül, gyakran eltérő szabályokkal és előírásokkal, attól függően, hogy melyik országban tartózkodsz.

A legjobb sportok

Számos online fogadási oldal kínál odds-okat a főbb kerékpáros versenyekre, mint például a Tour de France, a Giro d’Italia, a Vuelta a España, a Paris-Roubaix és mások. A lehetőségeid a versenyzők egyszerű fej-fej melletti mérkőzéseitől az olyan összetett fogadásokig terjedhetnek, mint például az első három helyezett megtippelése.

A kerékpárversenyekre való fogadás során fontos, hogy megértsd a különböző típusú nyereményszorzókat. Egyes oldalak decimális szorzókat használnak (pl. 2,50), míg mások tört szorzókat (pl. 1/2). Arra is ügyelned kell, hogy a pénzed felrakása előtt tisztában legyél az adott eseményhez vagy fogadástípushoz kapcsolódó speciális szabályokkal és előírásokkal.

Reméljük, hogy ez a nagyon részletes áttekintés jobban megérteti veled, hogy mit jelent a kerékpáros fogadás! Akár tapasztalt szerencsejátékos vagy, akár kezdő, a BettingOnCycling csapata segít neked megalapozott döntéseket hozni. Ha pedig a szerencse is rád mosolyog, akkor még némi pénzt is kereshetsz a fogadások során.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A kerékpáros fogadás alapjai

A kerékpáros fogadás egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt keress a biciklis eseményeken. A sikerhez elengedhetetlen az alapok ismerete. Először is, fontos megérteni a különböző fogadási típusokat, amelyeket megtehetsz, illetve azokat a megfontolásokat, melyek segítenek kiválasztani a neked megfelelő versenyt.

Az egyik legegyszerűbb téttípus a két versenyző közötti fej-fej melletti mérkőzés, jellemzően országúti versenyen vagy időfutamban. Az ilyen típusú fogadásokhoz általában decimális (pl. 2,50) vagy tört (pl. 1/2) számokban kifejezett odds kapcsolódik, amely azt jelzi, hogy mennyit nyerhetsz, ha a választottad megelőzi a másik kerékpárost az összecsapáson.

Kerékpáros fogadás_1

A fej-fej melletti mérkőzéseken kívül fogadhatsz egy verseny összesített győztesére is, vagy megtippelheted, hogy egy csapat hány kerékpárosa fog az első 10-ben végezni. Vannak összetettebb fogadások is, mint például az egyes kerékpárosok pontos célba érési sorrendjének eltalálása.

A fogadni kívánt események kiválasztásakor fontos figyelembe venni olyan tényezőket, mint az időjárási körülmények, a pálya terepe, a sportolók és csapatok korábbi teljesítménye stb. Ezeknek a változóknak az előzetes tanulmányozása segíthet abban, hogy amikor a pénzedről van szó, már kialakult kép legyen benned a versenyről.

Tudnod kell az egyes eseményekhez kapcsolódó speciális szabályokat vagy előírásokat is, például egyes kerékpárversenyek megkövetelhetik a margin követelményekkel történő fogadást, amelyek korlátozzák a játékosonként feltett összeget.

Gyors tippek a kerékpáros fogadásokhoz

Magyar zászló

Hogy a sportfogadásod a kerékpáros eseményeken jövedelmezővé váljon, érdemes szem előtt tartanod a következő tippeket.

Először is, előzetesen ismerd meg a pályát, és mérd fel azokat a dolgokat, amelyek befolyásolhatják a versenyt (pl. időjárás, terepviszonyok). Ez segíthet meghatározni, hogy az adott eseményre milyen típusú fogadás lehet a legjobb.

Másodszor, győződj meg arról, hogy ismered az esemény speciális szabályait, ide érve a már korábban is említett margin követelményeket tartalmazó fogadásokat.

Végül pedig soha ne tegyél több pénzt egy fogadásra, mint amennyit kényelmetlenségek nélkül képes vagy elveszíteni. Bár a kerékpározásra történő fogadás nagyon izgalmas, ez is csak szerencsejátéknak számít, ahol bármikor veszíthetsz!

Élő fogadások kerékpáros eseményekre

Az élő kerékpáros fogadások is remek módját jelenthetik a pénzkeresésnek, de itt is ismerned kell az alapokat az indulás előtt. A fogadástípusok, a különleges szabályok, a stratégiádhoz illő versenyek mind olyan dolgok, melyeket mérlegelned kell. Ha ezeket mélyebben is átgondolod, akkor sokkal inkább megalapozottá válik a döntésed, és kisebb esély nyílik a hibázásra, és ennek segítségével maximalizálhatod a nyereményed.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Fontos megjegyezni, hogy az online szerencsejáték kockázatokkal jár, és nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő. Mielőtt bármilyen fogadást kötnél, mindig olvasd el az oda tartozó szerződési feltételeket.

Emellett a kerékpársportokra is érvényes a felelősségteljes szerencsejáték elve, melyet mindig követned kell. Ha valaha is úgy érzed, hogy elkapott a gépszíj, és szerencsejáték függőség fenyeget, akkor kérj segítséget olyan szervezetektől, mint az Anonim Szerencsejátékosok vagy a Szerencsejáték Terápia.

Híres kerékpáros sportesemények

A kerékpározás a világ egyik legnépszerűbb sportága, és ezzel együtt a legnagyobb sportesemények közé is tartozik. Íme néhány híres kerékpárverseny, amelyeket érdemes figyelembe venned, ha ilyen megmérettetésekre szeretnél fogadni:

A Tour de France kétségtelenül a világ egyik legikonikusabb kerékpárversenye. Ezt a háromhetes eseményt minden júliusban rendezik meg, és 22 csapat versenyez több mint 2000 mérföldes franciaországi tájon. A verseny óriási figyelmet vonz mind a rajongók, mind a fogadók részéről!

A Giro d’Italia egy másik jelentős kerékpáros esemény, amelyet minden májusban három héten keresztül rendeznek meg. A Tour de France-hoz hasonló távokat tesz meg, de olasz városokon, hegyeken és tengerpartokon keresztül.

A Vuelta a España, azaz a Spanyol Körverseny a kerékpársport három nagy körversenye közül az utolsó, amely minden szeptemberben kerül megrendezésre 21 szakaszon és több mint 2000 mérföldön keresztül. Ez a verseny a hosszú táv, az intenzív terep és a nagy tétekkel járó verseny miatt a fogadók figyelmét is felkeltette!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Habár a fentiekben már nagyon sok mindent megtudhattál a kerékpársportokra vonatkozó fogadásokról, érdemes áttekintened a következő GYIK szekciót, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és az azokra adott válaszokat szedtük össze.

Milyen típusú fogadásokat lehet kötni a kerékpáros eseményekre?

A legnépszerűbb fogadási típusok a kerékpáros eseményekre a mérkőzésfogadás, az egyértelmű győztes fogadás és a szakaszgyőztes fogadás. A mérkőzésgyőztesre való tétrakás során azt tippeled meg, hogy két versenyző vagy csapat közül melyik fog a legjobb idővel vagy a legmagasabb pontszámmal végezni egy adott versenyen.

Az egyenes győztes fogadás során arra fogadsz, hogy egy versenyző vagy csapat megnyer egy teljes versenyt (pl. a Tour de France). A szakaszgyőztes fogadások pedig lehetővé teszik a számodra, hogy több versenyző közül kiválaszd egy verseny adott szakaszának győztesét (pl. a Giro d’Italia 5. szakasza).

Hogyan tájékozódhatok a versenyek és események után, mielőtt fogadást kötnék?

Fontos, hogy alapos kutatást végezz arról a versenyről vagy eseményről, amelyre fogadni szeretnél. Ez magában foglalja a korábbi eredmények áttekintését, az érintett versenyzők és csapatok megismerését, az időjárás-előrejelzések ellenőrzését az esemény területén, valamint a versenyhez kapcsolódó különleges szabályok vagy előírások megismerését.

Kerékpáros fogadás_2

Van olyan stratégia, amely segít maximalizálni a nyereményemet a kerékpárversenyekre való fogadás során?

Igen! Számos stratégiát lehet alkalmazni annak érdekében, hogy megalapozott döntéseket hozz a kerékpáros versenyekre történő fogadások során. Ezek közé tartozik az előzetes kutatás, a versenyhez kapcsolódó különleges szabályok vagy előírások megértése, valamint az, hogy soha ne tegyél kockára több pénzt, mint amennyinek az elvesztését kényelmesen megengedheted magadnak.

Emellett ismerned kell a fogadási típusokat, hogy mely versenyek illeszkednek legjobban a stratégiádhoz, illetve milyen speciális szabályokra kell figyelni az adott összecsapáson. Ezek együtt biztosítják, hogy a lehető legjobbam megalapozott tétekkel játssza.

Mint amit a sportfogadási oldal kínál?

Ez úgy lehetséges, hogy a különféle fogadóirodáknál felkutatod a legjobb odds-okat. Nem minden sportfogadó kínál azonos nyereményszorzókat egy adott piacon, ezért érdemes kutakodni és körülnézni, hogy megtaláld a legjobbat. Emellett egyes irodák speciális bónuszokat vagy promóciós ajánlatokat kínálnak, amelyek segítenek még többet kihozni a rendelkezésedre álló kezdő tőkéből. Ne felejtsd el részletesen áttanulmányozni az ide vonatozó szerződési feltételeket!

Az is tudnod kell, hogy a kerékpáros eseményekre való fogadás kockázatokkal jár. A téteket mindig felelősségteljesen és a megengedhető keretek között kell megtenni, hogy biztonságban maradj és anyagilag is megvédd magad. Ha bármikor úgy érzed, hogy kezdesz átesni a ló túloldalára, kérj hathatós segítséget!

A sportfogadás induló bónuszok erre a sportágra is felhasználhatók?

Igen, egyes sportfogadási bónuszok kerékpáros eseményekre történő fogadáskor is felhasználhatók. Fontos azonban, hogy alaposan ellenőrizd a bónuszok vagy promóciók feltételeit, hogy megbizonyosodjon a követelménynek való megfelelésről, mielőtt fogadást kötnél.

Thrillsy Bónusz_3

Emellett egyes fogadóirodák bizonyos piacokra vagy fogadástípusokra vonatkozóan kizárásokat vagy speciális szabályokat alkalmaznak, ezért mindig győződj meg arról, hogy minden vonatkozó részletet átolvastál az indulás előtt.

Összességében a kerékpározás egy izgalmas sport, amely számos lehetőséget kínál a versenyképes és szórakoztató fogadási akciókra! Megfelelő kutatással, a sportfogadók különböző ajánlatainak megértésével, valamint egy jó stratégia alkalmazásával maximalizálhatod a nyereményed!

Lehet-e fogadni a nyári olimpiai játékok kerékpáros helyezéseire?

Igen, lehet fogadni a nyári olimpiai játékok kerékpáros helyezéseire. Fontos azonban megjegyezni, hogy az olimpiai fogadási piacok és szabályok eltérnek a többi profi vagy amatőr kerékpáros eseménytől. Emellett a bukmékerek által elérhető odds-ok is változhatnak az eseménytől függően.

Ezért a legjobb, ha előre utánanézel az adott olimpiai eseményre való tétrakás sajátosságainak, hogy biztos lehessen a megalapozott döntéseket meghozásában, és olyan fogadásokat kötsz, amelyekkel maximalizálhatod a lehetséges nyereményét.

Milyen típusú fogadásokat tehetek a kerékpározásra való fogadás során?

A kerékpározásra történő fogadás során számos fogadási típus áll rendelkezésre, a preferenciáidtól és stratégiádtól függően. Ezek közé tartozik a ‘Győzelem’, a ‘Helyezés’, az ‘Each-Way’ és számos más, speciálisabb fogadás, mint például a Head-to-Head. Fontos, hogy tanulmányozd ezeket, mivel csak akkor tudod a legtöbbet kihozni a pénzedből, ha a neked megfelelő stratégiát választod.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadhatok több kerékpárosra ugyanabban a versenyben?

Igen, lehetőség van több tétet is elhelyezni ugyanarra a versenyre, beleértve a különböző kerékpárosokra történő fogadásokat is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy egyes fogadóirodák korlátozhatják, hogy egy-egy versenyen összesen hány tétet lehet elhelyezni, vagy csak bizonyos típusú fogadásokat engedélyeznek (pl. egyszeri vagy halmozott fogadást). Ezért a fogadások elhelyezése előtt mindig olvasd át az adott fogadóiroda szerződési feltételeit, hogy tisztában legyél a követelményekkel.

Összefoglalás

A kerékpáros eseményekre való fogadás remek módja lehet annak, hogy bekapcsolódj a sportba, és élvezd a sportfogadás izgalmait. Fontos azonban emlékezni arra, hogy a szerencsejáték minden formája kockázatot hordoz magában, és csak alapos kutatás és az összes vonatkozó szabály és előírás megértése után szabad fogadni.

Emellett ne lefedd, hogy mindig játssz felelősségteljesen. Ha valaha is úgy érzed, hogy a szerencsejáték függőségének kialakulása fenyeget, akkor kérj segítséget az olyan szervezetektől, mint az Anonim Szerencsejátékosok vagy a Szerencsejáték Terápia.

Ha rendelkezel a szükséges ismeretekkel, jó a stratégiád, és elvégezted a kötelező kutatómunkát, akkor viszont nem csak nagyon jól fogsz szórakozni, de akár még komolyabb összegű pénzt is nyerhetsz!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli