A legjobb élő sportfogadás oldalak

Idén már a 2023. évet írjuk. Magától értetődő, hogy olvasóink is élénk érdeklődést mutatnak az élő fogadások irányába, hiszen ez vált talán a modern online sportfogadás nagy slágerévé az utóbbi években. Egyrészt ezért is térünk most ki erre a témára.

Másrészt pedig azért, mert minden magára valamit is adó sportfogadónak kötelessége beszélni az élő fogadásról. Akkora újítás ez az online sportfogadás világában, amit csak néhány évvel ezelőtt még leképzelni se mertünk volna. Valódi game-changer, mondhatnánk így is.

Na de miért is van ekkora szerepe ma az élő fogadásnak? Minden kiderül, hogyha tovább olvasol. Beavatunk az élő fogadás minden csínjába és bínjába, csak bírd kivárni!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Élő sportfogadás kontra mérkőzés előtti események

Ahhoz, hogy megértsük, mi a különbség az élő sportfogadás és a mérkőzés előtti fogadási piacok között, nem árt tisztában lenni, hogy egyáltalán mit is jelent ez a két fogalom. Így a következő sorokban azt fogjuk elmagyarázni, melyik alatt mit értenek pontosan a sportfogadás szakértői.

A legjobb élő sportfogadás_1

Majd később, mikor már te is közéjük tartozol, akkor könnyebben el tudod dönteni, hogy melyiket csinálod szívesebben – hiszen mindkettőt tökéletesen érteni fogod. Ez remélhetőleg cikkünk végére érve be is következik!

A mérkőzés előtti fogadási piacok

Mérkőzés előtti fogadás – a neve igazából mindent elmond. Minden sport, legyen az foci vagy tenisz, alapvetően mérkőzés előtt érhető el a fogadási piacon. Ez a legnépszerűbb fajtája a fogadási ajánlatoknak már évtizedek óta.

Értelemszerűen tehát határidős fogadási piacok ezek az események, hiszen mihelyst elkezdődik az adott mérkőzés, többet nem tehetsz rá mérkőzés előtti fogadásokat. Ezek a feltételek érvényesek igazából erre a fogadási típusra.

A mérkőzés előtti fogadási piacok lehetséges típusai

Mérkőzés előtt természetesen nem csak a végeredményre fogadhatsz. Már a mérkőzés kezdetekor mehet a tét mindenféle eseményre. Ilyenek lehetnek az Alatt / Fölött piac, ki lesz a gólszerző, lesz-e a meccsen kiállítás vagy büntető, stb.

Ami eszedbe jut és megtörténhet az adott eseménnyel kapcsolatban, arra pénzt is tehetsz. És amire pénzt tehetsz, azzal pedig nyerhetsz is! Mérkőzés előtti fogadási piacok egész hadseregét találhatod minden egyes mérkőzés előtt – persze csak akkor, ha a legjobb sportfogadás oldalak ajánlatait követed.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mérkőzés előtti kontra élő fogadás

Az élő fogadások és a mérkőzés előtti online sportfogadás közötti legfontosabb különbség a határidőben rejlik. Mint mondtuk, mérkőzés előtti sportfogadás addig a pillanatig köthető, amíg az adott esemény el nem kezdődik. Utána már nem elérhető az odds.

Ezzel szemben az élő sportfogadás határideje nem a meccs kezdetéig, hanem annak végéig tart. Így tehát abban a pillanatban, hogy nem tudunk több mérkőzés előtti fogadások szorzóiból hasznot húzni, rögtön kezdődhet a fogadás – ezúttal azonban élőben!

Mitől olyan nagyszerű az élő fogadás

Ez tehát az élő fogadás igazi esszenciája. Élő fogadások élőben köttetnek. Persze bizonyos feltételek érvényesek, de óriási előnyei vannak a live, azaz élő odds fogadások alkalmazásának. Ráadásul az események ilyenkor számos lehetőséggel kecsegtetnek a sportfogadók előtt.

Számos sport, mindenféle bajnokság, csapatok statisztikái, játékosok teljesítménye… Többek között például ilyenekre is fogadhatsz élőben. Elérhető szinte minden mérkőzés előtti fogadási piac élőben is. Foci fogadás esetén például az 1X2 fogadási piac a legnépszerűbb.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4
Élvezze az élő fogadást

Tenisz esetében is a győztesre tippelés az élő sportfogadás legnépszerűbb húzása, de nem árt kihasználni az élőben elérhető egyéb lehetőségeinket sem. Ilyenek lehetnek a bedobások száma, a következő gólszerző, vagy például hogy lesz-e büntető a mérkőzésen.

A mérkőzés képéből már az előtt ki tudod olvasni ezeket, hogy megtörténne – hiszen valós időben követed a mérkőzést, élőben. Így pedig információ többlettel rendelkezve tudod meghozni a live fogadást, ami igencsak megéri. Figyelj azonban az odds folyamatos változásaira, gyakran meglepetésként érhet. Főleg tenisz fogadás esetén!

Az élő fogadások útmutatója

Nem mennénk el addig, hogy a hagyományos sportfogadás ellentétjeként jellemezzük az élő sportfogadás lehetőségét, de azért nem lenne teljesen távol a valóságtól. A magyar sportfogadási hagyomány az a totó, ezt fejlesztette tovább a tippmix.

Az online bukmékerek oldalán azonban sokkal jobb lehetőségek birtokában vagyunk. Érdemes szemezgetni a különböző eseményekre adott kínálatokat. Labdarúgás, tenisz és további oddsok esetében is remek ajánlatokat találunk.

Ma már egy profi sportfogadó nem hagyja ki a repertoárjából az élő fogadások lehetőségét. Ha már elérhető, miért ne használnád ki? Főleg hogy láthatod, hogy hogyan fognak változni az oddsok online. Csatlakozz a legjobb oldalakhoz, köss fogadásokat élőben is. A következő sorokban emellett fogunk érvelni – tarts velünk!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Élő sportfogadás – Ez egyszerű

Az élő fogadás tényleg egy rendkívül egyszerű intézmény, bárki képes rá. Válaszd ki hogy melyik meccset szeretnéd nézni élőben a tv-ben. Kezdd el nézni például a tenisz meccs, vagy a labdarúgás mérkőzés közvetítését, és lépj be a fogadóiroda oldalán a fiókodba.

Hogyan tegyen élő fogadásokat
1. Bejelentkezés a bukmékerhez2. Válassza ki a fogadást és a tétet3. Fogadás megerősítése

Válaszd ki itt is ugyanezt a meccset, és nézd meg az elérhető fogadásokat. Megtetszett egy odds? Akkor csak kattints rá, add meg hogy mennyi pénzt szeretnél feltenni rá, és már izgulhatsz is a nyereményedért. Az élő fogadások ennél egyszerűbbek már nem is lehetnének.

Kényelmes használat

El tudod képzelni, ahogy elkezdődik a meccs, te meg vágtatva rohansz a legközelebbi lottózóba, hogy még egy utolsó szelvényt feladj? Ennél kevés kellemetlenebb fogadási élményt lehetne elképzelni. Online minden sokkal könnyebb és egyszerűbb, akár még az élő fogadás is.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5
A Thrillsy számos nagyszerű élő fogadási lehetőséget kínál

A legjobb fogadási oldalakon persze még jobb az élmény, de azért szinte minden oldal tökéletes élő fogadási élményt kínál ma már. Szerencsére ráadásul szinte minden sport lehetővé teszi ezt, legyen szó akár foci, akár tenisz, akár például NBA fogadási oddsok és piacokról.

A legjobb az egészben, hogy az otthonodat sem kell elhagyni ahhoz, hogy a fogadás megköttethessen. Elég, ha bekapcsolod a gépedet, vagy esetleg a mobil fogadási piacokat is kihasználhatod – hiszen ez is elérhető élő fogadás érdekében is.

Jobb, ha gyors leszel

Az élő fogadás nem csak kényelmes és egyszerű. Még egy hatalmas előnye van: hogy gyors. Ez persze fogadási értelemben a hátránya is lehet, hiszen az oddsok szinte folyamatosan változnak. Nehéz megtalálni a tökéletes pillanatot, amikor igazán érdemes az adott élő fogadás.

Ugyanakkor az előnyünkre is fordíthatjuk ezt. Tekintsünk rá úgy, mintha egy fogadási bónusz lenne. Fogadjunk akár tenisz, akár foci mérkőzés eseményekre, a legjobb oldalakon szinte minden hamarosan bekövetkező esemény elérhető.

Pénzt tehetünk arra, hogy mi fog történni akár fél perc múlva is a pályán. Ha pedig bekövetkezik az esemény, akkor már nyertünk is. És akkor jöhet a cash out. Live, azaz élő fogadás esetén nem feltétlenül kell megvárni az esemény végét a kifizetésig.

A hagyományos sportfogadással ellentétben élőben úgy is lehet játszani, hogy a kifizetés a rendes játékidő letelte előtt megtörténik. Ha például gólhelyzetben megtesszük, hogy a következő gólt az épp akkor támadó csapat lövi, és értékesítik is a helyzetet, akkor már nyertünk is, és kérhetjük is a pénzünket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási piacok élőben

Élő fogadási piacok ma már szinte minden sport esetében elérhetőek. Szerencsére – hiszen így hatalmas választékból válogathat minden sportfogadó. Nem kell ráadásul megalkudni a rosszabb oldal által kínált alacsonyabb oddsok kényelmetlen helyzetével. Csak a legjobb jár nekünk – válasszuk hát azt.

Nálunk természetesen könnyű szerrel megtalálhatod a legjobb élő fogadási oldalakat. A legjobb bónusz mellett a legtöbb fogadási piacot kínáló oldalakat is megmutatjuk nektek. És hogy milyen sportokra lehet online, live fogadni? Már mutatjuk is!

Focifogadásban való részvétel

Ahol létezik sportfogadás, ott a labdarúgás a legnépszerűbb sport. Ezzel nem nagyon van mit tenni, ez egy adott tény. Fogadási kínálatból is foci eseményekre szoktak lenni a legjobb oddsok. Számos bónusz is kifejezetten labdarúgás fogadási eseményekre jön létre a fogadóirodáknál.

Ez persze mit sem von le a játék élvezeti értékéből. A futball fogadási piacok a legszórakoztatóbb és persze a legjövedelmezőbb lehetőségeink közé tartoznak. Akár élő, akár hosszú távú, akár mérkőzés előtti fogadási piacokról legyen is szó, focira szinte mindig tudunk játszani.

FC Chelsea - Manchester City
1
X
2
Esélyek
2,65
3,30
2,65

Egy profi sportfogadó pedig nem hagy ki ilyen ziccert – nem úgy mint egy-egy béna csatár a meccs alatt. A labdarúgás a hagyományos fogadásokat legjobban leíró játék. Természetesen partnereink mindegyikénél köthetsz labdarúgás fogadásokat. Szerintünk nem éri meg kimaradni!

Főleg, mert oldalunkon számos fogadási tippet is olvashatsz. Szakértőink rajonganak a fociért, ezért a létező összes adatot, hírt és statisztikát bújják folyamatosan. Hatalmas háttértudás alapján adunk sportfogadó tanácsokat nektek. Játssz ez alapján bátran!

Jó szórakozást a teniszfogadással

A tenisz szintén az egyik legnépszerűbb sportok közé tartozik. Nem hiába ilyen népszerű, hiszen rendkívül izgalmas játékról van szó, ahol a sportág legnagyobbjai mérettetik meg magukat rendre. A legtöbb mérkőzést élőben is közvetítik a televíziós csatornák.

Élő fogadást rendre köthetsz a négy nagy torna, azaz a Grand Slam eseményeire. Népszerű azonban a kisebb tornákra való fogadás is. Főleg, ha egy-egy nagyágyú is részt vesz az adott liga küzdelmeiben. Tenisz csapat fogadási lehetőség is van például az olimpián, de egyéni sport révén azért ez a ritkább verzió.

Hogyha amúgy is követed a mérkőzést, ebben az esetben mindenképp érdemes élő fogadásokat is kötni. Még akkor is, ha nem jár mellé bónusz – a cash out akkor is meglehet még a meccs vége előtt! És a további nyereményekről még nem is beszéltünk.

N. Djokovic - A. Zverev
1
2
Esélyek
1,8
4,30

Szerencsédre mi vagyunk a tenisz fogadások nagy hírverői. Nálunk mindig megtalálhatod a soron következő legjobb mérkőzést, amire megéri pénzt tenni. Minél nagyobb a tét, annál nagyobb a nyeremény is, de persze csak ésszel játssz – azért az összes pénzedet ne tedd fel egy-egy meccsre.

Fontos titok ez, amit minden profi sportfogadó ismer már. Olvasd oldalunkon található szakértői véleményeket illetve sportfogadási tanácsadásainkat. Ezekből sokat tanulhatsz, és fejlődhetsz. Így pedig még többet nyerhetsz – tenisz fogadással is!

Élvezze a kosárlabda fogadást

Az élő fogadást nevezhetjük – angol mintára – live, vagy in-play fogadásnak is. Ezt különösen jó tudni, hogyha valaki nagy NBA rajongó. Főleg, ha még aludni sem szeretsz – vagy teszem azt, Amerikában élsz. Ott azért könnyebb követni az amerikai kosárlabda „league” mérkőzéseit.

LA Lakers - Golden State Warriors
1
2
Esélyek
4,80
1,30

Azt nem tudjuk – és nem is akarjuk – megtiltani, hogy más bajnokságokat nézz. Az a helyzet azonban egészen biztosan áll, hogy nálunk olvashatod a legjobb kosárlabda fogadási tippeket, legyen szó élő vagy mérkőzés előtti oddsokról. Rendszeres olvasóink sok kosárlabda tippünkkel nyerhettek már. Tarts velünk te is – 2023 után is!

Izgalmas kézilabda fogadások

A kézilabda hazánk sportfogadásának egyik nagy kincse. Nemcsak a válogatottunk teljesít rendre egész jól az Olimpiákon és az egyéb nemzetközi eseményeken. Az igazi átütő sikert mégis klubszinten szoktuk hozni – főleg a Győri ETO női csapata.

Részben ennek is köszönhető, hogy ilyen népszerű játék itthon a kézilabda. És ha már ennyien imádják, természetesen szerkesztőségünk sem maradhat ki a buliból. Amennyiben te is a kézilabda fogadásért élsz és halsz – élő és mérkőzés előtti oddsokon egyaránt – akkor megéri majd hozzánk visszajárni.

Itt ugyanis rendszeresen találkozhatsz majd jobbnál jobb fogadási tippekkel, illetve élő kézilabda fogadási stratégiákkal. Ne maradj ki a jóból. Nyerjünk együtt, hisz több szem többet lát!

Élő sportfogadás – Forma 1 fogadás

Kicsiny nemzetünk sportfogadásának másik világhírű gyöngye a Forma 1. Ez annak is köszönhető, hogy már évtizedek óta rendeznek futamokat a legnépszerűbb autósport versenyeiből Magyarországon is. Magától értetődő módon most éppen a Hungaroringről beszélek, ahol évről évre megfordulnak a nagyobbnál nagyobb világsztárok.

Nem a véletlen műve, hogy magyarok milliói rajonganak ezért a sportágért. Hétről hétre követjük kedvenceinket világkörüli turnéjaikon – na és persze a szabadedzéseken, az időmérőkön és legfőképp a futamokon.

Vezető
Bajnokság esélyei
Lewis Hamilton
2,50
Max Verstappen
3,80
Valteri Bottas
200
Sergio Perez
250

Ha pedig nem csak követni, nézni, drukkolni és rajongani szeretnénk, hanem pénzt is csinálnánk rajongásunkból, akkor lesz jó az oldalunkat nézni folyamatosan. Nálunk ugyanis minden futam előtt találhatsz majd F1 fogadási tippeket.

Na és természetesen nem csak a futamok előtt, hanem alatt is, hiszen az élő F1 fogadás is egy kiaknázatlan kincsesbánya. Erre fogunk példákat hozni nektek a jövőben is. Olvassatok minket és emeljük együtt a magyar online sportfogadás színvonalát!s

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő mobil fogadás élőben

Élő fogadást mobil használatával is köthetsz. Főleg hogy a mobil szerencsejáték egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Fontos azonban tisztában lenni a mobil fogadás néhány aranyszabályával, mert bár megkönnyíti ez az élő fogadási lehetőségeinket, mindig érdekünkben áll higgadtnak maradni.

Tény, hogy izgalmas dolog mobilról élőben fogadni. Ilyenkor egy-egy csapat teljesítményét élőben követjük, és a látottak alapján azonnal hozunk értékítéletet – akár a stadionban is. Nem hagyhatjuk azonban, hogy becsapjanak a látottak.

Mindig meg kell fontolni, hogy mire is fogadunk. Alapszabálynál is fontosabb hittétel, hogy csak az a tét mehet fogadásba, amiért nem kár ha elvesztjük. Sportfogadást ezen szabály ismerete nélkül tilos elkezdeni. A kiválasztott eseményre ráadásul két esetben is külön figyelmet kell fordítani.

Hogyan fogadjunk
1. Bukméker kiválasztása2. Regisztráció3. Fogadás elhelyezése

A gól fogadás jó ötlet, főleg ha épp támad egy csapat. Ne próbáld meg azonban kijátszani a fogadóirodát. Egyrészt büntető előtt automatikusan lezár a piac. Másrészt ziccerben sem biztos, hogy megéri a következő gólszerzőre fogadni, mert ha kimarad a helyzet, a kontrából meg gól születik az ellenfél javára, akkor vesztettél.

Ebben a két esetben mindenképp megéri okosan játszani és higgadtnak maradni. A tét összege sose legyen túl magas. Mindig annyit tegyél fel, amennyiért egyáltalán nem kár. Ha ez 50 ft, akkor annyi, ha 10 000, akkor annyi.

Ez már csak a Te saját pénztárcádtól függ. Ha viszont minden pénzed elveszik, akkor mindennek vége, és nem csak a sportfogadást vesztetted el. Ezt pedig senkinek sem kívánjuk.

Élő fogadási app kontra Mobilra optimalizált honlap

A mobil sportfogadás másik nagy kérdése, hogy alkalmazáson vagy optimalizált weboldalon keresztül jobb-e vajon játszani. Hogyha az élő fogadási lehetőség is kérdés, akkor egyértelmű, hogy a mobil app a legkézenfekvőbb megoldás.

Ez megegyszerűsíti és meggyorsítja a folyamatot, ráadásul rendre könnyebben is kezelhetők az alkalmazások, mint az oldalak. Az asztali oldal szinte minden egyes funkciója elérhető az appon keresztül is, csak egyszerűbb mobilról játszani vele.

Hátránya persze, hogy nehéz megtalálni a Google Playben vagy az App Storeban. Nehézkes a sportfogadási apk fájl megtalálása, letöltése, telepítése. Néha külső oldalról kell leszedni a különböző tiltások miatt.

Innentől pedig már csak a sportfogadó preferenciáin múlik minden: ér annyi kutatómunkát, hogy megtaláld az appot, vagy egyszerűbb csak a böngészőből játszani? Szerintünk azért ha van sportfogadási app, te pedig mobilról akarsz játszani, akkor lehet hogy megéri letölteni és kipróbálni azt!

Főleg az élő fogadási piacok tekintetében van fontos különbség. Egy tökéletesen optimalizált weblap sosem fog olyan gyorsan és egyszerűen működni, mint egy jól megírt alkalmazás. Élő fogadáskor pedig a sebesség kulcsfontosságú.

Nem akarsz várakozni a kiválasztott oddsok megtétele után, hiszen azonnal fogadnod kellene. Tét beír, megerősít, aztán várakozás, majd pedig cash out. Ez az ideális szcenárió. Élő fogadáskor különösen sokat számít a gyorsaság. Ebben lehet hátránya az optimalizált weblapoknak az appokkal szemben.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Felhasználási feltételek

Nem csak számos bónusz, de az élő fogadások esetében is minden jog fenntartva marad bizonyos játékosoknak. Ez azt jelenti, hogy nem mindenki játszhat. Bizonyos szabályokat be kell tartani, amik olyan alapvető tételek, mint mondjuk az, hogy csak nagykorú játékos tehet élő – vagy akármilyen – fogadást és vegyen részt a VIP bónuszprogramban.

BukmékerVIP Bónusz
Logo 22Bet_2Csekkek Piros
Logo 20Bet_2Csekkek Zöld
Logo Selectbet_2Csekkek Piros
Logo Betinia_2Csekkek Piros

Egy oldal sem engedheti meg, hogy kiskorúak regisztráljanak, hiszen ez súlyos és etikátlan szabálysértés lenne. Ha ilyennel találkoznál bárhol, azonnal jelentsd a hatóságoknál. Az élő fogadásnak azonban egyszerűbb feltételei vannak az átlagos játékos számára.

Ilyen például, hogy mi mindenre van szükséged az élő tét megtételéhez. Ne aggódj, nem túl sok! Legyen egy működőképes számítógéped – vagy mobilod -, legyen internet hozzáférésed, na és persze egy regisztrált fiókod a legjobb fogadóirodák valamelyikénél.

Nem árt ha van valamilyen bankszámlád is, hiszen valahogy mégis csak fel kell majd tölteni a sportfogadási fiókodat. Ehhez a legtöbb oldal számos lehetőséget biztosít, melyek közül egy is bőven elég. Na és persze ugyanezen módon mehet majd a cash out, azaz a kifizetés is. Élő fogadáshoz különösen hasznos tudni ezt!

Gyakorlatilag ez minden, amire szükséged van ahhoz, hogy élő fogadásokat köthess. Na de mégis milyen stratégiák mentén lehet a legjobb élő fogadásba fogni? Megmutatunk párat azonnal, csak olvass tovább!

Élő fogadások stratégiája

Az év 2023. Az élő fogadási piacok egyre népszerűbbé válnak. Ennek nyilvánvalóan része az is, hogy sok esetben ma már inkább mobilról szoktunk fogadni. Attól még azonban, hogy 2023 van, az élő fogadási ajánlatokat még nem lesz könnyebb kihasználni, sőt.

Fontos, hogy mindig legyen egy stratégiánk, ami mentén kötjük az élő fogadásainkat. Ennek csak egy része a gól fogadás. Stratégia kell ahhoz is, ha mi a bedobások vagy szögletek száma alapján szeretnénk pénzt nyerni, de ugyanez áll arra a helyzetre is, ha a következő gólszerző a tippünk alapja.

Különböző sportok_2

A kívánt siker elérése érdekében mindig taktikusan kell fogadni. Ahhoz, hogy a legfrissebb és legjobb élő fogadási stratégiákkal tisztában legyél, érdemes az oldalunkat olvasni. 2023 után is, hiszen folyamatosan frissítjük tudástárunkat. Ez évtől független – mi mindig is rajongók és profi sportfogadók leszünk.

Olvasd át tehát oldalunkat, és tanuld meg a legjobb élő fogadási stratégiákat. Hidd el, nem fogod megbánni. A nyereményeid száma óriási ugrásnak fog indulni, hogyha megfogadod az általunk közölt tippeket, tanácsokat és stratégiákat. Mi tart még vissza?

Élő fogadás bónusz

Az élő fogadások egyik hatalmas előnyét még nem említettük. Eddig. Ez pedig az élő fogadási bónusz intézménye. Nem mondjuk, hogy bónusz nélkül nem is érdemes élő fogadási piacokon játszani, de azért van benne valami. Ma már szinte minden oldal kínál live bónusz ajánlatokat, amik kifejezetten az élő fogadásra ösztökélnek.

Ezek lehetnek ingyenes élő fogadások, befizetés nélküli bónuszok, pénzvisszafizetési garanciák, biztosítási élő fogadások, stb. Ezer meg egy módja van egy jó élő bónusz ajánlatnak. Hogyha követsz minket, mi mindig meg fogjuk neked mutatni ezek közül a legjövedelmezőbbeket. Hiszen az élő fogadás mindenkié!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő Sportfogadás – Összegzés

Ez volt tehát a mi kis útmutatónk arról, hogy hogy is működik az élő fogadások világa. Live bets, mondaná az angol, élő fogadások, mondja a magyar. Nálunk még nincs akkora hagyománya ennek a rendszernek, mint a vad nyugaton, de azért nálunk is egyre népszerűbb fogadási forma ez.

Ennek további népszerűsítésén dolgozunk mi, hiszen hisszük, hogy az élő fogadással hatalmas segítséget kapunk. Élő fogadáskor sokkal jobb esélyekkel indulunk a fogadóirodákkal szemben, hiszen követjük az eseményeket. Tudjuk, mi történik a pályán és látjuk, ki milyen napot fogott ki.

Ezek tudatában tehetjük meg a tétjeinket. Az élő fogadásoknak köszönhetően gyakorlatilag előnybe kerülünk a sportfogadási oldalakkal szemben. Vagy ha ez nem is teljesen igaz, az biztos, hogy az eleve elrendelt hátrányunkat jócskán csökkentjük.

Ez az élő fogadások igazi hordereje. Ettől vált ilyen népszerűvé és ezért imádják ennyire a profi sportfogadók. Kitolódtak a határidők, lazábban lehet fogadni, élő, épp zajló eseményeken tudunk pénzt nyerni azonnal is. Szól néhány érv az élő fogadási piacok ellen is, de a legtöbb azért inkább mellette van.

Te hiszel az élő fogadásban, vagy maradsz a hagyományos, mérkőzés előtti tippeknél? Bárhogy dönts is, mi várjuk véleményedet hozzászólás formájában, vagy közvetlen módon is. Ne félj megosztani velünk a véleményedet és a tapasztalataidat!

Utolsó frissítés: 28/07/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben ismertettem a 2023-es év legjobb élő fogadási oldalait. Kattints a bemutatott oldalak bármelyikére, hogy regisztrálj és megtapasztald az online élő fogadások örömét.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli