BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS
RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil fogadas
Promóciók
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
NEGATÍVUMOK
  • Nincs Paypal
  • Nincs mobil alkalmazás
  • Nincs telefonos támogatás

DreamBet vélemény 2023

A 2022-ben alapított DreamBet fogadóiroda már a magyar szerencsejáték piacon is elérhető, és ha már elérhető, akkor mi pedig alapos teszteléseknek vetettük alá. Megnéztük az oldal dizájnját, a bónuszait, a fogadási piacokat, az oddsokat, a mobil fogadási lehetőségeket és az elérhető fizetési módokat is.

Ez persze közel sem minden, csak egy apró kis ízelítő mindazon fontos és hasznos információkról, melyeknek rajtunk keresztül most a birtokába juthatsz anélkül, hogy neked kellene venni a fáradságot hogy felfedezd az oldal rejtelmeit. Olvass hát tovább, ha téged is érdekelnek a DreamBet fogadóiroda legnagyobb előnyei mellett a legnagyobb hátrányai is, mert persze ilyenekből is akadt sajnos néhány.

DreamBet dizájn, felület és kezelhetőség

A DreamBet fogadóiroda sötétkékes, narancssárgás dizájnját azonnal felismerheti, aki járt már itt. A logón is ezek a színek tükröződnek. A fenti menüsorból azonnal elnavigálhatunk a buki legfontosabb oldalaira, hiszen az alábbi opciók közül választhatunk: Sport, Élő Fogadás, Esportok, Kaszinó, Élő kaszinó, Tv játékok, Virtuális sportok, Promóciók. Itt található továbbá a regisztráció és a bejelentkezés gombja is. Ha pedig az összes sportágra kíváncsi vagy, amelyekre csak fogadást köthetsz, akkor a bal oldali menüsort ajánljuk.

Dreambet Platform

Itt az élőben futó események, illetve a legnépszerűbb bajnokságok vannak felsorolva felülre, ha pedig lejjebb görgetsz, kiválaszthatod a sportágat, amire fogadni szeretnél. Ennél egyértelműbb nehezen lehetne az oldal. Bármit egyetlen kattintással megtalálhatunk és könnyen kiismerhetjük magunkat az oldal kezelőfelületén. Felhasználóbarát módon lett ugyanis kialakítva az oldal dizájnja, és szemmel láthatóan működik is az elképzelés.

DreamBet bónuszok

Az alábbiakban a minden DreamBet játékos számára elérhető bónuszokat fogjuk bemutatni, amiket online sportfogadásaidhoz fogsz tudni felhasználni. Az alábbi bónuszokat bárki és bármikor szabadon felhasználhatja, persze csak a feltételek teljesítése mellett:

Üdvözlő bónusz új játékosoknak – 100% akár HUF 40,000 értékben

A Dream Bet fogadóiroda új felhasználói előtt megnyílik a lehetőség arra, hogy extra bónusszal kezdjék meg a játékot. A frissen regisztrált ügyfelek ugyanis most akár 40,000 bónuszt zsebelhetnek be. Tedd meg az első befizetésedet 40,000 forintért, és kezdj játszani 80,000 forinttal a számládon, ez számodra az ajánlatuk.

Ne felejtsd el használni a DREAMBET100 kuponkódot befizetéskor, csak ezzel együtt lesz érvényes a bónusz. Bizonyos országok lakosai nem vehetnek részt az ajánlatban, ezért érdemes csekkolni a követelményeket.

Dreambet Bónusz

Újratöltő bónusz – 50% befizetési bónusz akár HUF 20,000 értékben

A DreamBet fogadóiroda játékosai folyamatos befizetési bónuszokban részesülhetnek. Az 50% újratöltő bónuszt akár minden egyes befizetéseddel aktiválhatod,amennyiben legalább 8,000 forintoot töltesz a számládra. Befizetéskor használd a DREAMBACK50 sportfogadási bónusz kódot. A forgatási követelmény háromszoros. A minimális odds pedig 1.80. További feltételek érvényesek.

DreamBet Ingyenes fogadás – HUF 20,000 Ft ingyen foagdás minden hónapban

A DreamBet játékosainak minden hónapban lehetősége van szerezni 20,000 forint ingyenes fogadást. Ehhez mindössze annyira van szükség, hogy az első három befizetésed után menj az oldal aljára, és használd a számodra szimpatikus bónusz kódot. A befizetéseid 10 százalékát kaphatod meg ingyenes fogadási tokenként. A minimális befizetési követelmény 20,000 Ft, de további szerződési feltételek is érvényesek.

DreamBet bónusz kód – HUF 10,000 ingyenes fogadás

A DreamBet oldalán menj a promóciókra, és keresd ki az ingyenes fogadást. Használd a 25FREE DreamBet bónusz kódot, így aktiválhatod az ingyenes fogadásodat. Ha ez megvan, akkor már csak fel kell adnod a szelvényedet minimum 4,000 forint értékben.

Ha a szelvényed nyert, király, tiéd a nyeremény. Ha viszont vesztettél, akkor a téted 20 százaléka – de legfeljebb 10,000 Ft – visszajár. Csak bizonyos fogadási piacokra érvényes az ajánlat, szóval érdemes átolvasni a bónusz szerződési feltételeit, hogy nehogy valami apróság miatt maradj le róla.

Bónusz szerződési feltételek

Az online fogadási bónuszokról érdemes tudni, hogy nem örökre érvényesek. Egy bizonyos idő után bizony lejárnak azok is, mint minden más is. Ezért is érdemes átolvasni a bónuszod szerződési feltételeit, hogy pontosan megtudd, meddig is érvényes az ajánlat.

Általában a befizetéstől számított 30 napig érvényesek ezek az ajánlatok, de előfordulhat, hogy ennél kevesebb ideig – akár csak 7 napig – érvényes a sportfogadás bónuszod. Csekkold le időben, nehogy ezen ússzon el a pénzed!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

96%
ÉRTÉKELÉS

Sportfogadás bónuszok feltételei

Minden sportfogadási bónuszhoz tartozik egy forgatási követelmény is. Ez azt jelenti, hogy vagy a bónuszt, vagy a bónusz és a befizetésed összegét bizonyos mennyiségben meg kell forgatnod ahhoz, hogy kifizetési kérelmet indítványozhass az internetes bukméker oldalán. Ez minden sportfogadási bónusz esetében más és más, ezért érdemes mindig alaposan utánajárni a szerződési feltételekben, hogy pontsosan hányszor is kell megforgatnod az adott összeget ahhoz, hogy valóban tiéd lehessen a bónusz.

A legjobb, ha nincs forgatási követelmény, ez ingyen pénzt jelent, de ez ritka. Online szerencsejáték oldalak esetében a leggyakoribb verzió a 35-szörös forgatási követelmény. Ez 1,000 forint bónusz esetében azt jelenti, hogy 35,000 forintnyi fogadást követően kérhetsz majd kifizetést. A forgatási követelmény gyakran minimális odds követelményekkel is együtt jár.

Sportfogadási bónuszok követelményei

Sportfogadási bónuszok esetében nem ritka jelenség, hogy megkötik, milyen eseményekre is használható fel az adott ajánlat. Vannak speciális bónuszok kifejezetten egy mérkőzésre, vagy egy sorozat mérkőzéseire. Ilyenkor csak arra az adott eseményre lehet fogadást kötni, amennyiben szeretnéd érvényesíteni is a bónuszt.

Gyakran az elérhető fogadási piacokat is limitálják, bizonyos piacokat kizárnak, vagy csak egy kifejezett fogadási típusra (pl 1X2, dupla esély, hendikep, stb) kínálnak bónuszokat. Ezeket a követelményeket érdemes mindig alaposan megnézni, hiszen nagyban befolyásolhatja a fogadásodat.

Fogadóirodán elérhető fogadási piacok és az átlagnál magasabb oddsok

A DreamBet fogadóiroda játékosai egyaránt köthetnek hosszú- és rövid távú fogadásokat. Előbbiekkel hónapokra előre megteheted tétjeidet, mondjuk egy sorozat nyertesére, vagy egy bajnoki szezon legjobb játékosára. Ilyenkor minél előbb adod fel a szelvényedet, annál magasabb oddsokat tlaálhatsz. Ha például van egy tuti tipped arra vonatkozóan, hogy ki nyeri a szezon végén a Bajnokok Ligáját, vagy a Premier League-et, akkor nyugodtan megteheted minél előbb, aztán a szezon végén bezsebelheted a nagy összegeket.

Dreambet Sportok

Rövid távú fogadásokat pedig meccsek előtt tehetsz, illetve ennek egy speciális változata az élő fogadás, amikor am eccsek alatt kötsz fogadást, de erről részletesebben beszámolunk még a későbbiek folyamán. A legnépszerűbb mérkőzés előtti fogadási piacok az 1X2, a hendikep, a pontos eredmény, a deupla esély, illetve az alatt/fölött piacok, de számos egyéb módon növelheted még nyerési esélyeidet a szelvényeiden. Ha nem feltétlenül tudod, hogy pontosan hogyan is láss neki a szelvényed feladásának, olvass tovább, a következő bekezdésben ugyanis ezt fogjuk részletezni!

A fogadás folyamata

Először is kattints ide és jelentkezz be a DreamBet fiókodba. Ezt követően válaszd ki a bal oldali menüsávból a sportágat vagy a bajnokságot, amire fogadni szeretnél. Ekkor betölt az összes elérhető fogadási esemény az adott sorozatra. Válaszd ki, amin az oddsokat szeretnél látni, majd kattints magára az eseményre. Nézd meg, melyik szorzó tetszik a legjobban, aztán csak kattints rá.

A kattintást követően az esemény felkerült a szelvényedre. Annyit válogathatsz, amennyit csak szeretnél – persze észszerű keretek között érdemes ezt alkalmazni. A szelvényed a jobb oldali menüsávban fog megjelenni. Itt láthatod a kiválasztott eseményeket és itt tudod beállítani a fogadást is. Az alábbi opciók közül választhatsz: Egyes kötés, Kombinált, “Ha” fogadás, Rendszer fogadás. Ezekkel válogathatsz, hogy csak egy-egy szelvényt adsz fel, vagy esetleg egy kombinált stratégiát követsz.

A szelvény aján a Tét mezőbe tudod beírni, hogy mennyi pénzt szeretnél feltenni az adott szelvényre. Ezt követően pedig kattints a Fogadás gombra és erősítsd azt meg. A szelvényed ezzel feladásra is került, már csak ki kell várni, hogy nyertél-e, avagy sem.

Élő fogadás

A felső menüsorban kattints az Élő fogadás gombra, így hozhatod be az éppen aktuálisan elérhető élő fogadási lehetőségeket az oldalon. Az újonnan betöltött oldal felső menüsávjában tudsz válogatni az összzes elérhető sportág között. Ez a teljesség igénye nélkül lefedi a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, az asztalitenisz, a röplabda, és az e-sportok piacát is, számos egyéb élő fogadási lehetőséggel egyetemben.

Dreambet Élő sportok

Egy-egy eseményt speciálisan is kiválaszthatsz, így az adott mérkőzésre vonatkozó összes élő fogadási lehetőség feltárulkozik előtted. Így találhatod meg az 1X2 piacán kívül eső oddsokat is, mint mondjuk a bedovások a száma a következő tíz percben, vagy a következő gólszerzőre leadott oddsok is itt lesznek, stb.

A Dream Bet az átlagosnál magasabb oddsokat kínál élő fogadásai során, szóval ha itt játszol, és élőben szeretsz fogadni, mindenképp érdemes adni nekik egy esélyt. Csalódni biztosan nem fogsz, hiszen az ő ajánlataiknál csak alacsonyabb oddsokat kaphatsz máshol.

Útmutató kezdőknek

Mielőtt megadnád személyes és pénzügyi adataid a regisztráció során egy internetes szerencsejáték oldalnak, mindig nézz utána előtte az elérhető fizetési módoknak. Szerencsére a Dream Bet sportfogadás egy megbízható internetes szerencsejáték oldal Magyarországon, így linkjeinkre kattintva nyugodt szívvel elhet regisztrálni, majd akár indíthatod is a befizetéseidet. Ezt az alábbi fizetési módokon keresztül teheted meg:

Skrill, Neteller, VISA, MasterCard, ecoPayz, MuchBetter, Rapid Transfer, Interac, MiFinity, Cryptocurrency (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Tether), Banki átutalás, Revolut, Jeton, eZee Wallet, Voucherry, Binance Pay.

Azt már tudod hogy melyek az elérhető be- és kifizetési módok a DreamBet fogadóiroda oldalán. Már csak egyetlen lépés maradt hátra: hogy megtudd, pontosan hogyan is tudod intézni befizetéseidet, illetve hogy a nyereményeidet követően hogyan tudod leadni a kifizetési kérelmeidet. A következő néhány sorban ezt fogjuk lépésről lépésre bemutatni, szóval ha tervezed megtenni első befizetésedet, javasoljuk, hogy bátran olvass tovább, aztán már kezdhetsz is játszani!

Skrill fiókkal

Ahhoz, hogy elkezdhess végre fogadni a kedvenc sporteseményeidre, először regisztrálni kell. Ha ez megvolt, jelentkezz be a fiókodba, és kattints a jobb felső sarokban a Befizetés gombra. Alternatív megoldásként a profilodból menj a pénztárcára és itt válaszd ki a befizetést. Ha ez az oldal is betöltött, akkor megtalálod az összes elérhető fizetési módot. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat. Magyarországon az egyik legnépszerűbb fizetési mód a Skrill, így mi most ezt fogjuk bemutatni.

A befizetés gombra kattintva add meg a bónusz kódodat, majd kattints az Aktiválás gombra. Mihelyst alul betöltött a terminál, már ki is választhatod a Skrill fizetési módot. Kattints rá, majd a betöltést követően add meg a pénznemet és a feltölteni kívánt összeget. Kattints a Letét gombra, ami a Befizetés rossz fordítása. Ekkor megnyitod a biztonságos kapcsolatot, itt léphetsz be a Skrill fiókodba. Add meg a felhasználónevedet és a jelszavadat, majd kattints a Login gombra. Ezt követően már csak meg kell erősítened a tranzakciót a biztonsági beállításaid függvényében, és már meg is szerezted a bónuszodat. Kezdődhet a játék!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

96%
ÉRTÉKELÉS

Kifizetés

Ha feladtad az első fogadási szelvényedet a Dream Bet játékosaként, és már nyertél is, akkor ideje kiszedni a nyereményedet. Ehhez először is jelentkezz be a fiókodba, majd kattints a felhasználó neved mellett található legördülő nyílra. Itt választhatod ki a Kifizetés opciót, ami a szükséges oldalra irányít.

Ha ide eljutottál, akkor már csak válaszd ki a fizetési módot, kattints rá, és add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél levenni a DreamBet fiókodról. Ezt követően pedig add meg banki adataidat és erősítsd meg a tranzakciót. Az egész nem tart egy percig, persze az utalás időtartama – főleg a fizetési mód függvényében – akár napokig is eltarthat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy sikeres kifizetési kérelmet csak olyan játékos adhat le, aki már azonosította magát, szóval ezt érdemees a regisztráció után azonnal el is végezni.

Mobil fogadás

Ma már minden valamire való sportfogadás oldal mobil-optimalizált. Ez azt jelenti, hogy az oldalt úgy készítik el, hogy az bármilyen böngészőből és eszközről automatikusan alkalmazkodjon a kijelző felbontásához és mműködjön akár iOS, akár Android, akár egyéb eszközről egyaránt. Szerencsére a DreamBet mobil sportfogadás oldala is pontosan ilyen. A fogyasztói igényeknek megfelelően került kialakításra, bármilyen hordozható eszközről és bármilyen böngészőből betölthető gyorsan és egyszerűen, és a dizájn sem fog megborulni.

Okostelefon és táblagép Dreambet

Minden funkció elérhető a mobil oldalról is. Alapból angolul töltötte be, de meg lehet azt is változtatni. A menü gombokkal könnyen elnavigálhatjuk magunkat bármely sportfogadási oddsok irányába, de akár az élő fogadás is opció lehet. Be- és kifizetéseinket is könnyen és kényelmesen intézhetjük mobilunk segítségével. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor feladhatunk egy nyertes szelvényt, most már tényleg nincs semmi kifogás. Nyugodtan lehet játszani.

Adatvédelem és biztonság

Röviden és tömören megválaszolva: igen, a Dream Bet online fogadóiroda Magyarország egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb online sportfogadás oldala. Ezt számos módon tudják bizonyítani is. Ezek közül az első és legfontosabb az természetesen az online szerencsejáték engedély. Ez a Curacao eGaming Authority által került bejegyzésre. A szerencsejáték engedély az, ami biztosítja, hogy érvényesüljenek a játékosok jogai.

Ilyen licenc nélküli oldalra ne is regisztrálj. A DreamBetnek szerencsére van ilyenje, így jogaid teljes biztonságban vannak ezen az oldalon. Továbbá a pénzügyi és személyes adataidat is a legfejlettebb titkosítási csatornák védelmezik, így tényleg nincs miért aggódnia annak a sportfogadónak, aki a DreamBet oldalán köti a fogadásait.

Problémamegoldás mesterfokon

Nem létezik jó és pontos online sportfogadás vélemény és értékelés anélkül, hogy szót ejtenénk annak ügyfélszolgálatáról. Így erre vállalkoznánk most mi is, mégpedig a Dream Bet minunkatársaival kapcsolatban. Hogy megbízható és hiteles véleményt alkothassunk, ennek érdekében természetesen mi magunk is beszéltünk az ügyfélszolgálat munkatársaival, minden kérdésünkkel őket zargattuk és leteszteltül, hogy milyen mértékű segítségre számíthatunk tőlük.

Szerencsére nem kellett csalódnunk: gyorsan, kedvesen és ráadásul még hatékonyan is tudták megválaszolni a kérdéseinket, ezáltal megoldva minden problémánkat. Az élő chates ügyfélszolgálat azonnal tette a dolgát, egyetlen perc várakozásra sem volt szükség, ráadásul minden problémánkat könnyedén oldották meg; továbbá kedvesen és készségesen segítettek nekünk.

Az élő chates ügyfélszolgálat 24/7 érhető el és mindez akár magyar nyelven is megoldható. Kapcsolatba léphetsz továbbá kapcsolati űrlap kitöltésén keresztül is a Dream Bet munkatársaival, vagy akár emailt is küldhetsz nekik. Továbbá egy rendkívüli részletességgel ellátott Gyakran Ismételt Kérdések szekció is lakozik a DreamBeten. Ezt olvasgatva szinte minden kérdésedre választ fogsz találni, szóval ha magad szeretnéd megoldani a problémáidat, akkor ezt a részleget ajánljuk!

Regisztráció

Az első lépés az az, hogy nyisd meg a böngésződet, és vagy menj fel a DreamBet fogadóiroda hivatalos honlapjára, vagy pedig kattints a nálunk található DreamBet linkek valamelyikére. Ezt követően kattints a jobb felső sarokban a narancssárga Regisztrálj Most! gombra. Ekkor a felugró ablakban add meg az email címedet, a felhasználónevedet, és a jelszavadat. Ha ezekkel megvagy, kattints a Tovább gombra.

Ezt követően a személyes adataid következnek. Add meg először a nemedet (Férfi/Nő), majd pedig a keresztnevedet, a vezetéknevedet, és al akóhelyed szerinti országot (Magyarország) is. Add meg a pénznemet is (forint). Ezt követően a telefonszámod, illetve a pontos születési dátumod megadása szükségeltetik.

Ha ezzel is megvagy, akkor kattints alul a narancssárga Új fiúk létrehozása gombra, ezzel automatikusan elfogadod az adatvédelmi irányelveket és a szerződési feltételeket is. Ezzel a fiókot már létre is hoztad, már csak a kupon kódod beváltására és az első befizetésedre van szükség ahhoz, hogy bezsebelhesd az új játékosoknak járó üdvözlő bónuszt, és kezdhess játszani.

Szerencsejáték engedélyek

Igen, a Dream Bet online fogadóiroda egy abszolút törvényes keretek között működő online bukméker oldal. Erről mi sem tanúskodhatna jobban, mint a Curacao eGaming Authority által bejegyzett online szerencsejáték engedély. A Curacao eGaming Authority az egyik leghíresebb és legnépszerűbb online szerencsejáték felügyelő hatóság. Az ő munkaköreikbe tartozik a fair gaming ellenőrzése, a random számgenerátor szoftverek ellenőrzése és persze a játékosok jogainak betartatása.

Ha bármi problémád adódna a Dream Bet fogadóirodával – mint ahogy nem fog adódni –, akkor a Curacao eGAming Authority munkatársait kell felkeresned segítségért, és ők fognak jogi biztonságot szolgáltatni számodra. Erre azonban aligha lesz szükség, hiszen a DreamBet fogadóiroda Magyarország egyik legmegbízhatóbb online sportfogadás oldalává nőtte ki magát megalakulása után szinte azonnal.

Gyakran Ismételt Kérdések

A DreamBet fogadóiroda legfontosabb tudnivalóival kapcsolatosan a fentebbiekben igyekeztünk részletesen megválaszolni midnen felmerülő kérdést, amire csak esélyt láttunk. Persze mindent még mi sem tudtunk lefedni, így azokon felül is kaptunk gyakran visszatérő kérdéseket leghűségesebb olvasóinktól. Ezeket szerettük volna most gyorsan még összegyűjteni, és egy csokorba szedve megosztani veletek. Íme hát, ezt kérdeztétek még a Dream Bet sportsogadás oldaláról ti:

Még csak 16 éves vagyok. Játszhatok legálisan a DreamBet oldalán?

Nem. Ha még csak 16 éves vagy, az azt jelenti, hogy Te bizony még kiskorú polgár vagy. Kiskorúak számára pedig nem törvényes az internetes szerencsejáték, így viszonylag egyszerűen megválaszolható a kérdés: ha még valóban csak 16 éves vagy, akkor ne regisztrálj a Dream Bet oldalán, hiszen legális keretek között nem játszhatsz. Két év múlva, mikor már betöltötted a nagykorúság határát, azaz a 18. születésnapodat, akkor pedig már nyugodtan létrehozhatod felhasználói profilodat és megkezdheted a felelősségteljes és józan szerencsejátékot az interneten. Ehhez előre is sok sikert kívánunk, de csak várd ki türelmesen!

A DreamBet fogadóiroda megbízható és legális?

Igen, a DreamBet online sportfogadás oldal a megbízható internetes szerencsejáték oldalak közé tartozik. Magyar játékosok legálisan vehetnek részt az oldal játékain, az oldal pedig Magyarország internetes szerencsejáték törvényeit tiszteletben tartva űzi működését.

A nyereményeid után adót kell fizetni, hiszen nincs fent a NAV fehér listáján a DreamBet. Ezt leszámítva viszont semmilyen jogi hátránytól nem kell tartanod. Az oldal megfelelő szerencsejáték engedélyekkel, fair játékokkal és tökéletes biztonsági óvintézkedésekkel rendelkezik, ezek mindegyikét alapos és pontos teszteknek vetettük alá. Pénzügyi és személyes adataid egyaránt tökéletes biztonságban vannak a DreamBet oldalán.

Hol tudom megváltoztatni a felhasználói fiókom beállításait?

Az oldalra érve kattints a jobb felső sarokban a bejelentkezés gombra, add meg a felhasználónevedet és a jelszavadat, és jelentkezz be. Ezt követően kattints a felhasználóneved mellett avattar fotódra. Itt jönnek be az elérhető menüpontok. Kattints arra, amit át szeretnél állítani: Személyi adatok, postafiók, jelszó megváltoztatása, stb. A befizetéseidet is intézheted itt. A személyi adatoknál adhatod meg a pontos lakcímedet, a telefonszámodat, de akár még az email címedet is megváltoztathatod itt.

Jogában áll a Dream Bet fogadóirodának, hogy elkérje tőlem a személyi igazolványomat, vagy az útlevelemet?

Igen, a DreamBet fogadóirodának jogában áll, hogy elkérje tőled a személyi igazolványodat, vagy az útleveledet. Ehhez azért van szükség, mert a kifizetési kérelmed sikeres leadása előtt igazolnod kell a személyazonosságodat.

Ehhez számos egyéb dokumentumra lesz még szükséged, többek között például a személyi igazolványod számára vagy az útleveled okiratszámára; bizonyos esetekben ráadásul azt is kérhetik, hogy fotót tölts fel a dokumentumok mindkét oldaláról. Aztán ezeket leellenőrzik, és ha stimmelnek az oldalra feltöltött adataid a valósággal, akkor már készhez is kapod a pénzedet.

Miért pont Curacao szigetén található a DreamBet fogadóiroda székhelye?

Curacao nagy adóparadicsom, és az internetes szerencsejáték egyik legfontosabb fellegvára. Számos online kaszinó és bukméker oldal van ide bejegyezve. Ráadásul a DreamBet Fogadóiroda tulajdonosa a New Era B. V. nevű vállalat.

A cég székhelye is Curacaoban található, ráadásul az internetes sportfogadás oldal is a Curacao-i Szerencsejáték Hatóság, azaz a Curacao eGaming Authority égisze alatt működik legális keretek között. Curacaoban ugyanis a világ egyik legfontosabb szerencsejáték felügyelő hatósága működik, az online kaszinók és fogadóirodák jelentős része kerül itt bejegyzésre.

Mit jelent az, hogy alternatív link?

Alternatív linkek tömkelegét találhatod az oldalunk segítségén keresztül. Ezekkel az online sportfogadási alternatív linkekkel nem kell közvetlenül beütnöd a fogadóiroda hivatalos honlapját, amit gyakran amúgy is átirányítanak, vagy elérhetetlenné tesznek magyar játékosok részére.

Alternatív linkjeink segítségével azonban egyetlen kattintással elnavigálhatsz az internetes bukméker oldalad kezelő felületére, és már kezdheted is a játékot – persze csak azután, hogy előbb beregisztráltál, majd pedig bejelentkeztél az új felhasználói fiókodba.

Lehet egy játékosnak egyszerre több felhasználói fiókja is regisztrálva?

Nem, erre sajnos nincs lehetőséged. Egy felhasználónak, illetve egy háztartásban élőknek csak egy felhasználói fiókja lehet. Erre azért van szükség, hogy senki ne élhessen vissza a különböző ajánlatokkal, így például az üdvözlő bónusszal.

Hiszen azt egy játékos csak egyszer veheti igénybe, de ha neked több fiókod is lenne, akkor mindegyikhez járna, és mindegyikkel felvehetnéd. Ez pedig nem lenne korrekt a többi játékossal szemben, így az ehhez hasonló csalások elkerülésének érdekében sajnos egy felhasználóhoz csak egy fiók tartozhat a DreamBet rendszerében.

Összefoglaló

Szerkesztőségünk véleménye alapján, a fenti véleményünket és értékelésünket összegezve arra jutottunk, hogy igen. A Dream Bet online sportfogadás oldal Magyarország megbízható fogadóirodái közé tartozik. Kevés bukméker képes mindazt felkínálni ügyfelei részére, amire ez az oldal képes. Az oldal mellett az ügyfélszolgálat is elérhető teljes mértékben magyar nyelven, ráadásul utóbbi 24/7 elérhető.

Új játékosait egy jövedelmező üdvözlő bónusszal, meglévő ügyfeleit pedig folyamatos fogadási ajánlatokkal kényezteti az oldal. Megbízható internetes bukméker érvényes szerencsejáték engedéllyel és biztonságos rendszerrel. Piacon felüli átlagokat találhatsz itt, amikből óriási hasznot húzhatsz, ha szerencséd van, vagy remek stratégiát alkalmazol. Ezeken felül is sázmos egyéb előnnyel jár még, ha itt játszol, szóval mi tényleg csak erre tudunk biztatni. Kattints az oldalunkon található DreamBet linkek valameliykére, regisztrálj, és kezdj nyerni online sportfogadással!

Utolsó frissítés: 26/10/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben megemlítettem egy Magyarországon népszerű sportfogadási oldalt, a Dreambet-et, valamint annak előnyeit és hátrányait. Ha egy új online fogadási oldalt keresel, amit kipróbálhatsz, a Dreambet egy megbízható oldal, amit érdemes megnézned.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli