Pontos Végeredmény Stratégia – Top oldalak 2023

A pontos eredmény fogadás az egyik legnehezebb, de egyben a legmagasabb kifizetést ígérő fogadási típus a sportfogadásban. Ez a fogadási opció azt teszi lehetővé a számodra, hogy pontosan megtippeld a mérkőzés végeredményét, beleértve mindkét csapat góljainak számát. Mivel nehéz pontosan előrejelezni a mérkőzés kimenetelét, ezért a pontos eredmény fogadás nagyon magas oddsokkal rendelkezik.

A legtöbb fogadóiroda kínál ilyen fogadási lehetőséget, és általában sok pénzt lehet nyerni, ha az eredményt pontosan megtippelted. Mivel nagyon kockázatos a pontos végeredmény fogadás azonban, ezért általában csak tapasztalt fogadóknak ajánljuk ezt a fogadási típust. Ma ezt fogjuk alaposan kivesézni. Olvass tovább, ha érdekel az összes információ a pontos végeredmény online sportfogadás és tippek esetén.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Pontos eredmény fogadások – Szerintem 1-0 lesz a vége, de mit is jelent mindez?

A Pontos végeredmény fogadás egy olyan fogadási piac, amit mérkőzés előtt és élőben köthetsz meg. Ez egy rövid távú fogadás tehát, hiszen csak a soron következő mérkőzésekre találhatsz pontos végeredmény fogadási piacokat. Ez az egyik legnépszerűbb fogadási piac az online sportfogadók körében, hiszen remek oddsokkal operál a pontos végeredmény fogadás.

A lényegét egyszerű megérteni, de a pontos, tökéletes találat már közel sem ilyen egyszerű. A pontos végeredmény fogadás ugyanis annyiból áll, hogy megtippeled a két résztvevő csapat pontos találatainak számát. Ennyi. Az 1X2 piaccal ellentétben azonban ide nem elég megmondani, hogy melyik csapat fogja nyerni a mérkőzést, nem elég eltalálni a kimenetelt. A pontos végeredmény a kérdés.

A legjobb sportok

Ez pedig azt jelenti, hogy azt kell eltalálni, hogy melyik csapat hány gólt fog szerezni a választott mérkőzésen. A játékos számára ez természetesen egy szórakoztató tevékenység, hiszen mind szeretjük megtippelni a meccset és a végeredményt. Tudni kell azonban, hogy ha nyerni is akarunk ezzel a fogadási piaccal, akkor nem lesz egyszerű dolgunk. A pontos eredményt megjövendölni ugyanis jóval nehezebb, mint simán csak a meccs kimenetelt.

Érdemes lehet azonban ezt játszani, főleg ha nagy profitot szeretnél teremteni. Az odds alapján főleg megéri, hiszen sokkal magasabb a pontos végeredmény fogadás szorzója, mint a sima 1X2 piacé. Persze a kockázat is nagyobb, nehezebb erre fogadni, de ha ügyesen el szoktad találni a pontos eredmények alakulását, akkor érdemes lehet pénzt és profitot is csinálni a dologból.

Pontos végeredmény fogadások – A fogadás menete egyes kötésben

A pontos eredmény fogadás, mint minden online sportfogadás, mehet egyszeres vagy többszörös kötésben. Most az utóbbi változattal fogunk foglalkozni, azaz azt mutatjuk be, hogy lépésről lépésre hogyan teheted meg a pontos végeredmény fogadásodat. Két csapat, egy meccs, egy végeredmény, lássuk, mire érdemes fogadni!

Vegyük például a Manchester City csapatát, akik a Paris Saint-Germain együttesét fogadják a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Ez természetesen pusztán csak egy képzeletbeli összecsapás, de már így is érződik, hogy a tét nem kicsi. A fogadásnál sem az. Fókuszáljunk az eredményre, de ne spilázzuk túl a dolgokat. Természetesen el kell dönteni, hogy melyik csapat van jobb formában. A szokásos 1X2 piacon kire fogadnánk? Ez is fontos.

Tegyük fel, hogy a hazaiak az esélyesek. Akkor mire érdemes fogadni? Szoros csata várható, két támadó stratégiával, hiszen két támadó felfogású csapatról beszélünk. Akkor pedig könnyen lehet, hogy nem igazán érdemes 1-0-ás végeredményt tippelni.

Érdemes lehet inkább mondjuk 2-1-et, hiszen valószínű, hogy mindkét csapat be fog találni. Egyikük sem a védekezésükről híresült el, már csak ezért is ez lehet a jobb opció. Ráadásul tele vannak klasszis támadókkal, akik bármikor képesek lehetnek villanni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A fogadás pontos menete

Ha megvan a kiválasztott fogadási stratégia és a végeredmény tipp, akkor fel kell menni egy online sportfogadás oldalra. Létre kell hozni egy felhasználói profilt, vagy be kell jelentkezni a már meglévőbe. Menj a sportfogadási szekcióra, és válaszd ki a labdarúgást. A fent említett példa esetében a Manchester City Bajnokok Ligája meccsét keressük, úgyhogy a foci kiválasztása után érdemes a Bajnokok Ligája tornáját keresni.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Fontos, hogy ez természetesen csak egy példa az adott esetben, de bármikor aktuális lehet ezt a mérkőzést tippelni. Ha megvan az UEFA Bajnokok Ligája, akkor keresd meg a két csapatot és kattints a meccs linkjére. Így tudod behozni az összes elérhető fogadási piacot az adott mérkőzésre. Ott pedig már csak le kell görgetned addig, amíg meg nem találod a pontos végeredmény fogadást.

A fent említett stratégia ismeretében pedig már csak ki kell keresned a 2-1-es eredményt, rákattintani, és ezzel felkerült a szelvényedre a fogadás. Add meg a tét összegét, és erősítsd meg a fogadási szelvényt. Ha minden jól ment, akkor már fel is adtad a szelvényt, a meccs végén pedig kiderül, melyik csapat hány gólt lőtt végül, azaz hogy nyertél-e, vagy félresikerült most a találat.

Pontos végeredmény fogadások

Magyar zászló

Pontos végeredmény fogadást nem csak egyszeres, hanem többszörös kötésben, azaz kombinált fogadásként is adhatunk fel. Ebben az esetben legalább két, de inkább három soron következő, aktuális meccs pontos eredményére is szükséges kialakított stratégia.

Ennél a rendszernél igazán nagyot lehet nyerni, hiszen már egyszeres kötésben is óriási oddsokat lehet találni, ha sikerül a találat. Na már most, hogyha ezeket kombinált fogadásban adjuk fel, akkor még inkább hatványozódik ez az eredő, hiszen minden sportfogadó iroda úgy működik kombinált fogadás esetében, hogy összeszorzódik az összes odds.

Persze jóval nehezebb így nyerni, hiszen több végeredményt is pontosan kell megtippelned ahhoz, hogy nyerhess. Kombinált fogadásnál ha egy végeredmény tipped is félre megy, bukott az egész szelvény. Itt jön képbe a rendszer fogadási stratégia, amivel ezt kivédheted. Ilyenkor akár több tipped is bukhat, és még mindig nyerhetsz valamennyi pénzt. Fontos azonban megjegyezni, hogy ilyenkor a tét is növekszik.

Pontos végeredmény fogadás lényege

Tegyük fel, hogy plédául hét meccsre fogadsz a hétvége során, mndezt rendszer fogadásban. Ez egy működő stratégia lehet hosszú távon, főleg ha tehetséges vagy abban, hogy megtippeld a gólt, gólok számát, vagy ha egyszerűen van érzéked az eredmények alakulásához.

Tegyük fel, hogy például az alábbi meccsek vannak a szelvényeden: Real Madrid – Espanyol, Barcelona – Sevilla, Arsenal – Manchester United, Leeds – Everton, PSG – AS Monaco, Inter – Milan és Liverpool – Tottenham. Tegyük fel azt is, hogy mondjuk 5/7-es rendszerben fogadsz. Ez azt jelenti, hogy legalább öt eseménynek kell bejönnie a hétből ahhoz, hogy nyerj valamit.

1Bet Bónusz_3

Ilyenkor ha csak négy pontos végeredményt találsz el, akkor olyan lesz, mintha semmit se találtál volna el. Nulla forintot nyersz, bukod a tétet, csak tapasztalattal gazdagodtál. Ha viszont az ötödik tipp is bejön, akkor már nyersz valamit: az öt nyertes esemény szorzója kerül ilyenkor kifizetésre. Ha mind a hét esemény bejön, akkor értelemszerűen a teljes nyeremény téged illet a tökéletes eredmény miatt.

Persze a rendszer fogadást is bőven lehet bonyolítani. Tudsz úgy is fogadni, hogy minden egyes nyertes fogadás fizet valamennyit, és minél több tipp jön be, annál nagyobb az össz nyereményed is. Ilyenkor viszont a tét exponenciális növekedésével is számolni kell, illetve azzal, hogy vajon így is megéri-e a dolog.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Pontos eredmény fogadás – Összefoglalás

Cikkünkben a Pontos végeredmény fogadás részleteit mutattuk be. Ha figyelmesen végigolvastad írásunkat, akkor most már remélhetőleg mindent tudsz erről a fogadási piacról. Elmagyaráztuk, hogy mit is jelent, bemutattuk konkrét példákon keresztül, ráadásul lépésről lépésre elmagyaráztuk azt is, hogy hogyan adhatsz fel pontos végeredmény fogadást akár egyszeres kötésben, akár pedig kombinált fogadásként.

Bízunk benne, hogy számodra is rejtett értékes és új információt a cikkünk, és hogy segítségünkkel mostantól te is bátrabban fogsz a pontos végeredményekre tippelni. A játékhoz előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha a pontos eredményekre való fogadások és előrejelzések érdeklik, akkor a legjobb helyen jár. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli