BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

4.9 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

A 20Bet kínálja a legjobb sportfogadási lehetőségeket a magyar játékosok számára. Az olyan népszerű sportok, mint a foci, a tenisz és a jéghoki mind elérhető, köztük a legjobb ligákkal. Emellett a 20Bet kiváló promóciókat is kínál, melynek követelményei könnyen teljesíthetők.

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil fogadas
Promóciók
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
NEGATÍVUMOK
 • Nincs alkalmazás
 • "Csak" 3 bónusz
 • Nem sok esport fogadás

20Bet vélemény 2023

A 20Bet egy ciprusi és curacao-i hátterű bukméker, mely magyar nyelven is várja a fogadási piacok iránt érdeklődő játékosokat. Bár a 2020-as indulása miatt viszonylag új szereplőnek számít a szerencsejáték piacon, máris hírnevet szerzett magának a kiváló odds-ai és a kínálatában megtalálható sokféle esemény miatt.

A szakértőink részletesen elemezték a 20Bet sportfogadás weboldalt és a mögötte álló, Techsolutions Group N.V. vállalatot, melyhez egy már jól bevált ellenőrző listán mentek végig. Ennek megfelelően ellenőrizték a 20Bet magyar felületét, a 20Bet élő ajánlatait, üdvözlő bónusz és más promóciós kínálatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét, a befizetési és kifizetési módokat és számos más területet is.

A szakértőink munkájának köszönhetően neked jelenleg már nincs más dolgod, mint áttanulmányozni az elkészült 20Bet ismertető cikket, elvégezni a regisztráció folyamatát, megejteni az első befizetésedet és azonnal felmarkolni az üdvözlő bónusz összegét. Ezzel jelentős mértékben megnövelheted a kezdőtőkéd, amit a neked megfelelő sportfogadás eseményekre költhetsz.

A 20Bet weboldalának megjelenése és működése

A weboldal felkereséséhez nem szükséges 20Bet alternatív link, mivel ezt a magyar nyelvű oldalt nem blokkolják Magyarország területéről. Ha megnyitod a főoldalt, rögtön egy hatalmas méretű sportfogadás táblázatot látsz a fő helyen, mely az éppen futó és soron következő eseményeket mutatja.

20Bet Platform

Bal oldalt látható a legjobb események rész, alatta pedig a sport- és esemény típusok, melyekre kattintva a hozzájuk tartozó fogadási piac is megnyílik. Ha bármilyen esemény nevére kattintasz, akkor a 20Bet bukméker által fenntartott aloldalra kerülsz, ahol az sportfogadás minden aspektusa elérhetővé válik. Az ilyen aloldalakhoz sokszor élő közvetítés (live streaming) is tartozik. A mobil verzió hasonlóan működik, csak ott kisebb a központi terület mérete.

Bónuszok

A 20Bet regisztráció után lehetőséged nyílik a bónuszok és promóciók elérésére. Ehhez a Promóciók menüpontra kell kattintanod, majd itt a Sportfogadást választani. A másik lehetőség a kaszinó, mely a 20Bet kaszinó promócióit mutatja be.

20Bet Bónusz

A sportfogadási rész jelenleg legnagyobb bónusza az üdvözlő bónusz, mely a 20Bet esetében Első befizetés néven fut. Emellett további promóciók is megtalálhatók, közös jellemzőjük, hogy mobil eszközökről is igénybe vehetők. Az egyes ajánlatokra a következő feltételek érvényesek:

Első befizetés

Az Első befizetés bónusz feltétele, hogy legalább 3500 HUF értékben fizess be a pénztárba, majd ennek összegét legalább ötszörös összegben meg kell fogadnod az olyan eseményeken, ahol az önálló esemény odds-a legalább 1,5, vagy a többes fogadás összesített szorzója legalább 1,7.

Amint ezek a feltételek teljesülnek, megkapod a bónuszt, a 20Bet pedig a befizetésedet 100%-os mértékben bónuszként jóváírja a számládon. Az Első befizetés bónusz maximális összeghatára 35000 HUF.

Szombati újratöltési bónusz

Ezt az újra töltődő bónuszt akkor kaphatod meg, ha hétfőtől péntekig legalább 5 EUR vagy ennek megfelelő értékű más pénznemben fogadsz, majd szombaton legalább 10 EUR értékben fizetsz be, az SRB promóciós kód használatával.

Amennyiben a szombati befizetésed előtti 6 órán belül nem kérsz már kifizetést a 20Bet sportfogadás részlegétől, és fogadtál a hét minden napján, jogosult vagy a 20Bet bónusz összegére. A bónusz egy 100%-os elérési bónusz, aminek összege megegyezik a szombati befizetésed összegével, de maximum 100 EUR lehet.

Előrejelzések

Ebben a promócióban játékra hívják a 20Bet magyar játékosait, és akkor vehetsz részt benne, ha a megelőző 5 nap során a befizetéseid összesített értéke elérte a 7000 HUF vagy magasabb összeget. Ekkor a 20Bet oldala felkínál neked 10 eseményt, melyek kimenetelét meg kell tippelned.

Ha mind a 10-et eltalálod, akkor akár 350000 HUF összeget is nyerhetsz, illetve a pénzösszeg helyett a 20Bet saját belátása szerint ingyenes fogadási lehetőséget adhat ugyanekkora értékben.

Ha 9 tipped helyes, akkor a nyeremény 35000 HUF, 8 helyes tippnél pedig 17000 HUF, illetve mindkét esetben az ezekkel egyenértékű ingyenes fogadási lehetőség. A bónusz összege automatikusan jóváíródik, amint kiderült a megtippelt események végeredménye, azaz ezzel nem kell külön foglalkoznod.

A 20Bet bónusz feltételek értelmében az összes promócióhoz speciális követelmények kapcsolódnak, melyeknél meg kell ismerned, hogy milyen feltételek érvényesek. Ha ezt nem teszed meg, akkor elveszítheted a bónuszt. A továbbiakban a leggyakoribb követelményekről olvashatsz:

Időtartamra vonatkozó követelmény

A 20Bet regisztráció után elérhető bónuszok többségéhez valamilyen időtartamra vonatkozó követelmény is meghatározásra került. Általában 7-21 napod van arra, hogy felhasználd a bónuszt, különben az elveszik.

A bónuszok fejléce alatti további információk gombra azért is életbevágó kattintani, mert egyes promóciók esetében még ennél is kevesebb, akár csak 1-2 napod van a kapott ingyenes pénz felhasználására.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Lejátszási követelmény

Szintén a bónuszok esetén van megadva a lejátszási követelmény, ami arra vonatkozik, hogy a megkapott összeget a megadott számú alkalommal vagy értékben meg kell tenned tétként, mielőtt a felhasználásával elért nyereményt kiutalhatod a bankszámládra vagy máshova.

A 20Bet fogadóiroda is egy szorzóval adja meg ezt a követelményt, például, ha a 10 EUR összegről van szó, és a követelmény 35x-ös, akkor 350 EUR tét (bet) megtétele után nyújthatod be a kifizetési kérelmed. Ez egy érthető kikötés, mivel a bónusz egy marketing opció a vállalat számára, és nem azonnali kiutalásra adja oda.

Sportfogadási piac követelmény

Magyarországon és külföldön a fogadóirodák sokszor azt is megadják, hogy a bónuszt milyen sport piacokon vagy eseményeken játszhatod el, ez a követelmény a 20Bet bukmékernél is feltűnik. Ha egy bónusz mellett megjelenik ez a követelmény a kifizetés feltételeként, akkor az ingyen pénzt csak a kijelölt eseményeken tudod egyszerű vagy kombinált tétként feltenni.

Azt vedd figyelembe, hogy fontos megismerned az igénybe vett bónuszok feltételeit a kifizetések elindítása előtt. A feltételek nem ismerete nem mentesít a hatályuk alól, és a 20Bet kaszinó és fogadóiroda munkatársai minden pénzkiutalás előtt ellenőrzik, megfeleltél-e nekik.

Elérhető fogadási piacok a 20Bet kínálatában

A 20Bet magyar felületén a hét minden napján hatalmas kínálatot találsz az élő fogadási ajánlatok és a hagyományos fogadások közül. A piacokat pedig szinte lehetetlen felsorolni.

A 20Bet sportág kínálata közé tartoznak például ezek a sportok: labdarúgás, tenisz, kosárlabda, asztalitenisz, jégkorong, röplabda, baseball, amerikai futball, kézilabda, strandlabdarúgás, strandröplabda, boksz, krikett, darts, futsal, MMA, rögbi, snooker és squash.

20Bet Sportok

Természetesen az e-sportok is képviseltetik magukat, pl. a StarCraft, Dota 2, és Call of Duty és más lehetőségekkel. A bukméker oldal külön kiemeli a magyar ügyfelek által is kedvelt fogadási piacokat, mint például a Ligue 1, Premier Liga, Bundesliga, LaLiga, Serie A vagy UEFA-bajnokok ligája.

A nagyszámú sportfogadási lehetőségek mellé ráadásul kiváló odds-ok kapcsolódnak, így te is biztosan tudsz olyan eseményt találni, amely megfelelő nyereményszorzókat kínál. A fogadásokat a fogadási szelvény segítségével tudod elküldeni, melynek működéséről a továbbiakban olvashatsz:

Így működik a fogadási szelvény

A 20Bet sportfogadás során a bejelölt események rákerülnek a jobb oldalt található fogadási szelvényre. Itt láthatod a már kiválasztott fogadási ajánlatokat, de törölhetsz is közülük. Ha beírod a tétjeidet, a 22Bet rendszere már a teljes tétet és a lehetséges nyereményt is mutatja a jobb oldalon.

Lehetőséged nyílik finomítani a fogadási beállításokat is. Itt megadhatod, hogy csak a magasabb szorzók esetén fogadod el a változást, vagy inkább nem fogadsz el semmilyet, esetleg bármilyen további módosítás automatikusan rendben van. A tétjeidet a nagy zöld gombbal küldheted el a 20Bet sportfogadás rendszerébe.

20Bet Élő fogadás

A 20Bet élő fogadás ajánlatai még nagyobb izgalmakat kínálnak az oldal felhasználói számára, mivel úgy kell téteket tenni, hogy az események még futnak. Természetesen nem mindenkinél népszerű ez a fogadási opció, hiszen gyors döntéseket és igazán komoly odafigyelést igényel a sportfogadás szerelmeseitől.

20Bet Élő sportok

A 20Bet élő fogadás ajánlatai is kimagasló nyereményszorzókat nyújtanak, emellett a legtöbb ilyen esemény közvetlenül a 20Bet oldalán követhető Magyarországon is, az élő közvetítés (live streaming) segítségével. Ha szereted az élő fogadás izgalmát, akkor a 20Bet neked is kínálni fog ilyen lehetőséget.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Befizetés és kifizetés a 20Bet felületén

Ahogy az összes online kaszinó és sportfogadás oldal, a 20Bet fogadóiroda is különböző befizetési és kifizetési lehetőségeket kínál a játékosok számára, attól függően, hogy hol élnek. A magyar játékosok számára a következő szolgáltatók vehetők igénybe a befizetéshez:

A kifizetési módok kissé eltérőek, a legnagyobb különbség a befizetési lehetőségekhez az, hogy magyar játékosként nem kérheted ki a nyereményed közvetlenül Visa vagy MasterCard kártyára.

Ehelyett a következő szolgáltatók vehetők igénybe a kiutaláshoz:

 • E-pénztárca: Skrill, Neteller, Jeton, MiFinity, Sticpay
 • Kriptopénzek: Bitcoin, Litecoin, Ethereum

Mivel a bankkártya nem opció, ezért magyar játékosként érdemes lehet felhasználnod a két népszerű e-pénztárca segítségét a nyeremény kiutalásához. Ezekről pedig tovább utalhatod a bankszámládra.

Az alábbiakban megismerheted, hogyan tudsz befizetni a 20Bet fiókodba bankkártya segítségével, illetve mi a módja a nyereményed kiutalásának a Skrill fiókodba, mely jelenleg az egyik legjobb e-pénztárca szolgáltató.

Hogyan fizessen be pénzt MasterCard használatával?

A magyar játékosok számára a Visa, MasterCard lehetőségek lehetnek érdekesek, hiszen Magyarországon nagyjából ez a két kártyakibocsátó cég dominálja a piacot. Ha te is bankkártya segítségével szeretnél befizetni, akkor a 20Bet oldalán könnyen tudsz kisebb-nagyobb összegeket (bet) kártyával fizetni.

Ehhez a következő lépéseket kell megtenned:

 1. Ha még nincs 20Bet élő számlád, akkor regisztrálj egy fiókot, és használd ki az üdvözlő bónusz promóciót. Ha már van élő fogadási számlád, akkor ez a lépés kimarad.
 2. Ezután válaszd a befizetést, és ott a Visa, MasterCard lehetőséget.
 3. A felbukkanó felület segítségével add meg a befizetni kíván összeget, ami minimum 3500 HUF, maximum 35000000 HUF lehet. Ha van, akkor add meg a bónusz kódodat is.
 4. Add meg a kártya adataidat, köztük a kártyatulajdonos nevét, a kártya számát, lejárati idejét és CVC kódját. Ezután fogadd el a feltételeket, majd kattints a Befizetés gombra.
 5. Az Európai Unió előírásai szerint az ilyen internetes tranzakciókat meg kell erősítened, ehhez általában a netbank fiókod dob egy értesítést az okostelefonodra. Használd ezt vagy a bankod saját megerősítési módját a tranzakció engedélyezéséhez.
 6. Ha bankkártyád mögött lévő bankszámlán van pénz, akkor a 20Bet élő fiókodba be is kerül az összeg. Ha jogosult vagy valamelyik 20Bet bónusz felhasználására, akkor ez az összeg is rákerül a számládra.

Más teendőd nincs, a neked tetsző fogadási piac áttekintése után meg is teheted a téted az ott található eseményekre.

További információ:

Így kérj kifizetést a Skrill fizetési mód segítségével

A 20Bet belépés után az összegyűlt nyereményedet ki tudod utalni a Skrill számládra is. Ezt a felületet legegyszerűbben úgy éred el, hogy a jobb felső sarokban lévő Befizetés gombra kattintasz, majd a Pénztár menüpontban a Kifizetés linket választod.

Ezután feltűnnek a fizetési módok, itt egyszerűen csak rá kell kattintanod a megfelelő ikonra, bal oldalt megadni a kifizetni kért összeget, majd elküldeni a kérelmet a Kifizetés gombbal. A 20Bet fogadóiroda a nap 24 órájában feldolgozza ezeket, még hétvégén is. A 20Bet sportfogadás azt ajánlja, hogy ugyanazt a fizetési módot használd a kiutaláshoz, mint amelyiket a befizetéshez tetted, kivéve, ha az nem érhető el.

A pénzmosás elleni törvények miatt az első kifizetés előtt szükség van a felhasználói azonosításra, melynek során az ügyfélszolgálat ellenőrzi az általad feltöltött személyazonosító dokumentumok valóságát. Ezt mindenképp végre kell hajtani, mivel a szerencsejáték vállalatoknak meg kell felelniük a hatályos jogszabályoknak.

Ha a lejátszási követelményeknek teljesen megfeleltél, és a sportfogadó iroda ügyfélszolgálatosai nem találnak akadályozó körülményt, akkor általában 12 órán belül feldolgozzák a kérelmed. A kifizetés menete teljesen így működik Neteller esetén is.

Mobilfogadás

A 20Bet weboldala a különböző mobil eszközökről is elérhető, köszönhetően a modern HTML5 technológiának. Akár okostelefonról, akár tabletről nyitod meg a 20Bet honlapját, ez az online bukméker teljesen reszponzív felülettel szolgál ki téged, így könnyen tudsz fogadni.

A mobil oldalon ilyenkor is megtalálható minden, ami a játékosok számára szükséges, ide értve az ügyfélszolgálat megnyitását, az élő chat ablakot, a fogadásokat, a befizetések és kifizetések lehetőségét és a sportok alá szervezett eseményeket.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2

Az egyszerű felület élőben frissül, így mindig az aktuális nyereményszorzókkal találkozol, egy kis tájékozódást követően pedig egymás után adhatod hozzá a fogadásokat a szelvényedhez. Természetesen a mobil sportfogadás is elérhető magyar nyelven.

A 20Bet nem rendelkezik mobil applikációval, így a fogadások a mobiltelefon vagy tablet böngészőjében érhetők el.

Biztonság és adatvédelem

A 20Bet felülete és pénztára megbízható, ennek ellenőrzésére kattints a böngészőben a címsor előtti lakat ikonra. Ekkor láthatod, hogy ez a népszerű szolgáltató HTTPS protokollt és 128 bites SSL (Secure Socket Layer) titkosítást használt az adatok mozgatására a szervere és az asztali számítógéped vagy telefonod között. Az SSL szolgáltatást az egyik legmegbízhatóbb weboldal, a Let’s Encrypt szolgáltatja.

A 20Bet fiókod esetében fontos, hogy csak a felhasználóneved és jelszavad ismeretében férhetsz hozzá. Ezeket a legjobb mindig biztos helyen tartani, ha pedig elveszíted valamelyik azonosítót, a jelszó emlékeztető email vagy a fogadóiroda ügyfélszolgálatának segítségével állíthatod vissza.

Ügyfélszolgálat

A 20Bet fogadóiroda ügyfélszolgálata számos módon érhető el, melyek közül az egyik legkézenfekvőbb az élő chat segítségével való megkeresés. Ebben az élő chat felülete összeköt az egyik ügyfélszolgálatossal, aki valós időben válaszolja meg a kérdéseidet.

Emellett a 20Bet belépés után le kell görgetned az oldalon a láblécig, ahol a Kapcsolat menüpontra kattintva éred el a többi lehetőséget. Ez a szolgáltató is rendelkezik egy online űrlappal, mellyel üzenetet küldhetsz a weboldal segítségével. Elérhető még 2 email cím is (a support@20bet.com és a complaints@20bet.com), ez a módszer is kényelmes kapcsolatfelvételi lehetőséget kínál. Mindkét mail cím angolul használható.

Regisztráció

A 20Bet regisztráció ahhoz szükséges, hogy fogadni tudj a neked tetsző eseményekre, és felhasználhasd a bónuszok és promóciók által nyújtott ingyenes pénzösszegeket. A folyamat könnyen és gyorsan elvégezhető, hiszen a fogadóirodák igazán érdekeltek még több ügyfél megszerzésében.

A 20Bet regisztráció első lépéseként kattints az oldal fejlécében látható narancssárga Regisztráció gombra. Itt válaszd ki, hogy a bónuszok és promóciók közül a sportfogadás érdekel, és nem az online kaszinó számára összeállított kínálat.

Ezt követően add meg az országod, az e-mail címet és a jelszavad, majd lépj tovább a 2. lépéshez. Itt válaszd ki a pénznemed (ha nem a forint, akkor a neked tetsző pénznemet), add meg a keresztneved és a vezetékneved, a nemed, születési dátumod, és lépj tovább a 3. lépéshez.

Itt még meg kell adnod a címed és a telefonszámod, és bejelölni, kérsz-e promóciós ajánlatokat. Végül a Küldés gombbal véglegesítheted a folyamatot. A regisztráció során végig a valódi adataidat kell használnod, különben később nem fogsz átmenni a felhasználó azonosítási folyamaton.

Utolsó lépés a befizetési folyamat, ahol kiválaszthatod a neked tetsző pénzügyi szolgáltatót, és megkapod a bónuszod. Fontos, hogy az itt megjelenített link segítségével regisztrálj, hiszen csak így biztosítható, hogy megkapd az általunk igényelt bónuszokat a 20Bet oldalán!

Engedély

A 20Bet sportfogadó weboldalt a Techsolutions Group N.V. üzemelteti, hozzá tartozik a brand, és a Kahnawake Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik a sportfogadási tevékenységhez. A pénzügyeket pedig a ciprusi központú TechSolutions (CY) Group Limited végzi, melynek engedélyét a Ciprusi Szerencsejáték Felügyelet biztosítja. Utóbbi miatt a szolgáltató mindenképp megfelel a fogadások és fizetési megoldások tekintetében a hatályos európai uniós szabályozásoknak.

A Techsolutions Group N. V. emellett még az iparág egyik leggyakrabban használt szervezetének, a Curacao Szerencsejáték Felügyelet engedélyével is rendelkezik. Ezen engedélyek megléte azért fontos, mert a felsorolt hatóságok folyamatosan ellenőrzik az engedélyben lefektetett rendelkezések szó szerinti betartását a fogadóirodák részéről.

Gyakran Ismételt Kérdések

A 20Bet fogadóiroda az ügyfélszolgálat mellett egy GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) részleget is fenn tart. A témák közé tartozik például az élő fogadás, a bónusz felhasználása, a regisztráció során felmerülő akadályok, a fogadóira működése, a mobil kinézet, a fizetési rendszerek működése, az online chat használata, a felhasználói azonosítás, a gyors fogadási módok, a népszerű események, a tenisz, kosárlabda, vagy más sportág fogadása, és számos más téma.

A következőkben a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és a rájuk adott válaszokat ismerheted meg, így, ha inkább olvasgatsz, akkor nem kell az ügyfélszolgálatra várnod.

Még csak 16 éves vagyok, játszhatok az oldalon?

Nem, a 20Bet teljes felülete és a különféle fizetési módok a 20Bet oldalán is csak a legális kort elérő játékosok számára használhatók. Hogy mi a legális kor, annak eldöntésében az számít, hogy a játékos hol él. Magyarország esetében ez 18 év, azaz, ha ennél fiatalabban szeretnél játszani, akkor erre nem vagy jogosult.

Vedd figyelembe, hogy ennek a korhatárnak a betartása más kaszinóknál és bukmékernél is kötelező, és a 20Bet fel fog kérni arra, hogy egy hivatalos igazolvánnyal mindenképp igazold a felhasználói adataid helyességét és a korodat.

Milyen információkat tárol rólam a 20Bet?

A 20Bet bukméker oldalon a következő személyes adatokat tárolhatják rólad:

 • név, cím, e-mail, telefonszám
 • fizetési információk
 • weboldal beállítok
 • az általad írt e-mail és más visszajelzések

Emellett, a 20Bet bukméker szolgáltatásának használatakor számos műveletedet naplózza a rendszer, melyekben a következő adatok fordulhatnak elő:

 • IP címed
 • oldalon eltöltött idő
 • megtekintett oldalak sora
 • nyelvi beállítások
 • böngésződ adatai

Természetesen mindenképp jogosult vagy arra, hogy a 20Bet ügyfélszolgálatától tájékoztatást kérj a rólad tárolt adatokról (a support@20bet.com címen), és akár kérheted is ezek törlését.

Megbízható bukméker iroda a 20Bet?

A 20Bet szó szerint véve is egy megbízható iroda, ahol a fogadások kimenete fair, a fogadási piacon pedig kiváló odds-okkal találkozhatsz. A sportfogadási oldalak közül a 20Bet fogadóiroda jó hírnévnek örvend, az ügyfélszolgálata mindig elérhető, az asztali PC-s és a mobil felülete pedig letisztult.

A 20Bet mögött álló vállalat rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, működését pedig európai uniós és curacaoi felügyeletek ellenőrzik. Az oldalon bevezetett biztonsági intézkedések és protokollok kellően védik a játékosok fiókját és a fizetési tranzakciókat.

Hol változtathatom meg a beállításaimat?

Ha a beállításaidon szeretnél változtatni, akkor ehhez görgess az adott oldal tetejére, majd keresd az ott található felhasználó ikont. Erre kattintva válaszd a Preferenciák menüpontot, hogy a rendszer beállításai közé érj.

Itt megadhatod az szorzók formátumát, az időformátumot és időzónát, az egyenleg mutatását és azt, hogy az oldalak milyen módon jelezzék az odds-ok változását. A személyes adataidat a Személyes adatok menüpontra kattintva éred el, azaz, például itt találsz egy egyszerű módot a jelszavad megváltoztatására is.

Van joga a 20Betnek elkérni a személyi igazolványomat?

A 20Bet fogadóiroda számára törvény írja elő a játékosok azonosítását a fogadások során. Erre a legjobb módszer a személyazonosítód vagy útleveled feltöltése.

Más fogadóirodáknál is tetten érhető, hogy mindig ezt a megoldást használják, hiszen felelősek a törvények betartásáért. Ha ettől eltérnének az a működési engedély elvesztését jelenthetné a számukra, ezért 100%-ban biztos, hogy nem utalhatod ki a nyereményed az azonosítás elvégzése nélkül.

Mi az a 20Bet alternatív link?

Magyarországon számos online kaszinó és bukméker oldala törvényi előírás alapján blokkolva van, nem elérhető, ilyenkor a weboldal a játékosoknak valamilyen más megoldást is kínál a látogatásra. Ez az úgynevezett alternatív link, mely nincs tiltva, és az adott szerencsejáték oldalra vezet.

A 20Bet esetében igazán nem szükséges 20Bet alternatív link használata, mivel ezt a szolgáltatót nem blokkolja a magyar állam.

Miért van a 20Bet egyik irodája Curacao-ban?

A 20Bet curacao-i engedéllyel is bír, ami teljesen elfogadottnak számít a piacon. Jelenleg a bukmékerek többsége ebben a szigetországban is regisztrálja magát, mivel a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélye komoly reputációnak örvend az iparágban, és a játékosok is megbízhatónk tartják. Az ilyen engedéllyel rendelkező bukmékerek biztosan legális keretek között működnek.

Lehetséges egynél több fiókot használni?

Nem lehetséges, a 20Bet csak egyetlen fiókot engedélyez játékosonként. Ennek egyik fő oka az, hogy az olyan nagylelkű promóciók, mint a 100%-ban visszatérítő üdvözlő bónusz csak egyszer használható fel. Ha több fiókod is lehetne, akkor halmozhatnád a bónuszokat, ami jogosulatlan előnyt jelentene a többi játékossal szemben.

Összefoglalás

A 20Bet fogadóiroda az elmúlt években megtalálta a helyét a piacon, és a sportfogadási oldalak között komoly reputációra tett szert. A magyar játékosokat lefordított oldallal, reszponzív mobil felülettel és a fogadások tömkelegével várja.

Az oldalon élő (live) fogadás is található, így amennyiben az ilyen típusú izgalmakat keresed, akkor kattints a megfelelő menüpontra a felső menüben. Az online bukmékerek esetén kissé szokatlan, hatalmas kínálatban pedig az összes nagyobb-kisebb sportpiacot megtalálod, így biztosan nem lesz gondod a kedvenced piacod megfogadásával.

Ne felejtsd el igénybe venni a nagylelkű bónuszokat sem, melyek a regisztráció után és a későbbi játékok során egyfolytában ingyen tőkét biztosítanak neked fogadni.

Utolsó frissítés: 26/10/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben az egyik legjobb online sportfogadási oldalról, a 20Bet-ről, az üdvözlő ajánlatról, a promóciókról és a bukméker minden más fontos információjáról beszéltem. Ha egy magyar fogadási oldalt keresel, ahol nagyszerű üdvözlő ajánlatot és remek oddsokat találsz, a 20Bet-et mindenképpen érdemes megnézned.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli