BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

4.5 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

Virtuáis sportok, valódi sportok, élő fogadás és fogadási bónuszok. Ezekben nyújt igazán kiemelkedőt a Betrophy, ezek miatt érdemes kipróbálni!

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil fogadas
Promóciók
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • Több mint 25 sportág
 • Magas odds
 • Nagyszerű élő fogadás
NEGATÍVUMOK
 • Nincs Paypal
 • Nincs Bitcoin
 • Nincs Hotline

Betrophy értékelés 2023

A Betrophy sportfogadási oldal nemrég jelent meg a piacon, ezért úgy gondoltuk, hogy érdemes megvizsgálni, mit tudhat egy ilyen új szolgáltató. Alaposan kielemeztük a bukméker által nyújtott szolgáltatásokat kezdve a fogadási lehetőségektől egészen az ügyfélszolgálatig. Az alábbiakban pedig bemutatjuk azt, hogy mire jutottunk az elemzés során.

Cikkünkben részletesen bemutatjuk a Betrophy oldalának a használhatóságát, ismertetjük a bónusz lehetőségeket, a fizetési opciókat. Megnézzük, hogy hogyan működik a mobil oldal, és hogy hogyan érhető el az ügyfélszolgálat. Emellett pedig még számos más információt is megtudhatsz a sportfogadási oldalról.

A Betrophy oldal dizájnja és funkcionalitása

A Betrophy sportfogadási oldal kialakítása során a letisztultságon és az átláthatóságon volt a fő hangsúly. Ezt tükrözi a fekete, fehér és arany színeket tartalmazó színkombináció is. Ez biztosítja azt, hogy az oldalon könnyen kiigazodhassunk. Nemcsak a dizájn, de az információk elrendezése is segíti az oldalon való könnyű kiigazodást. A főoldalon a legfontosabb fogadási információk, valamint az üdvözlő bónuszra vonatkozó információk kaptak helyet.

Betrophy Platform_3

Alapértelmezésben az oldal európai nézetben jelenik meg, de választhatjuk az ázsiai nézetet is, ha azt jobban szeretjük. A bal oldalon az egyes sportágak szerepelnek, amelyeket legördítve azon események listáját kapjuk, amelyekre aktuálisan fogadni lehet. Ezeknek a mérkőzéseknek a részletei, valamint fogadási lehetőségei középen jelennek meg táblázatos formában.

Bónusz ajánlatok a Betrophy oldalán

A Betrophy oldalán állandó promócióként az új ügyfeleknek szóló üdvözlő ajánlat található meg. A sportfogadási oldalak között azonban ez egy rendkívül nagylelkű promóciónak számít. Az ajánlat nem más, mint egy 100%-os párosított bónusz. Ennek az értéke maximum 40.000 forint lehet. Ahhoz, hogy igénybe vehessük a bónusz, legalább 4.000 forintot kell befizetni a számlára.

Betrophy Bónusz_3

Az ajánlat igénybevételéhez a WELCOME100 bónuszkódot kell használni. Ezt a regisztrációt követően, az első befizetéskor kell megadni a befizetési felületen. Ha valaki elfelejtette, akkor sincs gond. Ilyenkor az ügyfélszolgálathoz kell fordulni, de még azelőtt, hogy a játékos bármilyen tétet megjátszanak.

Bár jelenleg más ajánlat nem érhető el az oldalon, érdemes időnként ellenőrizni a Promóciók fület. A Betrophy ugyanis időnk kínál szezonális promóciókat, amiről ezen a felületen ad hírt. Ahogy minden sportfogadási bónuszhoz, így a Betrophy üdvözlő ajánlatához is tartoznak fogadási követelmények. Az alábbiakban megnézzük ezek közül a legfontosabbakat.

Időbeli korlátozások

Egy bónusz igénylése során az egyik legfontosabb feltétele az igénylésnek, hogy a kapott összeget egy meghatározott időtartamon belül fel kell használni. Azt mindig a sportfogadási oldal dönti el, hogy mennyi időt ad a bónusz lejátszására, de általában 7-21 nap közötti időtartamot határoznak meg.

Abban az esetben, ha ezen idő alatt nem sikerül a bónusz összegét elkölteni fogadásokra, akkor a szolgáltató törli azt a számláról. A választás során érdemes figyelni arra, hogy minél több időnk legyen a bónusz felhasználására, különösen akkor, ha nagyobb összeget kapunk. Így ugyanis elegendő időnk lesz teljes mértékben kihasználni annak előnyeit.

Megforgatási feltételek

A bónuszokra minden esetben vonatkoznak megforgatási feltételek is. Ez azt jelenti, hogy a kaszinó előírja, hogy hányszor kell a kapott összeget tétként feltenni ahhoz, hogy kivehessük a bónuszt, vagy az abból származó nyereményt. Vannak olyan oldalak, akik a megforgatási követelményt csak a bónusz összegére írják elő, olyanok is vannak azonban, ahol a bónusz és a befizetés összegét együttesen kell megforgatni.

A Betrophy a sportfogadási ajánlatok esetében csak a bónusz összegének a megforgatását kéri, 16-szoros fogadással. Ez azt jelenti, hogy a bónusz összegét 16-szor kell tétként feltenni. Egy 4.000 forintos bónusz esetén ez azt jelenti, hogy összesen 64.000 forintot kell tétként feltennie a játékosnak a megadott határidőn belül.

Egyéni tétek számolása

A sportfogadási oldalak sokszor azt is meghatározzák, hogy milyen fogadásokra használható fel a kapott bónusz. Az üzemeltető korlátozhat bizonyos események, sportágakat, fogadási piacokat, vagy akár szorzókat is.  Az is előfordulhat emellett, hogy bizonyos mérkőzések nem 100%-ban számítanak bele a megforgatási követelménybe. Ebben az esetben, ha olyan mérkőzésre fogadunk, amely például csak 10%-ban vesz részt a fogadási követelményekben, akkor ezeken 10-szer többet kell játszani, hogy megfeleljünk a feltételeknek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

90%
ÉRTÉKELÉS

Betrophy fogadási lehetőségek és fogadási piacok

A Betrophy fogadási kínálatára nem lehet panasz. Az oldalon rengeteg sport és esemény megtalálható. Természetesen a futball szerepel a kiemelt helyen. A Betrophy fogadási eseményei között minden fontos futball esemény megtalálható. Nem maradhattak ki az olyan nemzetközi események, mint a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, a Nemzetek Ligája, vagy éppen a világbajnokság selejtező mérkőzései.

Betrophy Sportok_1

Emellett a legnépszerűbb nemzeti bajnokságok, például a Premier Liga, a La Liga, a Bundesliga vagy a Seria A meccseire is lehet fogadni. A foci mellett azonban számos más sportág is helyet kapott. Fogadhatunk például lóversenyre, kosárlabdára, teniszre, jégkorongra és még sok más sportágra.

Számos e-sport esemény és bajnokság is szerepel a kínálatban. Azok a mérkőzések pedig, amelyekre az oldal élő fogadási lehetőségeket is kínál, külön menüpontban is megtalálhatók. Az alábbiakban megmutatjuk, hogy hogyan zajlik a Betrophy oldalán a fogadási szelvény kitöltése, illetve, hogy mit kell tenni élő fogadások esetén.

Hogyan történik a sportfogadás?

A Betrophy üzemeltetője figyelt arra, hogy a fogadások megjátszása egy rendkívül egyszerű folyamat legyen. Ehhez első lépésként ki kell választani azt a mérkőzést, vagy mérkőzéseket, amire fogadni szeretnénk. Ezeknél rá kell kattintani a kiválasztott szorzóra.

Ezután a jobb oldalon megjelenik a fogadási szelvény azokkal a mérkőzésekkel, amelyeket kiválasztottunk. A fogadási szelvényen három fül lesz elérhető. Az egyszeri kötés, amely azt jelenti, hogy a kiválasztott eseményekre egyesével teszünk fogadást. Ha második fület választjuk combo felirattal, akkor a kijelölt fogadások egy kombinációs fogadásnak számítanak, és azokra egy közös szorzót kapunk. A Rendszer fül alatt pedig speciális fogadásokat köthetünk.

Emellett a fogadási szelvény alatt mini fogadási lehetőségeket is találhatunk. Ezek olyan sportágak és események, amelyek elkerülhették a fogadók figyelmét korábban.

Élő fogadás a Betrophy oldalán

Az élő fogadásokat egy külön menüpontba emelték ki az oldalon. Itt egy helyen megtalálható minden olyan mérkőzés, amelyre élő fogadást lehet kötni. Az élő fogadások sajátossága, hogy meccs közben, az addigi történéseket figyelembe véve tehetjük meg tétjeinket. A mérkőzés során az oddsok folyamatosan változnak.

Betrophy Élő sportok_1

Éppen ezért, ha valaki okosan fogad, akkor sokkal jobb szorzóval is megteheti a tétjeit, mint a hagyományos mérkőzés előtti fogadásokkal. Ezzel pedig arra is van esélye, hogy sokkal nagyobb nyereményt érjen el. Az élő fogadásokat szintén fogadási szelvényen lehet megtenni, amely pontosan ugyanúgy működik, mint a mérkőzés előtti fogadások esetében.

A be- és kifizetések a Betrophy oldalán

Ahogy az egy jó sportfogadási oldaltól elvárható, a Betrophy is számos fizetési lehetőséget biztosít. Ez azért jó, mivel a játékosok kiválaszthatják azt a pénzügyi szolgáltatót és fizetési módot, amely számukra a legkényelmesebb. Megtalálható az oldalon a hagyományos bankkártyás fizetési mód, választhatjuk a e-pénztárcákat, de a kár a kriptopénzeket is.

A Betrophy által elfogadott fizetési lehetőségek a következők:

 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Rapid Transfer
 • MiFinity
 • Card Crypto Payment
 • Revolut
 • Jeton
 • Crypto

Kifizetések esetén egy picit kevésbé széles a kínálat, hiszen az oldal csak a Skrill, a Neteller, a MiFinity, a Jeton és a Crypto számlákra fizeti ki a nyereményeket. Befizetések során a legtöbb esetben a megadott összeg szinte azonnal megjelenik a sportfogadási oldalnál vezetett számlán. A kifizetések is gyorsan megtörténnek, általában 1-2 nap alatt. És van még egy lényeges különbség a be- és kifizetések között.

Az előbbieknél választhatjuk a forintot valutaként, az utóbbinál azonban erre nincs lehetőség. Az egyes fizetési módokhoz tartozhatnak limitek minden tranzakció esetén. A legtöbbször ez azonban a pénzügyi szolgáltatótól függ, a Betrophy ugyanis egy gyors ellenőrzést követően azonnal elindítja a folyamatot.

A Betrophy oldalán arra kell figyelni, hogy van egy heti maximális limit. Így ha valaki kivételesen szerencsés, és sikerül egy nagyobb összeget nyernie, akkor is hetente maximum 5.000 eurót vehet ki a számláról. Segítségként az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy hogyan történik a be- és kifizetés a Betrophy oldalán.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

90%
ÉRTÉKELÉS

A befizetés menete a Neteller használatával

 • A Betrophy oldalán a befizetés mindössze néhány percet vesz igénybe. Az alábbiakban a Neteller számláról történő befizetés lépéseit mutatjuk be.
 • Először is be kell lépni a Betrophy felhasználói fiókba, vagy pedig létre kell hozni egyet, ha valaki még nem rendelkezik vele.
 • A játékos profiljában a Befizetések menüpontra kell kattintani.
 • A felugró ablakban ki kell választani a Netellert úgy, hogy a logójára kattintunk.
 • A következő lépésként meg kell adni a kért adatokat: az e-mail címet, az országot, a valutát és az összeget.
 • A következő oldalon a Neteller felhasználói fiókhoz tartozó adatokat megadva elindíthatjuk a befizetést.

A nyeremények kifizetése Netelleren keresztül

A nyeremények kifizetéséhez szintén be kell jelentkezni a felhasználói fiókba, és ki kell választani a Kifizetések menüpontot. Ezután az első lépés szintén a Neteller logójának a kiválasztása. Ezt követően meg kell adni, hogy mekkora összeg kifizetését kérjük, és milyen valutában. A következő űrlapon pedig a Neteller felhasználói fiók adatainak a megadására lesz szükség ahhoz, hogy elindíthassuk a kifizetést.

Miután jóváhagytuk a tranzakciót, a sportfogadási oldal ellenőrzi és engedélyezi. Csak ezt követően jelenhet meg a pénz a Neteller számlánkon. Ne feledkezz meg arról, hogy az első kifizetés előtt igazolni kell a személyazonosságod. Erre az Európai Uniós előírások miatt van szükség. Ez kettős céllal született meg. Egyrészt, hogy megakadályozzák a kiskorúak részvételét az online szerencsejátékban. Másrészt, hogy felvehessék a harcot a pénzmosás ellen.

A személyazonosság igazolása egy egyszerű és gyors folyamat. Mindössze a személyi igazolványt kell hozzá feltölteni, amelyet összevetnek a regisztráció során megadott adatokkal. Így megbizonyosodhatnak róla, hogy valós adatokat adtál meg.

Betrophy sportfogadás mobilon

A Betrophy nem fejlesztett ki dedikált sportfogadási alkalmazást. A weboldalt azonban optimalizálták az összes böngészőre, így a mobil eszközök kisebb képernyőjén is ugyanazt a funkcionalitást biztosítja, mint a laptopon. Minden információ megtalálható a mobilon is, és a fogadások is ugyanúgy történnek.

Okostelefon és táblagép Betrophy_1

Sőt, ugyanazt a felhasználói fiókot is használhatod minden felületen, hiszen az adatokat szinkronizálják. Készüléktől függetlenül bármilyen böngészőt használhatsz a Betrophy fogadásokhoz, amennyiben azok HTML5 technológiát felhasználva készültek.

Biztonság és adatvédelem

Ahogy minden sportfogadási oldal, úgy a Betrophy is kiemelt figyelmet fordít a biztonságos működésre és az adatvédelemre. Ebbe egyaránt beletartozik a pénzügyi tranzakciók biztonsága és a játékosok adatainak a védelme. Az egyik legfontosabb, hogy a Betrophy a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet hatály alá tartozik. A hatóság licensze a garancia arra, hogy az oldal az előírásokat betartva, az iparági sztendereknek megfelelően működik.

Emellett számos lokális intézkedést is hoztak a biztonság érdekében. A Betrophy oldalán tűzfalak gondoskodnak arról, hogy az ott tárolt adatok biztonságban legyenek. A regisztráció és a pénzügyi tranzakciók során SSL tanúsítvány gondoskodik a lehető legnagyobb biztonságról.

Betrophy sportfogadási oldal kiemelt figyelmet fordít az játékosok adatainak és pénzügyi tranzakcióinak a fontosságára. Ennek biztosítása érdekében több intézkedést is hozott. Egyrészt rendelkezik a Curaçao Szerencsejáték Hatóság engedélyével. Ez biztosítja, hogy az oldal az előírásoknak és szabványoknak megfelelően, a biztonsági szempontokat figyelembe véve működik. Emellett minden pénzügyi tranzakció a biztonságos https protokollon keresztül zajlik

A játékosok természetesen maguk is gondosodhatnak arról, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyenek az adataik. Ide tartozhat például a megfelelően erős jelszó használata, és hogy csak biztonságos hálózatból indítanak pénzügyi tranzakciókat.

A Betrophy ügyfélszolgálata

A Betrophy ügyfélszolgálata hozza azt, ami egy online sportfogadási oldaltól elvárható. Kétféle módon léphetünk kapcsolatba az oldallal. Az egyik az élő chat, amely az oldal jobb alsó sarkában tálható, és 24/7 működik. Itt csak rá kell kattintani az ablakra, kitölteni az adatokat és néhány percen belül választ is kapunk a kérdésünkre. Emellett írhatunk e-mailt is a support@Betrophy.com e-mail címre, amelyre átlagosa 24 órán belül válaszolnak.

Ha kérdésünk merül fel, érdemes megnézni a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot is. Itt ugyanis a leggyakrabban felmerülő kérdésekre gyűjtötték össze a válaszokat. Ez az oldal egyelőre magyar nyelven nem érhető el, és az ügyfélszolgálathoz sem fordulhatunk magyarul.

Hogyan regisztráljak a Betrophy oldalán?

A Betrophy regisztráció egy meglehetősen gyors folyamat, mindössze néhány percet vesz igénybe. A sportfogadási oldalra a legegyszerűbb úgy eljutni, ha a cikkünkben található Fogadj most gombra kattintasz. Ekkor ugyanis azonnal eljutsz a Betrophy oldalára. Ezt követően pedig mindössze az alábbi lépéseket kell követni.

 • Kattints a Betrophy oldalán található Regisztráció gombra
 • Az első űrlapon töltsd ki a kért adatokat, azaz az e-mail címet, a felhasználónevet és a jelszót.
 • A tovább gombra kattintva a következő űrlapra jutsz, ahol a személyes adatokat kell megadnod, azaz a nemed, a keresztneved, a vezetékneved, az ország, a választott pénznem, a telefonszám és a születési dátum
 • A Fiók létrehozása gombra kattintva el is készült a felhasználói fiók. Ezzel pedig egyúttal elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelveket is.

A Betrophy sportfogadási oldal engedélye

A Betrophy sportfogadási oldalt a Bellona N.V. üzemelteti, amely a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik. Ez biztosítja a szabályos működést, amely megfelel a hivatalos előírásoknak és az iparági sztendereknek.

Emellett a vállalat nagy hangsúlyt fektet a felelős működésre is, különösen a problémás szerencsejátékkal kapcsolatos ügyekre. Éppen ezért együttműködik olyan szervezetekkel, mint a BeGambleAware és a Gambling Therapy. Ezzel az a célja, hogy a problémás szerencsejátékosok számára tudjon segítséget nyújtani.

Gyakran ismételt kérdések

A Betrophy oldalán egy részletes Gyakran Ismételt kérdések menüpont található. Ebben megtalálhatók a válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre. Ezt az oldalt akkor is érdemes átböngészni, ha éppen nincs semmilyen kérdésünk, hiszen számos hasznos információ található meg itt.

Az alábbiakban mi is választ adunk néhány kérdésre, amelyek olvasóink részéről merültek fel a sportfogadási oldal használatával kapcsolatban.

Ha 16 éves vagyok, regisztrálhatok?

Az online szerencsejátékban csak nagykorúak vehetnek részt, tehát azok, akik betöltötték a 18. életévüket. Az életkort és a többi személyes adatot a sportfogadási oldalnak ellenőriznie is kell. Ennek során fel kell tölteni a személyazonosságot igazoló dokumentum másolatát. Ha kiderül valakiről, hogy még nem nagykorú, akkor azonnal zárolják a fiókját és törlik a nyereményét.

Mennyire megbízható a Betrophy sportfogadási oldal?

A Betrophy sportfogadási oldal a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyével működik. Ez a világon az egyik legismertebb szerencsejáték hatóság, és számos kaszinó tartozik a hatálya alá. Az általa kiadott engedély biztosítja azt, hogy a Betrophy az előírásoknak megfelelően, megbízható módon működik. Ha valaki kételkedik az engedélyben, akkor annak érvényességét saját maga is ellenőrizheti. Ehhez nem kell mást tenni, mint az oldal láblécében található Antillephone logóra kattintani, ahol láthatók lesznek az engedély részletei.

Hol tudom megváltoztatni a beállításaimat?

A felhasználói fiók több adatát is lehet módosítani. Ehhez először be kell jelentkezni az oldalra. Ezt követően meg kell keresni a Preferenciák menüpontot, amely a felhasználónévre kattintva található meg. Itt meg lehet változtatni a nyelvet, az időzónát, a nézetet és az odds formátumát. A jobb oldali személyes adatok menüpontban pedig a cím és a telefonszám módosítható.

Elkérheti a Betrophy a személyi igazolványomat?

A szerencsejáték oldalak számára Európai Uniós jogszabályok írják elő, hogy ellenőrizzék a játékosok által megadott személyes adatokat. Ennek egyik oka, hogy így biztosítható az, hogy kiskorúak ne vegyenek részt az online szerencsejátékokban. A mások oka pedig, hogy ez egy eszköz a pénzmosás elleni küzdelemben.

Minden sportfogadási oldal köteles tehát az első kifizetés előtt ellenőrizni a személyazonosságot, amelyet egy erre a célra megfelelő dokumentum másolatával lehet megtenni. A jó hír az, hogy erre csak egyszer van szükség az oldalon.

Miért Curacao-ban található Betrophy központja?

A Betrophy, ahogy azt fentebb is említettük, a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyével működik. Ezt pedig csak olyan szerencsejáték oldalak kaphatják meg, amelyeknek a központja is ugyanitt található. Curacao számos szerencsejáték vállalat számára adott már ki engedélyt, amelyhez megfelelő infrastruktúrát is biztosít számukra. Így a szolgáltatók is szívesen választják székhelyükként Curacao-t

Mit jelent pontosan a Betrophy alternatív link?

A magyar szerencsejáték szabályozás sokszor meglehetősen szigorú, és sokáig számos oldal nem volt elérhető közvetlenül magyar IP címekről. Ennek elkerülésére kezdték el alkalmazni az alternatív linkeket, amelyek arra szolgáltak, hogy a játékosok egy kisebb kerülővel jussanak el a sportfogadási oldalra.

Ma már nincs szükség ezekre az alternatív linkekre, hiszen a sportfogadási oldalak, így a Betrophy is, közvetlenül elérhetők.

Rendelkezhet egy játékos több felhasználói fiókkal?

A Betrophy oldalán minden játékos egyetlen felhasználói fiókkal rendelkezhet. Ennek több oka is van. Egyrészt így egyszerűbb a személyazonosság ellenőrzése és az ezzel kapcsolatos visszaélések elkerülése. Másrészt pedig a Betrophy egy meglehetősen nagylelkű üdvözlő bónuszt kínál, és nem lenne fair más játékosokkal szemben, ha valaki ezt többször is igénybe venné.

Betrophy összegzés

Annak ellenére, hogy a Betrophy egy viszonylag új oldal, a szolgáltatásaira mégsem lehet panasz. A fogadási kínálata lenyűgöző, szinte egyetlen sportág sem maradt ki. Ráadásul nemcsak mérkőzés előtti, hanem élő fogadásokra is van lehetőség. Ahogy az egy sportfogadási oldaltól elvárható, számos lehetőséget biztosít a pénzügyi tranzakciók lebonyolítására.

Sőt, az új játékosok egy vonzó üdvözlő bónuszt is igénybe vehetnek, miközben laptopon és mobilon is játszhatnak. Összességében mi elégedette voltunk a Betrophy szolgáltatásaival és nyugodt szívvel ajánljuk azt olvasóinknak.

Utolsó frissítés: 01/09/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben megemlítettem az egyik legjobb online sportfogadási oldalt Betrophy, üdvözlő ajánlatok, promóciók és egyéb fontos információk a bukmékerről. Ha egy magyar fogadási oldalt keresel, ahol nagyszerű a tárhely és jó az odds, a Betrophy-t érdemes meglátogatni.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli