Befizetési bónusz – Top 10 oldalak 2023

Az ingyenes dolgokat mindenki szereti, és ez természetesen a sportfogadási oldalak játékosaira is igaz. Számukra pedig az a jó hírünk van. Ez pedig nem más, mint hogy az online bukméker oldalak ebben teljes mértékben partnerek, és számos promóciót kínálnak a játékosok számára. Ez pedig azért van így, mivel a sportfogadási iparág nagyon versenyképes, ahol az összes online sportfogadási oldal folyamatosan küzd egymással, hogy magukhoz csábítsák a játékosokat.

Ez pedig azt jelenti, hogy folyamatosan jelentkeznek az újabb és újabb ajánlatokkal. Ennek egyik eleme az új játékosoknak szóló üdvözlő bónusz, amellyel arra próbálnak rábírni, hogy regisztrálj az oldalon. A későbbiekben pedig további ajánlatok várnak annak érdekében, hogy rendszeresen vissza is térj az adott szolgáltatóhoz.

A promóciók nagy része pedig a befizetési bónuszok közé tartozik. Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy mit érdemes tudni ezekről a befizetési bónuszokról. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a befizetési bónusz?

Kezdjük is azzal, hogy meghatározzuk azt, hogy mit jelent a befizetési bónusz. Ebben az esetben egy játékos akkor igényelheti az ajánlatot, ha először pénzt helyez a sportfogadási oldalon vezetett számlájára.

Ennek a befizetésnek mindig van egy kötelező minimális összege. Ha ez megtörtént, akkor az online sportfogadási oldal valamilyen bónuszt ír jóvá a játékos számára. Ez lehet bónusz összeg, ingyenes fogadások, vagy éppen pénzvisszatérítés. 

A legjobb sportok

A befizetési bónuszok leggyakoribb fajtái

A befizetési bónusznak számtalan típusa van. Az alábbiakban bemutatjuk azokat, amelyekkel a leggyakrabban találkozhatsz a sportfogadási oldalak kínálatában. 

Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz az az ajánlat, amelyet egy oldal új játékosai vehetnek igénybe. Ráadásul az online sportfogadási szolgáltatók esetében a legtöbb esetben befizetési bónuszként jelenik meg. Az üdvözlő bónusszal kapcsolatban elmondható az, hogy a legtöbb esetben ez a szolgáltatók legjobb ajánlata, amellyel az a céljuk, hogy új játékosokat vonzzanak az oldalra.

Párosított befizetési bónusz

Magyar zászló

A párosított befizetési bónusz nem más, mint amikor az online bukméker a számlára befizetett összeg egy meghatározott százalékát jóváírja bónuszként.

Ez az arány lehet mindössze 20-30 százaléktól egészen 200-300 százalék is. Tegyük fel, hogy találsz egy 100%-os befizetési bónuszt, amelynek a maximális összege 20.000 forint lehet.

Ebben az esetben a sportfogadási oldal a befizetésedet 20.000 forint összegig megduplázza. Ha tehát 20.000 forintot fizetsz be, akkor további 20.000 forintot jóváírnak a számládon, így összesen 40.000 forintot használhatsz majd a játékra.

Mindig érdemes azonban figyelni a bónusz maximális összegére. A sportfogadási oldal ugyanis ennél nagyobb összeget nem fog bónuszként adni akkor sem, ha befizetés összege nagyobb. Ha például a fenti bónusz példánál maradunk, akkor azt fogod látni, hogy ha 50.000 forintot fizetsz be, a bónusz összege akkor is 20.000 forint lesz, hiszen ez az online bukméker által maximálisan meghatározott összeg. 

A bónuszhoz tartozó maximális limitek, illetve az, hogy milyen arányú a bónusz, minden szolgáltató esetében eltérőek lehetnek. Éppen ezért fontos az, hogy olvasd el az ahhoz tartozó felhasználási feltételeket még azelőtt, hogy igényelnél egy ajánlatot.

Szinte mindig igaz az, hogy valamilyen feltételt teljesítened kell ahhoz, hogy a bónusszal elért nyereményt kivehesd a sportfogadási számládról. Legtöbbször ez egy úgynevezett fogadási követelményt jelent, amivel a cikk egy későbbi részében részletesen foglalkozunk majd.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Újratöltési bónuszok

Az újratöltési bónusz esetében elmondható, hogy nagymértékben hasonlít az előzőekben bemutatott befizetési bónuszhoz, és sokszor az üdvözlő bónuszt követően lehet igényelni. Olyan eset is előfordulhat, hogy egy sportfogadási oldal rendszeresen kínál reload bónuszt, és például hetente lehet azt igényelni. Vannak olyan sportfogadási oldalak, amelyek folyamatosan kínálnak ilyen bónuszt, míg más oldalakon csak időnként érhető el egy újratöltési ajánlat. 

Cashback promóciók

Ez egy olyan promóció, amely talán kevésbé kedvelt, mint más online sportfogadási bónuszok. Ennek ellenére időnként felbukkan a sportfogadási irodák kínálatában. A cashback promóció lényege nem más, mint hogy a felhasználók visszakaphatják a játék során elveszített pénz egy részét. Lényegében tehát ennek a bónusznak is feltétele a befizetés, hiszen csak akkor tudsz játszani, ha elérhető pénz a számládon.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Ezt a bónuszt is százalékos formában adják meg a legtöbbször, és egy adott időszakra vonatkozik. Például a sportfogadási iroda visszatérítheti az egy hét alatt elszenvedett veszteségek 10 százalékát. Itt is igaz azonban az, hogy a bónusznak mindig van egy felső határa is.

Ennél a bónusznál is igaz az, hogy a felhasználási feltételek minden egyes sportfogadási irodánál mások. Eltérő lehet a bónusz százaléka, az, hogy hogyan számítják ki a cashback összegét, vagy hogy hogyan történik a kifizetés. 

Kockázatmentes fogadási ajánlatok

Ez a promóció szintén kedvelt a játékosok között, amelyet több jó hírű sportfogadási oldalon is felfedezhetsz. Ebben az esetben a szolgáltató lényegében azt ajánlja fel, hogy visszatéríti az első fogadásra feltett tét összegét, akkor, ha tipped vesztes lesz. Természetesen ennek az ajánlatnak is van egy maximális összege.

Ebben az esetben vesztes fogadás esetén nem készpénzt kapsz, hanem olyan kreditet, amelyet fogadásokra használhatsz fel. Ez egy olyan promóció, amelyet szinte biztosan ki kell használnod, ha felajánlják neked. Ha megnyered a fogadást, akkor egyszerűen nem fogod kihasználni az ajánlatot. Ha azonban veszítesz, akkor a tét összegét visszakapod, és azt újabb fogadásra költheted. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A bónuszok felhasználási feltételei

Az első számú szabály a bónuszok és promóciók kihasználásakor az, hogy szánj rá néhány percet, és győződj meg róla, hogy a promóció vagy a bónusz minden aspektusát teljes mértékben megértetted. Ha valaha is elolvastad az online sportfogadással kapcsolatos megjegyzéseket és panaszokat, azok többsége arról szól, hogy valaki nem kapta meg a bónuszt vagy promóciót, amit az oldal kínált.

Ez pedig az esetek nagy részében azért van, mert az ügyfél nem követte pontosan a lefektetett irányelveket és szabályokat. Azt ugyanis senki nem várhatja el egy sportfogadási irodától, hogy fizessen egy promócióra, ha a játékos nem tartja be a világosan meghatározott irányelveket.

Éppen ezért mindig szánj néhány percet arra, hogy megismerd az összes szükséges kritériumot, mielőtt igényelnél egy ajánlatot. Igen, ez nem a legizgalmasabb dolog, de ha meg szeretnéd kapni a bónuszt, és biztosítani akarod, hogy a későbbiekben ne legyenek problémák, akkor ezt a lépés soha ne hagyd ki.

Fogadási követelmények

Az apróbetűs részek közül az egyik legfontosabb, amit egy bónusz vagy promóció esetében látni fogsz nem más, mint a fogadási követelmények. Általában, amikor a sportfogadási oldal bónusz pénzt ad, nem veheted csak úgy fel azt a pénzt, és nem válthatod azonnal készpénzre. Ez persze logikus is, hiszen ebben az esetben az emberek befizetnének, megkapnák a bónuszt, majd azonnal készpénzre váltanák.

Éppen azért, hogy ezt elkerüljék, az online bukméker oldalak megkövetelik azt, hogy a játékosok bizonyos számú alkalommal megjátsszák a kapott bónusz összegét. Ezt általában egy szorzó számmal jelölik.

Néhány sportfogadási iroda ezt a követelményt a bónusz összegére alkalmazza. Bizonyos szolgáltatóknál azonban az is előfordulhat, hogy a befizetés és a bónusz együttes összegére vonatkozik ez a követelmény. Ez mindenhol más és más lesz, és ezt érdemes ellenőrizni, mielőtt kihasználsz egy olyan promóciót, amelyhez tartozik fogadási követelmény. 

Nézzük meg a fogadási követelményt egy példán keresztül. Maradjunk annál a lehetőségnél, hogy igényelted a fentiekben ismertetett 100%-os bónusz. Ehhez befizettél 20.000 forintot, ami mellé kaptál 20.000 forint összegű bónuszt.

Tegyük fel, hogy ennél a sportfogadási irodánál a megforgatási követelmény 20-szoros. Ha a bónusz összegére vonatkozik ez az előírás, akkor összesen 400.000 forint (20 x 20.000 forint) értékben kell játszanod ahhoz, hogy a bónuszt, illetve az azzal elért nyeremény kifizetését kezdeményezhesd.

HotBet Bónusz

Bár ez soknak tűnik, a legtöbb sportfogadási iroda erre is talált ki megoldást. Ez pedig nem más, mint hogy részletekben kapod meg a bónuszt. Előfordulhat tehát, hogy a 20.000 forintot összesen 20 darab részletben kapod meg, és minden egyes részlet 1.000 forintból áll. Ezek 20 különálló kis bónuszként szolgálnak, amelyeket el kell számolni. Minden egyes részlet törléséhez 20.000 forintot (1.000 forint x 20) kell játszanod.

Tehát minden egyes 20.000 forintért, amit megjátszol, ezer forintot szabadítanak fel a bónuszodból. Nagyon fontos, hogy győződj meg arról, hogy teljesen megértetted a fogadási feltételek részleteit, és pontosan tudod, hogy hogyan működik az általad választott oldalon.

Azzal is mindig tisztában kell lenni, hogy mekkora fogadási követelményt kell teljesítened ahhoz, hogy felszabadítsd a bónuszodat. Tudd meg azt is, mi történik, ha nem teljesíted ezt a követelményt. Általában egyszerűen nem kapod meg a teljes bónusz összeget, de a biztonság kedvéért érdemes utánanézned.

Arról se feledkezz el, hogy mindig van lehetőséged arra is, hogy ne vedd fel a bónuszt, ha nem tetszenek a bónusz feltételei. Mindig tartsd szem előtt, hogy azért fogadsz, hogy jól érezd magad, így nem éri meg fölösleges kellemetlenséget okozni magadnak egy nem megfelelő, vagy éppen nem egyértelmű bónusszal.

Ha nem felejted el, hogy a bónusz vagy a promóció csak egy extra, sokkal jobban fogsz szórakozni az online fogadásokon. A legtöbb ember nincs is tisztában ezekkel a dolgokkal, amíg be nem lép és el nem kezd egy fiókot létrehozni. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen elégedett voltál a bónuszok nélküli fogadással. Kezeld őket extrákként, és így egészen biztosan nem okoznak majd semmilyen gondot. 

Hogyan értesülhetsz a legújabb promóciókról?

A bónuszok és promóciók maximális kihasználásának kulcsa az, hogy tisztában legyél azok létezésével. A következő fejezetben azt mutatjuk be, hogy honnan tudhatod meg azt, hogy melyek a legújabb bónuszok.

Labdarúgó stadion 3
 • Iratkozz fel a hírlevekre! – Ezt gyakran automatikusan megteszed, amikor csatlakozol az oldalhoz, vagy legalábbis megadják a lehetőséget. Tudjuk, hogy a legtöbben utálják a spameket és a kéretlen leveleket az e-mail postafiókjukban, de a sportfogadási oldalaktól érkező anyagok általában ingyenes dolgokat és promóciós frissítéseket tartalmaznak, amelyek hasznosak lehetnek számodra.

  Ha már tagja vagy egy sportfogadási oldalnak, akkor mindig van lehetőséged arra, hogy feliratkozz a hírlevelekre, ha esetleg azt korábban nem tetted meg. 
 • Kövesd a sportfogadási oldalt a közösségi médiában! – Sok nagyobb és jól bevált fogadóiroda rendelkezik saját Facebook oldallal és Twitter-fiókkal, ahol folyamatosan tájékoztatják a játékosokat az akciókról és bónusz ajánlatokról. Ha már használod ezeket a platformokat, ez egy remek módja annak, hogy naprakész maradj, és ehhez nem kell mást tenned, mint bekövetned egy-egy oldalt. 
 • Használd nyitott szemmel az oldalt! – A legtöbb sportfogadási iroda saját hirdetéseket futtat a oldalain, amelyek inkább értesítések a folyamatban lévő promóciókról. A bukmékerek soha nem akarják elrejteni az akciókat előled.

  Azt akarják, hogy kihasználd azokat, ehhez pedig az szükséges, hogy tudj róluk. Gyakran van egy dedikált promóciós oldaluk, ahol az összes aktuális promóció és bónusz szerepel. Ezt általában a weboldalon találhatod meg, sőt, sok esetben ki is emelik azt. 
 • Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, hogy jelenleg kínálnak-e valamit! – Ha az ügyfélszolgálathoz fordulsz, akkor általában a promóciós oldalukra irányítanak, de előfordul, hogy olyasmit is kínálnak, ami esetleg nem szerepel a listán. Nem javasoljuk, hogy minden nap zaklasd őket, de érdemes havonta egy gyors ellenőrzést végezni, különösen akkor, ha rendszeres játékos vagy.

  Minél többet fogadsz, annál inkább szeretnék, hogy megtartsanak, ehhez pedig egészen biztosan van néhány ajánlatuk is. Használd ezt ki az előnyödre. A legrosszabb, ami történhet, hogy azt mondják neked, hogy nincs semmi új vagy különleges eseményük vagy promóciójuk. 
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A befizetési bónuszok előnyei és hátrányai

Ahogy azt látható, a befizetési bónuszok számos előnyt kínálhatnak a játékosok számára. Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy van néhány hátrányuk is. Nézzük most meg azt, hogy milyen pozitívumokkal és milyen negatívumokkal rendelkeznek a befizetéshez között ajánlatok. 

Előnyök:

 • A sportfogadási bónuszok ingyenes fogadással és/vagy fogadásra felhasználható szabad pénzzel jutalmazhatják a fogadókat.
 • Ezek a bónuszok lehetővé teszik azt, hogy a játékosok nagyobb tőkével játszanak. 
 • Az online sportfogadási bónusz azonnal igénybe vehető azt követően, hogy a befizetést jóváírták a számlán.
 • A befizetési bónuszok széles körben elérhetőek, hiszen szinte mindegyik szolgáltató kínál ilyen promóciót.

Hátrányok:

 • A befizetési bónuszokra szinte mindig vonatkozik fogadási követelmény, amely jobban megköti a felhasználókat a játékban. 
 • Az ingyenes fogadások vagy ingyenes játékok csak korlátozott számú fogadási piacon használhatók fel.

Befizetési bónusz – Összegzés

A sportfogadási bónuszok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a játékosok nagyobb összeget használhassanak a fogadásokhoz. Ezek a bónuszok az első befizetés után azonnal igényelhetőek, és általában folyamatosan rendelkezésre állnak.

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy a bónuszoknak vannak felhasználási feltételeik. Ha azonban ezt szem előtt tartod, és tisztában vagy annak a részleteivel, akkor rengeteg extra játék lehetőséghez segíthetnek hozzá az ilyen ajánlatok.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a fogadási oldalak által kínált befizetési bónuszok, akkor jó helyen jársz. Használja ezeket a tippeket, és használja ki a bónusz előnyeit most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli