Reflektorfényben a legjobb tenisz tippek

A teniszben hasonlóan más sportágakhoz alapvetően három különböző típusú tenisz fogadás létezik. A moneyline típusú fogadás a tenisz mérkőzés győztesére vonatkoznak. Arra vonatkozhatnak tenisz tippek, hogy melyik játékos fogja megnyerni a meccset. A második típusú tenisz fogadás a játszma vagy szett különbözetre vonatkozik, azaz a fogadási tippek arra adhatók, hogy egy sportoló hány játszmával vagy szettel többet fog nyerni, mint az ellenfele.

A összes játszma vagy szett fogadás arra irányul, hogy megtippelje, hogy összesen hány játszma vagy szett lesz a mérkőzésen. A harmadik tipikus fogadási forma az alatt/felett típusú tenisz fogadás. Adhatók arra a tippek, hogy a szettel száma egy adott érték alatt vagy felett lesz. Továbbá tippelhet arra, hogy páros vagy páratlan számú játszma lesz a mérkőzések során. Nézzük meg a fogadásokat.  

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A legjobb tenisz rendezvények

A weboldalunk naponta a lehető legjobb tenisz tippeket biztosítja Önnek, és beszámol a legnagyobb és legjobb tenisz rendezvényekről. Az legrangosabb tenisz rendezvények Wimbledon, US Open French Open, Australian Open, az ATP final, és a BNP Paribas Open. Wimbledon a legrégebbi és legrangosabb tenisztorna a világon, amelyet füves pályákon játszanak a londoni Wimbledonban június végétől július közepéig.

Az US Open a legrangosabb keménypályás amerikai tenisz torna, amelyet augusztus végén és szeptember elején játszanak. A French Open az egyetlen nagy tenisztorna, amit salakos pályán játszanak a párizsi Roland Garrosban május végén és június elején. Az Ausztrál Open egy keménypályás ausztrál teniszverseny Melbourne-ben, ami egyben az év első nagy tornája januárban. A négy verseny az úgynevezett Grand Slam versenyek közé tartozik.        

Fogadást Tenisz

Tenisz tippek aktuális meccsekre

Elkezdődött az Ausztrál Open torna, azaz a legnagyobb tenisz bajnokságok – Grand Slamek – egyike. Bizony, bizony, még Djokovic nélkül is útjára indul a 2023-es év. A tenisz szempontjából legalábbis mindenképp csak most. A torna harmadik napján Alexander Zverev is játszani fog már. Ellenfele nem más, mint az ausztrál John Millman, aki minden várakozás szerint az esélytelenek nyugalmával léphet pályára. Vagy mégsem?

A férfi egyes második körében Zverev máris egy hazai játékos ellen kell helyt álljon. Az első körben ráadásul honfitársával, Daniel Altmaierrel kellett megküzdenie a következő körbe kerülésért. Ezt a meccset – egyébként szintén abszolút favoritként – viszonylag simán hozta Zverev.

A végeredmény 3 – 0 let a javára. A második szett volt a legsimább, azt 6-1 arányban nyerte. A másik kettőt “csak” 7-6-ra. Ezzel együtt kétség sem férhetett ahhoz, hogy nem fogja kiengedni kezei közül ezt a mérkőzést.

Az első fordulóban persze Millman sem tétlenkedett. A 32 éves ausztrál a spanyol Feliciano Lopez ellenfeleként mutatkozott be az idei Ausztrál Openen. Millman is viszonylag simán nyert, bár ő elbukott egy szettet: 1-3.

Két szett után már 0-2-re vezetett a hazai közönség előtt teniszező játékos (1-6; 3-6), hogy aztán a harmadik szettet elveszítve 6-4-re. Az utolsó szettet viszont 5-7-re nyerte, így ő jutott be a következő körbe. Ha a harmadik körben is szeretne játszani, túl kell jutnie Zvereven is. Nem lesz egyszerű.

Már csak azért sem, mert a Magyarországon elérhető online sportfogadás oldalak egyértelműen Zverev mellett tették le a garast. A német győzelmére mindössze 1.04-szeres pénzt fizetnek a bukmékere. Ezzel szemben, ha arra fogadnál, hogy Millman megnyeri a mérkőzést, a téted 14-szeresét nyerhetnéd vissza. Ilyen esetekben talán hendivel is érdemes lehet Zverevre fogadni, hiszen sokkal nagyobb esélyese a mérkőzésnek.

Jó esély van rá, hogy hendivel is nyerni tudsz, ráadásul úgy még a szorzó is nagyobb. Ha kettő lesz közte, 1.11 az odds, ha háromra is fogadnál, úgy már 1.48.Ehhez persze egy újabb elképesztő játékra lenne szükség a némettől, de szerintünk nem fog csalódást okozni. Szerintünk egész sokáig fog menetelni Alexander Zverev, főleg hogy Djokoviccsal sem fogja összesodorni az élet. Szerinted kire érdemes most fogadni az Ausztrál Openen?

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás a meccsek eredményére

Egy adott mérkőzések győztesére történő fogadást moneyline fogadásnak nevezik, és hasonlóan működik, mint más sportágakban. Ez a legnépszerűbb fogadási típus. Egyszerűen az online tippek adhatók a fogadás során arra, hogy melyik teniszező fogja nyerni a mérkőzést. Nem számít az, hogy 3:0 vagy 3:2 összesítéssel nyeri a tenisz meccset, mindkét esetben ugyanannyi nyereményt lehet elérni egy sikeres tippmix fogadással.

HotBet Platform
Hotbet egy nagyszerű hely a tenisz fogadók számára

A moneyline online sportfogadás továbbra is akár a legnépszerűbb fogadási típus, és mivel a tenisz fogadás kétesélyes jóval nagyobb esélye van egy sikeres tippnek, mint pl. az ajánlott outright fogadás, amikor egy torna győztesére lehet fogadni. A legjobb pontos fogadóirodák az esélyesebb játékost mindig negatív fogadási szorzóval jelölik meg az oldalon, míg az esélytelen játékost akár pozitív fogadási szorzóval.

Érdemes figyelni, hogy hogyan változik a fizetendő nyeremény egy adott meccsnél, amikor a fogadók nagy tömege elkezd teniszre fogadni a meccsre. Azonban a fogadók nagy része rossz irányba képes fogadni, ami lehetőséget teremt arra, hogy kihasználja ezt a lehetőséget és pénzt keressen ezen trükkök segítségével.  

Fogadás a szettek eredményére

A teniszben a szettek eredménye nagymértékben különbözhet a mérkőzés eredményétől. Gyakran előfordul, hogy közel két azonos erősségű teniszező összecsapásán a szettek vagy a mérkőzés kimenetelét csak nüánszok döntik el például egy rövidítés során.

Az is gyakran előfordulhat, hogy az egyik teniszező dominálja akár a meccs első felét és akár max 2:0 arányú vezetést szerez, de ezt követően fizikálisan vagy mentálisan elfárad, és a másik teniszező megfordítja a meccset és 3:2-re nyer. Azaz a szettek győztesére való fogadás lényegesen különbözhet a mérkőzés győztesére való fogadástól.

A szettek győztesére ugyanúgy, mint a mérkőzés győztesére a moneyline rendszer szerint lehet online teniszre fogadni. A fogadóirodák meghatározzák a szettek kimeneteléhez tartozó szorzókat. Különösen az első szettre való tippelés népszerű az online fogadók körében, amikor még mindkét teniszező nagyon motivált és friss. Általában az azonos erősségű játékosoknál nagyon nehéz jól tippelni a szettek győztesére. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás a rövidített játszmára

A teniszben a rövidített játszmák, akkor fordulnak elő, amikor egyik játékos sem tudja elérni a hat (vagy esetleg hét) győztes játszmát úgy, hogy az ellenfélnél nem szerezze kettővel több győztes játszmát. Ebben az esetben mindkét teniszező 6 győztes játszmával rendelkezik. Ezt követően rövidítésre kerül során, amikor mindkét játékos felváltva adogat, és aki nyeri a rövidítést, az nyeri a játszmát.

A rövidítés győztesére nagyon nehéz egy jó tipp kiválasztása, mert nagyon nagy a véletlen szerepe és egy játszma nagyon rövid, ezért a teniszezők közötti technikai és erőnléti különbségek nem érvényesülnek.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5
A Thrillsy ideális teniszfogadásra

Továbbá a felváltott adogatás még jobban kiegyenlíti a játékot, mivel az adogató mindig előnyösebb helyzetben van. Fogadni online nem csak a rövidítés győztesére lehet, hanem arra is, hogy lesz-e rövidítés a tenisz mérkőzés során.

Mivel a rövidítés nem gyakran fordul elő, ezért ez a fogadás jóval könnyebb, mint tippelni a rövidítés győztesére. Természetesen a bukmékerek ebben az esetben a rövidítés hiányát negatív fogadási szorzóval adják, és annak lehetőségét pedig pozitív odds értékkel. 

Outright tenisz fogadás 

Az outright tenisz fogadás során egy tenisztorna győztesére lehet online teniszre fogadni az oldalon. Ez a fogadás természetesen sokkal nehezebb, mint egy mérkőzés győztesére tippelni. Egy tenisz meccsen két játékos csap össze, de egy tornán pl. a 2021 US Open egyéni férfi vagy női mezőnyében max 64 játékos játszik, ezért egy mérkőzés fogadás helyett jóval kisebb a valószínűsége a nyerésnek.

Természetesen vannak esélyesebb teniszezők, de a sportfogadás irodák úgy alakítják ki a szorzókat, hogy az esélyes teniszezők negatív vagy pozitív fogadási odds értékkel szerepelnek. Az előrejelzések szekcióban már említettük a 2021 US Opennél az online fogadási szorzókat.

Játékos
Bajnokság esélyei
Novak Đoković
2,20
Daniil Medwedew
4,50
Rafael Nadal
8
Dominic Thiem
9

A sportág férfi egyes mezőnyében Novak Djokovic győzelmére néhány sportfogadás iroda -150 fogadás szorzó szerepel, azaz 150 $-t kell feltenni ahhoz, hogy 100 $-t nyerjen a fogadó, ezért a fogadásnak semmi értelme.

A többi esélyesnél már pozitív fogadási szorzó szerepel, azaz pl. Alexander Zverev fogadásánál a fogadási szorzó értéke akár +600, azaz 600 $-t lehet nyerni, ha 100 $-t tesz fel. Az esélytelenebb játékosok győzelmét már nagyon magas fogadás szorzóval adják.

Például Taylor Fritz mellett a fogadási szorzó max 20000 $, azaz akár 20000 $-t lehet nyerni, ha napi 100 $-ral fogad. Ez nagyon csábító, de annak a valószínűsége, hogy Taylor Fritz nyeri meg a 2021 US Opent sajnos nagyon kicsi.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Tenisz fogadási trükkök

A teniszben hasonlóan más sportágaknál való fogadásnál a megfelelő tenisz fogadási stratégia felépítését érdemes folytatnia, hogy sikeres napi sportfogadó legyen. Természetesen a véletlent sohasem lehet kiiktatni a fogadásból. Először tisztában kell lennie, minden ismerettel a tenisszel kapcsolatban.

Tudnia kell a szabályokat, és ismernie kell, hogy adott események, pl. egy rövidítés milyen gyakran fordul elő a teniszben. Ezen kívül ismernie kell a játékosokat, és folyamatosan nyomon kell követni a szereplésüket az elmúlt időszakban. El kell olvasnia az összes legfrissebb hírt vagy elemzést a soron következő tenisz rendezvényekkel kapcsolatban és hogy melyik játékos nyerheti a versenyt.

Ha azt, olvassa, hogy egy jó játékos most éppen hullámvölgyben van, akkor valószínűleg a tippek máshogy adhatók, mintha azt olvassa, hogy éppen csúcsformában van. Azt is ismernie kell, hogy hány mérkőzés lett játszva a közelmúltban, azaz mennyire leterhelt a játékos, mert akár ez is befolyásolhatja a napi teljesítményét.

Továbbá ha két játékos egymás ellen játszik a nap során, akkor érdemes utánajárni, hogy milyen korábbi egymás elleni mérleggel rendelkeznek. Ha például az egyik játékos most bombaformában van és a másik játékos pedig nem, akkor különböző tippek, mint például az, hogy az esélyes 2:0-ra fog vezetni a meccs során könnyen elképzelhető.    

Élő fogadás és élő közvetítés?

A tenisz az élő vagy live fogadásra kifejezetten ajánlott sportok közé tartozik, mert a tenisz nagyon jól meghatározott szakaszokra, szettekre osztható, amelyek akár nagyon különböző eredményt hozhatnak.

Például könnyen előfordulhat, hogy egy esélyesebb játékosra fogadna a meccs előtt, aminek a legfrissebb fogadás szorzóját elég alacsonyra állítja be a sportfogadás iroda. Tegyük fel, hogy az első szettet az esélytelenebb játékos nyeri meg, azért a bukméker elkezdi emelni az eredetileg esélyesebb játékos szorzóját és ezzel párhuzamosan csökkenti az esélytelenebb játékos szorzóját.

Ez azonnal egy új helyzetet eredményez a meccs előtti helyzethez képest. Az élő vagy live fogadás egyből lehetőséget teremt a sportfogadók számára, hogy mérlegeljék és kihasználják ezt a helyzetet.

Okostelefonon és táblagépen tenisz

Gondolkozhat úgy, hogy az esélyesebb játékos fogja megnyerni a meccset annak ellenére, hogy elvesztette az első szettet. Ha erre fogad az első szettet követően egy élő fogadás során, akkor nagyobb nyereményt érhet el a magasabb szorzónak köszönhetően, mintha a meccs előtt fogadott volna.

Dönthet úgy is, hogy az esélytelenebb játékosnak most már helyzeti előnye van egy megnyert szett után, ezért annak ellenére, hogy az adott szorzó már csökkent kissé, de még mindig nagy nyeremény érhető el, ezért rá fogad az élő fogadás stratégia során.

Arra is lehetősége van, hogy megvárja a sportfogadó a második szett végét, és akkor fogadjon. Az élő tenisz fogadás esetén is bár fontos a jó internetes technológia az élő közvetítéshez, de nem annyira kritikus, mint más sportágakban vagy szerencsejátékban, mint pl. az élő kaszinóban.      

A legnépszerűbb tornák

A különböző tenisz rendezvényekről már írtunk a legjobb teniszrendezvények részben. Azért említsük meg a hazai sport teniszversenyeket is. A Hungarian Grand Prix-t női wta versenyt közvetlenül Wimbledon után rendezik meg Budapesten.

A legrangosabb női játékosok csapnak össze a Római teniszakadémián, akik között indul a magyar Babos Tímea. Indul a versenyen az egyik korábbi győztes Sara Errani stb.A nemzetközi versenyek között kiemelkedik a 4 Grand Slam sport verseny:

 • Wimbledon
 • US Open
 • Australian Open
 • French Open

Gyakorlatilag mindenki egyetért azzal, hogy a legrangosabb és legnépszerűbb tenisz verseny a világban Wimbledon, amely a legnagyobb számú televízió vagy online nézőt vonzza. Más sportok között is az egyik legnépszrűbb. Wimbledonhoz olyan hagyományok tartoznak, mint a játékosoknak előírt fehér sportruházat, valamint a nézők által fogyasztott friss eper és jégkrém.

Az US Open egy keménypályás verseny, amit a New York Flushing Meadowsban található Nemzeti Teniszközpontban rendezik meg. Az Australian Open szintén egy keménypályás tenisztorna. A negyedik Grand Slam verseny a Párizs mellett található Roland Garrosban megrendezett salakos pályás tenisztorna. A salakos pálya speciális, mert a labda jóval kisebb sebességet ér el. De ezen kívül számos további rangos versenynek számítanak a:

 • Nyári játékok tenisztorna
 • BNP Paribas Open 
 • WTP döntők
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A teniszben hasonlóan más sportok mellett alapvetően egy meccs győztesére lehet tippelni a moneyline rendszer szerint. Ezen kívül tippelni lehet az alatt vagy felett séma szerint, amikor a fogadó arra tippel, hogy egy érték például a szettek vagy játszmák száma egy adott érték alatt vagy fellett lesz.

A különbözetre történő fogadás esetén is a fogadó arra tippel, hogy egy adott játékos hány szettel többet nyer meg a másik játékosnál. Ezen kívül történhet a sportfogadás online sok minden egyébre, például az összes játszmák, szettek számára, hogy lesz-e rövidítés, hogy melyik játékos nyeri meg az első szettet, vagy a rövidítést.

A tenisz nagyon alkalmas az élő fogadásra, mert a tenisz egy nagyon izgalmas és fordulatos sportág, ahol játék képe drasztikusan változhat. A sportfogadás irodák nagyon sok élő tenisz fogadási stratégia lehetőségét biztosítja. Egy sikeres fogadási stratégia kialakításához ismernie kell a játékszabályokat, a játékosokat, és követnie kell a friss híreket és el kell olvasnia az elemzéseket.         

Több izgalmas sportfogadási tipp:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a legjobb tenisz fogadási tippekről és a legjobb magyarországi fogadási oldalakról beszéltem. Ha érdekel a teniszfogadás, regisztrálj most az itt bemutatott bukmékereknél, és használd ki üdvözlő lehetőségeiket a magyar fogadók számára.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli