Squash fogadás Magyarország – A legjobb oldalak 2023

Ha érdekel a squash fogadás, akkor pontosan a megfelelő helyre érkeztél meg. Ebben a cikkben megmutatunk mindent, amit tudnod kell erről a témáról.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Így fogadhatsz squash meccsekre

Az első dolog, amit tenned kell, hogy találj egy megbízható online sportfogadás oldalt, ami squash fogadásokat (is) kínál. Ha kiválasztottad a fogadóirodát, hozz létre egy új felhasználói fiókot és tedd meg az első befizetésedet. Ezt a lépést követően válaszd ki a fogadási típust, amelyet meg szeretnél kötni, és helyezd el a kiválasztott piacon.

A squash esetében két fő fogadási típus létezik: a mérkőzés győztesére tett fogadások (ki nyeri a mérkőzést) és a szett győztes fogadások (ki nyeri az egyes szetteket). Ha például arra teszel pénzt, hogy egy bizonyos játékos három szettben megnyeri a mérkőzést, akkor mindhárom szettet meg kell nyernie ahhoz, hogy te megkapd a jutalmadat.

A legjobb sportok

A legnépszerűbb piacok az Outright győztes fogadások, amelyekben azt kell megjósolni, hogy ki fog megnyerni egy adott versenyt. Más piacok közé tartoznak a szett győztes, a hendikep fogadások és a lejátszott játékok száma.

Mielőtt fogadásokat kötnél, mindig tájékozódj a mérkőzésben részt vevő játékosokról, amennyire csak lehetséges. Tudj meg mindent a legutóbbi formájukról, az egymás elleni eredményeikről, a játékstílusukról, és minden más olyan tényezőről is, amik befolyásolhatják a mérkőzés végeredményét. Így jobb képet kaphatsz arról, hogy melyik játékos nyerhet nagyobb eséllyel, ezzel pedig növelheted a sikeres fogadás esélyeit.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen típusú fogadások ajánlottak squashre?

Magyar zászló

A legjobb squash fogadás típus az Outright Winner fogadás, azaz a végső győztesre való fogadás. Ez a piac lehetővé teszi, hogy megjósold, melyik játékos fogja megnyerni a tornát. Ez teljesen független attól, hogy hány szettet kell játszania a döntőbe jutáshoz. Csak a győztes számít.

A handicap fogadások szintén népszerűek a squash rajongók körében, mivel extra izgalmat adnak a játékhoz. Ennél a fogadási típusnál az egyik játékos „előnyt” kap azáltal, hogy a mérkőzés kezdete előtt pontokat vonnak le a pontszámából (innen a „handicap” elnevezés). A hendikepet az egyes játékosok formája és játékstílusa szerint lehet beállítani.

Ez azt jelenti, hogy még ha az egyik játékos előnyben is van a másikkal szemben, akkor is előnyös lehet a gyengébb játékosra fogadni.

Végül a Total Games Played fogadások is ajánlottak squash fogadásokhoz. Ez a piac a mérkőzésen lejátszott játékok teljes számának megjóslását jelenti. Választhatsz egy pontos számot, vagy egy számtartományt. A kulcs az, hogy előzetesen nézz utána az érintett játékosoknak, és a legutóbbi formájuk és játékstílusuk alapján megítéld, hogy valószínűleg hány szettet fognak játszani.

Milyen piacokra fogadhatok a squash sportfogadási oldalakon?

A legtöbb nagy online fogadóiroda számos piacot kínál squash fogadásra is. Ezek közé tartoznak az Outright győztes fogadások, a hendikep fogadások, az összes lejátszott mérkőzés, a helyes eredmény és az alternatív hendikep fogadások. Emellett egyes online fogadóirodák élő, azaz játék közbeni fogadási szolgáltatásokat is kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a mérkőzés közben is fogadásokat tegyünk.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Élő squash fogadások és közvetítés

Az élő fogadás izgalmas módja annak, hogy még jobban részt vegyünk a squash mérkőzés eseményeiben. Az élő fogadásokkal olyan eseményekre tehetünk fogadásokat, amelyek valós időben történnek a játék előrehaladtával. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálhassunk a mérkőzés közbeni fejleményekre, és megalapozott döntéseket hozhassunk a fogadásainkkal kapcsolatban.

Emellett számos online fogadóiroda élő közvetítést is kínál a squash mérkőzésekhez. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a weboldalukról követheted a mérkőzések alakulását. Így mindig egy lépéssel a legfrissebb eredmények és oddsok alakulása előtt járhatsz. Ennek köszönhetően pedig tájékozottabb fogadásokat tehetsz a squash meccsekre.

Népszerű squash események Magyarországon

Magyarország számos népszerű fallabda tornának ad otthont. A Hungarian Open minden évben Budapesten kerül megrendezésre. A verseny a világ legjobb játékosainak egy részét vonzza, és lenyűgöző pénzdíjakat kínál nekik. A Magyarországon megrendezett további jelentős squash versenyek közé tartozik a Hungarian Squash Masters, a Hungarian Junior Open és a Budapest Classic.

Squash fogadás

Squash fogadási trükkök

Nem számít, hogy milyen piacra fogadsz, a fontos az az, hogy mindig végezz kutatást, és győződj meg róla, hogy érted a játékszabályokat. Emellett van néhány fogadási trükk, amellyel növelheted a siker esélyét squash fogadáskor.

Az egyik ilyen trükk az, hogy olyan játékosokra tegyed a pénzed, akiknek jó a mérlege az ellenfelükkel szemben a közelmúltbeli mérkőzéseken. Ezáltal képet kaphatsz arról, hogy ezek a játékosok mennyire lesznek megbízhatóak a mérkőzés során, ez pedig értelemszerűen növeli a sikeres fogadás esélyét.

Érdemes azt is megnézni, hogy melyik játékos nyert több szettet az ellenfelével folytatott korábbi találkozókon. Ha az egyik játékos következetesen megnyeri a legtöbb játszmát, akkor bölcs dolog lehet ezúttal is az ő győzelmére fogadni.

Végezetül pedig fontos az is, hogy tisztában legyünk a sérülésekkel vagy egyéb olyan problémákkal, amelyek befolyásolhatják a mérkőzés kimenetelét. Ha például az egyik játékos sérülésből érkezik, akkor ez erőteljesen befolyásolhatja a játék közbeni teljesítményét, és ezt pedig mindenképpen figyelembe kell venni a fogadáskor.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Bár ez a cikk már számos aspektusát lefedi a témának, előfordulhat, hogy vannak még megválaszolatlan kérdések. Ezért mutatjuk be most a GYIK részlegünket, hogy megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Bármikor fogadhatok erre a sportágra?

Igen, a legtöbb online fogadóirodánál bármikor fogadhatsz squash meccsekre. Érdemes azonban megjegyezni, hogy egyes bukmékerek bizonyos eseményekre nem kínálnak fogadási piacokat.

Vannak speciális fallabda fogadási ajánlatok?

Igen, sok online fogadóiroda speciális promóciókat és bónuszokat kínál kifejezetten squash fogadásokra. Mindenképpen tartsd nyitva a szemed, amikor egy új sportfogadás oldalon regisztrálsz, így biztosan nem fogsz lemaradni a legjobb fallabda fogadási ajánlatokról.

Lehet-e élőben, játék közben fogadni squash mérkőzésekre?

Igen, sok online fogadóiroda kínál élő, játék közbeni fogadási lehetőséget squash mérkőzések alatt. Ez lehetővé teszi, hogy a mérkőzés közben is fogadásokat köss, és gyorsan reagálj a pillanatnyi esélyek vagy az eredménysor változásaira.

Thrillsy Bónusz_3

Melyik a squash legnépszerűbb fogadási piaca?

A squash esetében a legnépszerűbb fogadási típus a mérkőzés győztese piac. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen arra teszel fogadást, hogy melyik játékos fogja megnyerni a mérkőzést, az oddsok pedig attól függően változnak, hogy ki vezet. További népszerű piacok közé tartoznak a hendikep fogadások, a lejátszott játékok összértéke, a helyes eredmény és az alternatív hendikep fogadások.

Vannak különleges tippek a squash meccsekre való fogadáshoz?

Igen, mindig érdemes utánanézni a mérkőzésben részt vevő mindkét játékosnak, mielőtt bármilyen fogadást kötnénk. Meg kell nézni a legutóbbi mérkőzéseken mutatott formájukat, és figyelembe kell venni a sérüléseket vagy problémákat, amelyek szintén befolyásolhatják a teljesítményüket a mérkőzés során.

Emellett egyes bukmékerek élő közvetítési szolgáltatásokat is kínálnak, amik pedig lehetővé teszik, hogy a mérkőzést játék közben is megnézd, és valós időben, tájékozottan tegyél fogadásokat.

Létezik speciális squash fogadási bónusz?

Igen, egyes internetes fogadóirodák speciális bónuszokat biztosítanak a squash mérkőzésekre történő fogadásokhoz. Ezek az üdvözlő bónuszoktól kezdve az ingyenes fogadásokon át a pénzvisszafizetési ajánlatokig terjedhetnek, ezért mindenképpen nézz körül, mielőtt egy új bukmékernél regisztrálnál.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy sok online sportfogadás oldal kifejezetten a squash versenyekre kínál fokozott nyereményszorzókkal kapcsolatos promóciókat. Ezeket kihasználva potenciálisan jobb árat kaphatsz a fogadásaidért.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Van rá esély, hogy a sportágat az országos televízióban is közvetítik?

Sajnos jelenleg nem ez a helyzet. Van azonban néhány online streaming szolgáltatás, amelyek lehetővé teszik, hogy a világ minden tájáról nézhess a squash mérkőzéseket. Ez remek módja lehet annak, hogy lépést tarts a sportággal, és esetleg előnyt szerezz, amikor a közelgő mérkőzésekre fogadásokat kötsz.

Emellett számos fogadóiroda kínál élő közvetítési szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a mérkőzést játék közben is megnézd, és valós időben, tájékozottan tegyél fogadásokat. Tehát, még ha nem is tudod követni a mérkőzést a TV-ben, akkor is vannak más lehetőségeid, amikor squashre fogadsz.

Összefoglaló

A squashfogadás alapjainak megértése a sikeres fogadás kulcsa. Válassz egy megbízható online bukmékert, tájékozódj a játékosok formájáról, és nézd meg a mérkőzéseiket, mielőtt fogadást kötnél.

Ügyelj arra, hogy az igényeidnek megfelelő fogadási típust válaszd, mint például az Outright győztes fogadások vagy a hendikep fogadások. Egy kis szerencsével és kutatással hamarosan szép nyereményekre tehetsz majd szert. Mindehhez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli