Jégkorong fogadás – Legjobb oldalak Magyarország

A jégkorong fogadás az utóbbi években egyre népszerűbbé vált Magyarországon. Ez a teljes magyarországi jégkorong fogadási útmutató átfogó áttekintést nyújt a sportfogadás ezen formájával kapcsolatos szabályokról, előírásokról és stratégiákról.

A jégkorong fogadás alapjainak megértésétől kezdve az olyan fejlettebb technikákig, mint a line shopping és a fedezeti fogadások, mindenre kitér. Akár kezdő, akár tapasztalt fogadó vagy, ez az útmutató minden információt megad, amire szükséged van ahhoz, hogy belevágj a magyarországi jégkorong fogadásba.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan válassz ki egy fogadási oldalt a jégkorong fogadáshoz?

Amikor egy jégkorong fogadásra alkalmas fogadási oldal kiválasztására kerül sor, számos tényezőt kell figyelembe venni. A legfontosabb az oldal hírneve, mivel ez segít meghatározni azt, hogy megbízható és biztonságos szolgáltatásokat nyújt-e a választott szolgáltató.

Emellett meg kell vizsgálni az ügyfélszolgálatukat is, hogy szükség esetén gyorsan és könnyen választ kaphass bármilyen kérdésére. Azt is fontos ellenőrizni, hogy a weboldal versenyképes oddsokat kínál-e a jégkorong fogadási piacokon, így megalapozott döntéseket hozhatsz a fogadások megtételekor.

A legjobb sportok

Azt is meg kell nézned, hogy milyen típusú fogadások érhetőek el az oldalon a jégkoronggal kapcsolatban. Egyes oldalak csak alap fogadásokat kínálnak, míg mások fejlettebb opciókat, például élő játék közbeni fogadásokat vagy különböző mérkőzésekből, vagy versenyekből származó többszörös szelekciókat tartalmazó akkumulátor fogadásokat is.

Ezenkívül érdemes ellenőrizni azt is, hogy az egyes oldalakon milyen bónusz ajánlatok várják az új ügyfeleket. Ezek közé tartozhatnak az ingyenes fogadási kreditek vagy bizonyos eseményekre vonatkozó megnövelt nyereményszorzók.

Bölcs dolog elolvasni más ügyfelek véleményét is, mielőtt bármelyik bukmékernél regisztrálnál. Így ugyanis képet kaphatsz arról, hogy mennyire felhasználóbarát a weboldaluk, és mennyi időbe telik a kifizetések feldolgozása a nyertes fogadások után.

A döntés meghozatala előtt hasznos lehet összehasonlítani a különböző oldalak által kínált funkciókat, például azt, hogy elfogadják-e a PayPal-on vagy más e-pénztárcákon keresztül történő fizetéseket. Ezek ugyanis megkönnyíthetik a befizetéseket és a kifizetéseket a hagyományos módszerekhez, például a banki átutaláshoz vagy a hitelkártyához képest.

Végül, ne feledkezz meg az adózásról sem, amikor jégkorong fogadási oldalt választasz. Egyes országok adót vetnek ki a szerencsejátékokból származó nyereményekre, mások viszont nem, így létfontosságú, hogy utánanézz ennek, mielőtt regisztrál bármelyik online bukmékerhez. Ezzel elkerülheted a kellemetlen meglepetést a későbbiekben.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Az általunk ajánlott bukméker

A Hot.Bet egy olyan online sportfogadási platform, amelyet kifejezetten ajánlunk minden sportfogadási igény kielégítésére. A piacok hihetetlen választékától kezdve a promóciók és bónuszok széles skálájáig kiváló szolgáltatást nyújt, amely minden típusú fogadót kiszolgál.

Mindenekelőtt a Hot.Bet nagyszerű piacválasztékot kínál a legkülönfélébb sportágakra, beleértve a labdarúgást, a kosárlabdát, a baseballt, a jégkorongot és még sok más sportágat. A nagy nemzetközi bajnokságoktól kezdve a helyi tornákig mindent megtalálsz itt, így könnyedén fogadhatsz bármilyen általad kedvelt sportágra.

Emellett több különböző fogadási típust kínál, mint például az egyszeri fogadások, a gyűjtőfogadások és a rendszerfogadások, így rengeteg lehetőségből lehet választani, amikor eljön a fogadások elhelyezésének ideje.

Okostelefon és táblagép HotBet

A másik ok, amiért a Hot Bet olyan népszerű, az a promóciók és bónuszok, amelyeket mind az új, mind a meglévő ügyfelek számára kínál. Kezdetnek az új játékosok nagylelkű üdvözlő bónuszt igényelhetnek, amely a Hot Betnél felsorolt bármely piacon felhasználható. Ezzel esélyt kapnak arra, hogy rögtön a kezdetektől fogva nagyobb nyereséget élvezzenek.

Ezen felül rendszeres, folyamatos promóciókat is kínálnak, mint például a megnövelt oddsok vagy az ingyenes fogadások, amelyek segítségével még tovább növelheted nyereményeidet.

Végül a Hot Bet az egyik legjobb ügyfélszolgálati élményt nyújtja az iparágban a rendkívül barátságos munkatársaival, akik mindig készek segíteni bármilyen problémával vagy kérdéssel kapcsolatban, ami a számláddal vagy általában a fogadások elhelyezésével kapcsolatos. Ezzel is biztosítja azt, hogy minden játékosnak zökkenőmentes élményben legyen része, miközben kedvenc sportfogadási tevékenységét élvezi.

Összességében azt ajánljuk, hogy bárki, aki egy nagyszerű online sportfogadást keres, mindenképpen fontolja meg a Hot Bet-nél való regisztrációt, mivel valóban az egyik legjobb általános élményt nyújtja, ami jelenleg az iparágban elérhető. A nagy választékú piacokkal, nagyvonalú promóciókkal és bónuszokkal, valamint a kiváló ügyfélszolgálattal nem is csoda, hogy olyan sokan választják őket a napi sportfogadásokhoz.

A Magyarországon elérhető jégkorong fogadási típusok

A jégkorong népszerű sport Magyarországon, és ennek eredményeképpen számos fogadási oldal kínál különböző típusú jégkorong fogadásokat a magyar fogadók számára.

Ezek a hagyományos moneyline fogadásoktól kezdve egészen az összetettebb fogadásokig terjedhetnek, amelyek bizonyos időszakok kimenetelének vagy a lőtt gólok összességének megtippelését foglalják magukban.

Magyar zászló

Az alábbiakban bemutatunk néhányat a Magyarországon elérhető jégkorong fogadások leggyakoribb típusai közül:

Moneyline fogadások:

A moneyline fogadások a sportfogadások egyik legalapvetőbb formájának számítanak, és Magyarországon minden nagyobb jégkorong bajnokságban elérhetőek. Ennél a fogadástípusnál egyszerűen csak kiválasztod azt, hogy szerinted melyik csapat fogja megnyerni a mérkőzést.

Az oddsok attól függően változnak, hogy melyik fél a favorit („favorit” vagy „underdog”). Ez egy nagyszerű módja annak, hogy könnyű nyereséget érj el, ha tudod, ki fog nyerni! 

Puck Line fogadások:

A puck line fogadás lehetővé teszi, hogy bármelyik csapat győzelmére tippelj, és ehhez egy spread hendikep is kapcsolódik. Például, ha az A csapat +1-es spread hendikephez van kötve, akkor 1 góllal vagy annál kevesebbel kell veszítenie ahhoz, hogy a rájuk tett tét kifizetődjön.

Ezzel szemben, ha a B csapat -1 spread hendikephez van kötve, akkor legalább 2 góllal kell nyerniük ahhoz, hogy a rájuk tett fogadás megtérüljön. A puck line fogadások nagyon jövedelmezőek lehetnek, mivel a hozzáadott kockázati tényező miatt magasabb kifizetéseket tesznek lehetővé, mint a moneyline fogadások.

Fölött / alatt fogadások:

A fölött / alatt (over / under) fogadásnál azt kell megjósolni, hogy több (over) vagy kevesebb (under) gól születik-e, mint amit a bukmékerek a kezdés előtt megjósoltak egy jégkorongmérkőzésen.

Ez a fajta fogadás különösen akkor bizonyulhat nyereségesnek, ha két csapat között általában kevés gól születik, és a bukmékerek mégis magasra tették a tétet, mivel az ilyen mérkőzések általában nem keltenek nagy érdeklődést a fogadók körében. Így a hozzáértő szerencsejátékosok kihasználhatják, ha az eredmények elmaradnak a várakozásoktól.

Proposition fogadások:

A proposition fogadás több lehetőséget kínál a játékosoknak, amikor szerencsét próbálnak az eredmények megjósolásában felhasználva az egyes játékosok teljesítményét egy adott játék forgatókönyvében.

Szimbólumok KHL

Ilyen lehet például, hogy hány lövésük van a kapura az egyes csapatoknak stb. Lényegében az ilyen típusú fogadások nagyobb szabadságot biztosítanak a szerencsejátékosoknak a tippjeik elkészítésekor, de összetettsége miatt további kockázatot is jelent, mivel az eredményeket nem feltétlenül a csapat általános teljesítménye határozza meg.

Mint a fent említett más fogadások esetében is megfigyelhető, inkább az egyéni tehetségnek kell itt játékba kerülnie ahhoz, hogy győzelmet lehessen szerezni.

Élő közvetítés funkció és élő fogadás

Az élő közvetítés és az élő fogadás két olyan népszerű funkció, amely egyre inkább elérhetővé vált számos online szerencsejáték platformon. Az élő közvetítés egy élő videó vagy hang közvetítése egyik oldalról a másikra, míg az élő fogadások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy fogadásokat tegyenek a valós időben zajló eseményekre.

Az élő közvetítés egyre népszerűbbé válik, mivel lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy az eseményeket valós időben közben követhessék. Ez rendkívül hasznos lehet, ha nyomon akarják követni az aktuális pontszámokat, vagy látni szeretnék, hogyan teljesít a csapatuk egy adott mérkőzésen.

Lehetőséget ad arra is, hogy kapcsolatba lépjenek más nézőkkel, így az élmény közösségivé válik és élvezetesebb lesz minden résztvevő számára. Az élő közvetítés a játékosok számára előnyt jelenthet a fogadások elhelyezése során is, mivel valós időben figyelhetik az eseményeket, és ennek megfelelően megalapozottabb döntéseket hozhatnak a fogadásaikról.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Az élő fogadás izgalmas módja annak, hogy a játékosok bekapcsolódjanak a sportfogadásba. Ez ugyanis lehetővé teszi számukra, hogy a már zajló mérkőzésekre fogadjanak, és ne kelljen megvárniuk a mérkőzés befejezését, mielőtt a tétjükből származó nyereményt felvehetnék.

Ez a fajta szerencsejáték az elmúlt években exponenciálisan nőtt az azonnaliság és a kényelem miatt. Mindössze néhány kattintás az egérrel vagy a képernyőre, és máris bármelyik sportesemény kimenetelére fogadhatsz, méghozzá pillanatok alatt.

Ráadásul ma már rengeteg „in-play” piac áll rendelkezésre, ahol a fogadásokat olyan szünetekben is meg lehet tenni, mint például a félidő, ami azt jelenti, hogy nem kell megvárni a teljes játékidőt, mielőtt kifizetnék a nyereményed.

Összességében mind az élő közvetítés, mind az élő fogadások izgalmas lehetőségeket kínálnak a hagyományos online szerencsejáték platformoktól eltérő játék lehetőségeket kereső játékosok számára. Akár csak valami izgalmasabbra vágysz, akár inkább közelről szeretnéd követni az eseményeket, ez a két funkció határozottan megadhatja neked azt, amit keresel.

Ismerd meg a jégkorong fogadási stratégiáinkat

A jégkorong egy izgalmas sport, amely egyesíti az egyéni játékosok sebességét és mozgékonyságát a csapat stratégiájával és erejével. Ha egy izgalmas módot keresel arra, hogy kedvenc csapataidra vagy játékosaidra fogadj, akkor a jégkorong fogadás lehet a legmegfelelőbb a számodra.

Átfogó jégkorong fogadási stratégiáink segítségével minden olyan információval és tippel rendelkezni fogsz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhass a fogadások elhelyezésekor.

Végig vezetünk mindenen, kezdve a különböző fogadási típusok megértésétől, az esélyek értékének megtalálásáig, a bankszámlák hatékony kezeléséig és még sok minden másig. Ha tehát készen állsz arra, hogy jégkorong fogadással kapcsolatos tapasztalataidat egy szinttel feljebb emeld, akkor nézd meg jégkorongfogadási stratégiáinkat most!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Nézd meg a legfrissebb jégkorong fogadási előrejelzéseket

A jégkorong a világ egyik legnépszerűbb sportja, és a rá való fogadás szórakoztató és kifizetődő élmény lehet. Ha azonban előnyt szeretnél szerezni más fogadókkal szemben, akkor érdemes megfontolnod a statisztikákon alapuló jégkorong fogadási előrejelzéseink használatát.

Szakértői csapatunk gondosan elemezte az összes rendelkezésre álló adatot, hogy megbízható és pontos előrejelzéseket adhasson, amelyek segítenek megalapozott döntéseket hozni a fogadások elhelyezésekor (-> a legfrissebb előrejelzések).

Jóslataink segítségével jobban megértheted, hogy mely csapatok fognak valószínűleg nyerni vagy veszíteni, így maximalizálhatod nyereségeidet és minimalizálhatod veszteségeket. Nézd meg tehát statisztikai alapú jégkorong fogadási előrejelzéseinket még ma!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekli a jégkorongfogadás, akkor a legjobb helyen jár, és ha szeretné kipróbálni, válassza az ebben a cikkben bemutatott oldalak egyikét.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli