Barátot ajánló bónusz – Top 10 oldalak

Sokat foglalkozol fogadásokkal, és vannak olyan barátaid, akik szintén érdeklődnek a téma iránt? Ha így van, akkor ezt az előnyödre fordíthatod, hiszen számos online fogadóiroda bónuszt fizet neked, ha a barátaidat ajánlod neki. Ebben a cikkben részletesen körbe játjuk a témát, melyben megismerheted, hogy miről is szól ez a bónusz, milyen típusai vannak, és hogyan fordíthatjátok az előnyötökre a barátaitokkal.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a barátot ajánló bónusz és miről is szól pontosan?

Az ajánlói bónusz sok helyről ismerős lehet a számodra, hiszen nem csak a fogadóirodák élnek vele. Az online bukmékerek esetében is arról szól az ilyen bónusz, hogy amennyiben egy ismerősöd a te ajánlásodra regisztrál, és feltölt legalább egy bizonyos mennyiségű összeget a fiókjába, akkor te ezért jutalmat kapsz. Esetenként nem a pénzfeltöltésért jár a referral bónusz, hanem az ismerősöd első vagy meghatározott összegű tétjéért, de ez a lényegen nem változtat.

A legjobb sportok

A modern ajánlói bónuszok ingyenes tétet vagy lejátszható pénzt kínálnak neked, az viszonylag ritka, hogy olyan összeget kapj, amit egyből kiutalhatsz a való életben lévő számládra.

Milyen feltételek alapján válassz olyan helyet, ahova a barátaidat ajánlod?

A bónusz feltételei minden online fogadóirodánál mások lehetnek, hiszen nincs univerzális megoldás egy ilyen marketing és vevőszerzési eszköznél. A legfontosabb, hogy elolvasd a bukméker általános szerződési feltételeit, melyek ezt a kérdést is részletesen szabályozzák.

Ha körbe nézel, akkor pontosan felmérheted, mit kell teljesítenie az ismerősödnek azért, hogy járjon neked a jutalom. Itt mindig az olyan online fogadóirodákat részesítsd előnyben, mely nem helyezi túl magasra a lécet, hiszen azzal sem jársz jól, ha az ismerőseid ezt nem tudják teljesíteni és nem regisztrálnak, illetve neked sem jó, ha nem vagy jogosult a bónuszra.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Mekkora összeget kell befizetni?

Itt a lehetőségedhez mérten válassz olyan bukmékert, mely nem helyezte túl magasra lécet. Általánosságban elmondható, hogy amekkora összeget még te is szívesen befizetnél, az jó eséllyel másnak sem lesz magas.

Ha olyan refer a friend bonus programban veszel rész, ahol a meghívottnak sok pénzt kell feltöltenie a fiókjába, ott sokkal kevesebb ajánlottad lesz. Sőt, a leginkább idegesítő az egészben az, hogy gyakran az ismerősöd regisztrál is, de mivel kevesebbet fizet be a megadottnál, te mégsem kapsz utána semmit.

Ki kap jutalmat?

Magyar zászló

Ma már egyáltalán nem ritka, hogy nem csak te kapsz jutalmat a barátod meghívása után, hanem ő is számtalan előnnyel találkozhat. Míg neked a barátot ajánló bónusz jár, a meghívottat nagylelkű üdvözlő bónusz várja.

Ha ilyen fogadóirodával találkozol, ott jóval sikeresebb lehetsz, hiszen az ismerősödet rendkívüli módon motiválni fogja az ingyen pénzt vagy az ingyenes tét.

Létezik időkorlát?

Egyes bukmékerek meghatározzák, hogy a meghívottadnak a regisztrációt követően mennyi időn belül kell pénzt feltöltenie a számlájára. Ha ez az időtáv túl rövid, akkor megint csak lemaradhatsz a bónuszról annak ellenére, hogy az ismerősöd akár hosszú időn át fog fogadni az oldalon.

Korlátozva van a meghívottak száma?

Egyes online fogadóirodák korlátozzák, hogy hány meghívott után veheted igénybe a refer a friend bónuszt. Ez akkor igazán idegesítő, ha sokan szeretnének a linkeddel regisztrálni, és míg őket beengedi a rendszer, te csak az első néhány ember után kapsz majd bónuszt. Mindig nézd meg az ÁSZF-ben, hogy mennyi ember után jár neked a bónusz.

Hogyan szerezheted meg a saját refer a friend linkedet?

Ahhoz, hogy ajánlóként jutalomban részesülj, természetesen neked is kell rendelkezned fiókkal az adott sportfogadó oldalon. Azt az oldal általános szerződési feltételei rögzítik, hogy legalább egy alkalommal pénzt is kell feltöltened a fiókodba, vagy elég a regisztráció.

Amint kész a fiókod, és meg is erősítetted, meg kell keresned a személyre szabott ajánlói linked. Ez általában a promóciók oldalon található, de ha nem találod, akkor a fogadóiroda ügyfélszolgálata is segít. Ezután már csak arra kell figyelned, hogy pontosan másold ki a linket, hiszen a végén található rövid azonosító segít beazonosítani téged a fogadóiroda számára, és így kaphatod meg a jutalmat.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ha az ügyfélszolgálat sem tudja a rendelkezésedre bocsátani a barát ajánlásához szükséges egyéni linket, akkor el is mondják, hogy mi ennek az oka. Néha egy bizonyos időnek el kell telnie a saját regisztrációd óta, hogy jogosulttá válj a programban való részvételre, máskor pedig el kell érned egy összesített tétmennyiséget a korábbi fogadásaiddal.

Ezek a korlátozások mind azért léteznek, hogy a fogadóiroda kiszűrje a csalókat. Néhány országban ugyanis nagyiparilag foglalkoznak azzal, hogy a pénzek ide-oda mozgatásával átmenetileg teljesítsék a bekerülési feltételeket, és így vegyék igénybe a lehető legtöbb bónuszt a bukmékernél. Mivel az e-szerencsejáték oldal sem hülye, próbálja megvédeni magát, és ennek sokszor a becsületes sportfogadók is kárát látják.

Tényleg csak a barátokat szabad meghívni egy fogadóirodára?

Bár az elnevezés azt sugallja, hogy csak a barátaidnál használhatod az ajánlói linked, általában nem ez a helyzet. Sőt, nagyon ritka, hogy egy online fogadóiroda kifejezetten kiköti az általános szerződési feltételeiben, hogy csak a valódi barátaidnak ajánlhatod a fogadást.

A valóságban sokkal gyakoribb, hogy weboldalak, pörgős Facebook csoportok, közösségi média platformok és más helyek tulajdonosai osztják meg az ilyen linkeket a követőikkel, így szerezve egy extra bevételi forrást a megélhetéshez. Ha neked is van ilyen oldalad vagy felületed, akkor az ÁSZF ellenőrzése után te is felhasználhatod a referral linkedet a promótáláshoz.

Arra azonban figyelned kell, hogy számos eset ki van zárva a link felhasználásából. Például, az összes oldal tiltja, hogy spammelj, tehát ha azt tervezted volna, hogy több tízezer ismeretlen címre kiküldöd az ajánlói linked, azt ne tedd, hiszen a fogadóiroda ki fog tiltani a programból és megszünteti a fiókod. Hasonló a helyzet az ismeretlen weboldalakon történő kommenteléssel és más, hasonló spam technikákkal.

Ráadásul, mivel az emberek nagyon zokon veszik a spammelést, jó eséllyel lesz olyan közülük, aki jelenteni fogja az esetet a fogadóirodánál, ahol az egyedi ajánlói azonosítód miatt be tudnak azonosítani, és kitiltanak a programból.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A barátot ajánló bónusz előnyei és hátrányai

A fentiekből már jó sok előnyt és hátrányt kiszűrhettél magadnak, de érdemes ezeket összefoglalni, hogy egy helyen tekinthesd át őket.

Előnyök:

 • Kiterjedt ismerősi körrel, népszerű weboldallal vagy közösségi média profillal sok embert érhetsz el
 • Nincs szükséged programozói vagy weboldalkészítői tudásra, elég csak egyetlen linket elküldeni a meghíváshoz
 • Nem kerül pénzedbe a barátot ajánló bónusz programban való részvétel, a legrosszabb esetben csak nem lesz ajánlottad, és nem kapsz jutalmat

Hátrányok:

 • Ha a meghívott nem felel meg a feltételeknek, vagy nem teljesíti őket időben, akkor nem kapsz jutalmat, függetlenül a később költéseitől
 • Ismerősök vagy népszerű online felület nélkül nem tudod kihasználni a programot
 • Általában viszonylag kicsi jutalom jár a beszervezett ismerősökért, és többségében nem is azonnal felhasználható pénz, hanem fogadási kredit vagy ingyenes fogadás

Gyakran ismételt kérdések a barátot ajánló bónusz témakörben

Mindig érdemes megismerni, hogy más sportfogadók mire keresnek rá, most sincs ez másképp. Ebben a szekcióban olyan gyakran ismételt kérdéseket találhatsz, melyek alkalmasak arra, hogy bővítsd a tudásod és még jobbá tedd a bónusz megszerzéséért kidolgozott stratégiádat.

1Bet Bónusz_3

Csak a sportfogadó oldalak kínálnak bónuszt az ismerősök meghívásáért?

Nem, hanem ez a vevőszerzési módszer a legtöbb iparágban jól ismert és kiválóan működik. Ennek egy része az, hogy az ismerősök ajánlására a meghívottak szívesebben mondanak igent, ráadásul a fogadóirodáknak érdemes a hasznuk egy részét átadnia meghívónak, ha cserébe új ügyfeleket kapnak.

Milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy meghívhassam a barátaimat?

Ez fogadóirodánként változhat, melyről az adott hely általános szerződési feltételeiben olvashatsz, vagy az ügyfélszolgálatnál érdeklődhetsz. Néha elég, ha van saját regisztrált fiókod, ahol megtalálod az ajánlói linked. Máskor megadott időnek el kell telnie a regisztrációd óta, megint máskor pedig el kell érned egy összeget az addigi tétjeiddel, mire engedélyezik számodra az ajánlást.

Mi történik, ha nem megfelelő helyeken rakom ki a linkemet?

Az ajánlói linked megfelelő használatáért elsősorban te vagy a felelős. Ha te spammelésre használod vagy idegesítő, nem kívánatos reklámozásra, akkor az előbb-utóbb visszajut a fogadóiroda fülébe, és kizárnak az oldalról. Ilyen esetekben a már felgyűlt bónuszaidat is érvényteleníthetik, és örökre kitiltanak az újbóli regisztrációból is.

Meg lehet gazdagodni a refer a friend bonus segítségével?

Általában az ajánlásért viszonylag kis méretű jutalom, pár tíz euró jár, és nem is azonnal kiutalható pénzösszeg formájában, hanem fogadási kreditként vagy ingyenes fogadásként. Ezért ezekből önmagában aligha leszel gazdag, viszont megtámogathatják a rendelkezésedre álló alaptőkét. Ha a krediteket a fogadáson jól használod fel, és bejönnek a tétjeid, akkor pedig még látható méretű összegeket is zsebre tehetsz.

Érdemes dolgozni az online felületeimen, nem fog eltűnni az ajánlói rendszer épp, mikorra már beérne a munkám?

Ha te tartalommarketinggel vagy másféle online marketinggel weboldal forgalmat vagy közösséget építesz, és ott szeretnéd felhasználni az ajánlói linked, akkor hasonló ötlet jutott eszedbe, mint sok más fogadónak.

Labdarúgó stadion 2

Azt semmi sem tudja garantálni, hogy az általad is látogatott online fogadóiroda az idők végezetéig fenntarja a barát ajánlásáért járó jutalmakat. De az nagyon valószínűtlen, hogy az összes fogadóiroda egyszerre tenne ilyet, így, amennyiben a kedvenc fogadóirodád megszünteti a barátot ajánló bónusz lehetőségét, keresnek kell egy másik helyet, és az ő linkjüket tovább használni.

Miért éri meg a fogadóirodának pénzt vagy jutalmat fizetni azért, ha valami az én ajánlásomra érkezik?

Egy vállalatnál mindig az új ügyfél megszerzése az egyik legnehezebb feladat, és nincs ez másképp az online bukmékerek esetében sem. Ezért számos módszert bevetnek, hogy legyenek fogadóid, a barát ajánlásáért járó bónusz is egy ilyen elem.

Ebben az esetben valójában te, és a többi fogadó végzi el a munkát azzal, hogy az ajánlói linkek közzé tételével új ügyfeleket szállítotok a fogadóirodának. Ezért cserébe pedig jár a jutalom, ha az új regisztráló megfelel a feltételeknek.

Csak magyar nyelven ajánlhatom a fogadóirodát az ajánlói linkemmel?

Nem, általában nincs meghatározva, hogy milyen nyelven kommunikálhatsz a látogatóiddal vagy a közösségeddel, amikor az ajánlói linkedet közzéteszed. Azt azonban már kizárhatja a bukméker az általános szerőzdési feltételeiben, hogy milyen országokból vagy más módon megkülönböztetett ügyfelek esetében nem fizet bónuszt a számodra.

Ennek a fő oka általában a csalások elleni védelem, és a buki egy-egy olyan országot zár ki a programból, ahol nagyipari szinten csalnak a bónuszokkal. Azt is érdemes megnézned, hova vezet az általad kapott ajánlói link.

Gyakran van ugyanis lehetőség testre szabni a saját linked, hogy ne a fogadóiroda főoldalára érkezzen az ismerősöd, hanem valamilyen promóciós landing oldalra vagy más helyre. Ilyenkor sokszor azt is meg lehet adni, hogy milyen nyelvű tartalom fogadja az ismerősöd.

Kell kampányolnom a fogadóiroda mellett, ha nem szívesen teszek ilyet?

Senki nem kötelez arra, hogy hitet tegyél a fogadóiroda mellett, amikor az ajánlói linket használod. Ez teljesen a te vérmérsékletedtől és stílusodtól függ. Az elvárt, hogy ne állíts valótlanságokat csak azért, hogy minél többet regisztráljanak a linkeddel, az ilyen hozzáállásért a fogadóiroda akár ki is tilthat.

Nagyon gyakori inkább az, hogy valamilyen hasznos tartalomba, például a fogadóiroda bemutatásába, elemzésébe kerül az ajánlói link, mely így ráadásul fel is építi a látogatódban a bizalmat a kattintáshoz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Igénybe vehetek egyszerre több bónuszt is a bukmékernél?

Az ilyen kérdések is részletesen ki vannak tárgyalva a fogadóiroda általános szerződési feltételeiben, melyet mindenképpen el kell olvasnod. A legtöbb esetben többféle bónuszt is igénybe vehetsz egyszerre, például aktív lehet a barátot ajánló bónuszod, miközben egy új promóció indul a bukinál, melyre szintén beneveznél.

Ha bármilyen kérdésed van, a legjobb, ha felkeresed a fogadóiroda ügyfélszolgálatát, ahol mindig naprakészek a promóciókban és a hozzájuk kötődő szerződési feltételekben. Érdemesebb inkább előre tájékozódni, nehogy dugába dőljön a belefektetett munka egy meg nem ismert kitétel miatt.

Barátot ajánló bónusz – Összefoglalás

A barátot ajánló bónusz egy igazán szép módja annak, amikor minden résztvevő vél jól járhat. A meghívott gyakran különféle ingyenes bónuszokat szerezhet a csatlakozással, te pedig később lejátszható bónuszt gyűjthetsz. Ráadásul a fogadóiroda is jól jár, hiszen új ügyfele érkezik az oldalra.

Ennek köszönhetően ez a bónusz típus nagyon kedvelt, és neked is mindenképpen érdemes lehet körbe nézni azoknál a fogadóirodáknál, ahol ilyen módon jutalmazzák a fogadókat. Csak válassz az általunk ajánlott bukmékerek közül, és ismerd meg a feltételeket az oldalukon!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a fogadási oldalak által kínált Ajánlj barátot bónusz, akkor a legjobb helyen jársz. Használja ezeket a tippeket, és használja ki a bónusz előnyeit most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli