BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

3.7 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

A Betinia számos kiváló előnyt nyújt, köztük a magas odds-okat sokféle sportágban és barátságos ügyfélszolgálatot. Ezek a dolgok bármilyen modern asztali számítógépen és mobil eszközön elérhetők. Ha a felhasználó a Betinia oldalát választja, a kiváló szórakozása garantált lesz.

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil fogadas
Promóciók
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • 25+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések
NEGATÍVUMOK
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Nincs telefonos támogatás
 • "Csak" 9 promóció

Betinia vélemény 2023

A Betinia az egyik legújabb sportfogadási és kaszinó oldal a piacon, 2020-as elindulása óta sokféle sportpiaccal, live streaming (élő közvetítés) közvetítésekkel, élő fogadási ajánlatokkal és sokféle sport bónusz ajánlattal várja a magyar játékosokat.

Először is, a nagylelkű, 100%-os üdvözlő bónusz (akár 35 000 HUF) ajánlattal találkozhatsz a fogadási oldalra való regisztráció és belépés után, melyet befizetési módok sokasága támogat. Ezután elérhetővé válnak a népszerű és a ritkább sport kategóriák, nagyon sok fogadási piac, ahol naponta ezernyi eseményre teheted meg a tétjeid.

Ez a legális és biztonságos sportfogadási oldal mindent megtesz annak érdekében, hogy élvezetessé tegye a fogadásokat, a szorzók magasabbak a piaci átlaghoz képest, így ugyanakkora kezdő tőkével többet nyerhetsz, ha jól fogadod meg az eseményeket.

Ezt a leírást olvasva már nincs más dolgod, mint elindítani a Betinia regisztrációs folyamatát, felmarkolni a bónusz ajánlatokat, és végrehajtani az első befizetésed. Mivel ez azonnal jóváíródik, így már rögtön végrehajthatod az első fogadásodat is, természetesen a későbbiekben erre is járnak majd a bónuszok.

Mindenképpen az oldalunkon megtalálható partner link segítségével regisztrálj a Betinia oldalára, így garantáltan nem maradsz majd le a legjobb promóciókról!

A Betinia weboldalának kinézete és működése

A Betinia magyar weboldala igazán kitűnik a legjobb online fogadóirodák megjelenése közül, hiszen már a megnyitása után egy nagyon modern kinézet fogadja a játékosokat. A lila, zöld, fekete és szürke színek különféle árnyalatai felpezsdítik a véred, így azonnal érezni fogod, hogy egy online bukméker oldalára kerültél.

Rögtön a főoldal tetején látható az üdvözlő bónusz (akár 35 000 HUF) reklámja, melyre kattintva elolvasható, hogy mely feltételek érvényesek rá. Alatta láthatók a legnépszerűbb sport kategóriák, melyeket az élő és a soron következő események követnek.

Betinia Platform_2

Itt az adott sorban lévő esemény valamelyik odds-ára kattintva rögtön hozzáadod azt a fogadási szelvényhez, a webhely bal felén pedig az elérhető sport kategóriák és a népszerű ligák láthatók. A magyar nyelvű oldal könnyen navigálható, a top menü lefelé görgetve is a helyén marad, és a mobil verzió is kiválóan használható.

Emellett az egyértelműen látszik, hogy a Betinia rendelkezik az online fogadóirodák között az egyik leginkább progresszív, izgalmas felülettel, amit nem fél a célnak megfelelően használni.

Bónusz ajánlatok

A Betinia promóciók menüpontjára kattintva a sportfogadási és az online kaszinó bónuszokat is látod. Kattints a Sport promóciók gombra, hogy csak a speciális fogadási promóciós ajánlatokat lásd. A legfontosabb sportfogadás bónusz ajánlatok közé tartoznak a Betinia oldalán a következők:

Első befizetési bónusz: Ez a bónusz a Betinia üdvözlő bónusz ajánlata. A Betinia regisztráció és belépés után vehető igénybe, és a befizetési érték 100%-át, akár 35 000 HUF összeget ad bónusz formájában.

Hétvégi újratöltődő bónuszok: Ez a hétvégi bónusz a szombati nap 0 órától vasárnap 24 óráig elérhető, és a befizetésed értékének 100%-át visszakapod ingyenes fogadás formájában, a maximális értéke 75 000 HUF. A minimum befizetési összeg 6 500 HUF.

Akkumulátor túltöltés bónuszok: Ennek a bónusznak az igénybe vételéhez kombinált fogadást kell kötnöd, legalább 3 eseménnyel. Minden odds-nak legalább 1,8-as értékűnek kell lennie. A bónusz akkor jár, ha nyersz, ekkor a nyeremény 10%-át bónusz formájában megadja a Betinia.

Betinia Bónusz_2

50%-os heti újratöltődő bónuszok: Ez a bónusz a Betinia regisztráció után megtett befizetésedet követő újabb befizetésekre érvényes, ha legalább 6 000 HUF értékben küldesz pénzt a fiókodba. A bónusz értéke a befizetésed 50%-a, a maximális értéke 150 000 HUF (felső határ).

Pénzvisszafizetési bónusz: A Betinia a Sportok szekcióban a selejtezőkre feltett téteken elszenvedett veszteségek 10%-át visszaadja neked bónusz formájában. Ehhez fel kell keresned az ügyfélszolgálat képviselőit az élő chat vagy az oldalon megadott email cím segítségével.

Sport jackpotok: Ezen a jackpoton akkor vehetsz részt, ha a Betinia által megadott összes fogadási eseményen fogadsz, az előírt téttel, és mindegyik kimenetelét eltalálod. Ha az összeset sikeresen eltalálod, akkor tiéd a jackpot, ha többen találjátok el, akkor osztoztok az összegen.

Virtuális sport bónusz: Ezt a bónuszt akkor kapod meg, ha legalább 60 000 HUF értékben fogadsz a virtuális sportokra. Ekkor 10%-ot ingyenes fogadásként visszakapsz a virtuális fogadásaid összegéből, maximális bónuszként 150 000 HUF összeget (felső határ).

A promóciók igénybe vételekor figyelj arra, hogy számos további követelményt kell teljesítened a megfelelő felhasználásukhoz, illetve a nyeremény kiutalásához. A továbbiakban ezeket a követelményeket ismerheted meg részletesen.

Időtartamra vonatkozó követelmény

A fogadási oldalak gyakran adnak meg egy időtartamot a játékos számára, melyen belül a megkapott promóciók élő összegnek számítanak.

Ez általában 7-21 nap, de egyes speciális bónuszoknál lehet csupán 1-2 napos időszakot is találni. Emiatt mindig érdemes tudnod, hogy a bónusznál milyen feltételek érvényesek, hiszen ez a kérdéskör is ott van szabályozva.

A Betinia sportfogadás is megad időtartamra vonatkozó követelményeket a bónusz ajánlatainál, melyeket a Tudj meg többet gombra kattintva olvashatsz el magyar nyelven is.

Lejátszási követelmény

A lejátszási követelmény azt adja meg, hogy a befizetésedet, a megkapott bónuszt vagy ezeket együtt hányszor kell tétként megtenned, mielőtt a bónusz összegét és a vele elért nyereményeket kiutalhatod az élő sportfogadási fiókodból.

A Betinia a promóciók leírásánál megadja, hogy a befizetésed összegével megegyező összeget fel kell tenned fogadási tétként, mielőtt a bónusz megjelenne a fiókodban. Ezután pedig a bónusz összegét kell megadott alkalommal feltenni tétként, mielőtt kiutalhatnád a nyereményed.

Például, ha a befizetésed 3000 HUF, a lejátszási követelmény pedig 35x-ös, akkor összesen 105 000 HUF tétet kell megtenned a követelmény teljesítéséhez.

Sportfogadásra vonatkozó követelmény

A Betinia sportfogadás is meghatározhatja a bónuszok esetében, hogy azok mely sporttípusokra érvényesek. Ezek lehetnek élő fogadási ajánlatok vagy kiválasztott sport típusok, esetleg piacokra vonatkozó megkötések. Ezek leírását is a Betinia promóciójának szerződési feltételei között találod, melyeket teljesítened kell a bónusz megfelelő felhasználásához.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Hatalmas fogadási piac

A Betinia a legjobb online fogadóirodák kínálatához hasonlóan hatalmas kínálatot tart fenn az események kategóriái, és a benne található piacok terén.

A kategóriák száma közel 30, melyek között megtalálható a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a röplabda, a kézilabda, az aussie foci és az amerikai foci, a biatlon, a boksz, a krikett, a kerékpár, a darts, a golf, az MMA, a motorsportok, a rögbi, a síugrás, a snooker, asztali tenisz és más izgalmas sportok.

Betinia Sportok_1

Egyedi fogadási kategóriák

A Betinia sportfogadás két egyedi kategóriát is fenntart. Az E-sport kategóriában olyan fogadási piacok érhetők el, mint a Counter-Strike, a Dota 2, a League of Legends, az Overwatch, a Rainbow Six, a Starcraft és a Starcraft 2. A Speciálisak kategóriában pedig politikára, aktuális választási eredmények kimenetelére is fogadhatsz.

Az alábbiakban megismerheted, hogyan működik a fogadási folyamat és a fogadószelvény feladása, illetve mit jelent pontosan jelenleg az élő fogadás.

Így fogadhatsz a Betinia sportfogadás oldalán

A Betinia regisztráció után tudsz fogadásokat kötni, melynek menete rendkívül egyszerű ezen az online bukméker oldalon. Egy esemény megfogadásához nem kell mást tenned, mint az adott sorban található szorzók valamelyikére kattintani.

Ha egy odds-ra kattintasz, akkor az felkerül a jobb oldalon látható fogadószelvényedre. Ez alapesetben az egyszerű fogadásokat mutatja, ahol az események nyereményszorzóját összeszorozza a rendszer, így jön ki az eredő odds. Emellett a Kombó mezőbe beírva a téted láthatod, hogy ezt megszorozva az eredő odds-szal mekkora nyeremény várható.

Ha a kombinált fogadási szelvényre váltasz, ott különféle kötéseket állíthatsz össze. A piacon is nagyon fejlettnek számító rendszer például automatikusan kiszámolja a fogadásokat, te pedig nyomon követheted, mekkora a fogadások száma pontosan, illetve a várható nyereményt. A szelvényt a Megtenni a tétet gombbal küldheted játékba.

Így működik az élő fogadás a Betinia sportfogadás oldalán

A mérkőzések előtti fogadások mellett a Betinia magyar felülete élő fogadás típusú ajánlatokat is kínál. Az élő fogadások mellett ott a kis Élő felirat, ami a fogadószelvényen is látszik. A Betinia olyan fontosnak tartja ezt a területet, hogy külön menüpontot is készített neki.

Érdemes erre kattintani, mivel ilyen módon eléd tárulnak az éppen futó fogadások. Az adott esemény nevére bökve részletesebben is megnyílik, ahol további az élő fogadások listáját, a részletes történéseket, kapcsolódó infókat és számos más dolgot is megtalálsz.

Betinia Élő sportok_1

Ahol elérhető, a live streaming (élő közvetítés) technológia segítségével a fogadási eseményt is közvetítik, ezért az élő fogadások máshol nem elérhető izgalmakat tartogatnak a számodra.

Az élő fogadások tagadhatatlan varázsa, hogy a történésekre reagálva, azonnal tudsz változtatni a tétjeiden, a hátránya pedig, hogy ha nem vagy gyors, a Betinia akár neked kedvezőtlen irányba is módosíthatja a szorzók értékét.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Befizetési és kifizetési módok

A Betinia az elérhető fizetési módok esetében is követi a modern sportfogadás oldalak szokásait, és sokféle népszerű szolgáltatót tesz elérhetővé a magyar ügyfelek számára. A fogadási szelvény elküldéséhez ugyanis először egy Betinia regisztráció, majd a pénztárnál történő befizetés szükséges.

A Betinia magyar nyelven elérhető pénztára néhány ismert fizetési szolgáltatót kínál a befizetésekhez. Ezek között Magyarország esetében a következő lehetőségek találhatók meg:

A kifizetési lehetőségek kissé szűkebbek, mivel a magyarok esetében sem használható a két bankkártya típus, ezekre ugyanis nem utalhatod ki a nyereményed. A rendelkezésre álló lehetőségek:

 • e-pénztárcák és prepaid kártyák: Revolut, Paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, MuchBetter, MiFinity
 • pénzkiutalás a banki szolgáltatóddal: Rapid Transfer

Jelenleg sem a befizetés, sem a kifizetés folyamán nem használhatók a kriptopénzek. Az alábbiakban megismerheted, hogyan tudsz befizetni bankkártya segítségével, illetve hogyan utalhatod ki a pénzed a Skrill fiókodba a felhasználói egyenlegedről.

Így fizess be pénzt Visa & MasterCard segítségével

Az első befizetés és a későbbi befizetések között nincs különbség abban a tekintetben, hogy ugyanúgy működnek a fogadások, ha a bankkártyás fizetési módot választod az elérhető két cég valamelyikének segítségével.

A fizetési folyamatot a következő módon hajthatod végre:

 1. Nyisd meg a Betinia Pénztár felületét, majd ott válaszd a Befizetés lehetőséget.
 2. Itt kattints a Visa vagy a MasterCard logóra.
 3. Ezután válaszd ki az előre megadott összegek közül, melyiket szeretnéd befizetni, vagy a szövegmezőben adj meg saját értéket. A befizetés minimum összege 5 000 HUF.
 4. A Befizetés gombra kattintva átirányításra kerülsz a PaymentIQ.io biztonságos felületére, ahol meg kell adnod a bankkártya számodat, a rajta látható nevet, a lejárat dátumát és a CVC kódot.
 5. A Deposit gomb megnyomásával elindul a fizetési folyamat, s ha a bankkártyád mögött ott a kért fedezet, akkor az pénz feltöltődik a bukmékernél vezetett számládra.

Az Európai Uniós rendelkezések miatt a számlavezető bankod megkövetelheti, hogy minden online tranzakciót külön is hitelesíts. Ennek menete bankonként eltérő.

A legtöbb esetben a netbankod dob ilyenkor egy push üzenetet a mobilodra, ahol a netbankos kódoddal engedélyezned kell a befizetést. Ilyenkor a fizetési folyamat áll, míg megkapja az engedélyt a számlavezető bankodtól.

A befizetés összege szinte azonnal, élőben jóváíródik a Betinia bukmékernél lévő fiókodban, melyre jóvá írják a megfelelő bónuszokat az általános szerződési feltételeknek megfelelően.

Így utalj ki pénzt a Skrill fiókodba pár kattintással

Ha Betinia sportfogadási oldalán a pénzkiutalás is könnyen elvégezhető, melyek közül a következő lépések végre hajtásával küldheted ki a pénzed a fiókodba:

 1. Nyisd meg a Betinia Pénztár felületét, és ott válaszd a Kifizetés gombot.
 2. Itt kattints a Skrill logóra.
 3. A Követelmények címsor alatt lévő szövegmezőbe írd be a Skrill email címed.
 4. Ezután válassz kifizetési értéket az előre megadottak közül, vagy írj be saját összeget. A minimálisan kiutalható összeg 3 000 HUF.
 5. Végül kattints a Kifizetés gombra.

Amennyiben teljesítetted az esetleges lejátszási követelményeket és egyéb feltételeket, a pénzed rövid időn belül a rendelkezésedre áll. A Betinia sportfogadási cég köteles betartani a pénzmosás elleni és a kiskorúak szerencsejátékozása ellen hozott Európai Uniós törvényeket, így az első pénzkiutalás esetén azonosítania kell téged.

Ez a kötelezettség minden EU-s sportfogadás oldalra nézve kötelező, és mivel a Betinia az MGA engedélye miatt EU-s cég, neki is el kell végeznie.

A játékos azonosítási folyamatban egy államilag kibocsátott azonosító igazolvány vagy útlevél másolat feltöltésére van szükség, melyet a Betinia ügyfélszolgálat leellenőriz, és ha az adataid megegyeznek a regisztráció során megadottakkal, ellenőrzött státuszba kerülsz. A későbbiekben a további kifizetések folyamán már nem lesz szükség az azonosításra.

Mobil fogadás

A Betinia nem rendelkezik mobil applikációval, ahogyan a bukméker oldalak többsége sem, hiszen ma már a modern böngészőkben tökéletesen jelennek meg a reszponzív weboldalak. A Betinia mobil felülete ugyanazon a webcímen érhető el, mint az asztali változat, a fő különbség annyi, hogy az oldal a kisebb kijelzőjű mobil eszközökre van méretezve.

Mobil eszközökön Betinia_5

Okostelefon vagy tablet esetén ugyanúgy elvégezhető a regisztráció, majd igénybe vehető az első befizetés után az üdvözlő bónusz, illetve elvégezhető a fogadás.

A mobil eszközök beépített böngészője tökéletes a Betinia sportfogadás oldal használatához, Androidos készülékeknél a Google Chrome, iOS eszközöknél a Safari browser. Természetesen, ha más, modern mobil böngészőt telepítettél, akkor az is felhasználható a mobil sportfogadásra.

Biztonsági megoldások és adatvédelem

A Betinia sportfogadás magyar felülete is a HTTPS protokoll segítségével érkezik el hozzád, a fogadóiroda szervere és a böngésződ közötti adatforgalmat pedig 128 bites SSL (Secure Socket Layer) titkosítja, így harmadik fél nem fog belehallgatni illetéktelenül az adatfolyamba. Az SSL funkciót a GoGetSSL biztosítja.

A Betinia oldalán igénybe vett fizetési szolgáltatók biztonságos nemzetközi vállalatok, melyek minden esetben gondoskodnak a teljes tranzakcióról. Az olyan vállalatok, mint például a Neteller, illetve a Visa és a MasterCard a legmegbízhatóbb fizetési módok közé tartoznak, így te is könnyedén tudsz velük fogadni.

Az adatvédelmi intézkedések az EU-s engedély esetén összhangban vannak a GDPR előírásaival, az adataid kezeléséről tájékoztatást kérhetsz az ügyfélszolgálat elérhetőségein, és szintén a Betinia ügyfélszolgálat munkatársainak adhatod le a rendelkezésed a saját személyes és más adataiddal kapcsolatban.

Természetesen neked is tenned kell azért, hogy a regisztrációs folyamat alatt létrehozott fiókod biztonságban maradjon, mindig tartsd védett helyen a belépési adataid, és ne használj ingyenes nyilvános hálózatokat, amikor banki tranzakciókat hajtasz végre a Betinia oldalán, vagy fogadni készülsz.

Ügyfélszolgálat

A Betinia ügyfélszolgálatának elérhetőségeit könnyen megtalálod, ha a weboldal láblécében található Kapcsolatfelvétel linkre kattintasz. Itt láthatod, hogy a felhasználói megkereséseket a support@betinia.com címre küldheted, melyet a bukméker valamelyik munkatársa átlagosan 45 percen belül meg fog válaszolni.

A Betinia ügyfélszolgálatot felkeresheted a 100%-os üdvözlő bónusz, az élő sportfogadás, a regisztráció, a befizetési és kifizetési lehetőségek, a bónuszok, az oldal használata, a legújabb promóciók, a felhasználói (játékos) azonosítás, az elérhető piacok, a kifizetés limit és sokféle más témakör esetén, hiszen az ügyfelek segítése a feladatuk.

Az email cím mellett a Betinia magyar telefonon, a +3680088233-as számon is elérhető, illetve az élő chat segítségével azonnal élőben eljuthatsz egy munkatárshoz.

Betinia regisztráció

A Betinia sportfogadás oldalán a regisztrációt a Fiók létrehozása gombbal érdemes elkezdened. Ekkor egy rövid animációt követően megjelenik egy négy lépéses űrlap, melyben a következő fontos dolgokat kell megadnod:

 1. Válaszd ki, hogy a sportfogadás bónuszok vagy a kaszinó bónuszok érdekelnek, esetleg elutasítod a bónuszok igénybe vételét.
 2. A következő lépésben add meg a felhasználóneved, az email címed, a jelszavad, és ha létezik, a promóciós kódodat. Ezután be kell jelölnöd, hogy nem vagy jelentős közszereplő vagy politikus, és elfogadni az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket.
 3. A harmadik lépésben add meg a keresztneved, családneved, telefonszámod és születési dátumod, illetve nemed.
 4. Utolsó lépésben válaszd ki az országodat, a pénznemed, majd add meg a címed, a település, az utcanév és házszám, illetve az irányítószám beírásával.

Végül a Fiók létrehozása gombbal el is készül a Betinia fiókod. Ekkor egyből a Pénztárba kerülsz, ahol be is fizethetsz. Figyelj arra, hogy az általunk megadott partner linken keresztül regisztrálj a Betinia sportfogadás oldalára, így biztosan megkapod a legjobb promóciós ajánlatokat!

Európai Uniós licenc és felügyeleti szerv

A Betinia tulajdonosa a Romix Limited, mely a Málta Szerencsejáték Hatóság engedélyével végez szerencsejáték szolgáltatást, és ugyanez a hatóság látja el a felügyeleti szervét is. A máltai illetőség miatt fontos, hogy a Betinia bukméker oldalnak meg kell felelnie a szigorú Európai Uniós szabályoknak, így a máltai hatóság a garancia a jogszerű működésre.

A felelősségteljes szerencsejáték támogatása ma már elvárt követelmény, erre felhívják a látogatók figyelmét is a Betinia oldalán, és számos szervezet linkjét elérhetővé ez a bukméker a magyar oldala láblécében, köztük a BeGambleAware-rel.

Ha ennél az online sportfogadás oldalnál teszed meg a fogadásaid a sportokra, akkor biztos lehetsz benne, hogy a szolgáltató a máltai szerencsejáték törvényeknek megfelelően működik, és nem egy név nélküli, soha el nem érhető cég áll mögötte.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha inkább magad szeretsz egy-egy kérdésre választ találni, akkor a Betinia weboldalán egy Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) szekció érhető el. Itt érthető módon, kérdések-válaszok formában dolgozzák fel a legfontosabb tudni valókat, így a GYIK igazi aránybányának számít a kíváncsi játékosok számára.

A Betinia kérdések szekciót a legkönnyebben úgy éred el, ha a weboldal láblécéhez görgetsz, majd ott a GYIK linkre kattintasz. A továbbiakban olyan kérdéseket és az azokra adott válaszokat olvashatsz, melyeket más érdeklődők is sokszor megfogalmaznak.

Csak 16 éves vagyok?

Nem, a fiatalkorúak szerencsejátékozása ellen hozott törvények értelmében csak a legális felnőttkort elérő emberek játszhatnak a Betinia és más sportfogadás oldalakon. A magyarok esetében ez az életkor a 18 év, így fiatalkorúként nem játszhatsz.

Milyen adatokat gyűjt rólam a Betinia?

A Betinia számos adatot gyűjt rólad, melyek között megtalálhatók a regisztráció során megadott személyes adatok, címadatok és elérhetőségek, a játékok és az oldal során használt naplózási adatok és egyéb technikai megoldások, illetve a törvények által előírt kötelezettségek.

A Betinia felületén a beállításaidat is magyar nyelven módosíthatod. A bejelentkezést követően kattints a jobb felső sarokban található három függőleges pontra, majd ott válaszd a neked megfelelő funkciót. A rólad gyűjtött adatokról és az adatkezelésről információt érhető el a support@betinia.com email címen.

Megbízható a Betinia?

A Betinia Európai Uniós szerencsejáték engedéllyel rendelkezik, melyet a Máltai Szerencsejáték Felügyelet (MGA) bocsát ki, és ez a szervezet is ellenőrzi a működést. Ez alapján a Betinia egy legális és biztonságos bukméker oldalnak számít a magyar ügyfelek számára a piacon, ahol érdemes fogadni a sportokra.

Hol változtathatom meg a fiókom beállításait?

A Betinia felületén a beállításaidat is magyar nyelven módosíthatod. A bejelentkezést követően kattints a jobb felső sarokban található három függőleges pontra, majd ott válaszd a neked megfelelő funkciót. Az Info menüpont alatt találod a regisztráció során megadott adataidat, melyet utólag nem írhatsz át. A jelszó módosításához kattints a jelszó mellett lévő gombra.

Amennyiben bármilyen problémád van a regisztráció során megadott adatokkal, esetleg változás állt be bennük, vedd fel a kapcsolatot a fogadási oldal ügyfélszolgálatával az adott elérhetősége valamelyikén.

Jogosult a Betinia elkérni az útlevelemet?

Igen. A játékosok azonosítását szigorú Európai Uniós törvények írják elő a bukméker, online kaszinó és másféle szerencsejátékos oldalak számára. Ennek célja a pénzmosás-, illetve a kiskorúak szerencsejátékozása elleni védelem.

A törvények alapján a Betinia működtetőjének is törvényi kötelezettsége elvégezni az ügyfelei azonosítását még az első pénzkiutalás végrehajtása előtt. Ez csak államilag kiadott személyazonosító igazolvány vagy útlevél segítségével végezhető el megbízhatóan, így valamelyik másolatát fel kell töltened az ügyfélszolgálat kérésére.

Mi az a Betinia alternatív link?

Magyarország a szigorú szerencsejáték törvénye miatt egyes szerencsejátékos oldalak elérhetőségét blokkolja. Ezt központilag teszik meg, így az ilyen oldalakat egy alternatív link segítségével tudod elérni nem hivatalosan, a blokkolás megkerülésével.

Mivel a Betinia egy Európai Uniós engedélyekkel rendelkező fogadási szolgáltató, így az esetében nincs szükség trükközésre és Betinia alternatív link igénybe vételére. Ez az oldal egyszerűen, a hivatalos weboldala megnyitásával elérhető a magyar játékosok számára. Ha valahol Betinia alternatív link lehetőséggel találkozol, akkor ne használd, mert akár csalás is lehet.

Miért található a Betinia központja Máltán?

Málta az Európai Uniós csatlakozása után kihasználta a közös piac előnyeit, és szigorú, de kiszámítható szerencsejátékos törvényeket hozott. Ennek köszönhetően, ma nagyon sok olyan cég választja központjául, melynek fontos a legális működés és a törvényes felügyelet.

A Máltán központot nyitó online kaszinó, bukméker és más szerencsejátékos oldalak esetében a felügyeletet ellátó szerv a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA).

Rendelkezhetek több fiókkal is a Betinia felületén?

Nem, játékosonként csak egy regisztráció engedélyezett, mivel a rendkívül nagylelkű üdvözlő bónusz és más promóciós ajánlat is elérhető lenne a többi fiók számára. Ez pedig tisztességtelen előnyhöz juttatna téged a többi játékossal szemben, és anyagi kárt okozna a Betinia számára.

A szigorú nyilvántartási és játékosazonosítási Európai Uniós előírások sem teszik lehetővé, hogy összevissza kezeljék az adataidat számos fiókban.

Összefoglalás

A Betinia sportfogadás sokféle dologgal teszi valódi élménnyé a fogadás folyamatát. Először is, ott a szuper dizájnnal rendelkező weboldala, melyen élő streaming (live streaming) segítségével követheted az eseményeket.

Aztán ott van a 100%-os üdvözlő bónusz az első befizetésre, mely a 0. lépés, a regisztráció után jár. Már ezzel az ajánlattal akár 35 000 HUF összeggel növelheted meg a kezdő tőkédet. Emellett a későbbiekben igénybe veheted a többféle heti bónuszt és az újratöltődő bónuszt, illetve az egyéb promóciók sokaságát is.

A fogadások könnyem elvégezhetők ezen a sportfogadási oldalon, a fogadási felület pedig intuitív és egyértelmű. A naponta elérhető több ezer esemény segítségével te is mindig megtalálhatod a neked megfelelő ajánlatot, így csak a játékra koncentrálhatsz.

Ne felejtsd el, hogy az oldalunkon használt partner kódunkkal regisztrálj a Betinia fogadási oldalára, így biztosan nem maradsz majd le a legjobb promóciókról!

Utolsó frissítés: 06/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben az egyik legnépszerűbb magyarországi sportfogadási oldalról, a Betiniáról, valamint annak előnyeiről és hátrányairól beszéltem. Ha új online fogadási oldalakat keresel, amelyeket kipróbálhatsz, a Betinia egy megbízható oldal, amelyet ki kell próbálnod.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli