Asztalitenisz fogadás – A legjobb oldalak 2023

Ha Téged is érdekel az asztalitenisz fogadás, akkor a legjobb helyre jöttél. Ebben a cikkben megmutatunk mindent, amit tudnod kell a témáról. Már kezdjük is!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Gyors útmutató az asztalitenisz fogadásokhoz

Az asztalitenisz egy népszerű sportág Magyarországon, aim ráadásul számos lehetőséget kínál az online sportfogadók számára is. Magát a játékot pörgős és élvezetes nézni, de szintén szórakoztató fogadni is rá. Amikor az asztaliteniszre fogadunk, számos különböző típusú piac vár ránk.

Ilyenek például a mérkőzés győztesére, a torna győztesére, a szett győztesére, a pontkülönbségre, a hendikepre, vagy mondjuk az egyéni játékokra leadott tippek. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki az asztaliteniszre fogadásból, itt a gyors útmutatónk: 

 1. Értsd meg a szabályokat – Mielőtt belevágnál az asztalitenisz fogadásba, fontos, hogy megértsd a sportág szabályait. Amellett, hogy tudnod kell, hogyan számolják a pontokat, és mikor nyer vagy veszít egy játékos, ismerkedj meg a játék során használt különböző ütésekkel, valamint a legjobb versenyzők által alkalmazott stratégiákkal. 
 2. Kutass utána – Az asztalitenisz egy olyan sportág, amelyben az év során számos különböző verseny és bajnokság zajlik. Fontos, hogy végezz kutatómunkát a játék előtt. Ismerd meg azokat az asztalokat, csapatokat és játékosokat, amelyekre fogadást fontolgatsz. Vizsgáld meg a csapatok pillanatnyi formáját, valamint a múltbeli teljesítményüket is. Így később megalapozott döntést hozhatsz a fogadások elhelyezésekor.
A legjobb sportok
 1. Válassz online sportfogadás oldalt – Ha asztalitenisz fogadásról van szó, a legjobb módja annak, hogy biztosítsd a jó ár-érték arányt, az az, ha egy jó hírű netes bukmékert választasz. Alaposan vizsgáld meg az ajánlataikat, és olvasd el más ügyfelek értékeléseit, mielőtt regisztrálnál. Ez sokat segíthet a helyes döntés meghozatalában.
 2. Tedd meg a fogadásaidat – Ha már biztos vagy benne, hogy elvégezted a szükséges kutatást, és jó fogadóirodát sikerült választani, akkor mehet a fogadások elhelyezése. Ne felejts el felállítani magadnak költségvetést, és tartsd is magad ehhez. Soha ne kockáztass több pénzt, mint amennyit megengedhetsz magadnak, hogy elveszítsd.
 3. Kövesd nyomon a fogadásaidat – Miután megtetted a fogadást, kövesd is nyomon azokat. Ez segít megérteni, hol történtek veszteségek, és azonosítani a fogadási mintákat, amelyeket a jövőben is felhasználhatsz majd.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási típusok az asztalitenisz sportfogadáshoz

Amikor az asztalitenisz sportfogadásról van szó, a piacok széles skálája létezik, amelyekre fogadhatsz. Ezek közé tartoznak a következők: 

 • Mérkőzés győztese – Fogadás a két játékos, vagy a két csapat közötti mérkőzés győztesére. 
 • Verseny győztese – Fogadás arra, hogy ki nyeri meg az egész tornát vagy versenyt. 
 • Szettgyőztes – Fogadás arra, hogy melyik játékos vagy csapat nyeri meg az egyes szetteket egy mérkőzésen belül. 
 • Point Spread – Fogadás a szórás ellen, ahol az egyik csapat ponthátrányt kap. A sportfogadónak itt azt kell eldöntenie, hogy ezt le tudja-e győzni az adott játékos, avagy sem.
 • Hendikep – Hasonló a point spreadhez, de ezúttal ahelyett, hogy az egyik csapatnak pontokat adna, a bukméker az egyik csapatnak meccsekből álló hendikepet ad.
 • Egyéni mérkőzések – Fogadás egy mérkőzésen belüli konkrét egyéni mérkőzésekre, például az első vagy a második mérkőzésre. 

Az asztalitenisz izgalmas és nyereséges sport lehet, ha helyesen fogadunk rá. Reméljük, hogy ez a gyors útmutató betekintést nyújtott abba, hogyan is kezdj bele az asztalitenisz fogadásokba, és segített abban is, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a sportfogadásból.

Élő fogadások és élő közvetítés az asztaliteniszre

Magyar zászló

Azok számára, akik még közelebb szeretnének kerülni az akcióhoz, számos fogadóiroda kínál élő fogadást és streaminget az asztalitenisz mérkőzésekre.

Az élő fogadások lehetővé teszik, hogy a mérkőzés közben is fogadásokat köss, míg az élő közvetítés lehetőséget ad arra, hogy valós időben kövesd a mérkőzést, bárhol is tartózkodj az adott pillanatban. Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy lépést tarts az összes akcióval, és megalapozottabb döntéseket hozz a fogadások tekintetében.

Ha tehát egy izgalmas sportra szeretnél fogadni, miért ne próbálnád ki az asztaliteniszt? Gyors útmutatónk segítségével most már minden szükséges információval rendelkezel ahhoz, hogy elkezdhesd mindezt. Ráadásul még pénzt is kereshetsz ezzel.

A sportág legnépszerűbb asztalitenisz eseményei Magyarországon

Az asztalitenisz egyre népszerűbb Magyarországon, hiszen a sportágnak hosszú és sikeres hagyományai vannak az országban. A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) egész évben különböző versenyeket szervez, köztük országos, nemzetközi és kontinensviadalokat is.

A legnépszerűbb asztalitenisz verseny Magyarországon a Hungarian Open Bajnokság. Ezt az eseményt évente rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában, és Európa legjobb játékosai vesznek részt rajta.

Az ITTF World Tour Grand Finals szintén rendszeresen megrendezésre kerül kicsiny hazánkban, ahol a világ legjobb asztalitenisz tehetségei mutatkoznak be. Ezt a rangos eseményt 1983 óta minden évben megrendezik, és népszerűsége évről évre egyre csak növekszik.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Az asztalitenisz Európa-bajnokság egy másik fontos esemény a magyar asztalitenisz naptárban. Ez a nemzetközi verseny kétévente kerül megrendezésre, felváltva Magyarországon és Romániában. 

Végül pedig az ITTF World Tour Platinum döntőjét minden évben Magyarország fővárosában, Budapesten rendezik meg. Ez a patinás verseny a világ legjobb játékosainak részvételével zajlik, akik a pénzdíj mellett a ranglistapontokért is küzdenek. 

Ezek az események izgalmas lehetőséget nyújtanak a lelkes asztalitenisz rajongók számára, hogy megnézzék a sportág legjobb tehetségeit akció közben, valamint fogadjanak kedvenc játékosaikra vagy csapataikra. Mivel az év során rengeteg eseményre kerül sor, rengeteg lehetőség van arra, hogy profitot termelj a magyarországi asztalitenisz fogadásokból! 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Asztalitenisz fogadási tippek magyar fogadóknak

Mint a szerencsejátékok minden formájánál, a magyarországi asztalitenisz fogadásoknál is fontos tisztában lenni a kockázatokkal. Mindig bölcs dolog megismerkedni az egyes versenyek szabályaival és előírásaival. Erre érdemes már azelőtt sort keríteni, hogy elkezdenél fogadásokat kötni.

A favoritokra való fogadás jó módszer lehet a kezdéshez, mivel így nagyobb az esélyed a fogadás megnyerésére. Ugyanakkor az is előnyös lehet, ha hosszabb oddsokkal az outsiderek mellett teszel, mivel ezek sokkal nagyobb potenciális megtérülést kínálnak, ha a fogadásod nyer.

Thrillsy Bónusz_3

Az is segíthet, ha a fogadás előtt végzel némi kutatómunkát. Ez magában foglalhatja a játékosok formájának és statisztikáinak felkutatását, vagy a korábbi versenyeken való részvételükről szóló információkat. Így nyerhetsz betekintést a játékosok aktuális formájába, ennek köszönhetően pedig megalapozottabb döntéseket tudsz hozni, amikor magyarországi asztaliteniszre fogadsz.

Végül pedig mindig jó ötlet nyomon követni a fogadásaidat és szigorú fogadási limiteket állítani magadnak. Ez segíthet a költségi kereteiden belül maradni, és szintén biztosíthatja, hogy ne veszíts túl sok pénzt, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd! Ezekkel az egyszerű tippekkel jól felkészülten vághatsz bele a magyarországi asztalitenisz fogadásokba. 

Gyakran ismételt kérdések és válaszok asztalitenisz fogadásokkal kapcsolatban

Bár ez a cikk már számos aspektusát lefedte a témának, előfordulhat, hogy még mindig vannak előtted megválaszolatlan kérdések. Ezért hoztuk létre ezt a GYIK szekciót, hogy megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Lehetséges magyar játékosra fogadni nemzetközi versenyeken?

Igen, magyar játékosokra is lehet fogadni nemzetközi tornákon is, természetesen lehetséges. Nem szabad azonban elfelejteni azt sem, hogy ez némi kockázattal is jár. Hasznos lehet, ha a fogadás megtétele előtt utánanézel az érintett játékosoknak, és szigorú fogadási limiteket határozol meg magadnak. Így biztosíthatod, hogy képes leszel az előre meghatározott költségvetéseden belül maradni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. 

Asztalitenisz fogadás

Melyek a legjobb asztalitenisz versenyek Magyarországon?

A legnépszerűbb magyarországi asztalitenisz tornák közé tartoznak a Hungarian Open Championships, az ITTF World Tour Grand Finals, az European Table Tennis Championships és az ITTF World Tour Platinum Finals. Mind a négy eseményen a világ legjobb asztalitenisz tehetségei és klasszisai szerepelnek, és remek lehetőséget kínálnak ezek a tornák a lelkes fogadóknak is, hogy kedvenc játékosaik teljesítményéből csináljanak pénzt.

Hol találom a legjobb oddsokat a magyarországi asztalitenisz fogadásokhoz?

A legjobb magyarországi asztalitenisz fogadási oddsok a versenytől és az egyes játékosoktól függően változnak. Fontos, hogy a fogadás megtétele előtt minden egyes eseménynek nézz utána, és több bukmékernél is ellenőrizd a legjobb árakat, értékeket és szorzókat. Így biztosíthatod, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a fogadásaidból!

Milyen szabályokat kell követnem, amikor magyarországi asztaliteniszre fogadok?

Fontos, hogy tisztában legyél az összes vonatkozó szabállyal és törvénnyel, amikor bármilyen sportágra fogad, beleértve a magyarországi asztaliteniszt is. Mielőtt fogadást kötnél, feltétlenül meg kell ismerned az egyes versenyek vagy fogadási oldalak szabályait és feltételeit, valamint az alkalmazandó adótörvényeket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Valóban lehet fogadni asztaliteniszre bármelyik oldalon?

Igen, számos oldalon lehet fogadni asztaliteniszre. Fontos azonban, hogy a fogadás megtétele előtt tájékozódj az egyes oldalakról, és ellenőrizd a magyarországi asztalitenisz fogadásokra vonatkozó feltételeket is. Ez biztosítja, hogy biztonságosan és felelősségteljesen fogadhass. 

Összefoglalva, a megfelelő kutatással, a szabályok és előírások megértésével és a szigorú fogadási limitek beállításával biztosan be fogod tartani az összes vonatkozó törvényt online szerencsejáték közben. Ezekkel az egyszerű tippekkel jól felkészültté válhatsz ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozz, amikor Magyarországon asztaliteniszre fogadsz!

Vannak kifejezetten erre a sportágra vonatkozó promóciók?

Igen, egyes bukmékerek speciális promóciókat kínálhatnak az asztalitenisz fogadásokra Magyarországon. Mindig érdemes a fogadás megtétele előtt egyeztetni a bukmékerrel, mivel előfordulhat, hogy olyan speciális ajánlatok állnak rendelkezésre, amelyek segítségével nagyobb értéket tudsz kihozni a fogadásaidból!

Emellett számos, az asztalitenisz fogadásokra szakosodott online szerencsejáték oldal által kínált készpénz visszatérítési és hűségprogram előnyét is ki lehet használni. Ezáltal a legtöbbet hozhatod ki a tétjeidből, és növelheted a nagy nyeremény esélyét! Ezekkel az egyszerű tippekkel jól felkészülten vághatsz bele a magyarországi asztalitenisz fogadásokba.

Összefoglaló

Cikkünk során ismertettük a magyarországi asztalitenisz fogadás legfontosabb részleteit. Bemutattuk, hogy hol és milyen oldalakra érdemes regisztrálni ping pong fogadáshoz, illetve hogy milyen promóciós ajánlatokra számíthatsz.

Szintén ismertettük a legnépszerűbb fogadási piacokat és persze a legrangosabb tornákat is. A magyar online szerencsejáték oldalakon mérkőzés előtti és élő fogadásokat egyaránt adhatsz le asztaliteniszre. Ezekkel szép summát lehet bezsebelni, amihez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 08/02/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli