Párosított fogadás – A legjobb oldalak 2023

Felkeltette a figyelmedet a párosított fogadás? A külföldi szaksajtóban matched betting néven ismert stratégia az utóbbi időben eléggé felkapott lett ahhoz, hogy világszerte minél többen megismerjék.

Ebben a részletes cikkben mindent megtudhatsz arról, hogyan működik ez a fogadási típus, miről is szól pontosan, és hogyan kell elkezdened a fogadást, ha elszánod magad rá. Emellett megismerheted az előnyeit és a hátrányait is, így nem csak egy rózsaszín szemüvegen keresztül nézed az ötletet, hanem teljes képet kaphatsz róla.

Végül pedig, a cikk utolsó részében a játékosok által leggyakrabban feltett kérdéseket olvashatod el, melyeknél mindig megtalálhatod az ide vágó választ is. Ha ezeken túl vagy, akkor felelősségteljes döntést hozhatsz arról, hogy neked való-e ez a stratégia, vagy mással próbálkoznál az e-szerencsejáték területén.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a párosított fogadás (matched betting)?

A párosított fogadás egy okos tétrakási módszer, ahol azt használod ki, hogy az online sportfogadó irodák különféle előnyökkel és jutalmakkal értékelik a játékosok hűségét, vagy ezekkel akarják megnyerni az új ügyfeleket maguknak.

A párosított fogadás lényege, hogy olyan online bukmékereket keresel, ahol megfogadhatod ugyanazon esemény mindegyik kimenetelét, ehhez pedig azt a pénzt használod fel, amelyet a fogadóiroda egy promóció során kínált fel neked.

A legjobb sportok

Mivel mindegyik kimenetelt külön-külön meg kell tenned, ezért ez a módszer leginkább a két kimenetellel rendelkező eseményekkel működik a legjobban, például, amikor tippelned kell, hogy az egyik csapat győz vagy a másik. De hasonló eset lehet az is, amikor el kell találnod, hogy egy megadott pontszámot elérnek-e a csapatok vagy sem, esetleg, hogy egy játékos dob-e pontot vagy sem.

Az online bukmékerek a promócióik, üdvözlő bónuszaik, heti bónuszaik vagy más kedvezményeik során sokszor ingyenes fogadási összegeket kínálnak, ha ezeket veszed igénybe, akkor neked semmibe sem kerül a párosított fogadás. Mivel a kimenetek közül az egyik biztosan bekövetkezik, és nem kerül pénzedbe, ezért biztosan nyersz.

Milyen előnyei vannak a matched bettingnek?

Magyar zászló

A párosított fogadás számos előnnyel rendelkezik, emiatt rendkívül népszerű a játékosok között. Ez egy legális módszer arra, hogy kockázatok nélkül fogadj, igénybe véve az online bukmékerek promóciós összegeit.

Egy további előny, hogy nagyon könnyen megtanulható, nincs szükséged sem matematikai készségekre, sem komoly fogadói tapasztalatra. A módszer mindössze figyelmet és a résztvevő fogadóirodák fogadási feltételeinek részletes áttanulmányozását igényli tőled.

A párosított fogadás során akármikor tétet tehetsz, így nem vagy időhöz kötve. Természetesen figyelned kell a fogadóirodák által megadott határidőkre és az események időbeli lefolyására, de ettől függetlenül a magad ura vagy. Bármikor előveheted a fogadásokat, amikor időd van rá, és az okostelefonok térhódásításának köszönhetően akár utazás közben is foglalkozhatsz ezzel.

Mindenekfelett biztosnak kell lenned abban, hogy saját pénzt nem teszel bele a fogadásokba, hiszen akkor már nem marad kockázatmentes. Csak akkor nem veszíthetsz semmit, ha az összes kimenetelt lefogadod, és a bukik promócióit használod ehhez.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen hátrányokkal rendelkezik a párosított fogadás?

A párosított fogadás hátrányokkal is rendelkezik, melyeket érdemes megismerned, mielőtt elkezded használni. A legnagyobb nehézség vele, hogy sok idő szükséges hozzá, hiszen folyamatosan át kell tekintened a fogadóirodák kínálatát, és olyan eseményeket keresni, melyek mindenhol elérhetők.

A legtöbb promóció, melyet az online bukmékerek kínálnak, megszorításokkal rendelkezik. Emiatt életbevágó, hogy mindig elolvasd az adott hely általános szerződési feltételeit, illetve, a promóció felhasználási szabályait. Ezekből kiderülhet, hogy a promóciós összeg csak megadott játékokban használható fel, különféle lejátszási szabályok vonatkoznak rá, vagy egyes országok játékosai vagy pénznemek ki lehetnek zárva belőle.

A matched bettinget ráadásul a bukmékerek is figyelik, és ha úgy látják, hogy te rendszeresen erre használod a fiókod, akkor korlátozhatják a hozzáférésed, és máris borul a számításod. Mivel ma már minden fogadóiroda oldalát okos szoftverek működtetik, ezért az ilyen mintázatok vagy viselkedésmód kiszűrése a részükről viszonylag könnyen megoldható.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Emiatt meg kell értened, hogy a párosított fogadás általában egy rövid távú fogadási stratégia, és a legritkább esetben működik hosszú távon is. Nagyon fontos arra is figyelned, hogy a párosított fogadás csak akkor kockázatmentes pénzügyileg, ha nem a te pénzedet használod hozzá. Ide tartozik az az eset is, amikor valamilyen okból saját pénzedből fogadsz abban a hiszemben, hogy majd egy soron következő promócióból visszapótolod ezt a pénzt.

A promócióknál lehetnek olyan feltételek, melyet nem olvastál el elég figyelmesen, vagy valamilyen oknál fogva nem vagy jogosult a bónuszra, és még kismillió dolog közbe jöhet. Ezért csak akkor tegyél meg ilyen téteket, ha az ingyen pénzt már megkaptad.

Természetesen meg kell említeni a hátrányoknál minden olyan dolgot is, ami az e-szerencsejátékhoz tartozik. Még ha 100%-ban promóciós pénzből teszel meg téteket, idővel rákaphatsz a sportfogadásra, és elkezdhetsz saját pénzből téteket tenni. Minden esetben ügyelj arra, hogy ismerd a saját határaidat, és ha nem promóciós pénzt teszel fel, akkor a kockáztatott összegek maximum akkorák legyenek, hogy még ne okozzon gondot az elvesztésük!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Matched betting – Gyakran ismételt kérdések

Ha körbe nézel az interneten, akkor számos olyan kérdést találhatsz, mely a párosított fogadás témakörébe tartozik. A következőkben ezeket ismerheted meg, a hozzájuk tartozó válaszokkal, így még többet tudhatsz meg erről a fogadási stratégiáról.

Nem igaz az, hogy a fogadóirodák mindig nyernek?

A fogadóirodáknál matematikusok és más elméleti szakemberek dolgoznak együtt a legfejlettebb szoftverekkel, hogy olyan odds-okat kínáljanak a játékosok számára, mellyel még biztosítható a buki nyereségessége. Emiatt, és az online szerencsejáték véletlenszerűsége miatt sem jelenthető ki, hogy hosszú távon is nyerő pozícióban maradsz.

Ha azonban a fogadóirodák által biztosított promóciós összegeket használod a párosított fogadásokhoz, akkor neked kockázatmentes a dolog, hiszen az egyik kimenet biztosan nyertes lesz, és nem a saját pénzedet használod fel. Minden esetben legyél tisztában a felhasználási feltételekkel és a fogadóirodához kötődő esetleges más díjakkal és költségekkel!

Ha valóban működne a matched betting, akkor mindenki ezt használná

A matched betting egy olyan módszer, melyről nem tud minden ember, hanem a sportfogadásban jártas játékosok figyeltek fel erre a lehetőségre. Emellett, sok időt és utána járást igényel, melyet a legtöbben nem vállalnak be. Megint mások a saját megérzéseire és a tippjeikre hagyatkoznak, melynek során sokszor elbukják a tétjeiket.

HotBet Bónusz

Ezeket a dolgokat átgondolva te is láthatod, hogy miért nem mindenki a párosított fogadást használja, habár elméletileg nem lenne akadálya. Azonban az is biztos, ha nagy tömegek vennék igénybe az online bukmékerek promócióit, és csupán ezt a lehetőséget használnák ki, akkor a fogadóirodák rövid úton lezárnák ezt a módszert.

Miért nem tesznek semmit a bukmékerek a párosított fogadás ellen?

Az online fogadóirodák árgus szemekkel figyelik a játékosaik tétrakási szokásait, és gyanú esetén felfüggeszthetik a fiókod. Emellett nagy a piaci verseny, így nem engedhetik meg maguknak, hogy elriasszák magukat az ügyfelektől.

Ráadásul a bukmékerek az is beletervezik az ügymenetükbe, hogy az ingyen pénzt kapó ügyfelek egy részek később visszatér, és saját pénzzel is fogadásokba kezd. Ezért mindig gondolkodj hideg fejjel, és ismerd a lehetséges buktatókat!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A matched betting, azaz a párosított fogadás egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a sportfogadási irodák által biztosított promóciós összegekkel, kockázatmentesen fogadj. Természetesen ehhez nagyon sok saját időt is bele kell tenned az ajánlatok felkutatásába, és figyelmesen el kell olvasnod az általános szerződési feltételeket is.

Ha nem így teszel, akkor olyan rejtett csapdákra bukkanhatsz, melyek áthúzhatják az elképzeléseidet, és elbukod a várt nyeremény. Azt is tudnod kell, hogy a párosított fogadás stratégia saját pénzzel is működik, de ilyenkor olyan odds-okat kellene találnod a bukiknál, hogy az egyetlen nyertes fogadás nyeresége több legyen, mint a többi vesztes tét összege. Ez eléggé ritka, így mindig maradj az ingyen pénzek felhasználásánál, így nem bukhatod el a saját tőkédet!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a páros fogadások és a stratégia, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli