Ökölvívás fogadás – Legjobb oldalak Magyarország

A boksz nagyon népszerű sportág, melynek mérkőzései közkedveltek a sportfogadók körében is. Ha téged érdekelnek a boksz fogadások, akkor olvasd el ezt a részletes cikket, melyben mindent bemutatunk a témáról.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan fogadhatsz bokszra online – a kezdetekről

 1. Kutatás – Mielőtt bokszfogadásba kezdenél, fontos, hogy utána járj a dolgoknak, és megismerkedj a harcosokkal és a mérkőzés releváns statisztikáival. Ez segít meghatározni, hogy melyik bokszoló fog nyerni vagy veszíteni. Emellett tartsd szemmel a küzdelemmel kapcsolatos híreket; az ellenfél edzésrutinjában bekövetkezett változások vagy korábbi sérülések hatással lehetnek az eredményekre.
 2. Válassz legális online sportfogadást – Miután elvégezted a kutatómunkát, a következő lépés a megfelelő fogadási platform kiválasztása. Mivel ezekből nagyon sok van, ezért győződj meg róla, hogy olyat választasz, amelyik a legjobb odds-okat, felhasználóbarát felületet és szükség esetén megbízható ügyfélszolgálatot kínál. Egy remek módja annak, hogy megbízható oldalt találj, ha elolvasod más felhasználók véleményét, akik már használták az adott platformot.
A legjobb sportok
 1. Ismerd a határaidat – Mielőtt pénzt tennél fel bokszmeccsekre, meg kell határoznod azokat a limiteket, melyek még kényelmesek a számodra, és soha nem léped át a fogadás során. Ha folyamatosan figyeled, hogyan változik a rendelkezésedre álló pénzmennyiség, akkor a fogadás valóban szórakozás lesz, nem pedig stressz.
 2. Tedd meg a fogadásaid – Ha már minden információval rendelkezel, és meg tudod tippelni, melyik bokszoló lesz a nyertes vagy a vesztes, akkor magabiztos tétet tehetsz. Csak legyél biztos abban, hogy mindent duplán leellenőriztél, mivel egyetlen hiba, és máris elveszítheted a fogadásod!
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Boksz fogadási típusok az online sportfogadáshoz

Magyar zászló

Az ökölvívás esetében különböző fogadási típusok léteznek, mindegyiknek megvannak a maga szabályai és stratégiái. Néhány a leggyakoribb fogadási típusok közül:

 • Money Line fogadás – Ez a legegyszerűbb típus, ahol azt választod ki, hogy melyik bokszoló fogja megnyerni a mérkőzést. Úgy működik, hogy egy olyan vonalat állítanak fel, amely elválasztja a két bunyóst abban a tekintetben, hogy ki lesz nagyobb valószínűséggel győztes.
 • Over/Under fogadás – Ezzel arra fogadsz, hogy a menetek száma egy bizonyos szám fölé vagy alá fog-e menni. Az erre érték a mérkőzéstől függően változik, és ezt előre meg kell határozni.
 • Döntetlen fogadás – Döntetlen akkor áll elő, ha az összes menet befejezése után egyik bunyós sem nyer vagy veszít. Ezekben az esetekben az összes tétet visszakapja a fogadó.
 • Parlay fogadás – Ez arról szól, amikor több mérkőzés vagy fogadási lehetőség egyetlen fogadásban egyesül. Különböző versenyzőket, meneteket és over/under választásokat választhatsz, hogy növeld a lehetséges nyereményed, miközben több pénzt kockáztatsz.

Élő mérkőzés fogadások

Az élő mérkőzésfogadás a bokszfogadás világát hozza el hozzád. A Live Match Bettingnél mi megkönnyítjük számodra a tétek megtételét és a szükséges információk beszerzését. Oldalunk minden szükséges információt és tanácsot megad a kezdőknek és a tapasztalt fogadóknak egyaránt.

Segítünk megérteni, hogyan kell olvasni az odds-okat, meghatározni, hogy melyik fogadási típus a legjobb neked, és eldönteni, hogy melyik várhatóan melyik bokszolók lesznek a nyertesek vagy a vesztesek.

Nem számít, hogy csak most kezded vagy tapasztalt szerencsejátékos vagy, csapatunk itt van, hogy válaszoljon minden kérdésedre, és biztosítsa a sikeredet az online bokszfogadás során. Készülj fel tehát a sportfogadás izgalmas világának megtapasztalására!

Okostelefon és táblagép HotBet

Ökölvívó fogadási trükkök, tippek, tanácsok

 1. Nézd meg az odds-okat – Mielőtt feltennéd a pénzed, mindig ellenőrizd le az odds-okat. Ennek segítségével meghatározhatod, hogy melyik bunyósnak nagyobb a valószínűsége a győzelemre vagy a vereségre. Így pedig megalapozott döntést tudsz hozni, amikor bokszfogadásra fogadsz.
 2. Készíts feljegyzéseket – Ha valamilyen módon vezeted, hogy mennyi pénzt költöttél el, és mely bokszolók voltak sikeresek, akkor ezekből egy idő után már komolyabb következtetéseket is le tudsz vonni. Az ilyen adattár hasznod lehet az új fogadásoknál, a döntéshozatalkor és a rendelkezésedre álló pénzügyi keret tervezésekor is.
 3. Ne fogadj nagy összegekben – Mindig határozz meg limiteket a szerencsejátékra, és azokat ne lépd túl. Minden téted olyan legyen, hogy ne fájjon, ha elveszíted, és mindent duplán ellenőrizz le a véglegesítés előtt.
 4. Kövesd a sportágat – A sportágon belüli hírek és fejlemények nyomon követése értékes betekintést nyújthat, amikor megalapozott döntéseket kell hozni a bokszfogadás során. A sérülésekről, edzőtáborokról szóló hírek és egyéb tényezők mind szerepet játszanak abban, hogy mennyire lehetnek sikeresek a tétjeid.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

GYIK

A fenti, hosszabb terjedelmű szöveget az alábbiakban kiegészítjük egy GYIK szekcióval is. Ebben megismerheted a leggyakrabban feltett kérdéseket, és a rá adott válaszokat is.

Az ingyenes fogadás felhasználható bokszfogadásra?

Igen, általában az ingyenes fogadás felhasználható bokszfogadásra. Azonban mindig fontos, hogy a tétek véglegesítése előtt többször is ellenőrizd ezt a tényt. A legtöbb esetben ugyanis az ingyenes tétek különféle korlátozásokkal és feltételekkel érkeznek hozzád a sportfogadási oldalaktól, ezeket pedig előre meg kell ismerned.

Ökölvívás fogadás

Használhatok mobil eszközöket bokszfogadásra?

Igen, a legtöbb online fogadási oldal támogatja a mobil eszközöket, például az okostelefonokat és a táblagépeket. Ez megkönnyíti a fogadások elhelyezését útközben is, amikor távol vagy a számítógépedtől. A menet közbeni szerencsejáték gyorsa akciókra ösztönöz, ezért legyél biztos abban, hogy a sietség nem megy a minőség rovására, és továbbra is megalapozott döntéseket hozol!

Van-e valamilyen taktika, amit a bokszfogadás során alkalmaznom kell?

Igen, számos taktika létezik, amely segíthet javítani a sikerességi arányt a bokszfogadás során. Ezek közé tartozik a sportág híreinek és fejleményeinek nyomon követése, az odds-okból történő következtetés a várható vesztesre és győztesre, a már fentebb is említett naplózás és a költségeid figyelemmel kísérése. Ezek együtt már fél sikert jelentenek, de továbbra is fontos, hogy körültekintően jár el, mielőtt a pénzed véglegesen felteszed egy fogadásra.

HotBet Bónusz

Minden bukmékernél lehet élő bokszmeccsre fogadni?

Igen, a legtöbb sportfogadási irodánál lehet élő bokszmérkőzésekre lehet fogadni, de ez még nem jelenti azt, hogy az összes buki ugyanazt kínálja. Mielőtt letáboroznál egy oldalnál, nézz körbe, és tájékozódj! Az élő bokszra történő fogadás rendkívül izgalmas lehet, mert sok fogadástípus előnyeit egyesíti egymásban, de csak akkor leled majd örömed benne, ha sikerélmények is érnek.

Az élő bokszfogadásnál különféle versenyzőket, meneteket és over/under téteket választhatsz, hogy növelje a lehetséges nyereményt, de eközben több pénzt is kell kockáztatnod. Készülj fel, és élvezd ki azt, amit az élő boksz neked tud nyújtani a sportfogadás területén!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Érdemes egy teljesen esélytelen sportolóra fogadni?

Ez mindig egy nehéz kérdés, hiszen nehéz azt javasolni, hogy egy teljesen esélytelen sportolóra fogadja. A győzelemre soha sincs garancia, különösen igaz egy a boksz világában, de egy underdog tét akár nagyon kifizetődő is lehet, ha eltalálod a neked kedvező kimenetelt. Természetesen ilyenkor még fontosabb az önálló kutatómunka, melynek segítségével nagyobb eséllyel tudsz megalapozott döntés hozni, és sikereket elérni.

Összefoglalás

A bokszfogadás nem csak nagyon szórakoztató, de akár izgalmas, új módot is jelenthet a számodra egy kis extra pénzösszeg megkeresésére. Ahogy pedig egyre nőnek az ismereteid a sportágról, úgy lehetsz egyre sikeresebb az online fogadások terén is.

Ha szorosan követed a sportág híreit, és fejben tartod a fentebb ismertetett tippeket, akkor javulhatnak az eredményeid. De ne felejtsd el továbbra sem a fő szabályt, a pénz megtétele előtt mindig duplán ellenőrizz mindent, így nem csúszhatnak be kellemetlen véletlenek!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli