MMA fogadás – Legjobb oldalak Magyarország

Ebben a cikkben az MMA fogadásokkal ismerkedhetsz meg bővebben. Ha téged is érdekel ez a téma, akkor csak olvass tovább!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

MMA fogadások alapjai

Az MMA fogadások megértéséhez nem kell sok idő, mivel az alapok egyáltalán nem bonyolultak. Az első dolog, amit meg kell értened, hogy milyen típusú fogadásokat tehetsz, amikor MMA-meccsekre fogadsz. Fogadhatsz a küzdelem általános győztesére, vagy tehetsz konkrétabb fogadásokat, például arra, hogy ki fog nyerni egy adott menetben, melyik harcos fogja a legtöbb ütést bevinni, és hogy lesz-e alávetés vagy kiütés.

A következő lépés az, hogy megismerkedj az ilyen típusú fogadásokhoz kapcsolódó esélyekkel. Az odds-okat tizedesjegyekkel vagy törtszámként adják meg, és megmutatják, hogy a téted alapján mennyit nyerhetsz. Ha a mérkőzésnek elsöprő favoritja van, akkor valószínű, hogy az ő odds-a viszonylag alacsony lesz, míg az esélytelenekre általában többet fizetnek, mivel nagyobb kockázatot jelentenek.

A legjobb sportok

Végül pedig, Végezetül, az MMA-ra való fogadáskor mindenképpen végezz kutatást! Vedd figyelembe a MMA harcosok eddigi eredményeit, valamint azt, hogy sérültek vagy sérülésekkel küzdenek-e a mérkőzésen. Ez segíthet elképzelni, hogy ki kerülhet ki győztesen egy adott összecsapásból.

Vedd figyelembe a harcosok által a karrierjük során alkalmazott stratégiákat is; mely technikák voltak a legsikeresebbek a számukra, és ezek hogyan illeszkednek az ellenfelekhez? Ezek az információk segíthetnek a megalapozottabb fogadások kialakításában.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás típusok

A fogadási típusok elsőre zavaróak lehetnek, de egy kis energiát rászánva a megértésükre, magalapozott döntéseket hozhatsz. Ne felejtsd el szemmel tartani az odds-okat, és járj utána a résztvevők aktuális állapotának, hogy megértsd, kire tegyél pénzt. Ha így teszel, akkor máris nagyobb esélyekkel indulsz a fogadások során!

Az MMA fogadásokra is igaz az az aranyszabály, mely szerint a győzelemre esélyesebb versenyző tétje kevesebbet fizet, mint a kisebb eséllyel induló. Így eldöntheted, hogy inkább még a biztosnak tűnő, de kevesebbet hozó fogadásra, vagy a nagyobb összeg reményében az esélytelenebbre teszel.

Élő közvetítés és játék közbeni fogadások

Magyar zászló

Az élő közvetítés és az in-play fogadások a legújabb innovációnak számítanak az MMA fogadások terén. Most már lehetséges élőben nézni a mérkőzéseket és közben fogadásokat kötni, míg zajlanak, ami még nagyobb izgalmat nyújthat, mint az összecsapások előtti fogadások.

Ez a fajta tétrakás nagyfokú koncentrációt igényel, mivel gyorsan kell reagálnod, hogy kihasználhasd az esélyeket, amelyek folyamatosan változnak a küzdelem során.

Ha tehát bele akarsz ugrani az MMA-fogadás világába, mindig tartsd észben ezt a három pontot: ismerkedj meg a különböző fogadási típusokkal; tartsd szemmel az odds-okat, és legyél naprakész a játékosokat illetően. Ezzel a tudással a tarsolyodban készen állsz majd egy komoly akcióra!

A sportág népszerű eseményei hazánkban

Az MMA népszerűsége exponenciálisan nő hazánkban, és ma már az egyik legnépszerűbb sportág a fogadások terén. Különösen az Ultimate Fighting Championship (UFC), mely messze a legnézettebb MMA-rendezvény, több millió rajongóval, akik követik a világszerte zajló versenyeket. Emellett vannak olyan regionális szervezetek is, mint a Bellator és az OneFC, amelyek hazánkban is rendeznek profi küzdelmeket.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Nem számít, hogy melyik szint mellett döntesz, érdemes alaposan utánajárni, amikor belevágsz az MMA-fogadásba. Elvégre ez a sport tele van meglepetésekkel, és bármi megtörténhet egy küzdelem során! Ezért győződj meg róla, hogy ismered a küzdő személyeket, az erősségeiket és gyengeségeiket, valamint az esetleges sérüléseiket, amelyek visszafoghatják őket a küzdelem során.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Tippek és harcművészeti fogadási trükkök

A legfontosabb tudnivaló az MMA fogadás során, hogy mindig legyél naprakész a játékosok aktuális állapotát illetően. A játék során is tartsd rajtuk a szemed, hiszen ez gyorsan változhat attól függően, hogy hogyan alakul a küzdelem. Az is kifizetődő, ha megnézed az egyes harcosok rekordjait, harcstílusát és az esetleges sérüléseket, mivel ezek mind befolyásolják majd a történéseket.

MMA fogadás

Az élő közvetítés és a játék közbeni fogadások nagyszerű módjai annak, hogy még jobban élvezd az akciót, de gyors gondolkodást igényel, hogy kihasználd a változó esélyeket. Arról se feledkezz meg, hogy az MMA-ra való tétrakás során többféle fogadási típus közül választhatsz. A prop fogadásoktól a körfogadásig rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a komoly szerencsejátékosok számára, de természetesen azok sem maradhatnak ki, akik csak egy kis szórakozásra vágynak!

GYIK

Bár már számos dolgot megismerhettél a fentiekben az MMA fogadásokról, még mindig lehetnek olyan területek, melyek eddig valamiért kimaradtak. Ezért hoztuk létre ezt a gyakran ismételt kérdések és válaszok részt, hogy még több információhoz juthass.

Mennyire fontos ismerni az UFC/MMA küzdősportok szabályait?

Hogy megalapozott téteket tehess, életbevágó ismerni az olyan küzdősportok szabályait, mint az UFA /MMA. Ha tudod, hogy a harcosok hogyan viszonyulnak egymáshoz, valamint ismered az erősségeiket és gyengeségeiket, előnyhöz juthatsz a bukmékerekkel szemben. Ezenkívül a különböző fogadási típusok különböző kifizetéseket kínálnak, amelyeket figyelembe kell venni, amikor a pénzedet kockáztatod.

1Bet Bónusz_3

Valóban lehet fogadni erre a sportágra bármelyik fogadóirodánál?

Igen, az MMA-ra bármelyik fogadóirodánál lehet fogadni. A különböző bukmékerek azonban különböző odds-okat és lehetőségeket kínálnak, ezért érdemes körülnézni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a rendelkezésedre álló keretből.

Milyen tippek és trükkök vannak az MMA-ra való fogadáshoz?

Az MMA-ra való fogadáskor fontos, hogy előzetes kutatásokat végezz. Ismerkedj meg a szembenálló felekkel, az erősségeikkel és gyengeségeikkel, valamint az esélyekkel. Az élő közvetítés és a játék közbeni fogadások nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy még jobban élvezd az akciót, de gyors gondolkodást szükséges ahhoz, hogy kihasználd a változó esélyeket.

Fejben kell tartanod a többféle fogadási típust is, mivel a prop fogadásoktól a körfogadásig sokféle lehetőség várja a szórakozásból játszókat és a nagyobb pénzekért induló profikat is! 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Tényleg megéri alternatív streaming szolgáltatókon nézni a küzdelmeket?

Igen, mindenképpen megéri alternatív streaming szolgáltatókat választani, mivel náluk nem csak reklámok nélkül élvezheted az akciót, de az odds-okat is szemmel tarthatod, hogy maximalizáld az elvihető összeget. Ráadásul a játék közbeni fogadások segítségével a mérkőzés előrehaladtával is újabb téteket tehetsz, így még több esélyed van arra, hogy nyereményt szerezz!

Összefoglalás

Az MMA-fogadás izgalmas és kifizetődő élmény lehet azok számára, akik hajlandóak időt és energiát áldozni rá. A harcosok, erősségeik és gyengeségeik, valamint a küzdősportok szabályainak ismerete a sikeres harcművészeti fogadások kulcsa. Emellett a bukmékerek folyamatos váltogatása, az esélyek és fogadási lehetőségek összehasonlítása biztosítja, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a játékra szánt keretedből.

Végül pedig az élő közvetítési szolgáltatások vagy alternatív streaming szolgáltatók kihasználása extra betekintést nyújthat a küzdelem menetébe – ezért mindenképpen fontold meg ezt a lehetőséget, ha rendelkezésre áll! Nem számít, hogy milyen szintű fogadó vagy, az MMA mindenki számára kínál valamit, miért ne próbálnád ki?

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli