Olimpiai sportok fogadás – Legjobb oldalak 2023

Az olimpiai sportágakról való fogadásról szeretnél többet megtudni? Akkor jó helyen jársz, mert az alábbi cikkben részletesen megismerheted, miről is szól ez a dolog.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Fogadás olimpiai sportágakra – Milyen fogadási típust használj?

Ez egy nehéz döntés, mivel ez a te saját preferenciáidtól és fogadási tapasztalatodtól függ. A két leggyakoribb fogadási típus azonban a spread és a money line. A spread fogadásoknál azt kell megjósolni, hogy melyik csapat fog nyerni vagy veszíteni egy bizonyos különbséggel, míg a money line fogadásoknál jellemzően azt kell eltalálni, hogy melyik csapat fog teljes mértékben nyerni.

A spread fogadásoknál azt kell helyesen megtippelned, hogy az egyik fél egy előre meghatározott időszak alatt felülmúlja-e a másikat. Ez a fogadástípus az érintett csapatok alapos elemzését igényli annak megállapításához, hogy melyiküknek van előnye a másikkal szemben.

A legjobb sportok

Azt is pontosan meg kell mondanod, hogy az egyes csapatok mennyivel fognak jobban vagy rosszabbul teljesíteni, mint a másikak. A spread fogadás egyszerre lehet kockázatos és jövedelmező, attól függően, hogy mennyire ismered az érintett játékosokat, és mennyire jól értékeled a teljesítményüket.

A money line fogadások során egy esemény teljes kimenetelét kell megjósolni. Ennél a fogadástípusnál azt kell eltalálnod, hogy ki lesz a győztes, illetve a veszted, de arra is tehetsz tétet, hogy csapatok mennyivel győznek vagy maradnak alul. A money line kevésbé kockázatos, mint a spread, mivel kevesebb számítást igényel, de a fogadóirodák odds-aitól függően kevesebbet is fizethet.

Hogy számodra a money line vagy a spread a megfelelő, azt végső soron az dönti el, hogy melyek a személyes preferenciáid, mekkora a tapasztalatod a sportfogadásban, és milyen csapatok mérkőznek meg egymással. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik a legjobb neked, érdemes mindkettőt kipróbálni, és a tapasztalatok tükrében dönteni a következő tétekről.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Élő fogadások és élő közvetítés az olimpiai játékokra

Magyar zászló

Az élő fogadások és az élő közvetítések az olimpiai játékokra az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak. Ez lehetővé teszi, hogy az eseményekre aközben tegyél téteket, míg az még fut, emellett pedig élőben nézd a közvetítést a kiválasztott eszközről.

Az élő fogadások előnyt jelentenek a hagyományos sportirodákkal szemben, mivel lehetőséget van az csapatok teljesítményének fényében, valós időben változtatni a téteden.

Ha a játékok megtekintéséről van szó, akkor ma már sokféle lehetőséged adódik erre, beleértve az online streaming szolgáltatásokat, az olimpiai játékok közvetítésére szánt televíziós csatornákat, vagy akár az eseményeken való személyes részvételt.

Az élő közvetítési lehetőségek hozzáférést biztosítanak a kiváló minőségű streaminghez, mindenféle funkcióval, például több kameraszögből való nézéssel, azonnali visszajátszásokkal és egyéb interaktív elemekkel.

Összességében az élő fogadások és az élő közvetítések egyedülálló és izgalmas módját kínálják az olimpiai játékokra való fogadásnak. Akár kezdő, akár tapasztalt sportfogadó vagy, ezek a funkciók az izgalom és a potenciális nyereség új szintjét adhatják a fogadási tevékenységedhez. Ne hagyd ki tehát ezt a csodálatos lehetőséget!

A magyarországi nyári olimpiai játékok legnépszerűbb eseményei

Magyarország hosszú és sikeres múltra tekint vissza a nyári olimpiai játékokon, számos sportolója hozott haza érmeket olyan versenyszámokban, mint az atlétika, az úszás, a judo és a vívás. Íme néhány, a magyar nézők által legnépszerűbb események közül:

– Atlétika: Ez az egyik legizgalmasabb olimpiai sportág és Magyarország ebben is világklasszis atlétákat nevelt. A figyelemre méltó teljesítmények közé tartozik Fazekas Róbert négy aranyérme, amelyet diszkoszvetésben nyert 2004-ben és 2008-ban.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

– Úszás: Magyarország úszói mindhárom nagy sportágban, a gyors-, a mell- és a hátúszásban hullámokat vetettek. Az ország legjobb teljesítménye 2016-ban született, amikor Hosszú Katinka három aranyérmet nyert egyéniben, 400 méteres gyorsúszásban és 200 méteres hátúszásban.

– Júdó: Magyarország júdósai évtizedek óta a világ legjobbjai közé tartoznak, Németh Imre 1984-ben bronzérmet nyert, Boczkó Gábor 1992-ben ezüstérmet hozott haza Barcelonából, Ungvári Attila pedig 2008-ban Pekingben aranyérmet szerzett.

– Vívás: A vívás sportja mindig is óriási népszerűségnek örvendett Magyarországon, sportolói rendszeresen dobogós helyezést értek el az olimpiai játékokon. A figyelemre méltó teljesítmények közé tartozik, hogy Máté Zsuzsa 2004-ben Athénban is aranyérmet nyert női vívásban.

Fogadási trükkök és tippek az olimpiára

Legyél kezdő fogadó vagy tapasztalt, öreg róka, a következő általános tippekkel még többet hozhatsz ki az olimpiai fogadási tevékenységedből.

A legfontosabb, hogy járj utána a csapatoknak és a sportolóknak, így széleskörű ismeretekkel vághatsz neki a fogadásnak. Ha tudod, hogy mely sportolók nyertek érmeket a múltban, vagy kik lehetnek a szurkolók kedvencei, akkor jobban meg tudod ítélni, hogy ezúttal mennyire lehetnek sikeresek. Próbálj meg nem túlzottan egy adott csapatra vagy sportolóra koncentrálni; az egyéni teljesítményen kívül számos más tényező is befolyásolhatja az esemény kimenetelét.

Olimpiai Sportok Fogadás

Másodszor, használd ki a fogadóirodák promóciós ajánlatait, amelyek ingyenes fogadásokat és bónuszokat kínálnak meghatározott olimpiai eseményekre. Ezek az ajánlatok általában korlátozásokkal járnak, ezért győződj meg arról, hogy az apróbetűs részek elolvasásával és megértésével tisztában vagy a lehetséges kötelezettségekkel is, mielőtt igénybe vennéd a bónuszt.

Végül pedig, próbálj meg ragaszkodni azokhoz a sportágakhoz, amelyeket a legjobban ismersz. Ha ilyen nincs, akkor jobban teszed, ha távol maradsz a tétrakástól, mivel túl sok ismeretlen dolog kerül képbe, ami ellened dolgozhat. Ha ragaszkodsz ahhoz, amit ismersz, megalapozottabb döntéseket tudsz majd hozni a fogadások elhelyezésekor.

A tippek követése nem garantálja a sikert az olimpián, de segítenek abban, hogy jobb helyzetbe kerülj, mintha csak vakon tippelnél!

Korábbi események

A múltbeli események megmutatták, hogy az olimpia remek alkalom lehet a fogadók számára, hogy komoly profitra tegyenek szert. Az élő fogadások és az élő közvetítések segítségével soha nem volt még jobb lehetőség erre! Használd ki tehát a rendelkezésedre álló összes funkciót, és próbálj szerencsét az olimpiai fogadásokon!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Bár már eddig is hatalmas tudásanyagon rághattad át magad, még mindig nincs itt a vége, hiszen maradt néhány téma. Ezért hoztuk létre ezt a GYIK szekciót, a leggyakrabban ismételt kérdésekkel, és a rájuk adott válaszokkal.

Van értelme várni és fogadni az olimpiára?

Igen, az olimpiára való fogadás nagyszerű lehetőség lehet a számodra, hogy komoly nyereséget érj el. Az élő fogadások és az élő közvetítések elérhetőségével ez még soha nem volt ilyen egyszerű.

Amelyeket tudnom kell, amikor az olimpiára fogadok?

Igen, az előzetes kutatás, a sportfogadási irodák promóciós ajánlatainak kihasználása, valamint a legjobban ismert sportágakhoz való ragaszkodás mind jó stratégiák az olimpiai eseményekre történő fogadáskor.

1Bet Bónusz_3

A korábbi teljesítmény garantálja a sikert az olimpián?

Nem, a múltbeli teljesítmény nem garancia a jövőbeli sikerre; az egyéni teljesítményen kívül számos más tényező is befolyásolhatja az esemény kimenetelét. A korábbi eredmények ismerete azonban hasznos lehet a megalapozott döntések meghozatalában, amikor fogadásokat kötsz.

Hol találok információkat az olimpiai játékokról és a sportolókról?

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja nagyszerű forrás a közelgő eseményekről, csapatokról és sportolókról való tájékozódáshoz. Emellett számos sportfogadóiroda részletes tudósítást kínál az egyes versenyeken induló olimpikonokról, hírcikkekkel és fogadási tippekkel. Végül pedig az online fórumok, mint például a Reddit, szintén tele vannak tapasztalt fogadók hasznos tanácsaival. 

Tegyek-e hosszú távú fogadásokat vagy sem?

Ez csak rajtad múlik. Mint a szerencsejáték minden formájával, a hosszú távú fogadásokkal is járnak kockázatok. Ha azonban tapasztalt fogadó vagy, vagy alaposan utána jártál a dolgoknak, akkor a hosszú távú fogadások elhelyezése előnyös lehet, mivel általában jobb hozamot kínálnak, mint a rövid távú tétek. Csak győződj meg arról, hogy tisztában vagy minden előnnyel és hátránnyal, mielőtt meghozod a végső döntést!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Tényleg bárhol lehet fogadni olimpiai sportágakra?

Igen. Számos sportfogadóiroda kínál ilyen szolgáltatásokat az olimpiai eseményekre. A legjobb módja annak, hogy megtudd, melyek elérhetők a közeledben, ha rákeresel az „olimpiai sportfogadás” kifejezésre, és a lakhelyed szerint tovább szűkíted a listát. Ezen kívül számos online fórumon találhatsz naprakész infókat arról, hogy lehet olimpiai eseményekre fogadni. Sok szerencsét!

Összefoglalás

Az olimpia nagyszerű lehetőség lehet minden szintű fogadó számára, hogy komoly nyereséget érjen el. Ha te nem vagy rest utána járni a csapatoknak és a játékosoknak, illetve, kihasználod a sportfogadási cégek promócióit, akkor mindent megtehetsz a lehető legjobb eredményekért. Mióta elérhetők az élő közvetítések, még könnyebb dolgod van, így akár az események közben is változtathatsz az élő fogadásod tétjein.

Végül pedig, az olimpiai sportágak és sportolók statisztikai adataiból sincs hiány. Ezen információk elemzése értékes betekintést nyújthat egyes versenyzők erősségeibe és gyengeségeibe, ami előnyt jelenthet a fogadások kiválasztásakor.

Használd ki ezeket a forrásokat, hogy jobban megértsd az olimpián zajló különböző eseményeket, és megalapozott döntéseket hozhass a fogadásaiddal kapcsolatban. Egy kis kutatással biztosan találsz néhány nagyszerű fogadási lehetőséget, amelyekkel extra pénzt kereshetsz!

Utolsó frissítés: 28/07/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli