Skrill sportfogadás – #1 Útmutató 2023

Ha érdekli a Skrill sportfogadás, akkor a legjobb helyen jár. Nézze meg ezt a terjedelmes cikket a Skrill fogadásokról, és tudjon meg mindent, amit tudnia kell.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan használhatja a Skrillt?

A Skrill sportfogadás gyors és egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy nyitsz egy számlát a netes banknál, feltöltöd azt, majd elmész a kedvenc online fogadóirodádhoz. Ha már ott vagy, válaszd a Skrillt fizetési módként, és add meg a szükséges adatokat. Azonnal fogadhatsz a világ minden tájáról származó mérkőzésekre vagy eseményekre!

A legjobb sportok

Néhány nagyszerű bónusz is elérhető, ha a Skrillt használod sportfogadásra – egyes fogadóirodák még különleges promóciókat is kínálnak azon ügyfeleiknek, akik ezt a fizetési módot választják.

Ráadásul a Skrill az egyik legbiztonságosabb online fizetési módot kínálja, így biztosak lehetünk benne, hogy pénzünk a legnagyobb biztonságban van náluk. Mindezek mellett nem csoda, hogy egyre többen választják a Skrillt sportfogadáshoz.

Kell-e díjat fizetni, ha a Skrill segítségével fizetünk be pénzt a sportfogadási számlára?

Nem, nem kell semmilyen díjat fizetni, ha a Skrillen keresztül fizetünk be pénzt a sportfogadási számlánkra. A kifizetéseknél előfordulhat egy kis díj, de a bukmékerek többsége fedezi ezeket a költségeket ügyfeleiknek. Emellett sok online fogadóiroda speciális bónuszokat és promóciókat is kínál azoknak, akik a Skrillt használják fizetési módként – tehát ezek miatt is érdemes használni ezt a szolgáltatást!

Hogyan frissítheti online sportfogadási számláját a Skrill segítségével?

Mi sem egyszerűbb, mint az online sportfogadási számlád feltöltése a Skrill segítségével. Mindössze annyit kell tenned, hogy a regisztráció utáni befizetéskor kiválasztod a szolgáltatást fizetési módként. Ezután egyszerűen add meg az összes szükséges információt, és erősítsd meg a tranzakciót.

Okostelefon és táblagép HotBet

Miután befejezted, részesülhetsz minden olyan bónuszból vagy promócióból, amely a Skrill fizetési mód használatához kapcsolódik – valamint élvezheted a megbízható és biztonságos fizetési mód által kínált összes többi funkciót is!  A Skrill segítségével sportfogadási számlád feltöltése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Mennyibe kerül egy Skrill sportfogadással kapcsolatos kifizetési kérelem?

A Skrill sportfogadási számláról történő pénzfelvétel általában ingyenes – azonban egyes bukmékerek kis díjat számíthatnak fel. Az online fogadóirodák többsége általában fedezi a kifizetésekkel kapcsolatos díjakat, így nem kell emiatt túlságosan aggódnod.

Emellett sok oldal kínál bónuszokat és promóciókat azoknak az ügyfeleknek, akik a Skrillt használják fizetési módként – ezért mindenképpen nézd meg ezeket az ajánlatokat, mielőtt kifizetési kérelmet nyújtanál be! A kifizetéseket általában gyorsan és biztonságosan dolgozzák fel a Skrillen keresztül, így biztosítva, hogy a lehető leghamarabb hozzájuthassunk a nyereményünkhöz!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A Skrill használatához ügyfél-azonosítás szükséges

Igen, ha a Skrillt sportfogadásra szeretnéd használni, akkor ügyfél-azonosítót kell megadnod. Ez egy biztonsági intézkedés, amelyet az online bank az ügyfelek biztonsága érdekében vezetett be. A szükséges azonosítás pontos típusa attól függően változhat, hogy melyik bukmékert használja a játékos – a legtöbb azonban érvényes, kormány által kiállított személyi igazolványt és lakcímigazolást igényel.

Ha ezeket az információkat már a regisztráció vagy a befizetés előtt készenlétben tartod, az segíthet felgyorsítani a folyamatot. Továbbá így azt is biztosíthatod, hogy számlád megfelelően legyen beállítva!  A Skrill magas szintű biztonságával és egyszerű fizetési módszereivel biztos lehetsz benne, hogy pénzed a lehető legnagyobb biztonságban van, még akkor is, amikor online fogadásokat kötsz éppen.

A Skrill online fogadások biztonsági és védelmi szempontjai

A Skrill magas szintű biztonságáról ismert, így ez az egyik legbiztonságosabb fizetési mód, amely az online fogadások esetében elérhető. A tranzakciók és regisztrációk során megadott összes információ titkosítva van, ami azt jelenti, hogy az Ön adatai mindig biztonságban maradnak. Emellett a Skrill kétfaktoros hitelesítési eljárást is kínál az ügyfelek maximális biztonsága érdekében.

Ez azt jelenti, hogy a befizetések és kifizetések előtt igazolnia kell személyazonosságát. Továbbá az ügyfélszolgálat mindig rendelkezésre áll, ha bármilyen kérdés vagy aggály merülne fel a Skrill sportfogadásra való használatával kapcsolatban. 

Ezekkel a funkciókkal mindenki biztos lehet benne, hogy pénzügyei mellett személyes adatai is tökéletes biztonságban vannak. Nyugodtan mehet a Skrill sportfogadás, meg fogja érni!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A Skrill fő előnyei

A Skrill sportfogadás fő előnyei a következők:

 • Lehetőség az exkluzív bónuszok és promóciók megszerzésére
 • Biztonságos befizetések és kifizetések további díjak nélkül
 • A kényelem, hogy az összes online fogadását egyetlen központi helyről tudd kezelni
 • A kétfaktoros hitelesítés és a titkosított adatok által nyújtott biztonság
 • Az ügyfélszolgálat elérhetősége bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban

   A sportfogadáshoz használt Skrill fizetési mód a tökéletes módja annak, hogy egyszerű, biztonságos és kifizetődő élményt élvezhess a fogadásaid során! A fent felsorolt előnyökkel együtt nincs okod arra, hogy ne használd ezt a megbízható fizetési módot.

   Akkor miért és mire is várnál még? Regisztrálj és tedd meg első befizetésedet a Skrill segítségével még ma!  A sportfogadás öröme és izgalma már csak néhány kattintásnyira van.

   A Skrill fő hátrányai

   A Skrill sportfogadás egyik legfőbb hátránya, hogy a befizetések és kifizetések előtt ügyfél-azonosítást kérhetnek tőled. Ez egy plusz lépést jelenthet a folyamathoz, bár magas szintű biztonságot garantál, amikor a pénzedről van szó. Továbbá, bár a kifizetések általában ingyenesek, egyes bukmékerek kis díjat számíthatnak fel – ezért ezt mindenképpen ellenőrizd még mielőtt kifizetési kérelmet adnál le.

   Végül, nem minden online bukméker fogadja el a Skrillt fizetési módként – ezért a regisztráció előtt győződj meg róla, hogy a kiválasztott oldal engedélyezi ezt a fizetési módot!  Ezen apró problémák ellenére azonban a Skrill továbbra is az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb fizetési mód marad a játékosok számára, akik kedvenc sportcsapataikra szeretnének fogadni.  Mire is várnál még tehát? Kezdj játszani, akár már most!

   BÓNUSZ

   40000 Ft bónuszt

   KVÓTAKULCS

   96%

   94%
   ÉRTÉKELÉS

   Összefoglaló

   A Skrill egy biztonságos és megbízható fizetési mód a sportfogadáshoz, amely lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy biztonságos befizetéseket és kifizetéseket hajtsanak végre, további díjak nélkül. A tranzakciók előtt szükség lehet az ügyfél azonosítására, bár ez csupán egy biztonsági intézkedés, amely biztosítja a biztonságos pénzmozgást.

   Emellett a kétfaktoros hitelesítés egy extra védelmi réteget biztosít a fizetések során. A Skrill segítségével egyszerű és kifizetődő élményben lehet részed, amikor kedvenc sportcsapataira fogadsz. Készen állsz? Akkor regisztrálj a Skrillen még ma, és kezdj el nyerni – lehetőleg minél nagyobbakat!

   Utolsó frissítés: 01/02/2023 a Laszlo Poli

   Laszlo Poli

   Ön a Skrill fogadások rajongója? Akkor ez a megfelelő cikk az Ön számára. Mutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és tippeket a fogadási élményhez.

   Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

   Laszlo Poli