BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

4.4 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

A Betonic a legjobb sportokat és fantasztikus oddsokat kínálja. Allm asztali és mobil felhasználók élvezhetik a nagyszerű fogadási szórakozást.

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil fogadas
Promóciók
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Fantasztikus támogatás
NEGATÍVUMOK
 • Nincs Paypal
 • Nincs kriptovaluta
 • Nincs alkalmazás

Betonic vélemény 2023

A Betonic sportfogadás számos kategóriába sorolt sokféle fogadási piaccal várja a magyar játékosokat, akik a lehető legváltozatosabb eseményekre fogadhatnak. A kaszinó és sportfogadási szakértőink csapata folyamatosan kutatja a legjobb helyeket a piacon, és ezeket sokféle tesztnek is alávetik.

Az alábbiakban az általuk felmért és letesztelt Betonic sportfogadás leírását találod meg, melyből megtudhatod, hogyan hozz létre fiókot, milyen módon gyűjtsd be az üdvözlő bónuszt, hogy még többet hozhass ki a rendelkezésre álló tőkéből. Így nem csak jobban szórakozhatsz, de még több nyereményt is kiutalhatsz a való életben lévő számládra!

Kinézet és működés

A Betonic sportfogadás oldala már ránézésre azt mutatja, hogy nem csak profik tervezték meg, de nagyon sok munkát is fektettek a megvalósításba. A szürkés-feketés háttéren erőteljes, neonos színek pompáznak, a narancssárga, zöld és fehér elemek nagyon jól láthatók.

A főoldal tetején kapott helyet a promóciós ajánló, mely alatt rögtön az oldal fő része, a sportfogadási ajánlatok találhatók. Itt külön részt kaptak az élő fogadások, a legjobb fogadások és a last minute fogadások is.

Betonic Platform_3

A táblázatos forma működése egyszerű, az esemény nevére kattintva egy aloldalra kerülsz, ahol az esemény összes fogadási ajánlata, a kapcsolódó információk, az esetleges élő stream és minden más adat is megtalálható. Ha pedig bármelyik odds-ra kattintasz, az azonnal rákerül a fogadási szelvényre.

A főoldal bal felén kaptak helyet az esemény kategóriák, melyekre kattintva megtekintheted a fogadási piacokat is. Ezek bármelyikét kiválasztva frissül a középső felület, és az adott piac fogadási ajánlatait listázza.

A legjobb Betonic bónuszok

A Betonic online bukméker folyamatosan promóciókkal kedveskedik az új és a meglévő fogadóinak. Ezek listája mindig változik, a teljes listához kattints a Betonic oldalán a Promóciók menüpontra, majd azon belül válaszd a Sport promóciók lehetőséget. Itt mindig csak azok a bónuszok jelennek meg, melyek elérhetők.

Betonic Bónusz

A szezonális, alkalmi és egyes eseményekhez kötött promóciókon kívül a Betonic legfontosabb ajánlata az üdvözlő bónusz, ezt ismerheted meg a továbbiakban. Ezután pedig szó lesz azokról a követelményekről is, melyeket teljesítened kell a bónusz segítségével elért nyeremények kiutalásához.

Betonic sportfogadás üdvözlő bónusz

Ez az online buki egy 100%-os üdvözlő bónusszal várja az új ügyfeleit, akár 40000 HUF értékben. Az igénybe vételéhez nem kell más, mint hogy regisztrálj az oldalon a bemutatónkban található linkekre kattintva, így biztosan nem maradsz le később sem az általunk kialkudott legjobb partner ajánlatokról.

A Betonic üdvözlő bónusza az első befizetésre jár, a pénztárnál a bónusz kód megadására szolgáló mezőben használnod kell a BETT100 bónusz kódot. Ha ezt elfelejted megadni, akkor sürgősen keresd meg az ügyfélszolgálatot, és kérd a segítségüket a bónuszhoz.

A minimum befizetés 4000 HUF és maximum 40000 HUF értékben kaphatod meg a befizetését 100%-át bónuszként. A Betonic többféle feltételt is megadott a promócióban, ezek pontos listáját a bónusznál található szerződési feltételek elolvasásával ismerheted meg.

Ezek közé tartozik, de nem kizárólagosan, hogy amíg aktív a bónuszod, addig nem fogadhatsz 1,80-as értéknél gyengébb odds-ot kínáló eseményre, vagy bármilyen NHL piacra, illetve az olyan NBA ajánlatokra, amelyek kétesélyes első pontszerző, kétesélyes utolsó pontszerző, csapat legmagasabb pontértékű negyede vagy kétesélyes verseny egy értékig kategóriákba tartoznak. A többi lejátszási-, időbeni- és másféle követelményt a szerződési feltételekben találod meg.

A Betonic sportfogadás, mint a többi e-szerencsejáték vállalat, sokféle követelmény teljesítését támaszthatja feltételként a promóciós összeghez. Ezeket teljesítened kell, mielőtt a bónusz megmaradt összegét, illetve a bónusszal elért nyereményt kiutalhatod a saját bankszámládra. Ezek közé tartoznak a következők:

Időtartamhoz kötődő követelmények

A Betonic rendszerint kiköti a promócióinál, hogy a megkapott bónusz hány nap alatt kell felhasználnod. Ha ezt nem teszed meg, a megmaradt bónusz összeg elveszik. Az időtartam értéke változó, általában 7-21 nap, de vannak olyan bónuszok, melyek ennél sokkal kevesebb napot adnak.

A fentiek miatt mindig fontos ellenőrizni a szerződési feltételeknél, hogy mennyi napot engedélyez a promóció a bónusz elköltéséhez.

Lejátszási követelmények

A lejátszási követelmények azt mutatják meg, hogy mekkora összegben kell tétet tenned, mielőtt kiutalhatod a nyereményed. Ezt általában szorzóval adják meg, például 4000 HUF befizetésekor a 16x-os szorzó azt jelenti, hogy 64000 HUF értékben kell tétet tenned, mielőtt kiutalhatod az esetlegesen megmaradt bónusz összeget, illetve a vele elért nyereményed.

Ez a követelmény általában a bónusz összegét veszi alapul, de más szerencsejáték oldalaknál előfordulhat, hogy a befizetésed és a bónusz együttes összegét veszi alapul, ekkor nyilván magasabb a követelmény értéke.

Megadott játékokra vonatkozó követelmények

Ez a követelmény arra szolgál, hogy a Betonic meghatározza, mely játékokon használható fel a promóciós összeg. Itt kiköthet megadott kategóriákat, fogadási piacokat vagy önálló fogadási eseményeket is.

Szintén gyakori, hogy meghatározzák, mi az a minimális odds, amely megfogadható az ingyen pénzzel. A lejátszási követelménynél pedig azt adhatják meg, hogy az adott fogadástípus hány százalékban számít bele a lejátszás teljesítésébe. Például, egyes fogadások 100%-ban, mások csak 10%-ban, megint mások pedig egyáltalán nem számítanak bele.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

88%
ÉRTÉKELÉS

Sokféle fogadási piac és meglepően magas odds-ok

A Betonic nagyon sokféle fogadási lehetőséget kínál, melyeket számos kategóriába sorol. A legfontosabb piacok közé sorolja a focipiacokat, ezeket a bal oldali menü tetején külön ki is emeli. Közéjük tartozik az UEFA-bajnokok ligája, az UEFA Európa-liga, az UEFA Nemzetek Ligája, a Premier Liga, a Bundesliga, a La Liga, a Serie A, a Ligue 1, a Copa Libertadores, az USA Major League Soccer, vagy az olasz és német másodosztályú bajnokságok.

Betonic Sportok_2

Természetesen más sportágak is képviseltetik magukat az oldalon, olyan ismert piacokkal, mint az ATP és WTA Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, az NBA, az Eurocup Men, az NHL, a Russia VHL, a The Masters, a Forma-1 és mások.

A Betonic külön kategóriába tette az e-sportokat, melyek között megtalálható a Counter Strike, a League of Legends, a StarCraft II, a Dota 2, a King of Glory, a Rainbox Six és mások. Az alábbiakban megismerheted, hogyan működik a fogadási szelvény és az élő fogadás ennél az online bukmékernél.

Így töltsd ki a fogadási szelvényt

A Betonic fogadási szelvénye nagyon egyszerűen működik, amint rákattintasz legalább egy odds-ra, jobb oldalt megjelenik a szelvény. Itt több fülecskét találsz, az Egyes kötés során a kijelölt eseményekre egyesével tehetsz tétet. Ilyenkor mindegyik külön-külön fogadásnak számít.

A Combo fülre kattintva kombinációs fogadásokat állíthatsz össze, ahol a bejelölt eseményeket a Betonic egyetlen fogadásként veszi, és eredő odds-ot számol belőlük. A Rendszer fül alatt pedig olyan speciális fogadásokat jelölhetsz be, mint a Robin, a Trixie, a Patent vagy mások.

A fogadási szelvény alatt a rendszer mini fogadásokat állít össze, például 2-3 eseményekből álló tenisz, foci vagy kosárlabda szelvényeket, ha ezek megtetszened, akkor fogadásokat köthetsz rájuk is. Így olyan események is a szemed elé kerülnek, melyeket esetleg a kínálatban nem találtál volna meg.

Így működnek a Betonic élő fogadások

A Betonic nagyon fontosnak tartja az élő fogadásokat, így ezt a menüpontot a bel oldali menüben felül ki is emeli. Emellett a főmenünek is a része egy Élő fogadás, ahol minden élő eseményt egy helyen találsz.

Betonic Élő sportok_2

Az ilyen fogadási lehetőségek egyedisége, hogy folyamatosan változó odds-okat kínálnak, attól függően, hogy éppen mi történik a játék vagy az esemény során. Emiatt, ha időben szállsz be, akkor sokkal többet nyerhetsz, mint a hagyományos fogadásoknál, ráadásul ott az az izgalom, amit az idő szorítása nyújt.

Az élő fogadásokat ugyanúgy a fogadási szelvénnyel küldheted játékba, és minden esemény rendelkezik egy aloldallal is. Itt valós időben nyomon követheted az eseményeket, és ezeknek megfelelően hozhatod meg a döntéseidet. Az adatok bőségét nem csak a rendelkezésre álló ajánlatok, hanem a számtalan statisztika, diagram és kimutatás is fokozza, így a lehető legrészletesebb összképet szerezhetsz az eseményről még akkor is, ha több száz kilométerre tőle, az otthonodból játszol.

Hogyan lehet pénzt befizetni és kivenni?

A Betonic nagyon sokféle befizetési és kifizetési módot bocsát a rendelkezésedre, attól függően, hogy a regisztráció során melyik országot jelölted meg otthonodként. A magyar játékosoknak is bőséges kínálat érhető el, köztük a bankkártyákkal, e-pénztárcával és kriptopénzekkel. Így te is mindig azt a módot választhatod, amely a legkényelmesebb a számodra.

Az elérhető befizetési módok közé tartoznak:

 • Bankkártya: Visa és MasterCard
 • E-pénztárcák: MiFinity
 • Kriptopénzek: Bitcoin, Litecoin, Ripple, Stellar Lumens, Bitcoin Cash, Basic Attention Token, Civic, Bancor, Mithril, Chainlink, Metal, FunFair, Enjin Coin, OmiseGo, Augur, Ethereum, Tether

A kifizetések között majdnem ugyanezeket a lehetőségeket találod meg, kivéve a bankkártyákat, mert Magyarországon egyelőre még nem lehetséges, hogy közvetlenül a bankkártya számokra utalj. A kifizetési módok közül így ezeket a lehetőségeket veheted igénybe:

 • E-pénztárcák: MiFinity
 • Kriptopénzek: Bitcoin, Litecoin, Ripple, Stellar Lumens, Bitcoin Cash, Basic Attention Token, Civic, Bancor, Mithril, Chainlink, Metal, FunFair, Enjin Coin, OmiseGo, Augur, Ethereum, Tether

A következőkben részletesebben is megismerheted, hogyan tudsz pénzt befizetni az online buki számládra, ha a bankkártyás opciót választod, illetve mit kell tenned ahhoz, hogy a nyereményed ki tudd utalni a MiFinity e-pénztárcádba:

Így tudsz bankkártyával befizetni

A befizetés egyáltalában nem ütközik semmilyen akadályba, mivel a Betonic célja is az, hogy minél inkább zökkenőmentesen menjenek a pénzügyi folyamatok. Ehhez csak Visa vagy MasterCard bankkártyára lesz szükséged, melyek amúgy is szinte egyeduralkodók a magyar piacon.

Ha a kezed ügyében van a bankkártyád, akkor a következő lépéseket kell követned, hogy a pénz átkerülhessen a fogadási fiókodba:

 1. Ha még nem léptél be, akkor lépj be a fogadási fiókodba.
 2. Válaszd a befizetés gombot, mely megnyitja a pénztár felületét.
 3. Ha van bónusz kódod, akkor a bónusz kód mezőbe gépeld be.
 4. Válaszd a Visa/MasterCard logót a bankkártyás befizetéshez.
 5. Add meg a kártyán található nevet, lejárati idő, kártyaszámot és CVC kódot. Ez utóbbit a kártya hátoldalán, az aláírási sor alatt találhatod meg.
 6. Add meg a befizetni kívánt összeget és a pénznemet.
 7. Kattints a befizetés gombra, ekkor a rendszer átirányít a fizetési szolgáltató felületére.
 8. A kétfaktoros hitelesítés miatt a bankszámládat vezető bankod igazolást kért tőled a tranzakció engedélyezésére. Ez érkezhet SMS formában a telefonszámodra, de akár a mobilbank applikációdon is, push üzenet formájában. Engedélyezd a tranzakciót a tovább lépéshez.
 9. Amennyiben elegendő összeg van a bankszámládon, a tranzakció sikeresen lezárul, a pénz pedig megérkezik a fogadási számládra.

A fenti folyamat csak maximum 1-2 percet vesz igénybe, ha 5-10 perc alatt sem engedélyezed a kétfaktoros hitelesítést, akkor a munkamenet (session) lejár, és a tranzakció elutasításra kerül. Ilyenkor újra kell kezdeni a teljes fizetési folyamatot. Szintén el lesz utasítva a befizetés, ha nincs elengedő pénzösszeg a bankszámládon. Ha ezen problémák egyike sem áll fenn, akkor pár perc alatt jóvá íródik a befizetés a bukméker egyenlegeden.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

88%
ÉRTÉKELÉS

Így tudsz pénzt kiutalni az online bukméker számládból a MiFinity fiókodba

A kifizetés még egyszerűbb, mint a befizetés, hiszen itt csak meg kell nyitnod a pénztár felületét, majd a kifizetés opciót választani. Itt kattints a MiFinity logóra, majd add meg a kiutalni kívánt összeget és a MiFinity azonosítódat.

A kiutalási kérelem elindítása után meg kell várnod, míg a sportfogadási oldal munkatársai ellenőrzik és engedélyezik a tranzakciót. Első kiutalás esetén át kell esned az Európai Unió által előírt KYC ügyfélazonosításon, aminek célja a pénzmosás és a kiskorúak szerencsejátékozásának megakadályozása.

A folyamat során a Betonic ügyfélszolgálata felkér arra, hogy töltsd fel az államilag kibocsátott személyazonosító igazolványod vagy az útleveled másolatát, melynek adatait összevetik a regisztrációs során megadott információkkal. Amint átestél ezen a folyamaton, a következő kiutalásoknál már nem kell újra elvégezned.

Betonic mobil fogadás

A Betonic tökéletesen reszponzív honlapja akadály nélkül jelenik meg a modern mobil eszközök böngészőiben, ezért nincs szükség külön applikáció letöltésére a sportfogadáshoz. Az olyan funkciók, mint a regisztráció, a kifizetés vagy befizetés, a promóciók igénybe vétele vagy a fogadási ajánlatok böngészése zavartalanul folytatható az iOS-es és az Androidod gépeken is. A fogadási szelvény működése is teljesen reszponzív, így semmi akadálya sincs a fogadásnak.

Okostelefon és táblagép Betonic_2

A mobiltelefonok és tabletek beépített böngészője már jó pár éve ismeri a HTML5 szabványt, így ezek kiválóan együtt működnek ezzel az online bukméker szolgáltatóval. Android alatt a Google Chrome, iOS alatt pedig a Safari böngésző része az operációs rendszernek, ezek teljesen megfelelnek a sportfogadáshoz. Amennyiben valamiért mégsem vagy velük elégedett, bármelyik modern böngésző appot letöltheted a Google Play, illetve Apple Store alkalmazásboltokból.

Biztonsági megoldások és adatvédelem

A Betonic kaszinó mindent megtesz azért, hogy a játékosok fiókja és az oldalon megjátszott fogadások védve legyenek. Ehhez a HTTPS protokoll mellett az adatok titkosításához a TLS (Transport Layer Security) technológiát használja fel, melynek 128 bites kulcsait a Google Trust Serices LLC biztosítja.

A befizetések és kifizetések a felhasznált fizetési szolgáltatók saját biztonságos rendszerein keresztül futnak, így az általad megadott bankkártya vagy más adatokat is ezek kezelik. A tranzakciók kiértékelése és teljesítése a nemzetközi bankbiztonsági sztenderdeknek megfelelő környezetben történik, így nem kell félned az adatait ellopásától.

A Betonic fiókod biztonságáért neked is minden, tőled elvárható intézkedést meg kell tenned. Olyan jelszót kell választanod, ami kellően bonyolult ahhoz, hogy nehéz legyen feltörni, a választott kifejezést pedig védett helyen kell tárolnod.

Mindig használt vírusírtót vagy tűzfal alkalmazást a számítógépeden vagy okos eszközeiden, és került az olyan nyílt hálózatokat a pénzügyi műveletek során, mint a reptéri vagy szállodai ingyenes wi-fi. Ezeken keresztül ugyanis ellophatják az adataid, és hiába védi a Betonic a fiókodat a saját oldaladon, ha tőle távol feltörik az internetezésre használt eszközödet.

Ügyfélszolgálat

A Betonic az év minden napján, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot biztosít a magyar játékosok számára is. Ennek elindításához csak válaszd a jobb alsó sarokban található Chat ikon, melyre kattintva add meg a neved és e-mail címed, válassz kategóriát, és küldd el kezdeti üzeneted.

A chat ügyfélszolgálatosaival angol nyelven beszélhetsz, a beszélgetés leiratát pedig e-mailben is megkapod. Amennyiben ez az élő mód nem felel meg, akkor a support@betonic.com e-mail címre is küldhetsz üzenetet. Ez utóbbit is késlekedés nélkül megválaszolják a bukméker ügyfélszolgálatosai.

Betonic regisztráció

Erre az online buki oldalra nagyon könnyen regisztrálhatsz, hiszen a sportfogadási vállalat tárt karokkal várja a magyar játékosokat is. A regisztrációhoz csak kattints az ebben a leírásban található bármelyik linkre, mivel így biztosan nem maradsz majd le az általunk megállapodott partner kedvezményekről.

Add meg az e-mail címed, a felhasználóneved és jelszavad, majd kattints a Tovább gombra. Válaszd ki a nemed, add meg a keresztneved és a családneved, válaszd ki az országod és a pénznemed, végül pedig írd be a telefonszámod és a születési dátumod.

Utolsó lépésként fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot, és máris készen áll az új sportfogadási fiókod!

Engedélyek

A Betonic sportfogadási oldal és online kaszinó engedélyét a Bellona N.V. vállalat nevére a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet állította ki, mely egyben ellátja az állandó felügyeletét is. Ha a buki láblécéhez görgetsz és az Antillephone címerre kattintasz, akkor átkerülsz a Felügyelet által fenntartott honlapra, ahol megismerheted az engedély részleteit. Ezt bármikor megteheted, mert az Antillephone pár percenként frissül, így mindig az aktuális engedélyeket mutatja.

A Betonic elkötelezett támogatója a felelősségteljes szerencsejátéknak is, amihez jótanácsokat is felsorol a GYIK szekciójában. Emellett partnerségre lépett több játékosvédelmi szervezettel is, a Gambling Therapy és a BeGambleAware linkjeit a sportfogadási oldal láblécében is megtalálhatod.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Betonic Casino a honlapján egy részletes Gyakran Ismételt Kérdések szekció is helyet kapott, melyet a lábléc GYIK nevű linkjére kattintva érhetsz el. Itt olyan kérdéseket ismerhetsz meg, melyet a Betonic ügyfelei gyakran feltesznek, ezért a sportfogadási oldal megválaszolta őket.

A GYIK segítségével te is megismerheted a főbb témaköröket, így nem kell az ügyfélszolgálathoz fordulnod. Emellett olyan válaszokat is felfedezhetsz, melyekre amúgy magadtól nem találtál volna rá. Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kérdéseket magyarul is átolvashatod, így még könnyebben tudsz fogadni az oldalon.

Még csak 16 éves vagyok, fogadhatod az oldalon?

Nem, a Betonic sportfogadási oldalon és az összes legálisan működő más, szerencsejáték oldalakon is el kell érned az országodban érvényes felnőttkort, hogy játszhass. Ez Magyarország esetében 18 év, így ez alatt nem szerencsejátékozhatsz legálisan.

Amennyiben hamis adatokkal mégis regisztrálsz a bukmékerhez, az első kifizetés előtti ellenőrzések biztosan megfognak, törlik a fiókod és az esetlegesen elért nyereményeidet is.

Megbízható hely a Betonic?

A Betonic sportfogadási szolgáltató és online kaszinó a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik szerencsejáték szolgáltatások nyújtására a legális kort elérő játékosoknak. Ez a Felügyelet az egyik legismertebb az e-szerencsejáték világában, számos cég választja ellenőrző felügyeletének.

A Betonic engedélyét te is ellenőrizheted, ha a láblécében található Antillephone címerre kattintasz, mely átirányít a Felügyelet által kezelt honlapra.

Hol változtathatom meg a fiókbeállításaimat?

Amennyiben a fiókbeállításaidat szeretnéd módosítani, akkor a bejelentkezés után kattints a felső menüben megjelenő felhasználónevedre, majd a válaszd a Preferenciák menüpontot. A felhasználónevedet nem változtathatod meg, de beállíthatod az odds formátumát, az időzónát, a felület nyelvét és a sport nézet típusát.

Ha pedig az oldalsó menüben a Személyi adatok menüpontra kattintasz, akkor megadhatod vagy módosíthatod a címedet vagy a telefonszámodat, a Jelszó megváltoztatása nevű menüpontban pedig a jelszavad módosíthatod.

A Betonic kérheti a személyi igazolványomat?

Nem csak joga van rá, hanem egyenesen köteles megtenni ezt. Az Európai Uniós törvények nagyon szigorú kötelezettséget rónak az összes legálisan működő szerencsejáték oldalra, hogy beazonosítsák a játékosaikat. Ennek oka a pénzmosás és a kiskorúak szerencsejátékozása elleni harc, és amelyik szolgáltató ezt nem teljesíti, az elveszítheti az engedélyeit.

Emiatt az első kiutalás végrehajtása előtt a Betonic ügyfélszolgálata fel fog kérni arra, hogy töltsd fel a személyazonosító igazolványod vagy útleveled másolatát, amivel beazonosíthatnak téged. Ha ez megtörtént, akkor a következő kiutalások során már nem kell újra végig menned a folyamaton.

Miért van a Betonic központja Curacao-ban?

A Betonic anyacége, a Bellona N.V. a Curacao-i Szerencsejáték Felügyeletet választotta felügyeleti szervének, ehhez pedig curacao-i székhelyet kellett bejegyeztetnie. Ez a felügyelet az egyik leggyakrabban igénybe vett szervezet az e-szerencsejáték cégek esetében, az ország pedig rendkívül kedvező adótörvényekkel és profin kiépített infrastruktúrával várja az ilyen vállalatok megjelenését.

Mi az az alternatív link?

A magyar törvények értelmében számos szerencsejáték weboldal központilag tiltva van, ezek felkeresésekor egy értesítést kapsz, hogy a Magyar Kormány döntése értelmében tilos a felkeresésük. Mivel több ilyen kaszinó és sportfogadási oldal is létezik, ezért elterjedtek az alternatív linkek, melyek nincsenek tiltva, és a felkeresésükkel ugyanúgy el lehet jutni a tiltott szerencsejáték oldalra.

Mivel a Betonic sportfogadás és online kaszinó nincs tiltva Magyarországon, így nincs szükség Betonic alternatív link alkalmazására, hanem elég egyszerűen felkeresni a jól megszokott internetcímet.

Nyitható több fiók egy felhasználónak?

Nem, a sportfogadási oldal szigorúan tiltja ezt, egy játékos csak egyetlen fiókkal rendelkezhet. Ez azért van, mert a nagylelkű üdvözlő bónuszt így többször is fel lehetne használni, ráadásul a szigorú ügyfél azonosításba is bezavarhat a duplikáció.

Betonic összefoglalás

A Betonic sportfogadás a szépen lefordított honlapjával, kiváló megjelenésével, sokrétű kifizetési és befizetési lehetőségeivel nagyon jó alternatívát jelent a magyar fogadóknak, hogy megtegyék tétjeiket a kedvenc eseményeiken.

Ha te is kedveled a modern szerencsejáték oldalakat, és igénybe vennéd a nagylelkű üdvözlő bónuszt, akkor csak kattints a leírásunkban található linkek egyikére, és növeld meg a kezdő tőkéd az ingyen összeggel!

Utolsó frissítés: 01/09/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben az egyik legjobb online sportfogadási oldalról, a Betonicról, az üdvözlő ajánlatról, a promóciókról és a bukméker minden más fontos információjáról beszéltem. Ha egy magyar fogadási oldalt keresel, ahol nagyszerű üdvözlő ajánlatot és remek oddsokat találsz, a Betonicot mindenképpen érdemes megnézned.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli