Sakk fogadás – Legjobb oldalak Magyarország 2023

Ha érdekli a sakkfogadás, akkor jó helyen jár. Ebben a cikkben többet megtudhat a fogadási oldalakról, a fogadási rendszerekről és mindenről, amit erről a sporteseményről tudni kell.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Online fogadások és fogadási tippek

A fogadások és tippek számos weboldalon megtalálhatóak, a kis egyéni oldalaktól kezdve a nagy online sportfogadási szolgáltatásokig. A sakkfogadás nem csak az egyes játékosokra vagy csapatokra történő fogadásokat jelenti, hanem jövedelmező üzletággá is fejlődött. A profi játékosokat gyakran szponzorálják a bukmékerek, hogy biztosítsák a legnagyobb esélyt a győzelemre.

A legjobb sportok

A fogadások elhelyezésekor érdemes megfontolni bizonyos fogadási rendszerek vagy stratégiák alkalmazását, amelyek segíthetnek javítani a nyereségre való esélyeket. Fontos, hogy mielőtt fogadásokat kötnél, végezz kutatást, és válaszd ki a számodra legjobb fogadási rendszert.

Emellett elengedhetetlen, hogy megértse, hogyan működik a játék, és milyen különböző típusú mozgásokat lehet használni a játék során. Ez biztosítja, hogy megalapozottan tippelhessen arra, hogy melyik játékos vagy csapat kerül ki győztesen.

A nagy versenyek

A világ minden táján rendeznek nagy versenyeket, a legrangosabb eseményeknek Európa és Észak-Amerika ad otthont. A világbajnokság, az olimpia és számos más nagy nyílt verseny nagy figyelmet vonz mind a játékosok, mind a nézők részéről.

Ezek a nagy versenyek hatalmas tömegeket vonzanak, akiket érdekel, hogy fogadásokat kössenek arra, hogy ki lesz a győztes. Fontos, hogy tisztában legyünk a különböző fogadási rendszerekkel, amelyek segítségével előnyre tehetünk szert, amikor bajnokságokra vagy más nagy versenyekre fogadunk.

Egyes szolgáltatások például élőben közvetített mérkőzéseket kínálnak, amelyek segítségével valós idejű betekintést nyerhetsz abba, hogyan alakulhatnak a különböző lépések a mérkőzés során.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási tippek és stratégiák

Ha még új vagy a sakkfogadásban, számos tipp és stratégia segíthet abban, hogy jobb döntéseket hozz a fogadások elhelyezésekor. Fontos, hogy tisztában legyen a különböző bábukkal és azok lépéseivel, mielőtt fogadásokat kötne. Emellett a népszerű fogadók taktikáinak kutatása segíthet jobban megérteni, hogyan működik a játék, és milyen típusú lépéseket hajlamosak előnyben részesíteni bizonyos helyzetekben.

Végül pedig a hírek követése segíthet abban, hogy tájékozott maradj a versenyjáték aktuális trendjeiről, és megalapozottabb fogadási döntéseket is hozhass. Mindent egybevetve, ez egy szórakoztató tevékenység, amely nagyszerű jutalmakat hozhat, ha helyesen végzed. A megfelelő ismeretekkel és stratégiákkal bárki szakértő fogadókká válhat.

A legnépszerűbb fogadási piacok

Magyar zászló

A legnépszerűbb fogadási piacok közé tartoznak a money-line fogadások, a prop fogadások és a versenygyőztes fogadások.

A money line fogadások során egy adott játékosra vagy csapatra fogadunk, hogy megnyer egy teljes mérkőzést. A prop fogadások kevésbé elterjedtek, de szintén nagyon jövedelmezőek lehetnek, ha helyesen végzik őket.

Az ilyen típusú fogadások során a játékban végrehajtott lépések teljes számára, az egyik fél lépésének időtartamára, vagy akár arra is fogadhatunk, hogy ki lesz az utolsó játékos a játékban. Végül pedig a versenygyőztes fogadások rendkívül népszerűek a fogadók körében, mivel magasabb nyereményszorzót és nagyobb potenciális hozamot kínálnak.

Fogadás egy mérkőzés vagy mérkőzés győztesére

Ha sakkra szeretne fogadni, a legnépszerűbb módja a mérkőzés vagy a játszma győztesére történő pénzkötés. A money line fogadások során azt kell megjósolni, hogy melyik játékos vagy csapat kerül ki győztesen a mérkőzés végén.

Ez a fajta fogadás megfelelő nyereményt biztosíthat, ha helyesen végzik. Fontos azonban, hogy mindkét játékos képzettségi szintjét és tapasztalatát figyelembe vegyük a jóslatok megtételekor, hogy maximalizáljuk a nyerési esélyeinket.

Fogadjon a verseny győztesére – Outright

A verseny győztesére való fogadást outright fogadásnak is nevezik. Ez a fogadási forma azt jelenti, hogy megjósoljuk, ki fogja megnyerni az egész tornát. Az outright fogadások nagyszerű megtérülést biztosíthatnak, ha helyesen végzik el őket, mivel a teljes torna kimenetelének megjóslásához magasabb esélyek társulnak, mint egyetlen mérkőzés kimenetelének megjóslásához.

Ezért fontos, hogy az ilyen típusú fogadások megkötésekor végezzen kutatást, és legyen tisztában a versenyek aktuális trendjeivel.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Döntetlenre vagy rájátszásra való fogadás

A döntetlenre vagy rájátszásra való fogadás egy másik népszerű fogadási piac. Ez a fogadástípus arra vonatkozik, hogy arra fogadunk, hogy egy mérkőzés döntetlennel végződik-e, vagy a játékosoknak hosszadalmas rájátszásba kell bocsátkozniuk, mielőtt véget érne. Az ilyen típusú fogadások megkötésekor fontos figyelembe venni mindkét játékos képzettségi szintjét és tapasztalatát, valamint a mérkőzések aktuális trendjeit, hogy maximalizálja a siker esélyeit.

Fogadás a favoritok mérkőzésére

A favoritok és outsiderek közötti mérkőzésre történő fogadás egy másik népszerű fogadási piac. Ez a fogadási forma azt jelenti, hogy megjósoljuk, melyik játékos vagy csapat kerül ki győztesen egy már ismert favorit és egy ismeretlen outsider közötti mérkőzésből. Az ilyen típusú fogadások az esélytelenek győzelméhez kapcsolódó magasabb oddsok miatt szintén nagyszerű hozamot biztosíthatnak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Élő fogadások

Az élő fogadások nagyszerű módja annak, hogy növelje a fogadások sikerének esélyét. Az élő fogadások során a fogadásokat a meccs lejátszása közben kell megtenni. Ez lehetővé teszi, hogy figyelembe vegye a játék tendenciájában bekövetkező változásokat, és pontosabb előrejelzéseket tegyen.

Emellett az élő fogadások robbanásszerűségük miatt magasabb hozamot is biztosíthatnak, így vonzó lehetőség azon fogadók számára, akik maximalizálni szeretnék a hozamukat.

Az általunk ajánlott 3 legjobb fogadási oldal

A legjobb fogadási oldalak biztonságos, biztonságos és kényelmes módot biztosítanak a fogadóknak a fogadások elhelyezésére. A sakkfogadáshoz ajánlott 3 legjobb oldalunk az alábbiakban található:

Fogadásra alkalmas oldal #1 – Hot.Bet

A Hot.Bet az általunk legjobban ajánlott fogadási oldal, mivel a fogadók a piacok széles skálája közül választhatnak, beleértve a money line fogadásokat, a verseny győztesére vonatkozó fogadásokat és az élő fogadásokat. A Hot Bet emellett versenyképes oddsokat és biztonságos fizetési módokat kínál, ami vonzóvá teszi a fogadók számára, akik maximalizálni szeretnék a hozamukat.

#2 oldal a fogadásokhoz – 1Bet

Az 1Bet a második általunk ajánlott fogadási oldal. A fogadóknak lehetőséget kínál arra, hogy fogadásokat tegyenek a piacok széles skálájára, beleértve a money line fogadásokat, a versenygyőztes fogadásokat és az élő fogadásokat. Emellett az 1Bet versenyképes oddsokat és biztonságos fizetési módokat is kínál, amelyek vonzóvá teszik a megtérülésüket maximalizálni kívánó fogadók számára.

1Bet Bónusz_3

#3 oldal fogadásokhoz- Thrillsy

A Thrillsy a harmadik általunk ajánlott fogadási oldal. A fogadóknak lehetőséget kínál arra, hogy a piacok széles skálájára fogadjanak, beleértve a money line fogadásokat, a tornagyőztes fogadásokat és az élő fogadásokat. A Thrillsy versenyképes oddsokat és biztonságos fizetési módokat is kínál, ami vonzóvá teszi a fogadók számára, akik maximalizálni szeretnék a hozamukat.

Népszerű versenyek fogadásokhoz

A versenyek népszerű fogadási piacot jelentenek, a fogadók a nagyobb versenyek győzteseire fogadhatnak. A legnépszerűbb fogadási versenyek közé tartozik a sakkvilágbajnokság, a FIDE Grand Prix és a London Chess Classic.

Az ilyen típusú versenyekre történő fogadáskor fontos, hogy a siker esélyeinek maximalizálása érdekében végezze el a kutatást, és legyen tisztában az aktuális trendekkel. Ezenkívül az ilyen típusú fogadások nagyszerű megtérülést is biztosíthatnak az esélytelenebb győzelmekhez kapcsolódó magasabb oddsok miatt.

Grand Chess Tour (GCT)

A Grand Chess Tour (GCT) egy évente megrendezett verseny, amelyen a világ minden tájáról érkező játékosok versenyeznek a több mint 1 millió dolláros összdíjazásért. A fogadók az esemény győztesére és az egyes mérkőzésekre is fogadhatnak, a GCT pedig nagyszerű lehetőséget kínál a profit maximalizálására, mivel nagy tétekkel jár.

Superbet Chess Classic

A Superbet Chess Classic egy évente megrendezésre kerülő verseny, amelyen a világ minden tájáról érkező játékosok indulhatnak. A fogadók fogadhatnak az esemény győztesére, valamint az egyes mérkőzésekre, a torna pedig nagyszerű lehetőséget nyújt a hozamok maximalizálására magas kockázatú jellege miatt.

Sakk fogadás

Norvégia sakk

A Norway Chess verseny egy évente megrendezésre kerülő, a világ minden tájáról érkező játékosok számára nyitott verseny. A fogadók fogadhatnak ennek az eseménynek a győztesére, valamint az egyes mérkőzésekre, ez a magas színvonalának köszönhetően nagyszerű lehetőséget kínál a hozamának növelésére.

Sakkvilágbajnokság

A sakkvilágbajnokság egy évente megrendezésre kerülő, a világ minden tájáról érkező játékosok számára nyitott verseny. A fogadók fogadhatnak ennek az eseménynek a győztesére, valamint az egyes mérkőzésekre, magas tétjeinek köszönhetően a sakkvilágbajnokság nagyszerű lehetőséget kínál a hozam maximalizálására.

Mindig ellenőrizze a bukmékereket a legjobb oddsokért!

Fogadáskor fontos, hogy mindig ellenőrizze a bukmékereket a legjobb oddsokért. A különböző fogadási oldalak különböző piacokat és versenyképes oddsokat kínálnak, így a különböző lehetőségek felkutatása biztosíthatja, hogy a lehető legjobb megtérülést érje el fogadásaival.

Bukmékerek összehasonlítása

Fogadáskor fontos, hogy összehasonlítsa a bukmékereket, hogy maximalizálja a siker esélyeit. A különböző fogadási oldalak különböző piacokat és versenyképes oddsokat kínálnak, így a különböző lehetőségek felkutatása biztosíthatja, hogy a lehető legjobb megtérülést érje el fogadásaival.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

GYIK

Bár szinte a teljes témát és annak minden csínját-bínját lefedtük, előfordulhat, hogy vannak olyan témák, amelyekkel még nem foglalkoztunk. Ezért bemutatjuk a leggyakrabban feltett kérdéseket a tárgyalt sporteseménnyel kapcsolatban.

Érdemes-e több ajánlott bukmékernél is számlát nyitni?

Igen, érdemes több bukmékernél is számlát nyitni, hogy összehasonlíthassuk a fogadási esélyeket, és maximalizáljuk a siker esélyét. Ezen kívül ez azt is lehetővé teszi, hogy kihasználja a különböző fogadási oldalak által kínált bónuszokat vagy promóciókat.

Biztos vagy benne, hogy egy sportfogadó kezdő bónuszt tudsz tekerni?

Igen, lehetséges online sportfogadást kötni kezdő bónusszal. Fontos azonban megjegyezni, hogy ehhez szükséges lehet egy kezdeti befizetés és bizonyos fogadási követelmények teljesítése a bónusz igénybevételéhez.

Látom, hogy egy bukmékernél van sakkfogadás, de nincs benne a fogadási ajánlatban, miért?

Ha egy sakkfogadás nem szerepel a fogadási ajánlatban, az azért lehet, mert a bukméker nem rendelkezik hozzáféréssel az adott piachoz. Ezért fontos, hogy több fogadási oldal után kutasson, hogy megtalálja azt, amelyik az Ön által keresett konkrét fogadást kínálja. Emellett fontos a fogadási oddsok összehasonlítása is, hogy maximalizálja a siker esélyét a fogadások elhelyezésekor.

Következtetés

A sakkfogadás nagyszerű módja lehet annak, hogy maximalizáljuk a megtérülést, azonban fontos, hogy végezzünk kutatást és hasonlítsuk össze a bukmékereket annak érdekében, hogy a legjobb oddsokat kapjuk a fogadásokhoz.

Emellett egyes fogadási oldalak bónuszokat vagy promóciókat is kínálhatnak, amelyek tovább növelhetik a fogadások hozamát. Szánjon tehát időt a fogadási oldalak összehasonlítására, hogy biztos lehessen benne, hogy a legtöbbet hozza ki a fogadásokból. Sok szerencsét!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a sakk fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli