WISE sportfogadás – #1 Útmutató 2023

Hallott már a WISE fogadásról? Ez a cikk részletesen elmagyarázza a WISE fogadást, és megmutat mindent, amit erről a népszerű fogadásról tudni kell.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan használjuk a Wise-t?

A Wise egy biztonságos és könnyen használható online banki platform. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen tekintsék meg számláikat, fizessenek, pénzt utaljanak a számlák között, és kezeljék pénzügyeiket.

A Wise használatának megkezdéséhez létre kell hoznia egy fiókot. Ezt a weboldalon vagy a mobilalkalmazáson keresztül teheti meg. Miután létrehozta és ellenőrizte a fiókját, könnyedén elkezdheti pénzügyei kezelését.

A legjobb sportok

Miután bejelentkezett a fiókjába, az összes bankszámláját és egyenlegét egyetlen összevont nézetben tekintheti meg. Ezen az oldalon közvetlenül fizetéseket is teljesíthet, ha kiválasztja az oldal tetején található „Fizetés most” gombot. Fizetéskor ki tudja majd választani, hogy melyik számláról érkezzen a pénz, és hová menjen.

A Wise segítségével pénzt is átutalhatsz a számlák között. Ezt az oldal tetején található „Transfer Now” (Átutalás most) gomb kiválasztásával teheti meg. Itt meg kell adnia az összeget, amelyet átutalni szeretne, valamint ki kell választania, hogy melyik számláról érkezzen a pénz, és hová menjen.

A Wise segítségével automatikus kifizetéseket vagy besfzedéseket is beállíthat olyan ismétlődő kiadásokra, mint a bérleti díj vagy a számlák. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy ütemtervet készítsen ezekre a kifizetésekre, így azok minden hónapban ugyanazon a napon automatikusan levonásra kerülnek, minden további erőfeszítés nélkül.

A Wise fogadási költségei

A Wise segítségével történő fogadások költségei az Ön által igénybe vett szolgáltatástól függnek. Az alapszolgáltatások ingyenesek, de bizonyos típusú tranzakciók vagy számlaegyenlegek esetén díjakat számíthatunk fel.

Fontos, hogy mielőtt bármilyen kifizetést vagy átutalást kezdeményezne a Wise-nál, alaposan tekintse át a Wise díjszabását. Ez biztosítja, hogy ne érjen meglepetés, amikor eljön a számlák kifizetésének vagy a számlák közötti pénzátutalásnak az ideje.

A Wise segítségével pénzügyeinek kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű. A biztonságos és intuitív platform segítségével könnyedén, gond nélkül megtekintheti, kifizetheti és átutalhatja a pénzösszegeket.

A szolgáltatás igénybevételének költsége attól függ, hogy milyen szolgáltatásokat választ, és hogy felmerülnek-e további díjak. Ha időt szán arra, hogy megértse, mennyit kell fizetnie az egyes tevékenységekért, előre tervezhet, és biztos lehet benne, hogy.

Hogyan töltheti fel online sportfogadási számláját a WISE segítségével?

Miután létrehoztál egy Wise-fiókot, és bejelentkeztél, könnyedén feltöltheted online sportfogadási számládat. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az oldal tetején található „Fizetés most” gombot, és követi a felszólításokat. Amikor a rendszer kéri, adja meg az összeget, amelyet a sportfogadási számlájára szeretne befizetni, valamint a bankszámlát, ahonnan át szeretné utalni a pénzt. Ezután egyszerűen kattintson a „Küldés” gombra, és a tranzakció befejeződik.

A további biztonság érdekében a Wise egy extra hitelesítési réteget is kínál, amelyet többfaktoros hitelesítésnek (MFA) hívnak. Ez a funkció biztosítja, hogy a Wise-on keresztül végzett összes tranzakció biztonságos legyen, mivel további ellenőrzési lépéseket igényel, mielőtt bármilyen fizetési vagy átutalási kérelmet engedélyezne.

Okostelefon és táblagép HotBet

Fontos megjegyezni, hogy az Ön által használt sportfogadástól függően a számlájának feltöltése díjköteles lehet. A pénzküldés előtt mindenképpen ellenőrizze a sportfogadás Általános Szerződési Feltételeit, hogy elkerülje a további díjakat.

A Wise használatával az online sportfogadásra történő befizetés még soha nem volt ilyen egyszerű. A biztonságos platformnak köszönhetően a pénzeszközök megtekintése, kifizetése és átutalása mindenféle gond nélkül megoldható. Ráadásul a többfaktoros hitelesítéssel (MFA) biztos lehet benne, hogy minden tranzakciója biztonságos. Tehát kezdje el még ma, és használja a Wise-t online sportfogadási számlájának feltöltésére!

Mennyibe kerül egy kifizetési kérelem a Wise sportfogadáshoz?

Általában a Wise számláról külső bankszámlára vagy más fizetési módra történő kifizetés ingyenes. Ha azonban úgy döntesz, hogy előre fizetett kártyára szeretnél pénzt felvenni, akkor további díjakat számíthatsz fel a tranzakcióért.

A kifizetési kérelem benyújtása előtt mindenképpen ellenőrizze a Wise díjszabását az esetlegesen felmerülő díjakról. Ezenkívül egyes sportfogadók is felszámíthatnak egy kis díjat, amikor pénzt vesznek fel a számládról. A sportfogadás Általános Szerződési Feltételeiben találsz további információkat ezekről a díjakról.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Az ügyfél azonosítása kötelező a WISE használatakor

Azonosító dokumentumainak benyújtásakor feltétlenül ellenőrizze kétszer is, hogy minden adat helyes-e, mielőtt továbblépne. Ez biztosítja, hogy ne legyen késedelem a kérelme feldolgozásában, és növeli a Wise általi sikeres érvényesítés esélyét. Amint a benyújtott dokumentumok ellenőrzése megtörtént, elkezdheti használni a Wise-t minden banki igénye kielégítésére.

A Wise használata online fogadásokhoz

A nagyobb biztonság érdekében a Wise megköveteli, hogy az ügyfelek érvényes személyazonosító okmányt adjanak meg a számla regisztrációjakor vagy a tranzakciók lebonyolításakor. Ez segít biztosítani, hogy az ügyfél valóban az, akinek mondja magát, és hogy pénzeszközei és személyes adatai biztonságban maradjanak.

HotBet Bónusz

Az ügyfél azonosítása magában foglalhatja a kormány által kiállított fényképes személyazonosító igazolványt, például jogosítványt vagy útlevelet, vagy egyéb dokumentumokat, például születési anyakönyvi kivonatot vagy társadalombiztosítási kártyát.

A WISE legnagyobb előnyei

A WISE legnagyobb előnyei az egyszerű használat, az alacsony díjak és a biztonságos platform. A WISE segítségével minimális erőfeszítéssel könnyedén feltöltheti online sportfogadási számláját, kifizetéseket végezhet és nyomon követheti a kifizetéseket.

Ráadásul az ügyfélszámlák védelme érdekében tett további biztonsági intézkedések azt jelentik, hogy minden tranzakció biztonságban van. Tehát miért várjon? Regisztráljon Wise számlára még ma, és kezdjen el fogadni kedvenc sportágaira!

A WISE legnagyobb hátrányai

A WISE legnagyobb hátrányai a korlátozott fizetési lehetőségek és az ügyfél-azonosítási követelmények. A Wise egyetlen elfogadott fizetési módja a bankkártya, a hitelkártya és az átutalás. Ezenkívül az ügyfeleknek érvényes személyi igazolványt kell felmutatniuk, mielőtt tranzakciókat hajtanának végre, vagy feltöltenék a számlájukat.

Ez a plusz lépés kényelmetlen és időigényes lehet egyes felhasználók számára, akiknek esetleg nincsenek kéznél a szükséges dokumentumok.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Ezen kívül a Wise használatához díjak is kapcsolódhatnak, attól függően, hogy melyik sportfogadást használja, ezért fontos, hogy előzetesen áttekintse az összes feltételt. Ezen potenciális hátrányok ellenére a Wise továbbra is ideális választás mindazok számára, akik biztonságosan, hozzáadott biztonsági funkciókkal ellátva szeretnék feltölteni online sportfogadási számlájukat.

Összefoglaló

A Wise egy olyan online fizetési megoldás, amely egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az online sportfogadási számlájának finanszírozását. A többfaktoros hitelesítéssel (MFA) minden tranzakciója védve van, és az ügyfél azonosítása szükséges a további biztonság érdekében. Ráadásul a Wise általában alacsony díjakkal rendelkezik, így remek választás azok számára, akik túl sok kiadás nélkül szeretnék feltölteni sportfogadási számlájukat.

Bizonyos tranzakciókhoz vagy módszerekhez azonban további díjak kapcsolódhatnak, ezért mielőtt belevágna, mindenképpen ellenőrizze a Wise díjszabását és az alkalmazandó irányelveket. Mindent egybevetve, a Wise ideális választás mindazok számára, akik biztonságosan szeretnék feltölteni online sportfogadási számlájukat, miközben kihasználják a hozzáadott biztonsági funkciók előnyeit.

Utolsó frissítés: 27/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

A WISE egy kényelmes és gyors fizetési mód. Megmutatjuk, hogyan használhatja.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli