BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

Villámgyors ajánlatokkal és a legmagasabb szorzókkal várja játékosait a Thrillsy sportfogadás oldala. Szeretnél játszani? Regisztrálj innen akár már most!

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil fogadas
Promóciók
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Nagy bukméker
NEGATÍVUMOK
 • Nincs Paypal
 • Nics Hotline
 • Nincs kriptovaluta

Thrillsy értékelés 2023

A Thrillsy sportfogadási oldal egy meglehetősen új szereplő a piacon, mégis sokféle fogadási lehetőséggel és piaccal várja a magyar játékosokat. Kollégáink alaposan elemezték az oldal szolgáltatásait, így az alábbi cikkben mindent megtudhatsz a Thrillsy oldaláról. Bemutatjuk az oldal használhatóságát, az elérhető bónuszokat és az azokhoz kapcsolódó fogadási követelményeket. De szó lesz a sportfogadási lehetőségekről, a fogadási szelvény kitöltéséről, a fizetési módokról, és még az ügyfélszolgálatról is.

Az oldal kialakítása és használhatósága

A Thrillsy sportfogadási oldala kékes hátteret kapott, amelyen a fehér színű szöveg rendkívül jól olvasható. Az egész oldalra a letisztultság és az átláthatóság jellemző, így biztosítva azt, hogy akár még a kezdő sportfogadók is gyorsan megtalálják a keresett információkat. A főoldalon a bónuszra vonatkozó információk mellett a legnépszerűbb fogadási lehetőségek kaptak helyet.

Thrillsy Platform_5

 

A fogadási lehetőségek alapértelmezésként európai elrendezésben szerepelnek. A bal oldali menüoszlopban a különböző sportágak kaptak helyet. Ezekre kattintva legördülő menükben választhatunk az egyes sportesemények közül. Ezek aztán középen táblázatos formában jelennek meg, ahol a fogadásokkal kapcsolatos minden fontos információ helyet kapott. Ha valaki szeretnék, akkor nyugodtan átválthat az ázsiai nézetre is, ahol az egyes sportágak és események más elrendezésben szerepelnek.

Thrillsy Bónusz ajánlatok

A Thrillsy a sportfogadók számára jelenleg csak üdvözlő bónuszt kínál. Ez azonban nagylelkű ajánlatnak számít, hiszen a játékosok egy 100%-os párosított bónuszt igényelhetnek, amelynek az értéke akár a 40.000 forintot is elérheti. A bónusz igénybevételéhez minimum 4.000 forint befizetése szükséges az oldalon vezetett számlára.

Thrillsy Bónusz_3

 

Fontos arra figyelni, hogy az üdvözlő bónuszhoz tartozik egy regisztrációs kód is. A regisztrációt követően az első befizetéskor a WELCOME100 kódot kell beírni a befizetési oldal megfelelő rubrikájába. Akkor sem kell megijedni, ha ezt elfelejtetted, viszont szeretnéd igénybe venni a bónuszt. Ebben az esetben az ügyfélszolgálathoz kell fordulni még azelőtt, hogy bármilyen tétet megjátszanál.

Emellett a Thrillsy időnként szezonális ajánlatokkal is várja a játékosokat. Annak érdekében, hogy időben értesül ezekről, érdemes figyelemmel kísérni a Promóciók menüpontot, illetve feliratkozni a hírlevélre. Így biztos lehetsz abban, hogy semmilyen izgalmas ajánlatról nem maradsz lesz. A bónuszokhoz minden esetben tartoznak fogadási követelmények. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabbakat, amelyek a Thrillsy bónuszaihoz kapcsolódnak.

Időtartamra vonatkozó követelmények

Ha valaki bármilyen bónuszt igényel, azokhoz általában különféle feltételek kapcsolódnak. Az egyik az, hogy a sportfogadási oldal meghatározza, hogy mennyi időn belül kell ezeket a bónuszokat felhasználni. Leginkább az a jellemző, hogy a promóciók keretében kapott összeget 7 és 21 nap között kell felhasználni.

Ha valaki nem játssza el a bónusz összegét a megadott határidőn belül, akkor a maradék összeget törlik a számláról. Ez különösen akkor lehet kellemetlen, ha valaki egy nagyobb összegű bónuszt vett igénybe, vagy éppen nyerő szériában van, és így csak alacsonyabb összeggel játszhat. Éppen ezért fontos, hogy a bónuszok igénylése előtt mindig ellenőrizzük a feltételeket.

Megforgatási követelmények

Szintén jellemző az, hogy a bónuszokhoz tartoznak megforgatási követelmények. Ez nem jelent mást, mint hogy a sportfogadási oldal meghatározza, hogy hányszor kell tétként feltenni a bónusz összegét. Figyelni kell azonban, hiszen vannak olyan oldalak, amelyek ezt a követelményt a bónusz és a hozzá tartozó befizetés teljes összegére írják elő.

A Thrillsy oldalán a megforgatási követelmény 16-szoros. Ha valaki a bónusz igényléséhez szükséges minimális összeget, tehát 4.000 forintot fizet be a számlára, akkor összesen 64.000 forint értékben kell fogadni annak érdekében, hogy a bónusz összegét, illetve a felhasználásával elért nyereményt kivehesse a számláról.

Fogadásokra vonatkozó előírások

A Thrillsy, más sportfogadási oldalakhoz hasonlóan, azt is meghatározhatja, hogy mely fogadásokra használható fel az összeg, vagy éppen melyek azok az események, amelyek nem számítanak bele a bónusz fogadásokban. Ezek lehetnek sportágak, fogadási piacok, események. Emellett a szorzóra vonatkozó korlátozások is előfordulhatnak.

Sőt, lehetnek olyan események, amelyek csak bizonyos százalékban számítanak bele a fogadási követelményekbe. Értelemszerűen, ha egy esemény csak 10%-al számít, akkor ezeken sokkal többször kell fogadni, mint ha olyan eseményt választunk, amely teljes mértékben beleszámít a feltételekbe.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Thrillsy fogadási piacok széles választéka

A Thrillsy széleskörű fogadás lehetőségeket kínál a játékosok számára. Az oldalon rengeteg féle sportra lehet fogadni. Természetesen az egyik legfontosabb ezek közül a futball, amely a listák első helyén kapott helyett. Minden fontos nemzetközi esemény megtalálható  itt, mint például az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Nemzetek Ligája vagy éppen az EUFA Európa Liga.

Thrillsy Sportok_2

Emellett természetesen az aktuális nemzetközi versenyek, mint például a világbajnokság meccsei is szerepelnek a kínálatban. Emellett a nagy nemzeti bajnokságok sem hiányozhatnak, mint például a Premier Liga, a Bundesliga, a Serie A vagy éppen a La Liga. Természetesen nem a foci az egyetlen, ami helyet kapott a kínálatban. Megtalálható itt a jól ismert sportágak minden fontos versenye. Szerepel a listában többek között a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a lóverseny, és számos más népszerű sportág.

De fogadhatunk akár e-sportokra , sőt akár politikai eseményekre is. A mérkőzések előtt fogadás minden sportág esetében elérhető. Emellett egy külön menüpontban megtalálható azok az események, amelyekre élő fogadást is lehet kötni. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan kell kitölteni a fogadási szelvényt, illetve hogy hogyan zajlik az élő sportfogadás a Thrillsy oldalán.

A fogadás folyamata és a fogadási szelvény kitöltése

A Thrillsy oldalán a fogadások megtétele egy rendkívül egyszerű folyamat. Csak ki kell választani azt a mérkőzést, amelyre fogadni szeretnénk, és rá kell kattintani a kiválasztott szorzóra. Ekkor a jobb oldalon megjelenik a fogadási szelvény, amelyen három fül is helyet kapott: egyes kötés, combo és rendszer.

Az egyes kötés azt jelenti, hogy minden kiválasztott eseményre egyesével lehet tétet tenni, tehát a fogadások külön számítanak. A Combo fülön azt lehet beállítani, hogy a kijelölt fogadások kombinációs fogadásnak számítsanak. Ekkor a választott eseményeket egyetlen fogadásnak számítják, és egy közös szorzót adnak meg ezekhez az eseményekhez. A Rendszer fül alatt pedig különböző speciális fogadásokat lehet kötni.

A fogadási szelvény alatt mini fogadási lehetőségeket kínál a rendszer, különféle sportágakra vonatkozóan. Ezeknek a lényege az, hogy így a játékosok akár olyan sportágakra, vagy meccsekre is felfigyelhetnek, amelyek eddig elkerülték a figyelmüket.

Thrillsy Élő fogadási lehetőségek

Az élő fogadási lehetőségek egy külön menüpontban kaptak helyet a Thrillsy weboldalán, ahol egy helyen gyűjtöttek össze minden olyan eseményt, amelyekre élőben lehet fogadni. Az élő fogadás egy rendkívül izgalmas fogadási mód. Ennek oka, hogy a játék menetétől függően változnak az oddsok. Éppen ezért okosan kell dönteni a tétekkel kapcsolatban, hiszen egy jó időpontban megjátszott fogadás sokkal nagyobb nyereményt eredményezhet, mint amit egy hagyományos meccs előtti fogadással elérhetnénk.

Thrillsy Élő sportok_2

Ráadásul nemcsak sokkal izgalmasabb, de sokszor eltérő fogadási lehetőségeket is kínál. Az élő fogadásokat szintén egy fogadási szelvény segítségével lehet megjátszani. Ezen ugyanazok a fülek és lehetőségek találhatók meg, mint a mérkőzés előtti fogadások esetében. Sőt, a mini játékok is ugyanúgy elérhetők.

Fizetési módok a Thrillsy oldalán

Egy sportfogadási oldaltól ma már elvárás, hogy számos fizetési módot elfogadjon. Így biztosíthatja a játékosoknak azt a kényelmet, hogy a számukra leginkább megfelelő fizetési módot választhassák. Szerencsére a Thrillsy számtalan lehetőséget kínál a befizetésekre. Megtalálhatók a kínálatban a bankkártyák, az e-pénztárcák és a kriptovaluták is.

Az elfogadott fizetési módok részletes listája a következő:

 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Rapid Transfer
 • MiFinity
 • Card Crypto Payment
 • Revolut
 • Jeton
 • Crypto

Kifizetések esetén már nem ilyen széles a kínálat, hiszen erre a célra csak a Skrill, a Neteller, a MiFinity, a Jeton és a Crypto érhető el. A befizetések során a legtöbb esetben az összeg azonnal megjelenik a számlán. Van azonban néhány fizetési mód, mint például az átutalások, ahol ez a folyamat akár hosszabb is lehet. A kifizetések átfutási ideje is gyors, a legtöbb esetben 1-2 napon belül megjelenik az összeg a pénzintézetnél vezetett számlán.

Az egyes fizetési módokhoz be- és kifizetési limitek is tartoznak, ez azonban sok esetben a pénzügyi szolgáltatótól függ. A sportfogadási oldal kifizetési kérelem esetén ugyanis, ha semmilyen bonyodalom nem adódik, gyorsan elindítja a tranzakciót. Így már csak a választott szolgáltatón múlik, hogy milyen gyorsan jelenik meg a számlán az összeg. Az alábbiakban pedig lépésről lépésre bemutatjuk a számlára történő befizetés, illetve a nyeremények kifizetésének a menetét.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan kell befizetni

A sportfogadási oldalon vezetett számlára rendkívül egyszerű befizetni. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan zajlik a Skrill számláról történő fizetés.

 • Lépj be a sportfogadási oldalon vezetett felhasználói fiókban. Ha még nem rendelkezel fiókkal, akkor a regisztráció gombra kattintva hozz létre egyet.
 • Válaszd a Befizetések menüpontot.
 • A Skrill logóra kattintva válaszd ki a pénzügyi szolgáltatót
 • Töltsd ki az e-mail címet, az országot, válaszd ki a használni kívánt valutát, és írd be azt az összeget, amelyet szeretnél befizetni a számlára, majd kattints a letét gombra.
 • A következő oldalon add meg a Skrill számlához tartozó e-mail címet és jelszót, majd indítsd el a fizetést.

Hogyan történik a nyeremények kifizetése?

A nyeremények kifizetése szintén a felhasználói fiókban történik. Itt meg kell keresni a kifizetések menüpontot. A következő lépés annak a pénzügyi szolgáltatónak a kiválasztása, ahová a kifizetést szeretnénk kérni. Csakúgy, mint a befizetésnél, itt is a logóra kell kattintani. Ha a kifizetést is a Skrill számlánkra szeretnénk kérni, akkor ebben az esetben a Skrill logót kell választani.

Ezt követően meg kell adni, hogy milyen valutában kérjük a kifizetést, illetve a felvenni kívánt összeget. A következő fülön a Skrill felhasználónkhoz tartozó azonosítókat kell megadni, majd nincs más hátra, mint elindítani a kifizetést. Miután elindítottad a kifizetést, a sportfogadási oldal kollégái ellenőrzik azt és engedélyezik a kifizetést. Ezt követően a kifizetés gyorsasága már csak a pénzügyi szolgáltatón múlik.

Ne feledkezz meg azonban arról, hogy az első kifizetés előtt igazolnod kell a számládat. Ennek során fel kell töltened egy személyazonosságot igazoló okmányt, amelynek az adatait összehasonlítják a regisztráció során megadott adatokkal. Ez azért fontos, mert így megakadályozhatják azt, hogy 18 év alattiak vegyenek részt szerencsejátékban, illetve a pénzmosás elleni küzdelemben is szerepe van ennek az intézkedésnek.

Sportfogadás mobilon

A Thrillsy nem rendelkezik mobil alkalmazással, azonban oldalát teljes mértékben optimalizálták mobil böngészőkre. Ez azt jelenti, hogy minden információ megtalálható a mobil oldalon, illetve a fogadások megjátszása is ugyanolyan egyszerű, mint az asztali böngészőben. A reszponzív kialakításnak köszönhetően ugyanazok a szolgáltatások és funkciók érhetők el mobil oldalon is, mint a hagyományos webldalon. Ráadásul, ugyanazt a webcímet lehet használni mindenhol.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Ha asztali és mobil felületeken is játszol, akkor ugyanazt a felhasználói fiókot használhatod. És mivel az adatokat az egyes eszközök között szinkronizálják, így ugyanott folytathatod a játékot, ahol abbahagytad még akkor is, ha később más eszközt használsz. A sportfogadási weboldal bármilyen böngészőben fut, amely HTML5 technológiát használ. Használhatsz Chrome vagy Safari böngészőt, de ha mást preferálsz, valószínűleg annak a használatával sem lesz gond.

Biztonsági és adatvédelmi intézkedések

A Thrillsy sportfogadási oldal kiemelt figyelmet fordít az játékosok adatainak és pénzügyi tranzakcióinak a fontosságára. Ennek biztosítása érdekében több intézkedést is hozott. Egyrészt rendelkezik a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyével. Ez biztosítja, hogy az oldal az előírásoknak és szabványoknak megfelelően, a biztonsági szempontokat figyelembe véve működik.

Egy online sportfogadási oldalnak ezen kívül legalább olyan szigorú biztonsági intézkedéseket kell hozniuk, mint a pénzügyi szolgáltatóknak. A Thrillsy oldala ennek megfelelően HTML5 verzióban működik. Az adatok biztonságát az SSL tanúsítvány biztosítja. Emellett a pénzügyi tranzakciók során https módot alkalmaznak, amely szigorúbb titkosítási eljárással működik. Mindezek, és a megfelelő tűzfal technológiák biztosítják, hogy az adatokhoz illetéktelen harmadik felek ne férhessenek hozzá.

A biztonsághoz természetesen a játékosok hozzájárulása is szükséges. Ide tartozik az, hogy erős jelszót adnak meg, amelyet időnként lecserélnek. Illetve arra is ajánlott figyelni, hogy a be- és kifizetéseket csak megbízható internetes hálózatból indítsák el.

Ügyfélszolgálat a Thrillsy sportfogadási oldalon

Ahogy az egy online sportfogadási irodától elvárható, a Thrillsy is jól működő ügyfélszolgálattal rendelkezik. Többféle módon is fordulhatunk az ügyfélszolgálathoz. Az egyik az élő chat lehetősége, ahol a sportfogadási oldal kollégái 24/7 időtartamban a játékosok rendelkezésére állnak. Az élő chatet az oldalon keresztül lehet elérni, a jobb alsó sarokban. Ha szeretnénk kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal akkor csak rá kell kattintani, megadni az adatokat és leírni a kérdést. Az ügyfélszolgálat egy kollégája néhány percen belül válaszolni fog.

Emellett e-mailen keresztül is felvehetjük a kapcsolat. Írhatunk a support@thrillsy.com e-mail címre, vagy a felhasználónév melletti levél ikonra kattintva is. Az ilyen megkeresésekre általában 24 órán belül válaszolnak.

Ha pedig ennél is gyorsabb választ szeretnénk, érdemes végignézni a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt. Itt a leggyakrabban előforduló kérdések találhatók meg, természetesen a válaszokkal együtt. Ez az oldal sajnos csak angol nyelven érhető el, mint ahogy egyelőre az ügyfélszolgálathoz sem fordulhatunk magyar nyelven.

A regisztráció folyamata a Thrillsy oldalán

A Thrillsy oldalán a regisztráció mindössze néhány percbe telik. A legegyszerűbb módja, ha az oldalunkon megtalálható Fogadj most gombra kattintasz, amely azonnal átvezet a kaszinó regisztrációs oldalára.

Ezután csak néhány egyszerű lépést kell követni, amelyek a következők:

 • Kattints a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra
 • Töltsd ki az űrlapon kért adatokat, amelyek a következők: e-mail cím, felhasználónév, jelszó.
 • Kattints a tovább gombra
 • A felugró űrlapon töltsd ki a következő adatokat: a nemed, a keresztneved, a vezetékneved, az ország, a választott pénznem, a telefonszám és a születési dátum
 • Kattints a fiók létrehozása gombra, amivel egyúttal az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelveket is elfogadod.

A sportfogadási oldal engedélyezett működése

A Thrillsy sportfogadási oldal a Bellona N.V. portfóliójába tartozik, amely számos szerencsejáték oldal üzemeltetése során szerzett már tapasztalatokat. Éppen ezért azzal is tisztában vannak, hogy a szabályozott, engedéllyel rendelkező működés elengedhetetlen ezen a piacon. A sportfogadási oldal így a Curacaoi Szerencsejáték Hatóság Engedélyével rendelkezik, amelynek a száma No. 8048/JAZ2010-010.

Az engedélyezett, szabályos működéshez hozzátartozik az is, hogy az oldal a felelős játékszervezés irányelvei szerint működik. Az oldal olyan szervezetekkel működik együtt, mint BeGambleAware és a Gambling Therapy. Ezzel az a célja, hogy azoknak nyújtson segítséget, akik valamilyen szerencsejátékkal kapcsolatos mentális problémával küzdenek.

Gyakran ismételt kérdések

Ahogy azt említettük, a Thrillsy oldalán egy részletes Gyakran Ismételt Kérdések szekció található. Itt a játékosok által legtöbbször feltett kérdésekre adják meg a választ, így érdemes felkeresni az oldalt, ha valamiben nem vagy biztosak.

Sőt, akkor is jó ötlet lehet átböngészni a kérdéseket, és az azokra adott válaszokat, ha éppen nincs kérdésed. Ezekből ugyanis számos hasznos információ tudható meg. Az alábbiakban oldalunkon is megválaszolunk néhány kérdést, amely felmerülhet a sportfogadási oldal használatával kapcsolatban.

Még csak 16 éves vagyok. Játszhatok így az oldalon?

Bármilyen szerencsejáték tevékenységben, így az online sportfogadásban is, csak azok vehetnek részt, akik betöltötték a 18. életévüket. Ez alatt az életkor alatt mindenki kiskorúnak számít, akik számára szerencsejáték tevékenység nem szervezhető.

Azzal sem érdemes próbálkozni, hogy valaki nem valós adatokkal próbál meg regisztrálni egy sportfogadási oldalon. Az első nyeremény kifizetése előtt ugyanis igazolni kell az adatokat, amelyhez egy hivatalos, személyazonosságot igazoló okmány feltöltése is szükséges. Ezzel pedig azonnal kiderül az életkorod. Ha nem múltál még el 18 éves, akkor zárolni fogják a fiókot, és törlik a nyereményt is.

Valóban megbízható a Thrillsy sportfogadási oldal?

A Thrillsy Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélye alapján működik. Ez az egyik legismertebb szerencsejáték hatóság a világon, amely számos szerencsejáték-szolgáltató ellenőrzését végzi. Mivel a Thrillsy rendelkezik hivatalos engedéllyel, ezért az előírásoknak megfelelően kell működnie. Az engedély érvényességét saját magad is ellenőrizheted. Az oldal láblécében az Antillephone logóra kell kattintani, és máris láthatod az engedély részleteit.

Hol tudom megváltoztatni a beállításaimat?

Ha a felhasználói fiókod beállításait szeretnéd módosítani, ahhoz először be kell jelentkezni az oldalra. ezt követően a felső menüsorban a felhasználónévre kell kattintani, és kiválasztani a Preferenciák menüpontot. Itt a felhasználóneved kivételével számos adatot megváltoztathatsz, például az időzónát, a felület nyelvét, a nézet típusát, vagy éppen az odds formátumát. A jobb oldalon található Személyes adatok menüpontban pedig a címet és a telefonszámot módosíthatod.

Thrillsy elkérheti az igazolványomat?

Természetesen igen. Sőt, az Európai Unió előírásai szerint ezt kötelező is megtennie. Az Európai Unióban ugyanis szigorú előírások vonatkoznak a szerencsejáték oldalakra, amelyek alapján azoknak kötelező a játékosokat beazonosítani. Ennek oka, hogy egyrészt így biztosak lehetnek abba, hogy kiskorúak nem vesznek részt semmilyen szerencsejáték tevékenységben. Másrészt ezzel a pénzmosás ellen is szeretnék felvenni a küzdelmet.

Éppen ezért még az első nyeremény kifizetése előtt az oldal kérni fogja a személyazonosságot igazolását, amelyhez a személyi igazolványod vagy az útleveled másolatára lesz szükséges. Ezt azonban csak egyszer kell feltölteni, a későbbi kifizetések során erre már nem lesz szükség.

Miért Curacao-ban van a Thrillsy központja?

A Thrillsy sportfogadási oldal a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik. Ennek megszerzéséhez pedig az oldalnak curacao-i székhellyel kell rendelkeznie. Curacao egyébként számos sportfogadási vállalat számára biztosít engedélyt, amelyhez megfelelő infrastruktúrát is biztosít számukra, így nem meglepő, ha a szerencsejáték-szolgáltatók szívesen választják ezt a hatóságot szabályozó szervként.

Mit jelent a Thrillsy alternatív link?

A magyar szerencsejáték szabályozás értelmében számos weboldal nem érhető el hazánkból, így a játékosok ezeken alapesetben nem tudnának regisztrálni. Ennek elkerülésére jöttek létre az alternatív linkek, amelyek egy kisebb kerülő úton viszik el a játékosokat a kiválasztott weboldalra. Ma már egyre kevésbé szigorú a szabályozás, és egyre több weboldal érhető el közvetlenül is. Így például a Thrillsy oldalához sincs szükség alternatív link használatára.

Rendelkezhet egy játékos több felhasználói fiókkal?

A Thrillsy oldalán egy játékos egyetlen felhasználói fiókot nyithat, ezzel azonban minden szolgáltatást igénybe vehet. Az, hogy csak egy felhasználói fiókkal rendelkezhet valaki, több oka is van. Egyrészt több fiók esetén rendkívül nehéz lenne az ügyfelek kötelező azonosítása. Másrészt az oldal szabályzata nem engedi, hogy az üdvözlő bónuszt többször is igénybe vegyék a játékosok. Több felhasználói fiókkal pedig ez elkerülhetetlen lenne.

Thrillsy összegzés

A Thrillsy online sportfogadási oldal egy magyar nyelvű, könnyen használható weboldallal várja a játékosokat, ahol rengeteg elérhető sportágra és a nagy mennyiségű sportfogadási piacra sem lehet panasz. Az oldal fogadási kínálata lenyűgöző, sőt, nemcsak meccs előtti, de élő fogadásokra is lehetőség van.

A fogadások folyamata pedig rendkívül egyszerű, mindössze néhány kattintással meg is teheted a téteket. Az új játékosok számára nagylelkű üdvözlő bónuszt kínálnak, amelyhez számos kifizetési mód társul. Ráadásul az összes szolgáltatás asztali gépeken és mobilon is tökéletesen működik.

Utolsó frissítés: 01/09/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben megemlítettem egy Magyarországon népszerű sportfogadási oldalt, a Thrillsy-t, valamint annak előnyeit és hátrányait. Ha egy új online fogadási oldalt keresel, amit kipróbálhatsz, az Thrillsy egy megbízható oldal, amit érdemes kipróbálnod.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli