A legjobb jégkorong tippek 2023

Az online jégkorong fogadás nagymértékben hasonlít a foci fogadáshoz. Szinte pontosan ugyanazokra az eseményekre lehet fogadni a jégkorongban is.

Természetesen fogadhat egy adott mérkőzés győztesére a moneyline séma szerint. Fogadhat továbbá az outright fogadás alapján a bajnokság egy kupa, vagy egy torna vagy egyéb események győztesére.

Ezen kívül jégkorong tippek vonatkozhatnak arra, hogy egy paraméter, például a nyertes csapat góljainak a száma, vagy az első harmadban ütött gólok száma egy megadott érték felett vagy alatt lesz. Sőt tippelhet továbbá az első gólszerző játékosra, arra, hogy mindkét együttes gólt szerez stb.

A jégkorongban szemben a focival nincs döntetlen, azaz a moneyline fogadásnál csak két lehetőség van. Vagy nyer a kiválasztott együttes, vagy veszít. Nézzük meg közelebbről.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A legjobb jégkorong tippek rendezvények

A weboldalunk a legjobb jégkorong tippeket és rendezvényeket kínálja Önnek. A legrangosabb jégkorong tornákról naponta friss hírekét és elemzéseket biztosítunk Önnek. A két legrangosabb jégkorong bajnokság a világon az Észak-Amerikai National Hockey League (NHL) és az egykori orosz bajnokságra épülő Kontinental Hockey League (KHL).

Az NHL bajnokságában amerikai és kanadai csapatok vesznek részt, míg a KHL-ben orosz, kazah, kínai, lett, cseh, finn és szlovák csapatok. Az NHL rájátszásának győztese kapja meg a Stanley kupát.

Fogadásokat jégkorong

A nemzetközi tornák között meg kell említeni a jégkorong világbajnokságot, amelyeken a legnevesebb csapatok közé tartozik az Egyesült Államok, Kanada, Oroszország, Csehország, Svédország és Finnország csapata. A téli olimpia jégkorongtornája a másik neves összecsapás a nemzeti csapatok között. A Bene liga a Benelux országok klubjainak összecsapása, amelyen holland és belga csapatok küzdenek.            

Jégkorong tippek aktuális meccsekre

Vendégszereplése után most hazai pályán fogadja a Detroit Red Wings csapatát a Buffalo Sabres. Vajon ismét hasonló eredményt láthatunk majd, vagy esetleg máris készül a revans? A jövőt persze nem látjuk, de tippjeink Nekünk is vannak – ráadásul a legjobb szorzókat is ismerjük. És ha már ismerjük, mutatjuk is. Tartsatok velünk!

Nem mondhatni, hogy élete formájában lenne a Buffalo Sabres. Legutóbbi 6 meccsén a második legjobb eredményét a Boston Bruins ellen érte el. Ez egy 3-3-as döntetlent jelent, amit hosszabbításban 4-3-ra vesztettek el. Ezen kívül legyőzték 1-4-re a Nashville Predators csapatát.

A másik négy meccsüket már a rendes játékidőben elbukták. Idén még csak egy meccset tudtak megnyerni, előtte egészen december 17-ig kell visszamennünk a sikeres Sabres korszakig – de akkor is csak hosszabbítás után tudták legyőzni a Minnesota Wild csapatát.

Igazi vesztesek roncsderbijének igérkezik a hétfő esti találkozó, hiszen a Red Wings sincs sokkal jobb formában. Igaz, ők legalább csak négyet vesztettek el a legutóbbi 5 meccsükből. A San José Sharks csapata ellen 6-2-es győzelmet arattak még január ötödikén.

Azóta viszont ismét találkoztak velük 12-én, és 2-2-es rendes játékidőt követően hosszabbításban 3-2-re kaptak ki végül. Az Anaheim Ducks is hosszabbításban verte őket: 3-3 után 4-3-ra. Viszont a Sabres-t simán verték.

Mindkét csapat szörnyű formában van, ám egymás elleni eredményeikből mégiscsak lehet tippelni arra, hogy ki az esélyesebb. Márpedig ezen a téren sokkal stabilabbnak tűnt a Sabres. A legutóbbi meccset viszont tükör simán hozta a Red Wings. Rájuk most a szorzó 2.10.

Mi rájuk tennénk a pénzünket,hiszen zsinórban másodszor vernék meg a Sabres csapatát, ha meg tudják ismételni a pár nappal ezelőtti teljesítményüket. A bukik szerint egyébként kiélezett csata várható ezúttal, hiszen a Buffalos Sabres oddsai sem sokkal rosszabbak: 2.65. A döntetlen 4.10-szeres pénzt fizet.

Megnéztük a Buffalo Sabres és a Detroit Red Wings pillanatnyi formáját, idei teljesítményét és egymás elleni statisztikáit. Ezek alapján, bár mindkét csapat gyengélkedik, mi most a Red Wings újabb győzelmére fogadnánk. Erre kerestük meg olvasóink számára a legjobb oddsokat, melyet pár sorral feljebb be is mutattunk. Még egy hat gól alatti mérkőzésre is érdemes lehet fogadni, erre 1.92 a szorzó.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás a hendikep végső eredményre

A hendikep vagy különbözeti fogadásnál az egyik csapatnál egy virtuális deficitet vagy hendikept tételezünk fel. A hendikep fogadások a jégkorongban a gólok számára vonatkoznak. Ha a választott gólok száma jóval több az ellenfél góljainak számánál, mint amit a hendikep megenged, akkor megnyerte a fogadást.

HotBet Platform
A Hotbet számos nagyszerű fogadási lehetőséget kínál

A hendikep jégkorong fogadási tippelés a következőképpen néz ki: Tampa Bay (-1) 2/1, ami azt jelenti, hogy a Tampay Bay-nek legalább egy góllal többet kell ütnie, mint a Pittsburgh. Ha például a mérkőzés eredménye 4:1 a Tampa Baynek, akkor a Tampa Bay góljainak számból levonjuk 1-et a hendikepnek megfelelően, azaz 4-1=3, és a különbözetet hasonlítjuk össze a Pittsburgh góljainak számával.

Mivel 3>1, ezért a tipp nyert. Ha meccs eredménye 2:1 a Tampay Baynek, akkor a Tampa Bay góljainak száma a hendikep alkalmazása után 2-1=1, ami megegyezik a Pittsburgh góljainak a számával, ezért a tipp nem nyert.     

Fogadás a gólokra

A gólok számára fogadhat az alatt/felett típusú tipp szerint, amely során azt tippeli meg, hogy a mérkőzés során a gólok száma meghalad egy adott értéket vagy az alatt marad. Az online jégkorong fogadás általában az összes gólok számára vonatkozik, azaz például a -5.5 szorzó esetén arra tippel, hogy nem lesz több 5 gól a meccs során.

Ha a meccs végeredménye például 4:1 vagy 3:2, akkor a tipp nyert, ha viszont 5:1 a végeredmény, akkor a tipp veszített. Ha arra tippel, hogy legalább hat gól lesz a meccsen, akkor a szorzó +5.5.

Egy másik típusú online jégkorong fogadás esetén a gólok pontos számára lehet tippelni. Ez természetesen sokkal nehezebb tét, mert a találat valószínűsége sokkal kisebb, mint az alatt/felett típusú online jégkorong fogadásnál. A jégkorongban általában jóval több gól esik mint fociban, ezért ennél a sportágnál még nehezebb eltalálni a gólok számát.

A fociban egy 0:0-s eredmény nem olyan ritka, de a jégkorongban elég ritkának számít. Azonban különböző kombinációkban lehetséges elérni egy adott gólszámot, például, ha arra tippel, hogy 4 gól lesz a meccsen, akkor egy 3:1-es vagy 2:2-es vagy egy 4:0-s eredmények mindegyike nyertes fogadást eredményez.    

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás a gólszerzőkre

A gólszerzőre leadott tipp esetén, egy játékos személyére lehet tippelni, aki a 90 perces játékidő alatt gólt szerez a mérkőzés során. A tippek csak arra vonatkoznak, hogy az adott játékos szerez-e gólt a meccs során függetlenül attól, hogy hány gól esik a mérkőzésen, vagy hogy hányadik percben szerez gólt ez a játékos vagy hogy hányadik gól ez a meccsen.

Sőt bizonyos bukmékerek eltérő szabályokat alkalmaznak, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy milyen szabályokat alkalmaz az adott bukméker. A szorzók függnek a játékosoktól illetve csapatban játszott pozíciójától. Csatárok szorzója általában alacsonyabb, mint a védőké.

Okostelefonok és tabletták jégkorong
Élvezze az élő fogadást

Egy kapus szorzója biztosan a legmagasabb, de a kapusra nyilvánvalóan senki nem fogad. A jégkorongban nagyon gyorsan átkorcsolyázzák a pályát a játékosok, ezért nem annyira különülnek a pozíciók mint a fociban. A fociban is előfordul, hogy egy védő játékos szerez egy gólt, amikor felmegy fejelni egy szögletnél vagy egy másik helyzetben. A jégkorongban még gyakoribb a védő által szerzett gól.

Azt is tudni kell a jégkorongról, hogy nincs öngól, azaz, ha egy saját játékosról kerül a kapuba a korong, akkor az ellenfél csapatából az a játékos lesz a gólszerző, aki legutoljára ért a koronghoz.

Mivel a jégkorongban sorok vannak, amelyek gyakran cserélik egymást ezért gyakorlatilag mind a 20 mezőnyjátékossal kell számolni, mint gólszerzővel. Azaz egy kiválasztott játékos esetén figyelembe kell venni azt, hogy egyszerre csak 5 mezőnyjátékos van a pályán, azaz gyakorlatilag egy játékos csak egy meccs időtartamának egy negyed ideig van a pályán.     

Outright jégkorong fogadás

Az outright fogadásoknál nem egy mérkőzés, hanem egy torna vagy egy bajnokság győztesére lehet tippelni. Mivel egy bajnokságban vagy egy rendezvényen viszonylag sok csapat szerepel, ezért az outright fogadásoknál sokkal nehezebb eltalálni a győztest, mint egy mérkőzés győztesét eltalálni.

Az NHL-ben 31 együttes játszik, ezért a győztesre való tippelés értelemszerűen jóval nehezebb, még akkor is, ha lehet tudni, hogy melyik csapatok számítanak az esélyesebb csapatok közé.

Csapat
Bajnokság esélyei
Tappara Tampere
4,50
HIFK Helsinki
5
Lukko Rauma
6
Turku PS
6
Kärpät Oulun
7,5

A bukmékerek úgy határozzák meg a szorzókat, hogy az esélyes csapatok szorzói alacsonyabb, és az esélytelenebb csapatok szorzói lényegesen magasabb. Ha a Tampa Bay odds értéke +150, akkor a 100 $ tét esetén, nyertes tippek esetén 150 $-t ér a nyeremény.

Egy esélytelenebb együttes tornagyőzelmét adhatják akár +800 szorzóval, amikor 100 $ tét esetén a nyeremény értéke 800 $. Ha egy együttes nagyon kiemelkedik a bajnokság mezőnyéből, akkor a tét értéke negatív lehet, azaz például -150. Ami azt jelenti, hogy 150 $ tét esetén a nyeremény 100 $.     

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Jégkorong fogadási trükkök

A jégkorong fogadási stratégia kialakítása a sportág alapjainak megtanulásával kezdődik. Ismernie kell a jégkorong szabályait, valamint jól ismernie kell az összes csapatot és a játékosokat és a korábbi meccseiket. Ezen kívül követnie kell a friss híreket a csapatokról és játékosokról.

A hírek olvasása nagyon fontos, mert ez alapján tudja felmérni, hogy egy együttes vagy egy játékos a soron következő mérkőzésen, milyen játékerőt képvisel. Ha például egy jégkorong klasszis az elmúlt szezonban nagyon jól teljesített, de az idei szezonban nem megy neki a játék, akkor erről tudomása kell, hogy legyen.

Egy sérülésből történő visszatérés nagyon befolyásolhatja egy játékos teljesítményét. Minden apró részlet fontos lehet. El kell olvasnia a szakértők által írt elemzéseket, amik pontos képet adnak a csapatok és a játékosok várható teljesítményéről a mérkőzésen. Fontos például egy kapus teljesítménye.

Arra is figyelnie kell, hogy egy csapat vagy egy játékos hány meccset játszott az elmúlt időszakban, azaz mennyire voltak leterhelve és mennyire lehetnek fáradtak. Ellenőriznie kell a játéktervet, amely megadja, hogy milyen gyakran kell a játékosoknak játszani. Fogadjon az esélyes csapatokra, ha azoknak nincs negatív szorzójuk. Az esélyes együttes elleni tét valószínűleg egy rossz ötlet.  

Élő fogadás és élő közvetítés?

Az online élő fogadás piac manapság majdnem minden sportágban átveszi a vezető fogadási szerepet. Az online élő fogadás rendkívül izgalmas, mert a játék képe alapján változhatnak a szorzók. A jégkorong hasonlóan a focihoz, teniszhez abszolút megfelel az élő tippelés feltételeinek, mert a harmadok jól elkülönített szakaszokra bontják a mérkőzést.

Ha az első harmad után küldi el a fogadást az élő közvetítés alatt, akkor már biztosan van egy képe a csapatok és a játékosok erősségéről és teljesítményéről. Természetesen a játék képe nagyot változhat a második vagy harmadik harmadban, de az esetek többségében az első harmadban jó teljesítményt nyújtó csapat jól játszik a második és harmadik harmadban is.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4
A Betonic számos jégkorong mérkőzést kínál

De mindig szem előtt kell tartania, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok. Mindig vannak kivételek, amikor a játék képe nagyot változik a második vagy a harmadik harmadban és különböző események történnek. A bukmékerek szintén figyelik a mérkőzés alakulását és módosítják a szorzókat az éppen aktuális esélyeknek megfelelően.

Erre is figyelnie kell, hogy változnak a szorzók és hogyan gondolkoznak a bukmékerek. Az élő fogadáshoz megfelelő technikai követelményeknek kell megfelelni. Egy jó internetkapcsolat, amely biztosítja a gyors élő jelátvitelt, valamint az adatokat megfelelő sebességgel feldolgozó, gyors nagyfrekvenciás processzor sokat segíthet a jó közvetítés elérésében.       

Jégkorong tippek – Összefoglalás

A jégkorong fogadások nagyon hasonlóak más sportágak fogadásához, mint például a foci fogadáshoz. Gyakorlatilag pontosan ugyanazok a fogadások fordulnak elő. A moneyline fogadásnál arra fogadhat, hogy melyik csapat fogja megnyerni az adott meccset.

Az outright fogadásnál egy bajnokság vagy torna győztesére lehet fogadni az oldalon. Az alatt/felett típusú fogadások esetén a tippek kerülhetnek arra, hogy egy érték pl. gólok száma egy meghatározott érték alá vagy fölé kerül.

A hendikep vagy különbség fogadásnál arra tippelnek, hogy egy mérkőzés eredményénél a gólok számában egy adott különbséget meghalad-e vagy nem. Továbbá a tippek kerülhetnek arra, hogy a gólok száma pontosan egy adott értéket ér el, vagy nem. A jégkorongra jellemző fogadási forma, amikor a gólszerző személyére lehet fogadni.

A legnépszerűbb hasznos fogadási forma az élő fogadás, amikor a mérkőzés során az élő közvetítés alatt lehet fogadni a meccs végeredményére. Egy sikeres fogadási stratégia a jégkorong szabályainak, a csapatoknak és játékosoknak ismeretét igényli, valamint célszerű a híreket folyamatosan nyomon követni és az elemzéseket elolvasni.

Több izgalmas sportfogadási tipp:

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a legjobb hoki tippekről és trükkökről beszéltem. Ha élvezed az élő hokifogadás izgalmát, regisztrálj most az itt bemutatott fogadóirodáknál, és használd ki a magyar fogadóknak szóló exkluzív ajánlataikat.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli