Bitcoin sportfogadás – #1 Útmutató 2023

Ha téged is érdekel a Bitcoin sportfogadás, akkor a megfelelő helyre jöttél. Ebben a terjedelmes cikkben megmutatunk mindent, amit a Bitcoin sportfogadásról tudni kell.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan használhatod a Bitcoint?

A Bitcoin a digitális valuta egy innovatív formája, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan bonyolítsunk tranzakciókat. Ez egy decentralizált digitális eszköz, ami azt jelenti, hogy nincs központi bankja vagy egyetlen adminisztrátora, így ideális választás lehet többek között például internetes sportfogadáshoz is.

A Bitcoin segítségével befizethetsz a sportfogadási számládra, fogadásokat tehetsz különböző sporteseményekre, és a nyereményt visszaveheted a pénztárcádba.

A legjobb sportok

A Bitcoin online sportfogadásra való használatának elsődleges előnye az ilyen tranzakciókhoz kapcsolódó gyorsaság és az alacsony díjak. A kifizetések általában azonnaliak; a befizetések gyakran perceken belül jóváíródnak, miután elküldték őket a pénztárcából.

Ahogy a kriptopénzek használata egyre elterjedtebbé válik, egyre több oldal kezdi elfogadni a Bitcoint a sportfogadások fizetési módjaként. Ez minden eddiginél könnyebbé teszi a beszállást az online szerencsejáték világába.

Kell-e díjat fizetni, ha Bitcoinon keresztül fizetünk be pénzt a sportfogadási számlára?

Nem, nem kell díjat fizetni, ha Bitcoinon keresztül fizetünk be pénzt a sportfogadási számlánkra. A Bitcoinhoz kapcsolódó tranzakciós díjak általában sokkal alacsonyabbak, mint más fizetési módok, például a hitelkártyák vagy a banki átutalások díjai.

Ha a Bitcoint használjuk be- és kifizetésekhez, az egyetlen díj, amit valószínűleg fizetnie kell, az a blokklánc-hálózat által megkövetelt bányászdíj (ami általában minimális). Ez ideális választássá teszi, ha a tranzakciós díjakat szeretné megspórolni, miközben az online sportfogadó oldalak széles választékához is szeretnél hozzáférni.

Okostelefon és táblagép HotBet

Reméljük, hogy ez a cikk jobb megértést adott a Bitcoin segítségével történő sportfogadással kapcsolatos tudnivalókról. Végezd el saját kutatásodat is, és döntsd el, hogy a BTC-vel történő sportfogadás megfelel-e Neked, mielőtt még belevágnál!

Hogyan frissíthetjük online sportfogadási számlánkat a Bitcoin segítségével?

Az online sportfogadási számlának Bitcoin segítségével történő frissítése egy viszonylag egyszerű folyamat. Mindössze annyit kell tenni, hogy létrehozunk egy fiókot a kiválasztott fogadóirodánál, megadjuk a szükséges adatokat, például a nevünkt, a címünket és a születési dátumunkat, majd kiválasztjuk a Bitcoint, mint preferált fizetési módot.

Miután ez megtörtént, összekapcsolhatjuk a pénztárcánkat a fogadóiroda rendszerével, és elküldhetjük nekik a szükséges összeget. A tranzakciót azonnal feldolgozzák, és máris elkezdhetsz fogadni!

Azt is fontos megjegyezni, hogy egyes oldalak további ellenőrzési lépéseket követelhetnek meg, mielőtt engedélyeznék a Bitcoinon keresztül történő befizetést vagy pénzkivételt. Győződj meg róla, hogy alaposan átolvastad az esetleges követelményeket, mielőtt pénzt fizetnél be a számládra. Emellett mindig jó ötlet meggyőződni arról is, hogy biztonságos pénztárcát használsz-e a pénzed tárolására.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mennyibe kerül egy Bitcoin sportfogadás kifizetési kérelme?

Bitcoin sportfogadásra vonatkozó kifizetési kérelem esetén a tranzakciós díj attól függően változik, hogy melyik kripto pénzváltót használod. A legtöbb oldal körülbelül 0,0005 BTC (vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben) átalánydíjat számít fel a tranzakció feldolgozásáért.

Szimbólumok Foci

Ez a díj lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos banki módszerekhez kapcsolódó díjak. Általában megéri ezt a módot választani, figyelembe véve főleg a gyorsaságot és a módszer által nyújtott biztonságot.

Emellett egyes sportfogadók bizonyos díjakat elengedhetnek olyan esetekben, amikor egyszerre nagy összegeket vesznek ki. Mindenképpen olvasd hát át az összes feltételt, mielőtt elköteleznéd magad egy átutalási kérelem mellett. Bitcoin használatakor ügyfél-azonosítás szükséges!

A Bitcoin sportfogadáshoz általában ügyfél azonosításra van szükség. Ennek oka, hogy a legtöbb sportfogadási oldal megköveteli a felhasználóktól, hogy igazolják személyazonosságukat, mielőtt engedélyeznék a fogadások elhelyezését vagy a kifizetéseket. Bizonyos esetekben a lakcímigazolásra is szükség lehet a pénzmosás elleni előírások betartása érdekében.

Attól függően, hogy az oldal melyik joghatóság alá tartozik, a személyazonosság igazolásának különböző szintjei lehetnek szükségesek bizonyos funkciók eléréséhez vagy tranzakciók lebonyolításához. A fiók regisztrációja előtt mindenképpen olvasd át figyelmesen az összes követelményt!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Bitcoin használata online fogadásokhoz: biztonsági és védelmi szempontok

Amikor a Bitcoint online fogadásokra használjuk, fontos megjegyezni, hogy minden tranzakció végleges. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer elkötelezted magadat egy átutalás vagy fogadás mellett, nincs mód a tranzakció visszafordítására vagy a pénzed visszaszerzésére.

Ezért, mielőtt bármilyen Bitcoin átutalást kezdeményeznél, mindenképpen ellenőrizd kétszer is az összes adatot, például a tárca címét és az összegeket, mielőtt megnyomnád a „küldés” gombot!

Emellett ügyelj arra is, hogy privát kulcsaidat mindig biztonságban tartsd, és ha rendelkezésre áll, használj 2-faktoros hitelesítést. Ezekkel az egyszerű lépésekkel biztosíthatod, hogy pénzeszközeid biztonságban maradjanak az online fogadások során.

Végezetül mindig szánj időt arra, hogy utánanézz minden olyan sportfogadás oldalnak, aminél a regisztrációt fontolgatod. Így bizonyosodhatsz meg arról, hogy biztonságos és megbízható platformot fogsz használni a fogadások elhelyezéséhez.

A Bitcoin fő előnyei

A Bitcoin online sportfogadáshoz való használatának egyik legfőbb előnye az alacsony tranzakciós díja, amely gyakran sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos fizetési módokhoz kapcsolódó költségek.

Emellett a Bitcoin a blokklánc-technológia használatának köszönhetően rendkívül biztonságos, ami azt jelenti, hogy a pénzügyeid tökéletes biztonságban vannak a hackerektől és más rosszindulatú szereplőktől.

A kriptopénz decentralizált jellege miatt a kormányok vagy a bankok is nagyon nehezen tudnak beavatkozni az általad végrehajtott tranzakciókba. Végül, mivel a Bitcoin tranzakciók azonnal végbemennek, valós időben is fogadhatsz sporteseményekre anélkül, hogy hosszú feldolgozási időre kellene várnod. Mindezen tényezők együttesen teszik a Bitcoint az egyik legjobb fizetési móddá, amely ma elérhető az internetes sportfogadáshoz!

Thrillsy Platform_5
A Thrillsy nagyszerű élő fogadási lehetőségeket kínál

Összefoglalva, online sportfogadási számlád Bitcoin-nal történő feltöltése nagyszerű módja annak, hogy kihasználd e forradalmi valuta által kínált számos előnyt. Az alacsony díjak, a villámgyors tranzakciók és a magas szintű biztonság ideális választássá teszi mindazok számára, akik maximalizálni szeretnék fogadási élményüket.

Ne felejtsd el, hogy mindig szánj időt arra, hogy utánanézz minden olyan sportfogadó oldalnak, aminél a regisztrációt fontolgatod, hogy megbizonyosodj arról, hogy biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújtanak a fogadások elhelyezéséhez.

A Bitcoin fő hátrányai

Bár a Bitcoin számos előnnyel jár, van néhány hátránya is, amit figyelembe kell venni. A Bitcoin használatának fő hátránya az árfolyamának változékonysága. A Bitcoin értéke rövid időn belül drasztikusan ingadozhat, és ez problémákat okozhat a költségvetés összeállításakor, vagy épp a jövőbeli fogadások megtervezésekor.

Ráadásul, mivel nem áll semmilyen kormány vagy központi bank mögött, nincs garancia arra, hogy a pénzed biztonságban lesz, ha valami baj történik az általad használt sportfogadási oldallal.

Végül, mivel a legtöbb sportfogadás oldal megköveteli az ügyfelektől, hogy személyazonosságukat igazolják a kifizetés előtt, a Bitcoin használata esetén eltarthat egy ideig, amíg hozzáférhet a nyereményéhez. Mindezen tényezők miatt fontos, hogy a fogadók óvatosan járjanak el, amikor a Bitcoin fizetési módot veszik igénybe netes fogadásaik során.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglaló

A Bitcoin online fogadásra való használata izgalmas módja annak, hogy kihasználhasd e forradalmi valuta által kínált előnyök mindegyikét. Az alacsony díjak, a villámgyors tranzakciók és a magas szintű biztonság ideális választássá teszi mindazok számára, akik maximalizálni szeretnék fogadási élményüket.

Ingadozó jellege és a kormányzati támogatás hiánya miatt azonban fontos, hogy a fogadók szánjanak időt arra, hogy utánanézzenek minden olyan sportfogadás oldalnak, aminél a regisztrációt fontolgatják, hogy megbizonyosodhassanak arról, hogy biztonságos és megbízható fogadóirodát találtak.

Emellett ne feledd el ellenőrizni sem az összes adatot, mielőtt bármilyen átutalást végrehajtanál, mivel minden Bitcoin-tranzakció végleges, és visszafordíthatatlan. Ezekkel az egyszerű lépésekkel biztonságosan élvezheted az online sportfogadás izgalmát a Bitcoin segítségével!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ön a Bitcoin fogadások rajongója? Akkor a megfelelő helyen jár. Mutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és tippeket a fogadási élményhez.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli