Fizetési módok az online fogadásokhoz

Ha további fizetési módok érdekelnének, akkor egészen biztos, hogy a megfelelő helyre keveredtél. Ebben a cikkben ugyanis a legnépszerűbb alternatív fizetési módokat fogjuk bemutatni.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Neteller sportfogadás

A Neteller sportfogadás az egyik legnépszerűbb választás a játékosok körében. A Neteller egy megbízható, könnyen használható és biztonságos fizetési rendszer, amelyet a vezető online fogadási oldalak java része elfogad.

A legjobb sportok

A Neteller segítségével gyorsan és biztonságosan fogadhatsz anélkül, hogy személyes adatokat kellene megadnod. A Neteller emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot is kínál a 24/7-es telefonos vonalával, így tudhatjuk, hogy pénzünk biztonságban van, ha a Netellert használjuk sportfogadás közben.

A Neteller ideális választás azok számára, akik nem szeretnék használni a hitelkártyájukat, vagy bizonyos országokban vagy földrajzi régiókban érvényes korlátozások miatt nem tudják használni azt. Ha tehát egy olyan alternatív fizetési módot keresel, amely segít abban, hogy a pénzed mindig biztonságban legyen, a Netellert érdemes megfontolni.

Skrill sportfogadás

A Skrill egy másik népszerű választás a sportfogadók körében. Ez egy megbízható online fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos be- és kifizetéseket egyaránt. A Skrill emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot, 24/7-es elérhetőséget és versenyképes díjakat kínál, így ideális választás azok számára, akik biztonságos fizetést keresnek alacsony költségek mellett.

A Skrillt számos vezető fogadási oldal elfogadja, így biztos lehetsz benne, hogy pénzed mindig biztonságban lesz, ha a Skrillt használod sportfogadáshoz. A Skrill könnyen kezelhető felülete miatt kiváló választás azok számára, akik gyors befizetéseket vagy kifizetéseket szeretnének végezni gond és bonyodalmak nélkül.

Ha tehát szükséged lenne egy egyéb fizetési módra, amely megbízható és biztonságos, a Skrill lehet a legjobb opciók egyike.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mastercard sportfogadás

A MasterCard egy másik népszerű választás a szerencsejátékosok körében. A MasterCard biztonságos és kényelmes módot biztosít ügyfeleinek a fogadási oldalakon történő befizetésekre és pénzkivételre is. A Mastercard emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot és versenyképes díjstruktúrát is kínál, így biztos lehetsz benne, hogy pénze mindig biztonságban lesz, ha Mastercardot használd sportfogadáshoz.

Okostelefon és táblagép HotBet

A Mastercardot a legtöbb vezető fogadási oldal elfogadja, így a Mastercard segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan lehet fogadni.

A fogadóirodák felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően kiváló választás lehet a MasterCard azok számára, akik gyors és problémamentes befizetéseket vagy kifizetéseket szeretnének végrehajtani. Ha tehát szükséged van egyéb fizetési módra, amely megbízható és biztonságos, a MasterCard lehet számodra az ideális megoldás.

VISA sportfogadás

A VISA egy másik népszerű választás a sportfogadók körében. A VISA kényelmes és biztonságos módot biztosít ügyfelei számára a befizetések és a pénzkivételek lebonyolítására a fogadási oldalakon. Emellett ráadásul nagyszerű ügyfélszolgálatot és versenyképes díjstruktúrát is kínál, így biztos lehetsz benne, hogy pénzügyeid mindig biztonságban lesznek, ha a VISA-t használod sportfogadáshoz.

A VISA-t számos vezető fogadóiroda elfogadja, így annak segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan fogadhatsz bárhol, bármikor. A VISA kiváló választás azok számára, akik gyors és problémamentes befizetéseket vagy kifizetéseket szeretnének végrehajtani.

Ha tehát szükséged van egy alternatív fizetési módra, amely megbízható és biztonságos, a VISA lehet a legjobb megoldás. Ha olyan egyéb fizetési módot keresnél, ami segít gyorsan és biztonságosan fogadásokat kötni, a VISA-t mindenképpen érdemes lehet szem előtt tartani.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Revolut sportfogadás

A Revolut egy viszonylag új fizetési szolgáltatás, amely egyre népszerűbbé válik a szerencsejátékosok között. Kkényelmes és biztonságos módot kínál ügyfeleinek a befizetésekre és a fogadási oldalakon történő pénzkivételre egyaránt. A Revolut emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot, 24/7-es élő chates felületet és versenyképes díjstruktúrát kínál, így biztos lehetsz benne, hogy pénzed mindig biztonságban lesz, ha a Revolutot használd.

Thrillsy Bónusz_3

A legjobb fogadirodák döntő többségénél elérhető, így a Revolut segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan fogadhatsz. Egyszerű kezelő felülete miatt kiváló választás mindazon fogadók számára, akik gyors és akadálymentes befizetéseket vagy kifizetéseket szeretnének végrehajtani.

Ha tehát szükséged lenne egy alternatív fizetési módra, amely megbízható és biztonságos, a Revolut lehet a tökéletes megoldás. Remek választás azok számára, akiknek egyszerű és biztonságos módra van szükségük a sportfogadáshoz. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

WISE sportfogadás

A WISE egy viszonylag új fizetési szolgáltatás, amely egyre népszerűbb a sportfogadók körében. A WISE kényelmes és biztonságos módot kínál ügyfeleinek a befizetések és a pénzkivételek lebonyolítására a fogadási oldalakon. A WISE emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot, 24/7-es elérhetőséget és versenyképes díjstruktúrát kínál, így biztos lehet benne minden játékos, hogy pénzügyei mindig biztonságban lesznek, ha a WISE-t használja sportfogadásra.

A WISE-t számos vezető fogadási oldal alkalmazza, így annak segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan fogadhatunk szinte bárhol. A WISE felhasználóbarát felülete miatt kiváló választás azok számára, akik gyors és problémamentes befizetéseket vagy kifizetéseket szeretnének végrehajtani. Élvonalbeli biztonsági funkcióinak köszönhetően pedig biztosak lehetünk benne, hogy pénzügyi adataink a lehető legnagyobb biztonságban vannak.

Apple Pay sportfogadás

Az Apple Pay az Apple érintés nélküli fizetési szolgáltatása, amely egyre népszerűbb az online sportfogadásban is. Az Apple Pay biztonságos és kényelmes módot biztosít az ügyfelek számára a befizetések és a pénzkivételek lebonyolítására a fogadási oldalakon.

Szimbólumok Kosárlabda

Az Apple Pay emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot és versenyképes díjstruktúrát is kínál, így biztos lehetsz benne, hogy pénzügyeid mindig biztonságban lesznek, ha az Apple Payt használod sportfogadáshoz. Az Apple Payt számos vezető fogadási oldal elfogadja, így segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan fogadhatsz kedvenc csapatod meccseire.

Az Apple Pay felhasználóbarát kezelőfelülete miatt kiváló választás azok számára, akik gyors és problémamentes befizetéseket vagy kifizetéseket szeretnének végrehajtani. Ha tehát egy megbízható és biztonságos fizetési módra van szükséged, az Apple Pay-t csak javasolni tudjuk.

Google Pay sportfogadás

A Google Pay a Google digitális pénztárcája, amellyel az ügyfelek pénzt küldhetnek és fogadhatnak. A Google Pay egyre népszerűbb az online sportfogadás világában is, mivel biztonságos és kényelmes módot kínál az ügyfeleknek a befizetések és a pénzkivételek lebonyolítására a fogadási oldalakon.

A Google Pay emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot és versenyképes díjstruktúrát is kínál, így biztos lehet benne minden játékos, hogy pénze mindig biztonságban lesz, ha a Google Pay-t sportfogadásra használja.

A Google Pay-t a legtöbb online fogadási oldal elfogadja ma már, így azt egyszerűen használhatjuk a fogadásaink gyors és biztonságos megtételére. Felhasználóbarát kezelőfelülete miatt kiváló választás a Google Pay mindazok számára, akik gyors és problémamentes be- vagy kifizetési tranzakciókat szeretnének intézni.

Ha tehát egy megbízható és biztonságos fizetési módra lenne szükséged, a mi ajánlásunk a Google Pay. Csalódni biztosan nem fogsz benne!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

De ez még nem minden, a következő fizetési módokat is lefedjük: PayTM, Astropay, Phonepe, UPI.

Összefoglaló

Az online sportfogadás egyre népszerűbbé válik. Ennek köszönhetően számos olyan fizetési mód áll rendelkezésünkre, amikkel könnyedén fizethetünk be vagy vehetünk ki pénzt a fogadási számláinkról. A Revolut, a Interac, Instadebit WISE, az Apple Pay és a Google Pay mind biztonságos és kényelmes módot kínál az ügyfeleknek a fogadási oldalakon történő befizetések és kifizetések lebonyolítására.

Mindegyik fizetési szolgáltatásnak megvannak a maga egyedi jellemzői, de mind nagyszerű ügyfélszolgálatot és versenyképes díjstruktúrát kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy pénzügyi adataink mindig a lehető legnagyobb biztonságban lesznek, ha ezeket a szolgáltatásokat használjuk sportfogadás közben.

E négy szolgáltatás egyike lehet a tökéletes megoldás teht, hogyha egy biztonságos, megbízható, stabil, ám ugyanakkor korrekt, olcsó díjakkal dolgozó fizetési módot szeretnénk használni.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Érdekli a fogadási élményeivel kapcsolatos fizetési módok? Akkor jó helyen jársz. Mutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és tippeket.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli