Snooker fogadás – Top 10 oldalak 2023

A snooker, és vele együtt a snooker fogadás egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarroszágon is az elmúlt években. Olyan világsztárok, mint Ronnie O’Sullivan vagy Mark Allen szurkolók ezreit hozzák lázba. Mérkőzések, bajnokságok, és persze fogadási piacok tucatjai érhetőek el – és szerencsére ez mára már a magyar online sportfogadók számára is elérhető.

Ezen cikkünkben nem csak a snooker legfontosabb szabályait fogjuk bemutatni, hanem a legjobb snooker fogadási oldalakat is, amelyek Magyarországról is elérhetőek, továbbá bemutatjuk, miért és milyen piacokon érdemes igazán snookerre fogadni mérkőzés előtt és alatt egyaránt. Cikkünket pedig egy részletes gyakran ismételt kérdések szekcióval zárjuk, ahol remélhetőleg minden kérdésedre választ fogsz kapni.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Snooker fogadási segédlet – Így fogadj sznúker mérkőzések alatt

Magyarországon is egyre népszerűbb a legnagyobb követő bázissal egyébként az Egyesült Királyságban rendelkező sport, a snooker. Snooker rajongó honfitársaink is egyre több és több online sportfogadás oldal közül választhatnak ma már, szerencsére, hiszen egyre több oldalon jelennek meg a különböző snooker oddsok.

Ahhoz tehát, hogy elkezdődhessen számunkra is a snooker fogadás, az első lépés, hogy keressük meg és válasszuk ki a legjobb online fogadóirodát, és regisztráljunk.

A legjobb sportok

Ezt követően szintén alapvető fontosságú, hogy megismerkedjünk az internetes sportfogadás és a snooker szabályaival egyaránt. Utóbbi elengedhetetlen, hiszen az online sportfogadást akkor fogod tudni sikeresen űzni, hogyha minél több információval rendelkezel az adott sportágról. Ha pedig már a játék alapszabályaival alaposan megismerkedtél, akkor akár indulhat is a fogadás.

Ehhez persze fontos észben tartani néhány fontos szempontot folyamatosan. Mind közül a legeslegfontosabb az az, hogy az online sportfogadás 2023 az szerencsejáték, és mindig az is lesz. Mindegy, milyen nyerő stratégiát találtál vagy alkottál, mindegy, mennyi információval rendelkezel. A szerencse-faktort nem lehet kiiktatni, ezt mindig észben kell tartani. Ha ezt elfogadod, akkor eggyel közelebb kerülsz a nyeremény-maximalizálási terved megvalósításához.

A snooker fogadás elérhető piacai – Így tedd meg, majd növeld a tétet

Az alábbi sorokban a legnépszerűbb snooker fogadási piacokat fogjuk ismertetni, hiszen célunk, hogy olvasóink a lehető legtöbb nyereséget hozhassák ki snooker fogadási tevékenységeikből.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

1X2 – minden fogadási piac alapja

Az 1×2 piac szinte minden sportágra elérhető – igaz, snooker esetében ez csak részletesen igaz. A legtöbb versenyen ugyanis nem lehet döntetlenre fogadni. Ilyen esetekben csak 12 piacról lehet beszélni, hiszen ezek kétesélyes fogadások. Ez azt jelenti, hogy nem lehet a mérkőzés eredménye döntetlen. Vannak azonban speciális

Pontos eredmény fogadás – Aki igazán nagyot akar kockáztatni

Magyar zászló

Az 1X2 piacon kívül am ásik igazán népszerű snooker fogadási opció az a ponotos eredményre való fogadás. Ilyenkor a pontos végeredményt tippeled meg.

Ez sokkal nehezebb, tehát sokkal nagyobb a bukás esélye, hiszen nehéz pontosan megtippelni a végeredményt. Ezzel együtt viszont megérheti, hiszen az oddsok sokkal nagyobbak, így a nyereményed is nagyobb lehet. Ez adja a fő dilemmát.

Az Alatt / Fölött fogadási piac előnyei – Pontok, Frame-ek száma

Már említettük, hogy alapvetően a mérkőzés győztese is a legtöbb esetben kétesélyes fogadási piac, hiszen a tornák döntő többségében nem érhetnek véget döntetlennel a mérkőzések. Van azonban egyéb kétesélyes fogadási piac is a snooker esetében – ilyenek az alatt / fölött piacok.

Megtippelheted, hogy hány pont, vagy hány Frame lesz egy adott sznúker meccsen. Ennek a nagy előnye, hogy már a mérkőzés vége ellőtt nyerhetsz és meg is kaphatod ap énzedet, hiszen ha időben megvan a kellő pontszám, akkor már biztos a nyereményed is.

Élő snooker fogadás és közvetítés – Nyerj a mérkőzések alatt is!

Az élő fogadási ajánlatok új szintre emlehetik a snooker fogadási élményeidet. Így nemcsak hogy még jobban követhetőek a mérkőzések, de az összes statisztika is ott van előtted élőben.

Hiszen ahogy megy a meccs, te nézed közben tévében, a legjobb online sportfogadás oldal, ahova már regisztráltál, pedig mutatja a fogadási segédletedhez legfontosabb statisztikákat – valós időben és azonnal. Ez az élő snooker fogadás egyik legnagyobb előnye, számos egyéb mellett.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Az sem elhanyagolható tényező persze, hogy így amellett, hogy a mérkőzések végeredménye miatt van okod izgulni. Az is extra élményt ad ugyanis, hogy mi lesz majd a fogadási szelvényeid sorsa. A legjobb fogadóirodáknál élő közevtítéseket is kaphatsz snooker mérkőzésekre, így nem csak a statisztika, hanem a meccs és az összes elérhető fogadási piac is ott van előtted, mindössze egyetlen kattintásnyira.

A legnépszerűbb Snooker események Magyarországon

A Snooker mérkőzések Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek kezdenek örvendeni az elmúlt évek alatt. Ennek fő felelőse a Magyar Biliárd Szövetség, azon belül pedig a Snooker Szakág foglalkozik a sporttal kapcsolatos összes kérdéssel. Ők szervezik az ország legrangosabb versenyét hazai szinten, ami az Országos Bajnokság.

Az OB-t 1993 óta rendezik meg, a legjobbak közé a kilencszeres bajnok Fenyvesi Zsolt és Kojsza Zoltán, illetve a négyszeres bajnok Dunai Ede és Vantara Pál tartoznak.

Fogadási szempontból szintén kiemelkedő esemény kicsiny hazánkban a Magyar Snooker Gála. Ezen a világ legkiválóbb snooker játékosai is részt vesznek, így például a hétszeres világbajnok Ronnie O’Sullivan, vagy épp a világranglista top 10-ének rendszeres résztvevője, az északír Mark Allen.

A tornának Budapest ad otthont márciusban. A pontos helyszín a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok. Ez a két legfontosabb snooker bajnokság az országban, nem csak fogadási szempontból, de a mérkőzések is ezeken a tornákon a legélvezetesebbek.

A Snooker fogadás leggyakrabban ismételt kérdései

Cikkünk fentebbi részében már jócskán kitárgyaltuk a snooker fogadási kérdések java részét. Bízunk benne, hogy a legtöbb, benned is megfogalmazódó kérdésre már adtunk választ. Persze tisztában vagyunk vele Mi is, hogy mindent nem lehet ilyen egyszerűen letudni.

Thrillsy Bónusz_3

Ezért is hoztuk létre az alábbi Gyakran ismételt snooker fogadási kérdések részleget, ahol a legtöbbet feltett snooker kérdéseket gyűjtöttük egy csokorba. Figyelem: ez persze nem az összes, de íme néhány hasznos kérdés, és persze a hozzájuk tartozó válasz, a lehető legjobb tudásunk szerint.

Nagyon kevés fogadóirodánál vannak elérhető Snooker fogadási ajánlatok. Ennek mi az oka?

Valljuk be őszintén: sokkal kevesebben vagyunk Mi, snooker rajongók, mint mondjuk a fociért vagy a Forma 1-ért rajongó tömegek. Kevésbé népszerű ez a sportág, és ezzel nincs is baj. Nem kell az összes sportágért mindenkinek rajongania, és éppen ezért nem is kell minden egyes online fogadóirodának tartalmaznia Snooker mérkőzések százait és fogadási piacok ezreit.

Elég, ha csak a legjobb oldalak teszik meg nekünk ezt a szívességet, mint mondjuk az Unibet, de persze számos egyéb kiemelkedő online sportfogadás oldal is kínál még snooker oddsokat. Szerencsére a magyar játékosok számára is bőven jut választék, úgyhogy Nekünk sem kell megalkudnunk. Nyugodtan válogathatunk a legjobb oldalak ajánlatai közül, hiszen fogadási lehetőség jócskán állni fog előttünk – még akkor is, ha a snooker a kedvenc sportágunk.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Snooker fogadás esetén kiemelkedőek a döntetlen eredmények oddsai. Érdemes lehet ezt kihasználni?

Általánosságban véve nem is lehet döntetlenre fogadni snooker fogadás esetében. Persze nem igaz ez az összes esetben. Bizonyos mérkőzések, bizonyos tornák során a döntetlen fogadás is egy elérhető opció, főleg a legjobb online sportfogadás oldalakon 2023-ban. Ide tartozik például az Unibet is.

Hogyha elérhető a snooker mérkőzések alkalmával a döntetlen fogadási opció, akkor érdemes lehet erre fogadni, főleg ha kiegyenlített mérkőzésre lehet számítani. Az odds kiemelkedően magas lesz, viszont ne feledkezz meg a kockázatokról sem: ha 1X2 piacon fogadsz, és valmelyik játékos megnyeri a mérkőzést, akkor a fogadásod elbukik.

Összefoglalás

Cikkünkben a snooker fogadás legnagyobb előnyeit mutattuk be rögtön azután, hogy ismertettük magát a sportot és annak magyarországi helyzetét. Bízunk benne, hogy olvasóink minden kérdésükre választ kaptak, amit szerettek volna feltenni a snooker fogadással kapcsolatban.

Ha figyelmesen végigolvastad cikkünket, akkor remélhetőleg már Te is tudod, hogy hogyan és mi alapján válaszd ki kedvenc snooker fogadási oldaladat, ahol akár már kezdhetsz is járszani. Ehhez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a snooker fogadások és előrejelzések, akkor a megfelelő helyre jöttél. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli